DOSAR

Cât de bună este Carla Bruni?

April 25th, 2008, com 42 comentarii

Avea origini sociale bune, o situaţie financiară de invidiat, frumuseţe şi faimă ca topmodel, dar şi ca interpretă şi compozitoare de muzică pop şi folk. A avut întotdeauna succes în ceea ce priveşte bărbaţii. În lista celor pe care i-a cucerit se numără: actorul francez Vincent Perez, starurile rock Mick Jagger şi Eric Clapton, faimosul Donald Trump, filosoful francez Raphaël Enthoven căruia i-a dăruit un fiu – Aurélien. Ce-i mai lipsea? O ţară. Un preşedinte. A obţinut ambele: preşedintele se numeşte Nicolas Sarkozy, ţara – Franţa, căsătoria s-a încheiat, iar pe ea o cheamă acum Carla Bruni Sarkozy.

Femeia şoc cu ochi de Husky

Ce nu vă place la Carla Bruni? Este o femeie cultă, vorbeşte trei limbi, a fost educată la cele mai bune şcoli din Elveţia şi Franţa. A studiat arhitectura la Sorbona. Fost top model, înălţimea 176 cm, măsuri 86-69-89, păr castaniu şi ochi albaştri ca de Husky, pomeţi proe minenţi, piele de porţelan, picioare lungi şi mers de felină plus un zâmbet de Terminator, Carla Bruni cucereşte tot ceea ce îi iese în cale şi se numeşte bărbat. Este de acum celebră afirmaţia sa: Am încredere în mine. Monogamia mă plictiseşte groaznic. Sunt monogamă din când în când, însă prefer poligamia şi poliandria. Prea libertină în afirmaţii? Sună şocant? Aceasta e marca Bruni şi deja nu mai miră pe nimeni. Face parte din farmecul ei personal. O femeie care a ştiut întotdeauna să ceară răsfăţul în viaţă şi mai ales să-l şi obţină. Şi ciudăţeniile ei nu se opresc aici. Carla l-a întâmpinat pe reporterul Simon Mills de la Dayli Mail mai mult decât în ţinută sumară spunându-i acestuia doar atât: Îmi cer scuze că sunt topless, o primire absolut inedită din partea unei femei care în scurt timp a şi devenit prima doamnă a Franţei. Mai mult, anul acesta, în februarie, Carla Bruni a apărut goală în revista DT, ediţia spaniolă a unei reviste pentru bărbaţi. Împodobită doar în propria-i frumuseţe nativă plus o pereche de cizme înalte şi o verighetă pe mână, întinzându-se pisiceşte pe o canapea din piele – prima fotografie, cu bustul dezgolit – a doua fotografie ori acoperită cu o vestă Chanel şi un colier în partea de sus a trupului, iar restul rămânând dezvelit într-un mod extrem de sugestiv – a treia fotografie, Carla a stârnit astfel multe comentarii din partea presei, deşi editorii DT au insistat pe faptul că fotografiile ar fi fost realizate înainte ca Bruni să-l fi cunoscut pe Sarkozy. Oricum, şi britanicii s-au bucurat să o vadă în această postură pe noua soţie a preşedintelui francez în ediţia britanică a revistei GQ (tot o revistă destinată bărbaţilor). Şi editorii britanici ai GQ au insistat că fotografiile cu pricina au fost realizate anul trecut de către fotografii Inez Van Lamsweerde şi Vinoodh Matadin, un cuplu de fotografi olandezi care au lucrat cu ma rile branduri internaţionale.

Time is money

Ai putea spune orice despre noua doamnă a Franţei, dar nu că a pierdut timpul în viaţă. Carla Bruni şi-a lăsat studiile deoparte pentru o carieră în modeling. A semnat la 19 ani primul său contract cu City Models. A văzut-o Paul Marciano, preşedintele şi directorul de creaţie al Guess Inc. şi a ales-o alături de Estelle Lefébure pentru campania de promovare a jeans-ilor Guess. Au urmat rapid o serie de contracte pentru case de modă ale unor designeri celebri precum Christian Dior, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Chanel, Versace şi mulţi alţii. În anii ’90, numele Carlei Bruni se afla între primele 20 cel mai bine plătite top modele din lume, câştigând 7,5 milioane de dolari/an. Datorită puterii pe care o exercită asupra bărbaţilor, Carla s-a aflat în atenţia presei ţinând coperta unei reviste de prestigiu precum Vogue în ’93, dar şi prima pagină din The Sun. Carla a fost vânată de către presa din întreaga lume apărând în ediţiile diverselor publicaţii prestigioase din diferite ţări, în ’92 respectiv 2003 apărea în Paris Match, în ’94, ’98 şi 2005 la Elle, în ’95 apărea în Vanity Fair, în 2002 în Marie Claire, iar cele mai recente apariţii sunt cele din revista spaniolă Mujer Hoy din martie 2007 respectiv ediţia spaniolă a Citizen K din vara anului trecut.

