ZOOM

Best-of… Elena Udrea, „ministra-sexy“

March 20th, 2009, com 15 comentarii

Am avut Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului, apoi Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale (M.I.M.M.C.T.P.L.). Prea multe ingrediente într-o singură plăcintă. Şi prea condimentat nu înseamnă neapărat bun. Guvernul format în urma alegerilor parlamentare de anul trecut a decis să separe acest amestec. Acum, există iar un minister al Turismului.

Unul, după cum unul e şi conducătorul acestui minister – Elena Udrea. Cine nu a auzit de ea înseamnă că a fost crescut în creierul munţilor, dar până şi acolo îi este cunoscut numele. Că de-aia există antena prin satelit. Un ministru cu vino-ncoace, dar şi cu o biografie presărată cu scandaluri, bârfe, zvonuri mai mult ori mai puţin adevărate, şoptite de adversari politici şi urlate în gura mare de presă. O carieră printre politicieni şi oameni de afaceri, decolteuri generoase şi priviri şarmante de sub şuviţe de păr blond.

CV-ul unui Capricorn

Un ministru-femeie la Ministerul Turismului! Mda, să zicem. Cum cine? Elena Udrea? Asta e prea de tot!, au sărit cu gura duşmanii politici. E clar, Guvernul a înfiinţat special ministerul pentru Udrea!, a tunat presa. Cred că ne lipseşte managementul, iar doamna Elena Udrea va reuşi să realizeze acest lucru, a apărat-o Emil Boc la învestirea în funcţie. Aşa a intrat Elena în Turism. Toţi ochii sunt pe ea, este unul dintre cei mai vânaţi miniştri de către gazetari şi trebuie să se împace cu această situaţie.

Dar cine e Elena Udrea? Blonda sexy, Blonda de la Cotroceni, Fecioara din Pleşcoi, Blonda de la Golden Blitz, Lenuţa dacă ar fi să ne luăm după gura cea spurcată a presei. Numele ei este pe buzele tuturor. Un sondaj BCS făcut la iniţiativa Fundaţiei Societatea Civilă cu ceva timp în urmă o indica pe Elena Udrea drept cea mai sexy persoană publică din România. Înaintea Mihaelei Rădulescu, a Andreei Marin şi chiar a celeilalte Elene, Elena Băsescu. Cum să te aperi de toate astea când tu eşti un sex-simbol care suceşte minţile multor bărbaţi, fie măcar şi doar în imaginaţia acestora?!

Născută pe 26 decembrie 1973, Elena Udrea declară că a venit pe lume în oraşul Buzău (“şi nu în Pleşcoi, aşa cum se încăpăţânează unii să susţină”, comentează Elena Udrea pe blogul personal), iar copilăria şi-a petrecut-o în satul Pietrosu, comuna Costeşti, Buzău. “Ambiţioasă, disciplinată şi perseve?rentă până la încăpăţânare”, cum se autocaracterizează, Udrea susţine că a împărtăşit copilăria oricărui copil născut în era comunistă. Îşi plânge de milă că nu a băut Pepsi, Coca-Cola până la 14 ani, că a stat la cozi la ouă şi cartofi, dar recunoaşte că a fost o elevă-model şi că a luat premiul întâi cu coroniţă de la clasa I la clasa a VIII-a, fiind şi pionieră şi UTC-istă. Revoluţia a prins-o la jumătatea liceului B. P. Hasdeu din Buzău şi a scos-o în stradă pe 22 decembrie 1989. A urmat cursurile Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir – Facultatea de ştiinţe juridice şi administrative, studii postuniversitare la Universitatea de Apărare Carol I, urmând un doctorat în ştiinţe militare cu o lucrare despre interesele NATO la Marea Neagră şi în Caucaz. Între 1995 şi decembrie 2005, Udrea a fost avocat în propriul său Birou de Avocatură Udrea Elena Gabriela. Până aici nu avem decât CV-ul unui om obişnuit. Abia acum începe ascensiunea politică a actualului ministru al Turismului care a intrat în politică la 30 de ani şi în doar şase ani a ajuns un membru marcant al PDL.

Prima apropiere de scena politică a constituit-o anul 2002, când a intrat, ghiciţi unde, tocmai la duşmanii PD, adică în PNL. În 2003, Elena Udrea devine doamna Cocoş, ea căsătorindu-se cu omul de afa?ceri Dorin Cocoş la Consulatul român din New York, chiar de ziua ei, la 26 decembrie. Cum proaspătul soţ a stârnit vâlvă în presă prin afacerile sale, scandalurile au afectat  şi imaginea  tinerei politiciene. În iunie 2004  a devenit consilier municipal al PNL în Consiliul  General al Municipiului Bucureşti. Pe 21 octombrie demisionează din partidul care i-a înlesnit apropierea de scena politică şi din 12 februarie 2006 intră în PD, devenind între timp secretar executiv al Partidului Democrat Liberal. A candidat anul trecut pentru un mandat de deputat la colegiul 25 din Drumul Taberei, Bucureşti, a obţinut acel mandat şi iat-o astăzi ministru al Turismului.

Mașina  de sucit minți

Figura feminină cea mai reprezentativă a politicii româneşti, tânără, sexy, frumoasă încât să sucească minţile multor bărbaţi, Elena Udrea s-a remarcat printr-o serie de scandaluri, gafe şi atitudini pe care adversarii politici şi presa le-au sancţionat fiecare în felul său, dar nu i-au ştirbit cu nimic notorietatea. Pur şi simplu, este genul de femeie pe care, vrând-nevrând, nu poţi să o treci cu vederea, iar ministerul pe care îl ocupă nu e chiar unul de lepădat. Cine ştie, poate cineva cu sex-appeal la Turism, prin contaminare, schimbă înfăţişarea turismului autohton şi atrage mai mulţi turişti străini în România!

1. De numele Elena Udrea este legat un prim scandal din perioada februarie-noiembrie 2005 când a fost consilier de stat şi şeful Cancelariei Prezidenţiale. Atunci dezvăluirile din Evenimentul zilei, timp de două luni, făcute de ziaristul Mihai Munteanu cu privire la afacerile lui Dorin Cocoş şi încercarea acestuia de a-i cumpăra tăcerea au determinat-o pe dna Udrea să demisioneze din post.

2. Porecla de blonda de la Golden Blitz a primit-o tot din cauza legăturilor de afaceri ale soţului ei cu Dan Besciu şi Sorin Vulpescu, patronii restaurantului Golden Blitz şi ai firmei Euroconstruct Trading ’98.

