502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
PEOPLE

Călin Goia filmează cu „o domnişoară din Arad“

January 15th, 2008, com Comenteaza

Clipul cu frumoasa parteneră Andrada a fost plasat în interiorul unei vile

„Am avut şi am noroc, mă consider norocos. Să poţi să faci ce-ţi place şi să şi trăieşti din asta, e mare lucru, deci toţi membrii Voltaj suntem norocoşi…“

– Domnule Călin Goia, sunteţi întotdeauna ocupat, alături de Voltaj. Ce faceţi în această perioadă?

– Nu demult am filmat un nou videoclip, la piesa N-ajunge, de pe albumul Revelator. Regizor este Dragoş Buliga, cel cu care noi am mai lucrat la piesele MSD2, Ştiu, Povestea oricui şi Patapetine. Sper ca şi acesta să fie un clip bun, l-am filmat în interiorul unei vile şi personajul principal este o domnişoară din Arad, Andrada, care e foarte frumoasă.

– Anul trecut, care s-a încheiat de curând, aţi susţinut nu doar un turneu, ci mai multe…

– Da, am avut trei turnee. În septembrie am cântat în ţară în partea a doua a MSD2 Tour, a cărui primă parte a fost în primăvară. Acest turneu Golden Bräu a fost o producţie mare, cu ecrane şi scene mobile, efecte pirotehnice ş.a., lucruri cu care oamenii din provincie sunt mai puţin obişnuiţi. Al doilea a fost în cluburi, în opt oraşe din ţară, iar acum l-am finalizat pe cel de-al treilea, un turneu în aer liber împreună cu Proconsul.

– Cum aţi fost primiţi de fani şi publicul larg?

– Extraordinar, pe noi ne-a interesat cel mai mult turneul Voltaj, din septembrie. I-am avut în deschidere pe Class, şi peste tot a fost o mare bucurie pentru noi să vedem sălile arhipline. Într-o singură zi, la Reşiţa, s-a pornit o furtună care ne-a împiedicat să susţinem concertul. În rest, chiar a fost foarte, foarte bine.

– Mai ales în ultimii ani, reuşiţi prin hiturile noi şi prin spectacole să fiţi în mare vogă. E greu să te menţii în top? Presupune acest lucru şi sacrificii?

– Foarte greu. Eu, mai demult, auzeam că e greu să ajungi în vârf, dar şi mai greu e să te menţii, şi nu credeam acest lucru, spuneam că mai dificil e să ajungi unde ţi-ai propus. Dar acum sunt şi eu de aceeaşi părere, fiindcă e foarte greu să îţi păstrezi un anume statut, să faci mereu concerte bune, să scoţi un album cel puţin o dată la doi ani, să mergi de fiecare dată cu lucruri noi la publicul la care ai mai fost, să vii în permanenţă cu piese de succes. Şi sacrifici?ile sunt în particular, adică nu prea mai ai viaţă personală.

– Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni v-aţi căsătorit, şi de foarte puţin timp sunteţi şi tătic… Felicitări!

– Da, am un băieţel, Petru, care are cinci luni. Acum mi-am schimbat un pic priorităţile şi încerc să echilibrez viaţa profesională cu cea personală. Adică să îmi fac timp şi pentru familie.

– Ca la fiecare album Voltaj, şi pe Revelator putem asculta piese inspirate, precum hiturile Ştiu sau MSD2, dar şi mai puţin cunoscute, cum ar fi Crede (o melodie cu un mesaj pozitiv şi optimist), Doar o dată, În blugi şi în tricou ş.a. Cine vă scrie textele?

– Le-am făcut noi, n-avem textier, tot ce facem este doar munca noastră. Iar ascultătorii noştri ştiu acest lucru, care le place.

– Pe când un viitor album?

– Anul trecut ar fi trebuit să intrăm în studio, dar au fost, la un moment dat, şi 20 de concerte pe lună, şi n-am avut timp, dar în 2008 sigur vom lucra un nou album.

– Ce dorinţă v-aţi pus în noaptea dintre ani?

– Dacă profesional ne-ar merge şi la anul ca în ultimii cinci, ar fi foarte bine… Aşa că îmi doresc doar sănătate mie şi celor dragi, pentru că sunt împlinit şi profesional, şi personal. Adică îmi doresc să nu se schimbe nimic.

Taguri:

Comenteaza