what is soma overdose soma no prescription god eater soma wiki

ativan dosage vs xanax buy xanax natural remedy instead of xanax

soma Frisco buy soma can you pass a drug test on soma

is it ok to take naproxen and tramadol tramadol 50mg normal side effects tramadol

tramadol apotheek buy tramadol online mixing tramadol and buprenorphine

effects of alcohol and valium when mixed diazepam 5mg valium used for insomnia

mixing prozac with tramadol tramadol 50 mg blogs about tramadol

topamax and valium interactions buy valium buy valium online Wilmington

estudio soma arquitetura soma online jeftin stap za soma

is tramadol bad for your liver tramadol 50 tramadol dea schedule change

LIFESTYLE

Bistro Pastis un vis mediteraneean

March 11th, 2012, com Comenteaza

În centrul oraşului, în mijlocul atmosferei mereu încărcate, se leagănă  pe  valurile  unui  trafic  infernal  o  „navă“  cu  bunătăţi culinare care ne invită să facem o călătorie aromată pe coastele Greciei  şi  Italiei, Franţei  şi  Spaniei, ale  Tunisiei, Algeriei  sau Marocului. Numele ei? „Bistro Pastis Mediteranean“.

Bistro  Pastis  Mediteranean  s-a deschis  de curând  şi reprezintă noua  locaţie a  Brandului unic în România  pentru  lichiorul  Ambassador, de anason marca Ricard.

Istoria   lichidului  magic    a   început   în Marsilia  anului  1932, când  Paul Ricard  a creat reţeta originală de  pastis, care avea  să devină cel mai apreciat aperitiv franţuzesc. Calitatea şi prospeţimea băuturii sunt rezultatul unui amestec de anason, lemn dulce  şi o selecţie  de ierburi  de  Provence, dar  reţeta a rămas şi astăzi secretă. În   noul  bistrou   din   apropiere de Şoseaua Ştefan cel Mare, preparatele  bucătăriei  mediteraneene  au  fost  astfel  concepute încât să se combine  neapărat cu  un pahar  de pastis  Ricard.

„Am adaptat alimentaţia sănătoasă şi gustoasă specifică zonei mediteraneene şi am oferit-o într-un meniu alături de o gamă de vinuri din  ţări precum Grecia, Spania, Italia şi Franţa sau  alături de  cocktail-uri pe  bază de  pastis Ricard. Pentru  meniu, afară de bucătari beneficiem  de  colaborarea unui medic  nutriţionist, dna Silvie Ifrim, care şi-a dat şi îşi va da în continuare acordul la realizarea preparatelor“, ne-a explicat Ionuţ Şerban, patronul restaurantului.

„Avem 22  de  propuneri în meniu, vom  mai diversifica meniul pe parcurs, fără a ne întinde foarte mult, deoarece dorim să avem preparate cât mai  proaspete.  De pildă, avem  un colţ  în bucătărie  dedicat  meniului   crud   vegetarian Raw Vegan, clienţii cunoscători ştiu despre ceea ce vorbesc. Se găteşte numai  cu ulei de măsline presat  la  rece, sare  de  mare,  sare  din  spuma mării, mâncarea nu se coace, nu se fierbe.“

În meniul  casei  Bistro Pastis  Mediteranean vor  intra   salatele, în  rândul  cărora se  evidenţiază salata Bon Bout (salată pe bază de legume la cuptor recomandată seara  pentru menţinerea  siluetei), preparatele din  peşte de  captură, nu de  crescătorie (lup de  mare, doradă, sardine proaspete), muşchiul de vită la cuptor Bon Bout, preparatele din  fructe de mare, scoici, midii, stridii, creveţi   şi baby  caracatiţă.  La desert, para  la cuptor şi tortul de ciocolată vor reprezenta mândria bistroului.

Taguri:

Comenteaza