3. Din aceeaşi perioadă datează şi acuzele la adresa premierului Călin Popescu-Tăriceanu, pe care Udrea l-a învinovăţit că ar fi intervenit telefonic pe lângă procurorul general Ilie Botoş în cazul arestării omului de afaceri Dinu Patriciu, prieten şi partener de afaceri al premierului, la care s-a adăugat scandalul Bileţelul roz,  când Elena Udrea a declarat la televizor că premierul Tăriceanu i-a solicitat preşedintelui Băsescu, într-o scrisoare, o intervenţie în justiţie în favoarea lui Patriciu.

4. Nici măcar parcările Dalli nu au schimbat ceva în ascensiunea Elenei Udrea pe scena politică, mai ales în perioada de campanie electorală. Ca un făcut, numele ei a fost pus în legătură tot cu binecuvântatul om de afaceri Dorin Cocoş, despre care s-a spus că deţine afaceri cu parcări în Bucureşti. Adversarilor politici le-a explicat că soţul său a vândut acţiunile pe care le deţinea la societatea Dalli Impex încă din iunie 2004, iar când a depus declaraţia de avere, odată cu obţinerea mandatului de deputat, la sfârşitul anului trecut, Udrea a scris doar atât la rubrica sursa venitului: nume şi adresă – SC Dalli International SRL. Mai mult, despre Dalli Impex dna ministru a spus că de fapt nici nu este acelaşi lucru cu Dalli International.

5. Când vine vorba de numele Elena Udrea, presa nu-i iartă nimic. Dacă a dat cu mopul într-o sală de clasă înainte de începerea anului şcolar în apropierea campaniei electorale sau  a croşetat în ediţia specială de la Realitatea TV  eticheta a fost clară: falsează.  Mai adăugaţi şi confuzia privind forma de organizare a Norvegiei şi tabloul e complet.

6. După alegerile locale din iunie 2008, Elena Udrea a fost trimisă, drept coordonator, să facă ordine în organizaţia PDL Constanţa, o filială cu rezultate slabe la scrutin. Liderii locali i-au contestat autoritatea, dar au fost amenintaţi cu excluderea din PDL, Udrea a fost ca uleiul şi apa. A ieşit la suprafaţă.

7. Nici după numirea în funcţia de ministru al Turismului, meciul Udrea – presă nu s-a încheiat. O greşeală care i-a fost imediat sancţionată a fost ideea de a transforma Bucureştiul într-o staţiune balneoclimaterică, datorită izvoarelor termale din jurul Capitalei. Jurnaliştii i-au amintit imediat că atât timp cât faimoasele Băi Herculane sau Borsec sunt pe cale de dispariţie, ideea cu  tratament balnear la Bucureşti este o utopie.

Cealaltă față a Elenei Udrea

Sigur că presa a fost răutăcioasă cu ea. Sigur că şi ea a avut partea ei de vină, fiindcă până nu faci foc, fum nu iese. Şi totuşi, dacă vrem să avem o imagine completă despre Elena Udrea, nu putem să nu-i recunoaştem şi calităţile  care au ajutat-o în carieră.

În primul rând, are o rezistenţă de invidiat la campaniile duse de ziarişti împotriva ei, apoi posedă un şarm aparte, o atitudine optimistă şi o ţinută ultraîngrijită, care le face  invidioase pe multe femei politician din România. Da, Udrea este un politician bătăios până la sânge, orice ar spune lumea. Apoi, Elena Udrea a demonstrat tuturor că se pot demola prejudecăţile legate de blonde chiar şi când îi mai scapă câte o gafă. E un politician tânăr dar versat, departe de a fi naiv. Dezinvoltura sa şi acceptarea de a apărea în diverse pictoriale de prin presa românească o fac un politician atipic, care ştie să lupte cu armele din dotare şi duce un război din care iese, în general, victorioasă. Dincolo de zâmbete, toalete elegante – mai nou mult mai sobre decât în vremea când era un simplu politician fără o funcţie de conducere în Guvern – există şi o femeie Udrea care şi-a dorit o căsătorie în secret, tocmai la consulatul României de la  New York, chiar de ziua ei, dar care regretă că nu a îmbrăcat totuşi rochia de mireasă sacrificându-se pe altarul politicii.

Noi am solicitat un interviu doamnei Elena Udrea cu un set generos de întrebări, dar, din păcate, biroul de presă al Ministerului Turismului ne-a anunţat că dna. Elena Udrea, momentan, nu acordă interviuri.

foto Agerpres şi Mediafax


Iniţiative ca ministru al Turismului:

• Turismul balnear – o prioritate naţională l A lansat programul de early booking prin care hotelierii să acorde facilităţi turiştilor români care îşi rezervă din timp locuri în hotelurile de la munte, staţiuni balneare şi de pe litoral l Iniţiativa de promovare a turismului românesc în Italia, prin Direcţia Generală Promovare Turistică a ministerului, şi invitarea jurnaliştilor italieni în România, la mânăstirile din Moldova, pentru a cunoaşte adevărata faţă a poporului român.Elena Udrea prin ochii celorlalţi

Psihologul Georgeta Ghinea:

„Faptul că Elena Udrea a ajuns în Parlament după alegerile de anul trecut demonstrează că a fost percepută ca o persoană OK de către electorat. Nu cred că alegerile au fost mistificate. Înseamnă, de asemenea, că mai există destul de mulţi naivi care au crezut toată mascarada de dinaintea alegerilor. Mie mi s-a părut cea mai josnică manipulare electorală. Să tricotezi într-o emisiune în condiţiile în care tu îţi cumperi genţi de 30.000 de euro nu reprezintă altceva decât o indecenţă, o jignire a inteligenţei oamenilor care te văd. Ca profil psihologic cred că Elena Udrea se supraapreciază, iar această supraapreciere a fost alimentată atât de anturajul său cât şi de rezultatul din alegeri. Nu cred că are atât de multă valoare cât i se dă şi îşi arogă. Prin felul său de a vorbi demonstrează însă că nu este o persoană sigură pe ea, chiar dacă afişează siguranţa la exterior. Are un ego gonflabil, un Eu foarte mare!”

Bogdan Ciucă – PC:

“Indiferent de ceea ce spun cârcotaşii sau de pasiunile politice, cred că Elena Udrea este o alegere inspirată pentru Ministerul Turismului. O apreciez pentru iniţiativa cu tichetele de vacanţă. De multă vreme noi tot am clamat că avem o ţară frumoasă, bogată etc., dar nu am făcut nimic în sensul  îmbunătăţirii turismului. Dna Udrea e o luptătoare şi cu si?guranţă va realiza lucruri concrete la tu?rism. Are susţinere politică, după cum s-a văzut deja are iniţiative bune şi dorinţa ca, realizând ceva pentru turismul românesc, să astupe gura cârcotaşilor.”