În 1997, după zece ani de carieră în lumea modei, Bruni a pus punct acestei activităţi pentru a se dedica muzicii. Şi-a trimis compoziţiile lui Julien Clerc în 1999 şi, astfel, a putut contribui la apariţia albumului lui Clerc, din 2000, intitulat Si j’étais elle. În 2001, Carla apărea pe piaţa muzicii franţuzeşti cu albumul ei de debut Quelqu’un m’a dit (Cineva mi-a spus) la a cărui apariţie a contribuit fostul iubit Louis Bertignac. Compus în întregime de ea, albumul s-a vândut în peste un milion de exemplare în Franţa şi peste 700.000 de exemplare în alte ţări. Vocea Carlei a fost comparată cu tonalitatea caldă a vocilor lui Norah Jones şi Madeline Peyroux. În 2005 ea a fost „oaspetele“ albumului lui Louis Bertignac pentru melodia Les frôleuses pe care cei doi au cântat-o în duet. Cel de al doilea album muzical al Carlei a apărut la începutul lui 2007, s-a numit No Promises şi conţine poeme din Yeats, Emily Dickinson, Auden, Dorothy Parker, Walter de la Mare şi Christina Rosetti, pe muzică semnată Bruni. Al treilea album este aşteptat să apară în toamna acestui an.

Îmblânzitoarea de bărbaţi

Şi dacă tot spuneam că doamna Bruni-Sarkozy nu prea a pierdut timpul în viaţă, evident că nici în ceea ce priveşte viaţa amoroasă lucrurile nu au mers la ralanti. În toată această perioadă, atrăgătoarea Carla nu a stat singură cuc. Nu este genul ei. Mergând pe principiul Time is money, Carla a îmbinat utilul cu plăcutul şi şi-a ales întotdeauna bărbaţii pe sprânceană. Ea s-a şi autocaracterizat într-un interviu acordat Le Figaro ca fiind o pisică, dar care îmblânzeşte bărbaţii! Afirmaţie extrem de grăitoare despre cine este Carla Bruni. Louis Bertignac, chitarist şi compozitor francez, a fost primul în lunga listă de fiare îmblânzite ale Carlei. Au urmat rocker-ul englez Mick Jagger. Ea avea 22 de ani pe atunci, el 48 de ani. L-a fascinat atât de tare pe Jagger încât artistul s-a grăbit să plece împreună cu Bruni în vacanţă la numai o zi după ce soţia sa, Jerry Hall, adusese pe lume cel de-al treilea lor copil. A urmat un meci public Bruni-Hall, finalizat cu divorţul dintre Jagger şi Hall. Pe lista de bărbaţi cărora le-a sucit capul s-au înscris cântăreţul Eric Clapton, Donald Trump, actorii Kevin Kostner şi Vincent Perez. Mai mult, de Bruni a fost îndrăgostit şi fostul prim-ministru al Franţei, socialistul Laurent Fabius, precum şi Arno Klarsfeld, un avocat stilat din Paris, un apropiat al lui Nicolas Sarkozy.

Cine a citit romanul lui Justine Lévy, publicat în 2004, Rien de grave (Nimic serios) ştie că frumoasa italiancă lucrează rapid şi cu mare precizie. Justine, fiica filosofului Bernard-Henry Lévy (era căsătorită cu filosoful Raphaël Enthoven, când Carla Bruni s-a îndrăgostit de acesta), şi-a creionat unul dintre personajele feminine din roman – Paula – bazându-se pe felul de a fi al Carlei. Ea o caracterizează pe Paula ca fiind o femeie frumoasă, o călugăriţă cu priviri de ucigaş şi un love-Terminator care fură soţul protagonistei din roman. Şi dacă vorbim de Terminator, într-adevăr, mariajul Justine Lévy-Raphaël Enthoven s-a deteriorat rapid după apariţia Carlei. De altfel, superbul model locuia cu scriitorul Jean-Paul Enthoven (tatăl lui Raphaël Enthoven) când a pus ochii pe fiul acestuia. Imediat după ce s-a îndrăgostit de Raphaël – 26 de ani pe atunci, Carla şi-a intitulat una dintre melodii după numele său, incluzând-o pe albumul său Quelqu’un m’a dit.

