tramadol hcl morphine tramadol 50 mg online pharmacy deal products pain relief tramadol

does chewing xanax get you higher buy xanax no prescription how much xanax do you take for fear of flying

jobs in soma construction soma carisoprodol eski soma fotoğrafları

soma madrid discoteca buy soma soma salon saskatoon

composicion valium 5 buy valium online pelvic floor dysfunction valium

discuss the relationship between truth and happiness and the use of soma in brave new world buy soma online no prescription matematica sinais iguais soma

interaction tramadol et morphine buy tramadol online para que sirve el tramadol hcl

manisa soma atatürk caddesi buy soma online mais com menos soma ou diminui

zithromax cough medicine zithromax azithromycin calculate zithromax dosage

soma dispensary boulder co soma online muscle relaxers soma side effects

CULTURA MASS-MEDIA

Bătălia Viorii, în Cruciada Culturii

January 10th, 2010, com 2 comentarii

Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violonişti ai lumii, va susţine un concert la Ateneu, pe 14 februarie, în cadrul proiectului Cruciada Culturii, demers prin care Agenţia de Vise îşi pro­pune să  lupte pentru reînvierea frumosului, cu cea mai puternică armă: cultura, fie că este vorba despre muzică clasică, pictură sau teatru. Alături de pianistul Andrew von Oeyen, Sarah Chang va interpreta lucrări de Franck, Theofanidis şi Brahms.

La numai 8 ani, violonista de origine coreeană Sarah Chang deja cânta cu Filarmonica din New York. O carieră fulminantă o aduce în primele locuri ale ­topului Billboard din America, cu albumul Vivaldi Four Seasons, lansat în 2007, poziţie pe care o deţine şi azi. Newsweek o plasează în topul primelor 20 de femei în poziţii de leadership. În primăvara lui 2009, Forumul Economic Mondial i-a acordat titlul de Young Global Leader for 2008 ca recunoaştere a realizărilor sale profesionale şi a impactului pozitiv pe care acţiunile ei le-au avut la nivel mondial. În iunie 2004, Sarah Chang a purtat torţa olimpică, reprezentând oraşul New York. În acelaşi timp a devenit cea mai tânără persoană din istorie căreia i-a fost decernat premiul Hollywood Bowl’s Hall of Fame. (C.A.)

Taguri:

Comenteaza