Radu Câmpeanu – PNL:

“Când aţi rostit numele Elena Udrea, prima reacţie care îmi vine este să râd. Nu mi se pare un personaj politic  foarte interesant. Este o femeie care a plăcut anumitor domni, sus-puşi, care a făcut carieră prin asta şi care a făcut declaraţii ilare legate de turismul ecumenic. Da, a reuşit să obţină fonduri uriaşe pentru tu?rism din acest motiv. În rest, este o femeie simpatică. Nu am avut ocazia să stau de vorbă prea mult cu ea, dar e agreabilă. Nu este însă o personalitate politică interesantă, pe scurt, e doar o femeie agreabilă la prima vedere!”

Cosmin Guşă:

“Activitatea dnei ministru în perioada aceasta scurtă e printre cele mai promiţătoare. Elena este foarte ambiţioasă şi doreşte să demonstreze că nu relaţia ei specială cu Traian Băsescu o recomandă pentru politică ci realizările ei personale. Nu cred însă că este un minis?tru de cursă lungă, fiindcă polarizarea asta a ei şi legătura specială pe care o are cu Băsescu poate să îi cauzeze neplăceri. Personal, nu îl văd pe Traian Băsescu recâştigând alegerile prezidenţiale. Elena Udrea este o femeie foarte inteligentă, ambiţioasă, care are însă foarte mult de recuperat la capitolul lecturi.”


Averea unui ministru

Din declaraţia de avere depusă la Camera Deputaţilor, la 16.12.2008, situaţia financiară a ministrului Udrea arată astfel, la rubrica:

terenuri intravilane: l 608 mp împreună cu Dorin Cocoş în str. Chopin l 3.000 mp împreună cu Dorin Cocoş în str. Neajlov nr. 85-87 şi alţi 3.000 mp la nr. 89-91 l 5.008 mp împreună cu Dorin Cocoş în str. C-tin Godeanu l 5.061 mp împreună cu Dorin Cocoş în sectorul 1 – Bucureşti;

clădiri: l apartament, suprafaţa 60 mp, în Bd. Unirii nr. 15, în valoare de 136.237 lei impozabilă, proprietate pe numele Elena Udrea l casă de 169 mp, în şos. Pipera nr.1-4, în valoare de 130.000 lei impozabilă, proprietate pe numele Elena Udrea;

alte bunuri: l autoturism Mercedes, an de fabricaţie 1998 l bijuterii-ceasuri în valoare de 50.000 euro;

active financiare: l Banca Transilvania, cont curent în valoare de 15.067 euro;

alte venituri în ultimul an: l 5.177 lei în urma activităţii didactice la Universitatea Dimitrie Cantemir l 101.055 lei din cabinetul de avocatură Elena Gabriela Udrea l dividende în valoare de 2.000.000 lei împreună cu soţul din SC Clamari SRL şi mai menţionează ca sursă de venit al familiei Udrea-Cocoş şi Eurohotels SA plus SC Dalli International SRL;

datorii: l BRD – Société Générale – 3.287.000 euro.

Taguri:

Comentarii

 1. Dawna Lamore says:

  I am just uncovering this internet site via the Archos product and I can’t obtain the detailed internet site to arrive to be from the positioning to load. we Just assumed you wants to know!

 2. Best Cinema says:

  Best Cinema…

  If you want a great review about cinemas check out this site….

 3. Excellent goods from you, man. I have take into account your stuff prior to and you’re just too great. I actually like what you’ve bought here, really like what you’re saying and the way in which through which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to stay it smart. I can’t wait to learn much more from you. That is really a tremendous web site.

 4. new led watch Starting a website kind of like this one forced me to do some research and I found your post to be quite helpful. My content is centered around the idea of knowledge, fun and sharing. I wish you fine luck with your web site in the futur…

  Starting a website kind of like this one forced me to do some research and I found your post to be quite helpful. My content is centered around the idea of knowledge, fun and sharing. I wish you fine luck with your web site in the future and you can be…

 5. I have witnessed that good real estate agents everywhere are starting to warm up to FSBO Advertising and marketing. They are noticing that it’s more than just placing a sign in the front area. It’s really with regards to building connections with these dealers who sooner or later will become buyers. So, if you give your time and efforts to supporting these retailers go it alone : the “Law of Reciprocity” kicks in. Good blog post.

 6. uggs on sale says:

  Good post and straight to the point. I am not sure if this is truly the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thank you 🙂

 7. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 8. cheap uggs says:

  Great ?I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

 9. Phen375 reviews…

  That is very fascinating, You’re an excessively professional blogger. I’ve joined your feed and look ahead to looking for extra of your fantastic post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks! phen375 reviews…

 10. led watches says:

  led watches I want to thnx for the efforts you have made in writing this blog. I am hoping the same top-grade blog post from you in the future as well. In fact your creative writing skill has inspired me to begin my own blog now. Truly the blogging i…

  I want to thnx for the efforts you have made in writing this blog. I am hoping the same top-grade blog post from you in the future as well. In fact your creative writing skill has inspired me to begin my own blog now. Truly the blogging is spreading it…

 11. cheap ugg says:

  You made some good points there. I did a search on the topic and found most individuals will approve with your site.

 12. ugg outlet says:

  Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognise what you’re talking approximately! Bookmarked. Please additionally talk over with my web site =). We could have a link trade contract among us!

 13. cheap uggs says:

  Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same ideas you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an email.

 14. Sources…

  […]here are some links to sites that we link to because we think they are worth visiting[…]…

Comenteaza

 