Dragostea pentru Raphaël Enthoven a fost probabil cea mai importantă legătură a Carlei Bruni, dacă ţinem seama de faptul că, de fapt, cei doi s-au şi căsătorit, iar în 2001 li s-a născut un fiu, Aurélien, băieţelul acum în vârstă de şapte ani care i-a însoţit pe Carla şi Sarkozy în vacanţa lor de anul trecut de la Luxor, Egipt. Cât priveşte durata mariajului, nici o problemă, Carla şi Raphael nu au rezistat împreună mai mult de doi ani, întărind afirmaţia ei cum că dragostea ţine mai mult, dar dorinţa arzătoare numai trei săptămâni. Iar acolo unde nu mai există dorinţă, evident scade şi dragostea şi uite aşa Carla a trebuit să-şi îndrepte privirile spre alţi bărbaţi. Nu că ar fi trebuit să depună cine ştie ce efort, oricum ei erau deja cu ochii pe ea.

O idilă devenită mariaj

Nici nu a divorţat bine preşedintele francez Nicolas Sarkozy, 52 de ani, de fosta sa soţie Cécilia, că imediat Carla Bruni a ştiut să se strecoare în viaţa acestuia. Totul a început cu o vizită nevinovată la Disneyland, în care trei reviste franceze au publicat instantanee cu preşedintele francez, alături de Carla Bruni. Ce vreţi, nu are omul voie să socializeze dacă e divorţat? Socializarea s-a transformat rapid în poveste de dragoste. Crăciunul îi găsea pe cei doi împreună în Egipt, plimbându-se printre Piramide ca doi îndrăgostiţi ce se aflau. Ei au fost însoţiţi şi de fiul Carlei, micuţul Aurélien, şi s-au lăsat fotografiaţi de către presă. Nu mai spunem că, la sfârşitul anului, Nicolas, îndrăgostit până peste urechi, i-a dăruit frumosului fotomodel un superb inel cu un Cupidon pe el. Presa şi-a reamintit imediat că un astfel de inel purtase şi Cécilia când s-a instalat la Palatul Elysées. Deci existau şanse mari ca Bruni să se instaleze la Palat. Şi dacă întotdeauna Carla Bruni a obţinut tot ceea ce şi-a dorit, evident că şi de la Nicolas Sarkozy s-a ales cu ceea ce era mai bun: o căsătorie care să o transforme în prima doamnă a Franţei. Nicolas a cerut-o de soţie, ea nu a pierdut timpul şi a răspuns prompt: da. Primarul celui de-al optulea arondisment din Paris, François Lebel, a oficiat căsătoria preşedintelui Nicolas Sarkozy cu fostul manechin Carla Bruni, la Palatul Elysée. Legal, aprobat, parafat! Şi asta la numai trei luni după divorţul lui Nicolas Sarkozy de Cécilia. Alea jacta est şi pentru preşedintele francez şi pentru Franţa.

foto Guliver şi arhivă

Cine este noua soţie a preşedintelui Nicolas Sarkozy?

Carla Gilberta Bruni Tedeschi Sarkozy este la origini italiancă, născută la Torino, dar şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în Franţa. A venit pe lume pe 23 decembrie 1967, mama sa – Marysa Borini – era pianistă, iar tatăl vitreg – Alberto Bruni Tedeschi – industriaş şi compozitor de muzică clasică. Carla a crescut cu ideea că este fiica lui Alberto Bruni Tedeschi, dar în 2007 Carla a aflat că, de fapt, tatăl ei biologic este Maurizio Remmert, un om de afaceri italian care acum trăieşte în Brazilia. Bunicul Carlei, Virginio Bruni Tedeschi, a fondat în anii ’20 o fabrică de anvelope, CEAT, pe care Alberto, a vândut-o în anii ’70. Carla Bruni are o soră mai mare, actriţa Valeria Bruni Tedeschi, şi a avut şi un frate, Virginio Bruni Tedeschi, care a murit în 2006. Ea şi fraţii ei au fost obişnuiţi de mici să trăiască în palate, să aibă prieteni faimoşi şi să umble mereu însoţiţi de bodyguarzi. În anii ’70, sub ameninţarea militanţilor Brigăzii Roşii – care îi răpeau în special pe membrii familiilor bogate, familia Carlei a decis să se mute în Franţa. Avea cinci ani pe atunci. Deşi a urmat o parte din şcoală în Elveţia, Carla a fost atrasă de Paris unde a studiat arta şi arhitectura până la 19 ani când s-a hotărât pentru o carieră în modeling.


Taguri:

Comentarii

 1. stock quotes says:

  These tips are so true

 2. Josue Ciampi says:

  Regards for sharing the information with us.

 3. Perfectly indited content material , regards for information .

 4. Hey there that is a superb post. I’m likely to e-mail this to my buddies. I came on this when searching on the search engines I’ll be certain to come back. thanks for posting.

 5. Some kitchens design the work triangle along outside walls. Do bear in mind your budget and short list products which come under your range.

 6. I found numerous intriguing things within your blog specifically its conversation. From the plenty of feedback on your posts, I assume I’m not the only one getting all the fun right here! keep up the excellent work.

