the soma 20 remix buy soma online soma garanti şubesi

tramadol memory impairment buy tramadol online tramadol causa dependГЄncia

ketorolaco mas tramadol para que sirve buy tramadol online does tramadol cause bone loss

order carisoprodol Baltimore buy soma online ergonomiskā soma

does tramadol help with pe tramadol 50 mg what can intensify tramadol

valium dosage colors diazepam 5mg is valium a schedule 4 drug

buy carisoprodol online Boston buy soma soma meds online

soma da progressão aritmética buy soma online no prescription safe place to buy soma online

carisoprodol Maine buy soma soma condicional office 2007

soma rasa wikipedia buy soma soma ziraat bankası iş başvurusu

LIFESTYLE

Caru’ cu bere, o legendă interbelică vie

December 1st, 2009, com Comenteaza

Ziua bună, boieri mari! Când vremea în suflete se mohorăște și inima vi se umple de dor după vremurile de demult, refugiați-vă în Caru’ cu bere. Hanul interbelic al ardelenilor, locul de întâlnire al greilor literaturii române: George Coșbuc, I.L. Ca­ra­giale, Octavian Goga, Iancu Brezeanu și mulți alții.

Tradiția de peste un secol a localului merge mai departe. Mai mult, Caru’ cu bere a obținut anul acesta de la asociația Food&Bar trei premii importante: premiul I pentru cel mai bun restaurant, premiul I pentru cel mai bun restaurant cu specific românesc și mențiune pentru cel mai longeviv restaurant.

Cine intră în Caru’ cu bere nu intră doar fiindcă vrea să facă un salt înapoi în timp, ci mai ales fiindcă știe că aici se mănâncă bine și se bea o bere delicioasă, după o rețetă făcută sub brand-ul Caru’ cu bere – 4,8 lei/330 ml sau 6,20 lei/400 ml. Mândria localului o reprezintă specialitatea casei (ciolanul cu varză, mămăligă și murături) – 59 de lei/porția pentru două persoane. Nu veți fi dezamăgiți nici dacă încercați ciorbă de fasole cu carne afumată servită în pită – 9 lei/porția. Pentru desfătarea domniilor voastre, recomandăm Mân­carea cavalerului (rasol de văcuță servit cu legume și hrean) – 32 de lei/porția este o opțiune, dar la fel de bune sunt și: Mâncarea boierului (iahnie de fasole servită cu cârnați afumați la grătar) – 18 lei/porția sau, ceva mai sofisticată, Mâncarea lui Bucur (dovlecei umpluți cu carne și serviți cu smântână – 21 de lei/porția) sau Mâncare tradițională din Bucovina (carne de porc prăjită păstrată în untură la garniță, servită cu mămăliguță și varză mu­rată) – 29 lei/porția. Pentru dom­ni­țele care țin mult la siluetă Caru’ cu bere oferă salate vegetariene – 13,60 lei, salată pescărească cu ton – 15,60 lei, preparate din pește precum: pangasius pane servit cu sos de vin – 22 lei ori doradă la grătar – 29 lei/porția. Desertul nu se lasă cu nimic mai prejos față de preparatele din meniul principal: clătite cu diverse umpluturi (dulceață de vișine, miere de albine și nuci trase la tigaie, brânză dulce și stafide la cuptor) – între 6,5 lei și 8 lei/porția, cremă de zahăr ars și frunze de mentă – 6,5 lei/porția, parfait de casă – 12 lei/porția, profiterol – 14 lei/porția și multe alte bunătăți. La așa un ospăț mare, se cuvine să stropiți bucatele, în afară de mari cantități de bere, cu vinuri albe sau roșii de la Rhein, Vinarte, Halewood, Recaș, Jidvei, Murfatlar. Prețurile pornesc de la 36 de lei o sticlă de Busuioacă de Bohotin la 135 lei sticla de Menestrel Merlot Ceptura.

Taguri:

Comenteaza