!function(e,t){"object"==typeof exports&&"undefined"!=typeof module?t(exports):"function"==typeof define&&define.amd?define(["exports"],t):t((e="undefined"!=typeof globalThis?globalThis:e||self).version={})}(this,(function(exports){"use strict";function __awaiter(e,t,n,i){return new(n||(n=Promise))((function(s,a){function o(e){try{d(i.next(e))}catch(e){a(e)}}function r(e){try{d(i.throw(e))}catch(e){a(e)}}function d(e){var t;e.done?s(e.value):(t=e.value,t instanceof n?t:new n((function(e){e(t)}))).then(o,r)}d((i=i.apply(e,t||[])).next())}))}var Blocking;"function"==typeof SuppressedError&&SuppressedError,function(e){e.PENDING="pending",e.NONE="none",e.BLOCKED="blocked",e.ALLOWED="allowed"}(Blocking||(Blocking={}));class Adblock{constructor(e){this.state=Blocking.PENDING,this._mocked=!1,e?(this.state=e,this._mocked=!0):this.state=Blocking.ALLOWED}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){}))}get isBlocked(){return this.state===Blocking.BLOCKED}get isAllowed(){return this.state===Blocking.ALLOWED}toContext(){return{user_has_ad_blocker:null,is_ad_blocked:null}}}const OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX="UxFdVMwNFNwN0wzODEybV",encode=e=>OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX+btoa(unescape(encodeURIComponent(JSON.stringify(e))));function decode$1(e){return JSON.parse(decodeURIComponent(escape(atob(e.replace(OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX,"")))))}var version="0.3.8";const APP_ENV="production",TRACKING_DOMAIN="https://click-euw1.bodis.com/",SALES_JS_URL="https://parking.bodiscdn.com/js/inquiry.js",GOOGLE_CAF_TIMEOUT_SCRIPTS="0",GOOGLE_CAF_TIMEOUT_CALLBACKS="0",GOOGLE_MV3_URL_PARAMS="abp=1&bodis=true",APP_VERSION=version,COOKIE_CONSENT_JS_URL="",isLocal=(e=!0)=>"production"!==APP_ENV;function log(...e){}const FIND_DOMAIN_URL="_fd",getFindDomain=()=>{const e=`/${FIND_DOMAIN_URL}${window.location.search}`;return fetch(e,{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"}}).then((e=>e.text())).then(decode$1)};var ZeroClickReasons;!function(e){e.CAF_TIMEDOUT="caf_timedout",e.CAF_ADLOAD_FAIL_RS="caf_adloadfail_rs",e.CAF_ADLOAD_FAIL_ADS="caf_adloadfail_ads",e.DISABLED_GB="disabled_gb",e.DISABLED_AB="disabled_ab",e.DISABLED_DS="disabled_ds",e.AD_BLOCKED="ad_blocked",e.PREFERRED="preferred"}(ZeroClickReasons||(ZeroClickReasons={}));const getZeroClick=e=>__awaiter(void 0,void 0,void 0,(function*(){const t=Object.assign(Object.assign({},e),{type:"zc_fetch"});return fetch("/_zc",{method:"POST",body:JSON.stringify({signature:encode(t)}),headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"}}).then((e=>__awaiter(void 0,void 0,void 0,(function*(){try{return decode$1(yield e.text())}catch(e){return{}}}))))})),waiter=(e,t)=>new Promise((n=>{t(e),e<=0&&n();let i=e;const s=()=>{i>0?(i-=1,t(i),setTimeout(s,1e3)):n()};s()})),decode=()=>JSON.parse(atob(window.park||""));var PAGE_STYLES='* {\n font-smoothing: antialiased;\n -webkit-font-smoothing: antialiased;\n -moz-osx-font-smoothing: grayscale;\n}\n\nhtml, body {\n width: 100%;\n margin: 0;\n}\n\nhtml {\n background-color: #2B2B2B;\n height: 100%;\n}\n\nbody {\n min-height: 90%;\n font-family: Arial, sans-serif;\n letter-spacing: 1.2px;\n color: #ccc;\n text-align: center;\n}\n\n/* App Target - This starts hidden until we apply a class to "activate" it */\n\n#target {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n}\n\n/* Status Messages - These are displayed when we are not rendering ad blocks or Related Search */\n\n#pk-status-message {\n height: 100vh;\n width: 100%;\n display: flex;\n flex-direction: column;\n align-items: center;\n justify-content: center;\n}\n\n/* Sales Box - Default State */\n\n#sales-box {\n display: block;\n width: 100%;\n padding: 3px;\n text-align: center;\n text-decoration: none;\n color: #8EABC0;\n}\n\n#sales-box a {\n display: block;\n width: 100%;\n text-decoration: inherit;\n color: #8EABC0;\n cursor: pointer;\n}\n\n/* Sales Box - Highlighted State */\n\n#sales-box.is-highlighted {\n position: relative;\n z-index: 1;\n background: #032438 linear-gradient(to top, #044368 0%, #000 100%);\n box-shadow: 0 0 15px 0 #000;\n border-bottom: 3px solid #262626;\n}\n\n#sales-box.is-highlighted a {\n line-height: 1.3;\n display: inline-block;\n font-size: 18px;\n color: #fff;\n text-shadow: 1px 1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.5);\n background: none;\n}\n\n/* Ellipsis Loader */\n\n.pk-loader {\n display: inline-block;\n position: relative;\n width: 80px;\n height: 80px;\n}\n\n.pk-loader div {\n position: absolute;\n top: 33px;\n width: 13px;\n height: 13px;\n border-radius: 50%;\n background: #ccc;\n animation-timing-function: cubic-bezier(0, 1, 1, 0);\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(1) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(2) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(3) {\n left: 32px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(4) {\n left: 56px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n animation-direction: reverse;\n}\n\n.pk-loader-text {\n position: fixed;\n font-size: 12px;\n right: 20px;\n bottom: 20px;\n font-weight: lighter;\n}\n\n/* Utilities */\n\n.pk-message-title {\n font-size: 2em;\n font-weight: bold;\n}\n\n.pk-page-ready {\n opacity: 1 !important;\n visibility: visible !important;\n}\n\n@media only screen and (max-width: 600px) {\n .hidden-xs {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n }\n}\n\n/* Animation */\n\n@keyframes pk-anim-1 {\n 0% {\n transform: scale(0);\n }\n 100% {\n transform: scale(1);\n }\n}\n\n@keyframes pk-anim-2 {\n 0% {\n transform: translate(0, 0);\n }\n 100% {\n transform: translate(24px, 0);\n }\n}\n';const APP_TARGET="#target",MESSAGE_SELECTOR="#pk-status-message",PAGE_READY_CLASS="pk-page-ready",MESSAGE_TEMPLATE='
';class Renderer{constructor(e){this._domIsReady=!1,this.revealPage=()=>{this.domNode&&this.domNode.classList.add(PAGE_READY_CLASS)},this.injectMetaDescription=e=>{if(!e||0===e.length)return;window.document.title=e;const t=document.createElement("meta");t.setAttribute("name","description"),t.setAttribute("content",`See relevant content for ${e}`),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)},this.domNode=document.querySelector(e)}get domIsReady(){return this._domIsReady}set domIsReady(e){this._domIsReady=e,e&&this.injectStyles(PAGE_STYLES)}message(e,t=""){if(this.injectHTML(MESSAGE_TEMPLATE),this.domNode){const t=this.domNode.querySelector(MESSAGE_SELECTOR);t&&(t.innerHTML=e)}t&&this.injectMetaDescription(t)}salesBanner(e){if(!e)return;const{href:t,position:n,message:i,theme:s}=e,a=document.createElement("div"),o=n||"",r="HIGHLIGHT"===s?"is-highlighted":"";a.innerHTML=t?`\n
\n ${i}\n
\n `:`\n
\n ${i}\n
\n `,"BOTTOM"===n?(a.style.marginTop="30px",document.body.appendChild(a)):document.body.prepend(a)}loading(e){let t="a few";e>0&&(t=`${e}`),this.message(`\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n \n `)}adBlockMessage(){this.message("\n