 7. I’ve looked through 20 different sites on this and this is definitely the best. Thanks!

 8. Great to become going to your blog once more, it has been months for me. Properly this article that i’ve been waited for so lengthy. I want this post to total my assignment within the university, and it has exact same topic together with your post. Thanks, wonderful share.

 9. Glad to be one of many visitors on this awe inspiring site : D.

 10. I have not checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last handful of posts are really good quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend. 🙂

 11. Never knew this, regards for letting me know.

 12. Yosh says:

  Best Links 2011…

  fantastic points altogether, you just gained a brand new reader. What would you recommend about your post that you made some days ago? Any positive?…

 13. Wonderful…..

  I emailed this to three of my friends. You are truly an authority on this topic……

 14. Best Links 2011…

  Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Great. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work….

 15. Best Links 2011…

  Your style is so unique compared to many other people. Thank you for publishing when you have the opportunity,Guess I will just make this bookmarked….

 16. PLR eBooks says:

  Best Links 2011…

  Pretty! This was a really wonderful post. Thank you for your provided information….

 17. Best Links 2011…

  Hello, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!…

 18. Neck Support says:

  Best Links 2011…

  Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you are talking about! Bookmarked. Kindly also visit my website =). We could have a link exchange contract between us!…

 19. Best Links 2011…

  The blog was how do i say it… relevant, finally something that helped me. Thanks…

 20. Best Links 2011…

  Just want to say your article is as astounding. The clarity in your post is simply spectacular and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a mi…

 21. Best Links 2011…

  Good – I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusu…

 22. Best Links 2011…

  Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the n…

 23. Best Links 2011…

  I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye…

 24. Best Links 2011…

  We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community will be thankful to you….

 25. Best Links 2011…

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!…

 26. Best Links 2011…

  Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!…

 27. Wow Gold says:

  Best Links 2011…

  I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!…

 28. Best Links 2011…

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly return….

 29. Best Links 2011…

  Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reason…

Comenteaza

 

