why tramadol nights tramadol 50mg tramadol iv use

effects of long term tramadol abuse tramadol online overnight mix tramadol and codeine

can i stop tramadol cold turkey where to buy tramadol extended use of tramadol

soma modulos generic soma best chinese delivery soma san francisco

which is stronger lortab or tramadol buy tramadol online how long till your addicted to tramadol

can you take soma with aspirin soma online can u fail a drug test for soma

tramadol is good for back pain buy tramadol online presentaciones farmacologicas del tramadol

tramadol mit paracetamol buy cheap tramadol can tramadol make you infertile

que es el soma en la neurona generic soma soma de algoritmos

tramadol lek narkotyczny buy tramadol online how often can you give a dog tramadol

LIFESTYLE

Bistro Pastis un vis mediteraneean

March 11th, 2012, com Comenteaza

În centrul oraşului, în mijlocul atmosferei mereu încărcate, se leagănă  pe  valurile  unui  trafic  infernal  o  „navă“  cu  bunătăţi culinare care ne invită să facem o călătorie aromată pe coastele Greciei  şi  Italiei, Franţei  şi  Spaniei, ale  Tunisiei, Algeriei  sau Marocului. Numele ei? „Bistro Pastis Mediteranean“.

Bistro  Pastis  Mediteranean  s-a deschis  de curând  şi reprezintă noua  locaţie a  Brandului unic în România  pentru  lichiorul  Ambassador, de anason marca Ricard.

Istoria   lichidului  magic    a   început   în Marsilia  anului  1932, când  Paul Ricard  a creat reţeta originală de  pastis, care avea  să devină cel mai apreciat aperitiv franţuzesc. Calitatea şi prospeţimea băuturii sunt rezultatul unui amestec de anason, lemn dulce  şi o selecţie  de ierburi  de  Provence, dar  reţeta a rămas şi astăzi secretă. În   noul  bistrou   din   apropiere de Şoseaua Ştefan cel Mare, preparatele  bucătăriei  mediteraneene  au  fost  astfel  concepute încât să se combine  neapărat cu  un pahar  de pastis  Ricard.

„Am adaptat alimentaţia sănătoasă şi gustoasă specifică zonei mediteraneene şi am oferit-o într-un meniu alături de o gamă de vinuri din  ţări precum Grecia, Spania, Italia şi Franţa sau  alături de  cocktail-uri pe  bază de  pastis Ricard. Pentru  meniu, afară de bucătari beneficiem  de  colaborarea unui medic  nutriţionist, dna Silvie Ifrim, care şi-a dat şi îşi va da în continuare acordul la realizarea preparatelor“, ne-a explicat Ionuţ Şerban, patronul restaurantului.

„Avem 22  de  propuneri în meniu, vom  mai diversifica meniul pe parcurs, fără a ne întinde foarte mult, deoarece dorim să avem preparate cât mai  proaspete.  De pildă, avem  un colţ  în bucătărie  dedicat  meniului   crud   vegetarian Raw Vegan, clienţii cunoscători ştiu despre ceea ce vorbesc. Se găteşte numai  cu ulei de măsline presat  la  rece, sare  de  mare,  sare  din  spuma mării, mâncarea nu se coace, nu se fierbe.“

În meniul  casei  Bistro Pastis  Mediteranean vor  intra   salatele, în  rândul  cărora se  evidenţiază salata Bon Bout (salată pe bază de legume la cuptor recomandată seara  pentru menţinerea  siluetei), preparatele din  peşte de  captură, nu de  crescătorie (lup de  mare, doradă, sardine proaspete), muşchiul de vită la cuptor Bon Bout, preparatele din  fructe de mare, scoici, midii, stridii, creveţi   şi baby  caracatiţă.  La desert, para  la cuptor şi tortul de ciocolată vor reprezenta mândria bistroului.

Taguri:

Comenteaza