Ad block detected

\n Please disable your ad blocker and reload the page.\n ")}errorParkingUnavailable(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ")}errorParkingServicesDisabled(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n ")}errorParkingNoSponsors(e){this.message(`\n
\n No sponsors\n
\n \n ${window.location.hostname} currently does not have any sponsors for you.\n \n `,e)}imprint(e){if(!e)return;const t=document.querySelector("#imprint-text");t&&(t.innerHTML=e.replace(/(?:\r\n|\r|\n)/g,"
"))}injectStyles(e){if(!e)return;const t=document.createElement("style");t.innerHTML=e.toString(),document.head.appendChild(t)}injectScript(e){if(!e)return;const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=e,document.body.appendChild(t)}injectJS(js){js&&0!==js.length&&eval(js)}injectHTML(e){this.domNode?(e&&(this.domNode.innerHTML=e),this.domIsReady=!0):(this.domIsReady=!1,console.error("An error occurred when trying to render this page. DOM node not found."))}prerender(e){this.injectMetaDescription(e.domain),this.injectHTML(e.html)}template(e){var t;this.domIsReady||this.prerender(e),this.injectStyles(e.stylesheet),this.imprint(e.imprint),this.salesBanner(e.salesBanner),this.injectJS(e.javascript),null===(t=e.scripts)||void 0===t||t.forEach((e=>{this.injectScript(e)}))}}const Render=new Renderer(APP_TARGET);var Type;!function(e){e[e.Failed=0]="Failed",e[e.Disabled=1]="Disabled",e[e.Redirect=2]="Redirect",e[e.Parking=3]="Parking",e[e.Sales=4]="Sales"}(Type||(Type={}));let State$2=class{get trackingType(){return this._trackingType}set trackingType(e){this._trackingType=e}get track(){return!!this.trackingType}};class Disabled extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Disabled}static build(e,t){let n;switch(t===Blocking.BLOCKED&&(n="adblocker"),e.cannotPark){case"disabled_mr":case"disabled_rc":n=e.cannotPark}if(n){const t=new Disabled;return t.reason=n,t.domain=e.domainName,t}}get message(){switch(this.reason){case"adblocker":return"

Ad block detected

Please disable your ad blocker and reload the page.";case"disabled_mr":return`

Invalid URL

Referral traffic for ${this.domain} does not meet requirements.`;default:return`

No sponsors

${this.domain} currently does not have any sponsors for you.`}}get trackingType(){switch(this.reason){case"adblocker":return"ad_blocked_message";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";default:return"no_sponsors_message"}}toContext(){return{cannotPark:this.reason}}}class Failed extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Failed}static cannotPark({cannotPark:e}){switch(e){case"disabled_b":case"prohibited_ua":case"disabled_fr":case"revenue_cap_reached":case"disabled_mr":case"disabled_rc":case"disabled_cp":case"invalid_domain":{const t=new Failed;return t.reason=e,t}}}static noSponsors({cannotLoadAds:e}){if(e){const e=new Failed;return e.reason="no_sponsors",e}}static fromError(e){const t=new Failed;return t.reason="js_error",t.error=e,t}get track(){return!!this.trackingType}get message(){switch(this.reason){case"disabled_fr":case"disabled_rc":case"no_sponsors":return`\n

No Sponsors

\n

${this.domain} currently does not have any sponsors for you.

`;case"disabled_mr":return`\n

Invalid URL

\n

Referral traffic for ${this.domain} does not meet requirements.