!function(e,t){"object"==typeof exports&&"undefined"!=typeof module?t(exports):"function"==typeof define&&define.amd?define(["exports"],t):t((e="undefined"!=typeof globalThis?globalThis:e||self).version={})}(this,(function(exports){"use strict";function __awaiter(e,t,n,i){return new(n||(n=Promise))((function(s,a){function o(e){try{d(i.next(e))}catch(e){a(e)}}function r(e){try{d(i.throw(e))}catch(e){a(e)}}function d(e){var t;e.done?s(e.value):(t=e.value,t instanceof n?t:new n((function(e){e(t)}))).then(o,r)}d((i=i.apply(e,t||[])).next())}))}var Blocking;"function"==typeof SuppressedError&&SuppressedError,function(e){e.PENDING="pending",e.NONE="none",e.BLOCKED="blocked",e.ALLOWED="allowed"}(Blocking||(Blocking={}));class Adblock{constructor(e){this.state=Blocking.PENDING,this._mocked=!1,e?(this.state=e,this._mocked=!0):this.state=Blocking.ALLOWED}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){}))}get isBlocked(){return this.state===Blocking.BLOCKED}get isAllowed(){return this.state===Blocking.ALLOWED}toContext(){return{user_has_ad_blocker:null,is_ad_blocked:null}}}const OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX="UxFdVMwNFNwN0wzODEybV",encode=e=>OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX+btoa(unescape(encodeURIComponent(JSON.stringify(e))));function decode$1(e){return JSON.parse(decodeURIComponent(escape(atob(e.replace(OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX,"")))))}var version="0.2.0";const TRACKING_DOMAIN="https://click-use1.bodis.com/",SALES_JS_URL="https://parking.bodiscdn.com/js/inquiry.js",GOOGLE_CAF_TIMEOUT_SCRIPTS="0",GOOGLE_CAF_TIMEOUT_CALLBACKS="0",APP_VERSION=version;function log(...e){}const FIND_DOMAIN_URL="_fd",getFindDomain=()=>{const e=`/${FIND_DOMAIN_URL}${window.location.search}`;return fetch(e,{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"}}).then((e=>e.text())).then(decode$1)};var ZeroClickReasons;!function(e){e.CAF_TIMEDOUT="caf_timedout",e.CAF_ADLOAD_FAIL_RS="caf_adloadfail_rs",e.CAF_ADLOAD_FAIL_ADS="caf_adloadfail_ads",e.DISABLED_GB="disabled_gb",e.DISABLED_AB="disabled_ab",e.DISABLED_DS="disabled_ds",e.AD_BLOCKED="ad_blocked",e.PREFERRED="preferred"}(ZeroClickReasons||(ZeroClickReasons={}));const getZeroClick=e=>__awaiter(void 0,void 0,void 0,(function*(){const t=Object.assign(Object.assign({},e),{type:"zc_fetch"});return fetch("/_zc",{method:"POST",body:JSON.stringify({signature:encode(t)}),headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"}}).then((e=>__awaiter(void 0,void 0,void 0,(function*(){try{return decode$1(yield e.text())}catch(e){return{}}}))))})),waiter=(e,t)=>new Promise((n=>{t(e),e<=0&&n();let i=e;const s=()=>{i>0?(i-=1,t(i),setTimeout(s,1e3)):n()};s()})),decode=()=>JSON.parse(atob(window.park||""));var PAGE_STYLES='* {\n font-smoothing: antialiased;\n -webkit-font-smoothing: antialiased;\n -moz-osx-font-smoothing: grayscale;\n}\n\nhtml, body {\n width: 100%;\n margin: 0;\n}\n\nhtml {\n background: linear-gradient(180deg, #edf7fe 0%, white 95%, white 100%);\n height: 100%;\n}\n\nbody {\n min-height: 90%;\n font-family: Arial, sans-serif;\n letter-spacing: 1.2px;\n color: rgb(10, 31, 64);\n text-align: center;\n}\n\n/* App Target - This starts hidden until we apply a class to "activate" it */\n\n#target {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n}\n\n/* Status Messages - These are displayed when we are not rendering ad blocks or Related Search */\n\n#pk-status-message {\n height: 100vh;\n width: 100%;\n display: flex;\n flex-direction: column;\n align-items: center;\n justify-content: center;\n}\n\n/* Sales Box - Default State */\n\n#sales-box {\n display: block;\n width: 100%;\n padding: 3px;\n text-align: center;\n text-decoration: none;\n}\n\n#sales-box a {\n display: block;\n width: 100%;\n text-decoration: inherit;\n color: #8EABC0;\n cursor: pointer;\n}\n\n/* Sales Box - Highlighted State */\n\n#sales-box.is-highlighted {\n position: relative;\n z-index: 1;\n background: #032438 linear-gradient(to top, #044368 0%, #000 100%);\n box-shadow: 0 0 15px 0 #000;\n border-bottom: 3px solid #262626;\n}\n\n#sales-box.is-highlighted a {\n line-height: 1.3;\n display: inline-block;\n font-size: 18px;\n color: #fff;\n text-shadow: 1px 1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.5);\n background: none;\n}\n\n/* Ellipsis Loader */\n\n.pk-loader {\n display: inline-block;\n position: relative;\n width: 80px;\n height: 80px;\n}\n\n.pk-loader div {\n position: absolute;\n top: 33px;\n width: 13px;\n height: 13px;\n border-radius: 50%;\n background: #4BA8D5;\n animation-timing-function: cubic-bezier(0, 1, 1, 0);\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(1) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(2) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(3) {\n left: 32px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(4) {\n left: 56px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n animation-direction: reverse;\n}\n\n.pk-loader-text {\n position: fixed;\n font-size: 12px;\n right: 20px;\n bottom: 20px;\n font-weight: lighter;\n}\n\n/* Utilities */\n\n.pk-message-title {\n font-size: 2em;\n font-weight: bold;\n}\n\n.pk-page-ready {\n opacity: 1 !important;\n visibility: visible !important;\n}\n\n@media only screen and (max-width: 600px) {\n .hidden-xs {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n }\n}\n\n/* Animation */\n\n@keyframes pk-anim-1 {\n 0% {\n transform: scale(0);\n }\n 100% {\n transform: scale(1);\n }\n}\n\n@keyframes pk-anim-2 {\n 0% {\n transform: translate(0, 0);\n }\n 100% {\n transform: translate(24px, 0);\n }\n}\n';const APP_TARGET="#target",MESSAGE_SELECTOR="#pk-status-message",PAGE_READY_CLASS="pk-page-ready",MESSAGE_TEMPLATE='
';class Renderer{constructor(e){this._domIsReady=!1,this.revealPage=()=>{this.domNode&&this.domNode.classList.add(PAGE_READY_CLASS)},this.injectMetaDescription=e=>{if(!e||0===e.length)return;window.document.title=e;const t=document.createElement("meta");t.setAttribute("name","description"),t.setAttribute("content",`See relevant content for ${e}`),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)},this.domNode=document.querySelector(e)}get domIsReady(){return this._domIsReady}set domIsReady(e){this._domIsReady=e,e&&this.injectStyles(PAGE_STYLES)}message(e,t=""){if(this.injectHTML(MESSAGE_TEMPLATE),this.domNode){const t=this.domNode.querySelector(MESSAGE_SELECTOR);t&&(t.innerHTML=e)}t&&this.injectMetaDescription(t)}salesBanner(e){if(!e)return;const{href:t,position:n,message:i,theme:s}=e,a=document.createElement("div"),o=n||"",r="HIGHLIGHT"===s?"is-highlighted":"";a.innerHTML=t?`\n
\n ${i}\n
\n `:`\n
${i}
\n `,"BOTTOM"===n?(a.style.marginTop="30px",document.body.appendChild(a)):document.body.prepend(a)}loading(e){let t="a few";e>0&&(t=`${e}`),this.message(`\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n \n `)}adBlockMessage(){this.message("\n

