usucapião soma das posses anteriores soma 350 mg soma diş hastanesi telefon numarası

soma emlak ofisi generic soma soma data excel 2007

i love taking tramadol buy tramadol tramadol interaction codeine

tramadol withdrawal blurred vision tramadol 100mg long term effect of tramadol on dogs

tramadol 50 mg vs ibuprofen 800 tramadol online no prescription does tramadol burn when u snort it

drink soma kickstarter buy soma online que es soma sistema nervioso

tramadol to help me sleep buy tramadol online what other pills are like tramadol

can i take ambien with advil ambien for sale does ambien cause rebound insomnia

can i take tramadol 5 hours after vicodin tramadol help migraines can you mix tramadol and amitriptyline

como se toma el tramadol cheap tramadol online how long it takes to get addicted to tramadol

PEOPLE

Anca Ţurcaşiu a ajuns în Paradis

November 15th, 2008, com Un comentariu

Şi, la Corbeanca, Paradisul e verde

Am fost, în urmă cu cinci ani, ­îm­pre­ună cu familia, la mare. Am fost cazaţi la Hotelul Majestic din Olimp, un hotel care avea, lângă piscină, o terasă-restaurant mare şi foarte arătoasă, unde se mânca de speriat. De bine, vreau să zic. Dimineaţa, cu omleta ei, îţi alunga imediat somnul, o omletă făcută ca la carte, pe care n-am s-o uit niciodată. Prânzul ca prânzul, dar la cină, ehe, era adevăratul „deliciu“. De ce? Marea bucurie a fiecărei seri era programul artistic. Amfitrioană, pe tot parcursul sezonului estival, a fost nimeni alta decât Anca Ţurcaşiu. Şi, vă rog să mă credeţi că nu spun vorbe mari, dar chiar te simţeai excelent şi te distrai de minune, cu Anca într-o formă invariabil de zile mari, şi cu invitaţii ei, de fiecare dată alţi interpreţi cunoscuţi de muzică uşoară şi populară.

Dar ce făcea Anca?… Un adevărat entertainer, frumoasa vedetă a filmului Miss Litoral al lui Mircea Mureşan (care se mai reia uneori pe B1) prezenta interpreţii (unii, buni prieteni ai ei), cânta melodii proprii, dar mai ales piese din repertoriul internaţional, hituri la vremea lor (şi de neuitat astăzi, pentru cei născuţi înainte de anii ’75), discuta cu publicul, cu care-şi permitea o relaţie frumoasă, într-un cuvânt reuşea să întreţină o atmosferă plăcută, care se „asorta“ foarte bine cu o friptură şi un vin bun.

Asta a fost, după cum v-am spus, prin 2003, la Majesticul din Olimp. Însă, dacă doriţi să o vedeţi vara în carne şi oase, puteţi merge, la anul de exemplu, pe terasa Majesticului din Mamaia, unde (credem) se întâmplă acelaşi lucru şi, vă garantăm noi, sigur nu veţi regreta. Pentru că vedeta are, de nouă ani încoace, o foarte bună colaborare pe tot parcursul verii cu lanţul hotelier Majestic. Iată ce spune ea: „Este o colaborare de care sunt legată sufleteşte, şi mă ocup în fiecare an şi de conceptul programului, pe care îl şi prezint, îl şi regizez. Mă implic foarte mult în acele patru ore de show.“ Şi este adevărat…

Dar ce altceva mai face diva noastră? Mai nou, locuieşte, în această perioadă, la Paradisul Verde din Corbeanca, pentru că are de filmat la Studiourile MediaPro din Buftea, proiect despre care, însă, nu vrea să sufle o vorbă din motive contractuale. Întrebată dacă o femeie frumoasă nu are probleme cu familia, dat fiind că soţul ei şi fiul lor locuiesc în Bucureşti cât timp ea este plecată, aceasta ne-a răspuns franc: „Depinde de ce bărbat ai alături şi cu cine ţi-ai întemeiat o familie. Acum soţul meu se ocupă la Bucureşti de copil şi de tot ce ţine de casă. Depinde de soţ, şi eu am alături unul formidabil…“

Am uitat să vă spun, mai este ceva ce mă leagă de Anca. Dând căutare Anca Ţurcaşiu pe www.youtube.com, am găsit o primă piesă, având ca imagine o… răţuşcă, o melodie care începe cu ceva de genul Maca-maca-maca-mac/Şade raţa pe butoi. Sper să nu râdeţi, (sau, dimpotrivă, să râdeţi! dar această piesă (şi păcat că nici interpreta, nici fanii ei nu au postat mai multe melodii, pentru a le cunoaşte şi asculta mai multă lume) îmi aminteşte de ceva foarte plăcut din copilăria mea: la şcoala generală, pe această piesă, profesoara de muzică ne-a făcut un mic moment artistic.

Voiam să spun, oricum, că unii artişti, fie ei scriitori, actori, pictori sau cântăreţi e păcat să fie uitaţi după ce mult timp au avut succes, pentru că acel succes de-o vreme se baza, cu siguranţă, pe nişte calităţi pe care vârsta, în general, nu le schimbă în mod substanţial. Şi să câştigi de multe ori primul loc la festivaluri muzicale europene importante, să cânţi pe aceeaşi scenă cu Bonnie Tyler, Johnny Logan sau Donna Summer, să o joci, timp de două ore şi ceva, pe Velma Kelly, un rol principal în musicalul Chicago de la Teatrul Naţional, nu e chiar de colea…

Până la urmă, este extrem de greu pentru o femeie (mai ales vedetă!) să îşi menţină frumuseţea şi aspectul plăcut, lucru pe care Anca îl reuşeşte cu brio, astfel că o ziaristă – deşi femeie – l-a transformat în întrebarea „Deşi au trecut zece ani de când nu ne-am văzut, arăţi la fel!“. Iată ce ne răspunde ea: „Mulţumesc! Cred că este de vină datul genetic pe care l-am avut, în sensul că mama era o femeie superbă, care, la 60 de ani, arăta ca la 45… Cred că pe ea o moştenesc, deşi şi tatăl meu, la 71 de ani, arată impecabil“.

În rest, fiindcă vedetele-femei mai au şi alte atribuţiuni în afară de cele de imagine, iată că acasă lucrurile stau puţin altfel: „Fac orice în casă, înafară de călcat şi cusut. Iubesc să fac curăţenie şi să gătesc. Cred că am fost, într-o viaţă anterioară, farmacistă. Sau femeie de serviciu…“, ne-a mărturisit, zâmbind, Anca.

Cât priveşte moda, partenera noastră de discuţie n-a omis să ne spună că este imaginea unei firme de producţie cu sediul în Bârlad, Viada, o altă colaborare de care este foarte mulţumită (dacă sunteţi curioşi în această privinţă, puteţi accesa site-ul www.viada.ro).

Taguri:

Comentarii

  1. I agree with your Anca Ţurcaşiu a ajuns în Paradis | Revista flacara, great post.

Comenteaza