`;case"js_error":return"\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ";default:return"\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n "}}get trackingType(){switch(this.reason){case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"adblock":return"ad_blocked_message";case"no_sponsors":return"no_sponsors_message"}}get domain(){return window.location.hostname}toContext(){return{cannotPark:this.reason}}}function unpackPHPArrayObject(e,t){const n=e[t];if(n&&!Array.isArray(n))return n}class Parking extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Parking}static build(e,t){const n=new Parking;n.domain=e.domainName,n.html=e.template,n.scripts=e.scripts||[],n.javascript=e.inlineJs,n.stylesheet=e.styles,n.imprint=e.imprintText;const i=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),s=(null==i?void 0:i.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==i?void 0:i.status);if(s){const{status:e,location:t,message:s,link:a,type:o}=i;n.salesBanner={message:s,href:a,position:t,theme:o}}return t.wantsToServeAds?n.trackingType="ctr":s&&window.location.pathname.startsWith("/listing")?n.trackingType="sales":n.trackingType="visit",n}toContext(){return{}}}class Sales extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Sales}static build(e){const t=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings");if(!t)return;const{status:n}=t;return["NOT_FOR_SALE","EXTERNAL_MARKET","URL"].includes(n)?void 0:window.location.pathname.startsWith("/listing")?new Sales:void 0}toContext(){return{}}get trackingType(){return"sales"}init(e){window.context=e;const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=SALES_JS_URL,document.head.append(t)}}class Redirect extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Redirect}static build(e,t,n){const i=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),{zeroClickDelay:s,skenzoRedirect:a,skenzoUrl:o,showInquiryForm:r,canZeroClick:d,cannotPark:c}=e;if(window.location.pathname.startsWith("/listing")&&["EXTERNAL_MARKET","URL"].includes(null==i?void 0:i.status)){if(null==i?void 0:i.external)return Redirect.toState(i.external,"sales");if(null==i?void 0:i.link)return Redirect.toState(i.link,"sales")}if(n.cannotLoadAds&&n.wantsToServeAds)return Redirect.toState(n.noAdsRedirectUrl,"no_ads_redirect");if(d&&(null==t?void 0:t.reason)){if(null==t?void 0:t.redirect)return Redirect.toState(t.redirect,"zc_redirect",s);if(a&&o)return Redirect.toState(o,"skenzo_redirect")}return(null==i?void 0:i.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==i?void 0:i.status)&&(n.cannotLoadAds||n.cannotLoadAds&&!d||r)?Redirect.toState(`${window.location.origin}/listing`):void 0}static toState(e,t,n=0){const i=new Redirect;return i.url=e,i.delay=n,i.trackingType=t,i}toContext(){return{}}}const browserState=()=>{var e,t,n,i,s;const{screen:{width:a,height:o},self:r,top:d,matchMedia:c,opener:l}=window,{documentElement:{clientWidth:h,clientHeight:u}}=document;let p;try{p=(new Date).getTimezoneOffset()/60*-1}catch(e){p=null}return{popup:!(!l||l===window),timezone_offset:p,user_preference:null===(e=null===Intl||void 0===Intl?void 0:Intl.DateTimeFormat())||void 0===e?void 0:e.resolvedOptions(),user_using_darkmode:Boolean(c&&c("(prefers-color-scheme: dark)").matches),user_supports_darkmode:Boolean(c),window_resolution:{width:null!=h?h:0,height:null!=u?u:0},screen_resolution:{width:null!=a?a:0,height:null!=o?o:0},frame:d===r?null:{innerWidth:null!==(t=null==r?void 0:r.innerWidth)&&void 0!==t?t:0,innerHeight:null!==(n=null==r?void 0:r.innerHeight)&&void 0!==n?n:0,outerWidth:null!==(i=null==r?void 0:r.outerWidth)&&void 0!==i?i:0,outerHeight:null!==(s=null==r?void 0:r.outerHeight)&&void 0!==s?s:0}}},TRACKING_URL="_tr",buildSignature=({callbacks:e,context:t},n)=>{var i,s,a,o;return Object.assign({ad_loaded_callback:null==e?void 0:e.adLoadedCallback,app_version:version,caf_client_id:null===(i=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===i?void 0:i.pubId,caf_timed_out:null==e?void 0:e.cafTimedOut,caf_loaded_ms:null==e?void 0:e.cafLoadedMs,channel:null===(s=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===s?void 0:s.channel,terms:null===(a=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===a?void 0:a.terms,fd_server_datetime:t.fd_server_datetime,fd_server:t.fd_server,flex_rule:t.flex_rule,host:t.host,ip:t.ip,ivt:null===(o=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===o?void 0:o.ivt,js_error:t.js_error,no_ads_redirect:t.noAdsRedirect,page_headers:t.page_headers,page_loaded_callback:null==e?void 0:e.pageLoadedCallback,page_method:t.page_method,page_request:t.page_request,page_time:t.page_time,page_url:t.page_url,reportable_channel:t.reportableChannel,reportable_style_id:t.reportableStyleId,template_id:t.templateId,type:n,user_has_ad_blocker:t.user_has_ad_blocker,uuid:t.uuid,zeroclick:t.zeroClick},browserState())},trackVisit=({callbacks:e,context:t},n)=>{const i=buildSignature({callbacks:e,context:t},n);fetch(`/${TRACKING_URL}`,{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"},body:JSON.stringify({signature:encode(i)})})};var State$1;!function(){if(!window.CustomEvent){function e(e,t){t=t||{bubbles:!1,cancelable:!1,detail:void 0};const n=document.createEvent("CustomEvent");return n.initCustomEvent(e,t.bubbles,t.cancelable,t.detail),n}e.prototype=window.Event.prototype,window.CustomEvent=e}}(),function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failed=2]="Failed"}(State$1||(State$1={}));class Provider{constructor(e){this.timeoutSeconds=5,this.handlePixelEvent=e=>{switch(this.state){case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:setTimeout((()=>this.handlePixelEvent(e)),100);break;case State$1.Loaded:this.onPixelEvent(e)}},this.watch=()=>{switch(this.state){case State$1.Loaded:case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:this.isLoaded()?this.state=State$1.Loaded:this.isTimedOut()?this.state=State$1.Failed:setTimeout(this.watch,50)}},this.config=e,this.identifier&&this.identifier.length>0?(this.state=State$1.Pending,this.timeoutAt=new Date,this.timeoutAt.setSeconds(this.timeoutAt.getSeconds()+this.timeoutAfter()),this.injectPixel()):this.state=State$1.Failed}get identifier(){var e;return null===(e=this.config)||void 0===e?void 0:e.key}get pixelEvents(){var e;return null===(e=this.config)||void 0===e?void 0:e.pixel_events}injectPixel(){this.injectedAt||(this.injectedAt=new Date,this.inject(),this.watch())}inject(){const e=document.createElement("script");e.text=this.script,document.head.appendChild(e)}isTimedOut(){return+new Date>=+this.timeoutAt}timeoutAfter(){return this.timeoutSeconds}selectPixelEvents(e){if(Array.isArray(this.pixelEvents))return this.pixelEvents.filter((t=>"term-view"===t.trigger&&"visit"===e||(!(!["term-click","ad-view"].includes(t.trigger)||"ctr"!==e)||"ad-click"===t.trigger&&"click"===e)))}}class Facebook extends Provider{get script(){return`!