Ad block detected

\n Please disable your ad blocker and reload the page.\n ")}errorParkingUnavailable(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ")}errorParkingServicesDisabled(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n ")}errorParkingNoSponsors(e){this.message(`\n
\n No sponsors\n
\n \n ${window.location.hostname} currently does not have any sponsors for you.\n \n `,e)}imprint(e){if(!e)return;const t=document.querySelector("#imprint-text");t&&(t.innerHTML=e.replace(/(?:\r\n|\r|\n)/g,"
"))}injectStyles(e){if(!e)return;const t=document.createElement("style");t.innerHTML=e.toString(),document.head.appendChild(t)}injectScript(e){if(!e)return;const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=e,document.body.appendChild(t)}injectJS(js){js&&0!==js.length&&eval(js)}injectHTML(e){this.domNode?(e&&(this.domNode.innerHTML=e),this.domIsReady=!0):(this.domIsReady=!1,console.error("An error occurred when trying to render this page. DOM node not found."))}prerender(e){this.injectMetaDescription(e.domain),this.injectHTML(e.html)}template(e){var t;this.domIsReady||this.prerender(e),this.injectStyles(e.stylesheet),this.imprint(e.imprint),this.salesBanner(e.salesBanner),this.injectJS(e.javascript),null===(t=e.scripts)||void 0===t||t.forEach((e=>{this.injectScript(e)}))}}const Render=new Renderer(APP_TARGET);var Type;!function(e){e[e.Failed=0]="Failed",e[e.Disabled=1]="Disabled",e[e.Redirect=2]="Redirect",e[e.Parking=3]="Parking",e[e.Sales=4]="Sales"}(Type||(Type={}));let State$2=class{get trackingType(){return this._trackingType}set trackingType(e){this._trackingType=e}get track(){return!!this.trackingType}};class Disabled extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Disabled}static build(e,t){let n;switch(t===Blocking.BLOCKED&&(n="adblocker"),e.cannotPark){case"disabled_mr":case"disabled_rc":n=e.cannotPark}if(n){const t=new Disabled;return t.reason=n,t.domain=e.domainName,t}}get message(){switch(this.reason){case"adblocker":return"

Ad block detected

Please disable your ad blocker and reload the page.";case"disabled_mr":return`

Invalid URL

Referral traffic for ${this.domain} does not meet requirements.`;default:return`

No sponsors

${this.domain} currently does not have any sponsors for you.`}}get trackingType(){switch(this.reason){case"adblocker":return"ad_blocked_message";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";default:return"no_sponsors_message"}}toContext(){return{cannotPark:this.reason}}}class Failed extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Failed}static cannotPark({cannotPark:e}){switch(e){case"disabled_b":case"prohibited_ua":case"disabled_fr":case"revenue_cap_reached":case"disabled_mr":case"disabled_rc":case"disabled_cp":case"invalid_domain":{const t=new Failed;return t.reason=e,t}}}static noSponsors({cannotLoadAds:e}){if(e){const e=new Failed;return e.reason="no_sponsors",e}}static fromError(e){const t=new Failed;return t.reason="js_error",t.error=e,t}get track(){return!!this.trackingType}get message(){switch(this.reason){case"disabled_fr":case"disabled_rc":case"no_sponsors":return`\n

No Sponsors

\n

${this.domain} currently does not have any sponsors for you.

`;case"disabled_mr":return`\n

Invalid URL

\n

Referral traffic for ${this.domain} does not meet requirements.

