zu viel tramadol buy tramadol online tramadol pill id

tramadol kapsler 50 mg where to buy tramadol order ultram New York

ambien drug experience ambien medication ambien show in urine test

zithromax vloeibaar buy zithromax online discharge after taking zithromax

valium bong diazepam 5mg hur f¥r man bl¥ valium utskrivet

acugesic tramadol 50mg tramadol online pharmacy tramadol new mexico

soma'da maden kazası ne zaman oldu soma online cyclobenzaprine with soma

how much is too much ambien to take buy ambien xanax in day ambien at night

how long after taking hydrocodone can i take tramadol buy tramadol overnight tramadol overdose many tramadol does take

how many 25 xanax equal a bar buy xanax online xanax and depakote

LIFESTYLE

Caru’ cu bere, o legendă interbelică vie

December 1st, 2009, com Comenteaza

Ziua bună, boieri mari! Când vremea în suflete se mohorăște și inima vi se umple de dor după vremurile de demult, refugiați-vă în Caru’ cu bere. Hanul interbelic al ardelenilor, locul de întâlnire al greilor literaturii române: George Coșbuc, I.L. Ca­ra­giale, Octavian Goga, Iancu Brezeanu și mulți alții.

Tradiția de peste un secol a localului merge mai departe. Mai mult, Caru’ cu bere a obținut anul acesta de la asociația Food&Bar trei premii importante: premiul I pentru cel mai bun restaurant, premiul I pentru cel mai bun restaurant cu specific românesc și mențiune pentru cel mai longeviv restaurant.

Cine intră în Caru’ cu bere nu intră doar fiindcă vrea să facă un salt înapoi în timp, ci mai ales fiindcă știe că aici se mănâncă bine și se bea o bere delicioasă, după o rețetă făcută sub brand-ul Caru’ cu bere – 4,8 lei/330 ml sau 6,20 lei/400 ml. Mândria localului o reprezintă specialitatea casei (ciolanul cu varză, mămăligă și murături) – 59 de lei/porția pentru două persoane. Nu veți fi dezamăgiți nici dacă încercați ciorbă de fasole cu carne afumată servită în pită – 9 lei/porția. Pentru desfătarea domniilor voastre, recomandăm Mân­carea cavalerului (rasol de văcuță servit cu legume și hrean) – 32 de lei/porția este o opțiune, dar la fel de bune sunt și: Mâncarea boierului (iahnie de fasole servită cu cârnați afumați la grătar) – 18 lei/porția sau, ceva mai sofisticată, Mâncarea lui Bucur (dovlecei umpluți cu carne și serviți cu smântână – 21 de lei/porția) sau Mâncare tradițională din Bucovina (carne de porc prăjită păstrată în untură la garniță, servită cu mămăliguță și varză mu­rată) – 29 lei/porția. Pentru dom­ni­țele care țin mult la siluetă Caru’ cu bere oferă salate vegetariene – 13,60 lei, salată pescărească cu ton – 15,60 lei, preparate din pește precum: pangasius pane servit cu sos de vin – 22 lei ori doradă la grătar – 29 lei/porția. Desertul nu se lasă cu nimic mai prejos față de preparatele din meniul principal: clătite cu diverse umpluturi (dulceață de vișine, miere de albine și nuci trase la tigaie, brânză dulce și stafide la cuptor) – între 6,5 lei și 8 lei/porția, cremă de zahăr ars și frunze de mentă – 6,5 lei/porția, parfait de casă – 12 lei/porția, profiterol – 14 lei/porția și multe alte bunătăți. La așa un ospăț mare, se cuvine să stropiți bucatele, în afară de mari cantități de bere, cu vinuri albe sau roșii de la Rhein, Vinarte, Halewood, Recaș, Jidvei, Murfatlar. Prețurile pornesc de la 36 de lei o sticlă de Busuioacă de Bohotin la 135 lei sticla de Menestrel Merlot Ceptura.

Taguri:

Comenteaza