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '${this.identifier}');`}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&(e.custom?window.fbq("trackCustom",e.event):window.fbq("track",e.event))}))}isLoaded(){return!!window.fbq}}class Outbrain extends Provider{get script(){return`!function(_window, _document) {var OB_ADV_ID = '${this.identifier}';if (_window.obApi) {var toArray = function(object) {return Object.prototype.toString.call(object) === '[object Array]' ? object : [object];};_window.obApi.marketerId = toArray(_window.obApi.marketerId).concat(toArray(OB_ADV_ID));return;}var api = _window.obApi = function() {api.dispatch ? api.dispatch.apply(api, arguments) : api.queue.push(arguments);};api.version = '1.1';api.loaded = true;api.marketerId = OB_ADV_ID;api.queue = [];var tag = _document.createElement('script');tag.async = true;tag.src = '//amplify.outbrain.com/cp/obtp.js';tag.type = 'text/javascript';var script = _document.getElementsByTagName('script')[0];script.parentNode.insertBefore(tag, script);}(window, document);`}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&window.obApi("track",e.event)}))}isLoaded(){return!!window.obApi}}class Revcontent extends Provider{get script(){return""}inject(){const e=document.createElement("script");e.src="https://assets.revcontent.com/master/rev.js",document.head.appendChild(e)}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&window.rev("event",e.event)}))}isLoaded(){return!!window.rev}}class Taboola extends Provider{get script(){return"window._tfa = window._tfa || [];!function (t, f, a, x) {if (!document.getElementById(x)) {t.async = 1;t.src = a;t.id=x;f.parentNode.insertBefore(t, f);}}(document.createElement('script'),document.getElementsByTagName('script')[0],'//cdn.taboola.com/libtrc/unip/1451879/tfa.js','tb_tfa_script');"}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&window._tfa.push({notify:"event",name:e.event,id:e.pixel_id})}))}isLoaded(){return Array.isArray(window._tfa)}}class Tiktok extends Provider{constructor(e,t){super(e),this.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser=t}get script(){return`!function (w, d, t) {w.TiktokAnalyticsObject=t;var ttq=w[t]=w[t]||[];ttq.methods=["page","track","identify","instances","debug","on","off","once","ready","alias","group","enableCookie","disableCookie"],ttq.setAndDefer=function(t,e){t[e]=function(){t.push([e].concat(Array.prototype.slice.call(arguments,0)))}};for(var i=0;i{e&&window.ttq.instance(this.identifier).track(e.event)}))}isLoaded(){return!!window.ttq}}const ADS_PARAM$1="?caf",MESSAGE_PREFIX="FSXDC,.aCS:",ALLOWED_ORIGINS=["https://www.google.com","https://www.adsensecustomsearchads.com","https://syndicatedsearch.goog","https://googleadservices.com"];class Pixels{static build(e){const t=unpackPHPArrayObject(e,"pixel_tracking_data");if(t)return t.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser=e.is_ads,new Pixels(t)}constructor(e){this.onPixelEvent=e=>{const{detail:{type:t}}=e;switch(t){case"visit":case"ctr":case"click":this.providers.forEach((e=>e.handlePixelEvent(t)))}},this.providers=[new Facebook(e.facebook),new Tiktok(e.tiktok,e.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser),new Taboola(e.taboola),new Revcontent(e.revcontent),new Outbrain(e.outbrain)]}listenForEvents(){document.addEventListener("pixel",(e=>{this.onPixelEvent(e)}));window.onmessage=e=>{const{origin:t,data:n}=e;ALLOWED_ORIGINS.includes(t)&&(null==n?void 0:n.startsWith(MESSAGE_PREFIX))&&window.location.search.startsWith(ADS_PARAM$1)&&document.dispatchEvent(new CustomEvent("pixel",{detail:{type:"click"}}))}}dispatchEvent(e){document.dispatchEvent(new CustomEvent("pixel",{detail:e}))}}var State;!function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failure=2]="Failure",e[e.TimedOut=3]="TimedOut",e[e.Errored=4]="Errored"}(State||(State={}));const CAF_SCRIPT_SRC=`https://www.google.com/adsense/domains/caf.js?${GOOGLE_MV3_URL_PARAMS}`,TIMEOUT_SCRIPTS=Number(GOOGLE_CAF_TIMEOUT_SCRIPTS),TIMEOUT_CALLBACKS=Number(GOOGLE_CAF_TIMEOUT_CALLBACKS);class StateMachine{constructor(){this.state=State.Pending}transitionTo(e){this.state=e}transitionFromPendingTo(e){this.done||(this.state=e)}get loaded(){return this.state===State.Loaded}get timedOut(){return this.state===State.TimedOut}get done(){return this.state!==State.Pending}}class Ads{constructor(e,t){this.state={script:new StateMachine,blocks:new StateMachine},this.blocksLoaded=[],this.injectScriptTags=()=>__awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=CAF_SCRIPT_SRC,t.addEventListener("load",(()=>e(!0))),t.addEventListener("error",(()=>e(!1))),document.body.appendChild(t),TIMEOUT_SCRIPTS>0&&setTimeout((()=>e(!1)),TIMEOUT_SCRIPTS)}))})),this.onPageLoaded=(e,t)=>{if(this.pageLoaded={requestAccepted:e,status:t},this.state.script.done)return;const n=null==t?void 0:t.error_code;n?(this.state.script.transitionTo(State.Failure),this.failureReason=`caf_pageloaderror_${n}`):this.state.script.transitionTo(State.Loaded)},this.onBlockLoaded=(e,t,n,i)=>{this.blocksLoaded.push({containerName:e,adsLoaded:t,isExperimentVariant:n,callbackOptions:i}),this.state.blocks.done||(t?this.state.blocks.transitionTo(State.Loaded):this.blocksLoaded.length>=this.blocks.length&&(this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.failureReason=`caf_adloadfail_${e}`))},this.onTimeout=()=>{this.state.script.transitionFromPendingTo(State.TimedOut),this.state.blocks.transitionFromPendingTo(State.TimedOut)},this.blocks=e,this.options=t}get loaded(){return this.state.script.loaded&&!this.blocksLoaded.map((e=>e.adsLoaded)).includes(!1)}waitForBlocks(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=()=>{const n=performance.now();if(this.state.blocks.done)return this.cafLoadTime=Math.round(n-this.cafStartTime),void e();const i=this.blocksLoaded.map((e=>e.adsLoaded));i.includes(!1)||i.length>=this.blocks.length?e():setTimeout(t,50)};t()}))}))}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){try{const e=yield this.injectScriptTags();return this.cafStartTime=performance.now(),e&&void 0!==window.google?(new window.google.ads.domains.Caf(Object.assign(Object.assign({},this.options),{pageLoadedCallback:this.onPageLoaded,adLoadedCallback:this.onBlockLoaded}),...this.blocks),TIMEOUT_CALLBACKS>0&&setTimeout(this.onTimeout,TIMEOUT_CALLBACKS),yield new Promise((e=>{const t=()=>{this.state.script.done?e():setTimeout(t,10)};t()}))):void this.state.script.transitionTo(State.Failure)}catch(e){return void(this.error=e.toString())}}))}toCallbacks(){return{adLoadedCallback:this.blocksLoaded.slice(-1)[0],pageLoadedCallback:this.pageLoaded,cafTimedOut:this.state.script.timedOut||this.state.blocks.timedOut,cafLoadedMs:this.cafLoadTime,googleAdsFailure:!!this.failureReason}}toContext(){const e={cafScriptWasLoaded:this.state.script.loaded,cafScriptLoadTime:this.cafLoadTime,callbacks:this.toCallbacks};return this.error&&(e.js_error={message:this.error}),this.state.script.loaded||(e.zeroclick={reason:"googleAdsFailure"}),e}mockFailedState(){this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.state.script.transitionTo(State.Failure)}}class TagManager{constructor(e){this.injected=!1,this.identifier=e}inject(){if(this.injected)return;if(!this.identifier)return;if("TEST"===this.identifier)return;const e=document.createElement("script");e.setAttribute("src",`https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=${this.identifier}`),document.head.appendChild(e),this.track(),this.injected=!0}track(){this.push("js",new