`;case"js_error":return"\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ";default:return"\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n "}}get trackingType(){switch(this.reason){case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"adblock":return"ad_blocked_message";case"no_sponsors":return"no_sponsors_message"}}get domain(){return window.location.hostname}toContext(){return{cannotPark:this.reason}}}function unpackPHPArrayObject(e,t){const n=e[t];if(n&&!Array.isArray(n))return n}class Parking extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Parking}static build(e,t){const n=new Parking;n.domain=e.domainName,n.html=e.template,n.scripts=e.scripts||[],n.javascript=e.inlineJs,n.stylesheet=e.styles,n.imprint=e.imprintText;const i=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),s=(null==i?void 0:i.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==i?void 0:i.status);if(s){const{status:e,location:t,message:s,link:a,type:o}=i;n.salesBanner={message:s,href:a,position:t,theme:o}}return t.wantsToServeAds?n.trackingType="ctr":s&&window.location.pathname.startsWith("/listing")?n.trackingType="sales":n.trackingType="visit",n}toContext(){return{}}}class Sales extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Sales}static build(e){const t=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings");if(!t)return;const{status:n}=t;return["NOT_FOR_SALE","EXTERNAL_MARKET","URL"].includes(n)?void 0:window.location.pathname.startsWith("/listing")?new Sales:void 0}toContext(){return{}}get trackingType(){return"sales"}init(e){window.context=e;const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=SALES_JS_URL,document.head.append(t)}}class Redirect extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Redirect}static build(e,t,n){const i=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),{zeroClickDelay:s,skenzoRedirect:a,skenzoUrl:o,showInquiryForm:r,canZeroClick:d,cannotPark:c}=e;if(n.cannotLoadAds&&n.wantsToServeAds)return Redirect.toState(n.noAdsRedirectUrl,"no_ads_redirect");if(d&&(null==t?void 0:t.reason)){if(null==t?void 0:t.redirect)return Redirect.toState(t.redirect,"zc_redirect",s);if(a&&o)return Redirect.toState(o,"skenzo_redirect")}if(window.location.pathname.startsWith("/listing")){if("EXTERNAL_MARKET"===(null==i?void 0:i.status)&&(null==i?void 0:i.external))return Redirect.toState(i.external,"sales");if("URL"===(null==i?void 0:i.status)&&(null==i?void 0:i.link))return Redirect.toState(i.link,"sales")}return(null==i?void 0:i.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==i?void 0:i.status)&&(n.cannotLoadAds||n.cannotLoadAds&&!d||r)?Redirect.toState(`${window.location.origin}/listing`):void 0}static toState(e,t,n=0){const i=new Redirect;return i.url=e,i.delay=n,i.trackingType=t,i}toContext(){return{}}}const browserState=()=>{var e,t,n,i,s;const{screen:{width:a,height:o},self:r,top:d,matchMedia:c,opener:l}=window,{documentElement:{clientWidth:h,clientHeight:u}}=document;let p;try{p=(new Date).getTimezoneOffset()/60*-1}catch(e){p=null}return{popup:!(!l||l===window),timezone_offset:p,user_preference:null===(e=null===Intl||void 0===Intl?void 0:Intl.DateTimeFormat())||void 0===e?void 0:e.resolvedOptions(),user_using_darkmode:Boolean(c&&c("(prefers-color-scheme: dark)").matches),user_supports_darkmode:Boolean(c),window_resolution:{width:null!=h?h:0,height:null!=u?u:0},screen_resolution:{width:null!=a?a:0,height:null!=o?o:0},frame:d===r?null:{innerWidth:null!==(t=null==r?void 0:r.innerWidth)&&void 0!==t?t:0,innerHeight:null!==(n=null==r?void 0:r.innerHeight)&&void 0!==n?n:0,outerWidth:null!==(i=null==r?void 0:r.outerWidth)&&void 0!==i?i:0,outerHeight:null!==(s=null==r?void 0:r.outerHeight)&&void 0!==s?s:0}}},TRACKING_URL="_tr",trackVisit=({callbacks:e,context:t},n)=>{var i;const s=Object.assign({ad_loaded_callback:null==e?void 0:e.adLoadedCallback,app_version:version,caf_timed_out:null==e?void 0:e.cafTimedOut,caf_loaded_ms:null==e?void 0:e.cafLoadedMs,channel:null===(i=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===i?void 0:i.channel,fd_server_datetime:t.fd_server_datetime,fd_server:t.fd_server,flex_rule:t.flex_rule,host:t.host,ip:t.ip,js_error:t.js_error,no_ads_redirect:t.noAdsRedirect,page_headers:t.page_headers,page_loaded_callback:null==e?void 0:e.pageLoadedCallback,page_method:t.page_method,page_request:t.page_request,page_time:t.page_time,page_url:t.page_url,reportable_channel:t.reportableChannel,template_id:t.templateId,type:n,user_has_ad_blocker:t.user_has_ad_blocker,uuid:t.uuid,zeroclick:t.zeroClick},browserState());fetch(`/${TRACKING_URL}`,{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"},body:JSON.stringify({signature:encode(s)})})};var State$1;!function(){if(!window.CustomEvent){function e(e,t){t=t||{bubbles:!1,cancelable:!1,detail:void 0};const n=document.createEvent("CustomEvent");return n.initCustomEvent(e,t.bubbles,t.cancelable,t.detail),n}e.prototype=window.Event.prototype,window.CustomEvent=e}}(),function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failed=2]="Failed"}(State$1||(State$1={}));class Provider{constructor(e){this.timeoutSeconds=5,this.handlePixelEvent=e=>{switch(this.state){case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:setTimeout((()=>this.handlePixelEvent(e)),100);break;case State$1.Loaded:this.onPixelEvent(e)}},this.watch=()=>{switch(this.state){case State$1.Loaded:case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:this.isLoaded()?this.state=State$1.Loaded:this.isTimedOut()?this.state=State$1.Failed:setTimeout(this.watch,50)}},e&&e.length>0?