soma de frações com numeradores iguais e denominadores diferentes soma no prescription last minute the breakers soma bay

phentermine while on your period buy adipex online can you take water pills while taking phentermine

length of time xanax in system buy xanax does xanax induce sleep

ambien sleep dosage buy ambien 3 ambien in one night

how many valium should i take a day valium online valium and stilnox

can xanax be taken on an as needed basis buy xanax online can you take xanax before blood work

is it ok to take ambien and cold medicine buy ambien online are there any long term effects of ambien

valium dosage overdose buy diazepam when do the effects of valium wear off

tramadol selling tramadol online overnight drug interaction tramadol amitriptyline

ambien compared to sonata buy ambien online safe dose of ambien

CULTURA MASS-MEDIA

Bătălia Viorii, în Cruciada Culturii

January 10th, 2010, com 2 comentarii

Sarah Chang, unul dintre cei mai mari violonişti ai lumii, va susţine un concert la Ateneu, pe 14 februarie, în cadrul proiectului Cruciada Culturii, demers prin care Agenţia de Vise îşi pro­pune să  lupte pentru reînvierea frumosului, cu cea mai puternică armă: cultura, fie că este vorba despre muzică clasică, pictură sau teatru. Alături de pianistul Andrew von Oeyen, Sarah Chang va interpreta lucrări de Franck, Theofanidis şi Brahms.

La numai 8 ani, violonista de origine coreeană Sarah Chang deja cânta cu Filarmonica din New York. O carieră fulminantă o aduce în primele locuri ale ­topului Billboard din America, cu albumul Vivaldi Four Seasons, lansat în 2007, poziţie pe care o deţine şi azi. Newsweek o plasează în topul primelor 20 de femei în poziţii de leadership. În primăvara lui 2009, Forumul Economic Mondial i-a acordat titlul de Young Global Leader for 2008 ca recunoaştere a realizărilor sale profesionale şi a impactului pozitiv pe care acţiunile ei le-au avut la nivel mondial. În iunie 2004, Sarah Chang a purtat torţa olimpică, reprezentând oraşul New York. În acelaşi timp a devenit cea mai tânără persoană din istorie căreia i-a fost decernat premiul Hollywood Bowl’s Hall of Fame. (C.A.)

Taguri:

Comenteaza