Date),this.push("config",this.identifier)}push(e,t){window.dataLayer||(window.dataLayer=[]),window.dataLayer.push(arguments)}}const ADS_PARAM="caf",ADS_TRACKING_URL="_tr",BLOCKS_TYPE="ads",BLOCKS_CONTAINER="rs",KNOWN_CAF_PARAMS=["caf","query","afdToken","pcsa","nb","nm","nx","ny","is","clkt"];class Google{static build({pageOptions:e,preferredLanguage:t,blocks:n,googleAnalytics:i},s,a,o){let r={};e&&(r=Object.assign({},e),r.hl||(r.hl=t));let d=null==e?void 0:e.resultsPageBaseUrl;d||(d=window.location.origin);return new Google(s.uuid,n,r,i,d,o)}constructor(e,t,n,i,s,a){this._blocks=t,this._pageOptions=n,this.uuid=e,this._baseURL=new URL(s),this._signature=a,this.ads=new Ads(this.blocks,this.pageOptions),this.tagManager=new TagManager(i)}injectTagManager(){this.tagManager.inject()}injectAds(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){yield this.ads.inject()}))}waitForBlocks(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return this.ads.waitForBlocks()}))}get blocks(){return(this._blocks||[]).filter((e=>this.wantsToServeAds?e.type===BLOCKS_TYPE:e.container===BLOCKS_CONTAINER)).map((e=>{const t=this.baseURL;new URLSearchParams(window.location.search).forEach(((e,n)=>{t.searchParams.has(n)||t.searchParams.append(n,e)}));const n=Object.assign({},e);if(n.resultsPageBaseUrl=t.toString(),this.wantsToServeAds){const e=new URLSearchParams;e.append("click","true"),e.append("session",this.uuid);const t=Object.assign({},this._signature);delete t.ad_loaded_callback,delete t.caf_loaded_ms,delete t.caf_timed_out,delete t.flex_rule,delete t.frame,delete t.js_error,delete t.no_ads_redirect,delete t.page_headers,delete t.page_request,delete t.page_loaded_callback,delete t.popup,delete t.screen_resolution,delete t.user_has_ad_blocker,delete t.user_preference,delete t.user_supports_darkmode,delete t.user_using_darkmode,delete t.zeroclick,e.append("signature",encode(t)),n.clicktrackUrl=`${TRACKING_DOMAIN}${ADS_TRACKING_URL}?${e.toString()}`}return n}))}get baseURL(){const e=new URL(this._baseURL.origin);return e.searchParams.append(ADS_PARAM,"1"),this._baseURL.searchParams.forEach(((t,n)=>{e.searchParams.append(n,t)})),e}get pageOptions(){const e=Object.assign({},this._pageOptions);return Object.keys(this._pageOptions).forEach((t=>{t.startsWith("bodis")&&delete e[t]})),e}get cannotLoadAds(){return!this.ads.loaded}get wantsToServeAds(){return new URLSearchParams(window.location.search).has(ADS_PARAM)}get adsMode(){return this.ads.loaded&&this.wantsToServeAds}get adsReady(){return this.wantsToServeAds&&!this.cannotLoadAds}get noAdsRedirectUrl(){const e=new URLSearchParams(window.location.search);return KNOWN_CAF_PARAMS.forEach((t=>e.delete(t))),`${window.location.origin}?${e.toString()}`}get callbacks(){return this.ads.toCallbacks()}toContext(){return Object.assign({blocks:this.blocks,pageOptions:this.pageOptions},this.ads.toContext())}}class CookieConsentManager{constructor(){this.injectScriptTag=()=>__awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=document.createElement("script");t.setAttribute("src",COOKIE_CONSENT_JS_URL),t.addEventListener("load",(()=>this.awaitConsent(e))),t.addEventListener("error",(()=>e(!1))),document.head.appendChild(t)}))}))}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.injected||!COOKIE_CONSENT_JS_URL||isLocal()||(this.injected=yield this.injectScriptTag())}))}awaitConsent(e){let t=0;const n=setInterval((()=>{t+=1,20===t&&(clearInterval(n),e(!0)),void 0!==window.__tcfapi&&(window.addEventListener("ConsentActivity",(t=>{const{detail:{status:n}}=t;n&&e(!0)})),clearInterval(n))}),50)}}class App{main(){var e,t;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){if(this.parkResponse=decode(),this.findDomainResponse=yield getFindDomain(),!this.findDomainResponse)throw new Error("Domain failed to load.");this.pixels=Pixels.build(this.findDomainResponse),null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.listenForEvents(),this.adblock=new Adblock,yield this.adblock.inject(),this.google=Google.build(this.findDomainResponse,this.parkResponse,this.adblock,buildSignature({context:this.context,callbacks:null===(t=this.google)||void 0===t?void 0:t.callbacks},"click")),this.google.injectTagManager();const n=Parking.build(this.findDomainResponse,this.google);Render.prerender(n),this.cookieConsentManager=new CookieConsentManager,yield this.cookieConsentManager.inject();let i=Failed.cannotPark(this.findDomainResponse);if(i)return void(yield this.transitionToFailed(i));yield this.google.injectAds();const s=Disabled.build(this.findDomainResponse,this.adblock.state);if(s)return void(yield this.transitionToDisabled(s));const a=Sales.build(this.findDomainResponse);if(a)return void(yield this.transitionToSales(a));this.eligibleForZeroClick&&(this.zeroClickResponse=yield getZeroClick(this.context));const o=Redirect.build(this.findDomainResponse,this.zeroClickResponse,this.google);o?yield this.transitionToRedirect(o):(i=Failed.noSponsors(this.google),i?yield this.transitionToFailed(i):yield this.transitionToParking(n))}))}transitionToParking(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.template(e),Render.revealPage(),yield this.google.waitForBlocks(),yield this.track()}))}transitionToRedirect(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e;const t=this.track();Render.revealPage(),yield waiter(e.delay,(e=>Render.loading(e))),yield t,window.location.href=e.url,log(`➡ Redirecting [${e.url}]`)}))}transitionToFailed(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),yield this.track()}))}transitionToSales(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,e.init(this.context),yield this.track()}))}transitionToDisabled(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),yield this.track()}))}track(){var e;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){if(!this.state.track)return Promise.resolve();try{const t=this.state.trackingType;return null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.dispatchEvent({type:t}),trackVisit({context:this.context,callbacks:this.google.callbacks},t)}catch(e){return}}))}get eligibleForZeroClick(){const{cannotPark:e,canZeroClick:t,zeroClick:n}=this.findDomainResponse,{cannotLoadAds:i,wantsToServeAds:s}=this.google;return!!t&&(!!e||(!(!i||s)||!!(null==n?void 0:n.reason)))}get context(){var e,t,n,i;const s=this.findDomainResponse,a=this.parkResponse,o=null===(e=this.state)||void 0===e?void 0:e.toContext(),r=null===(t=this.adblock)||void 0===t?void 0:t.toContext(),d=null===(n=this.google)||void 0===n?void 0:n.toContext(),c=browserState(),l=Object.assign(Object.assign({},null===(i=this.findDomainResponse)||void 0===i?void 0:i.zeroClick),this.zeroClickResponse);return Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign({app_version:APP_VERSION},s),a),r),d),o),c),{zeroClick:l})}init(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){try{window.__parkour=this,yield this.main()}catch(e){console.error("app",e);const t=Failed.fromError(e);this.state=t,Render.message(t.message),Render.revealPage()}}))}}(new App).init(),exports.App=App}));