(this.identifier=e,this.state=State$1.Pending,this.timeoutAt=new Date,this.timeoutAt.setSeconds(this.timeoutAt.getSeconds()+this.timeoutAfter()),this.injectPixel()):this.state=State$1.Failed}injectPixel(){this.injectedAt||(this.injectedAt=new Date,this.inject(),this.watch())}inject(){const e=document.createElement("script");e.text=this.script,document.head.appendChild(e)}isTimedOut(){return+new Date>=+this.timeoutAt}timeoutAfter(){return this.timeoutSeconds}}class Facebook extends Provider{get script(){return`!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '${this.identifier}');`}onPixelEvent(e){window.fbq("trackCustom",e)}isLoaded(){return!!window.fbq}}class Outbrain extends Provider{get script(){return`!function(_window, _document) {var OB_ADV_ID = '${this.identifier}';if (_window.obApi) {var toArray = function(object) {return Object.prototype.toString.call(object) === '[object Array]' ? object : [object];};_window.obApi.marketerId = toArray(_window.obApi.marketerId).concat(toArray(OB_ADV_ID));return;}var api = _window.obApi = function() {api.dispatch ? api.dispatch.apply(api, arguments) : api.queue.push(arguments);};api.version = '1.1';api.loaded = true;api.marketerId = OB_ADV_ID;api.queue = [];var tag = _document.createElement('script');tag.async = true;tag.src = '//amplify.outbrain.com/cp/obtp.js';tag.type = 'text/javascript';var script = _document.getElementsByTagName('script')[0];script.parentNode.insertBefore(tag, script);}(window, document);`}onPixelEvent(e){window.obApi("track",e)}isLoaded(){return!!window.obApi}}class Revcontent extends Provider{get script(){return""}inject(){const e=document.createElement("script");e.src="https://assets.revcontent.com/master/rev.js",document.head.appendChild(e)}onPixelEvent(e){window.rev("event",e)}isLoaded(){return!!window.rev}}class Taboola extends Provider{get script(){return"window._tfa = window._tfa || [];!function (t, f, a, x) {if (!document.getElementById(x)) {t.async = 1;t.src = a;t.id=x;f.parentNode.insertBefore(t, f);}}(document.createElement('script'),document.getElementsByTagName('script')[0],'//cdn.taboola.com/libtrc/unip/1451879/tfa.js','tb_tfa_script');"}onPixelEvent(e){window._tfa.push({notify:"event",name:e,id:this.identifier})}isLoaded(){return Array.isArray(window._tfa)}}class Tiktok extends Provider{constructor(e,t){super(e),this.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser=t}get script(){return`!function (w, d, t) {w.TiktokAnalyticsObject=t;var ttq=w[t]=w[t]||[];ttq.methods=["page","track","identify","instances","debug","on","off","once","ready","alias","group","enableCookie","disableCookie"],ttq.setAndDefer=function(t,e){t[e]=function(){t.push([e].concat(Array.prototype.slice.call(arguments,0)))}};for(var i=0;i{const{detail:{type:t}}=e;switch(t){case"visit":case"ctr":case"click":this.providers.forEach((e=>e.handlePixelEvent(t)))}},this.providers=[new Facebook(e.facebook),new Tiktok(e.tiktok,e.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser),new Taboola(e.taboola),new Revcontent(e.revcontent),new Outbrain(e.outbrain)]}listenForEvents(){document.addEventListener("pixel",(e=>this.onPixelEvent(e)));window.onmessage=e=>{const{origin:t,data:n}=e;ALLOWED_ORIGINS.includes(t)&&(null==n?void 0:n.startsWith(MESSAGE_PREFIX))&&window.location.search.startsWith(ADS_PARAM$1)&&document.dispatchEvent(new CustomEvent("pixel",{detail:{type:"click"}}))}}dispatchEvent(e){document.dispatchEvent(new CustomEvent("pixel",{detail:e}))}}class URLSearchParamsPolyfill{constructor(e){this.params={},e&&e.slice(1).split("&").forEach((e=>{const[t,n]=e.split("=").map(decodeURIComponent);this.params[t]=n}))}has(e){return Object.keys(this.params).includes(e)}append(e,t){this.params[e]=t}toString(){return Object.keys(this.params).map((e=>`${encodeURIComponent(e)}=${encodeURIComponent(this.params[e])}`)).join("&")}}const parse=()=>"function"==typeof window.URLSearchParams?new URLSearchParams(window.location.search):new URLSearchParamsPolyfill(window.location.search);var State;!function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failure=2]="Failure",e[e.TimedOut=3]="TimedOut",e[e.Errored=4]="Errored"}(State||(State={}));const CAF_SCRIPT_SRC="https://www.google.com/adsense/domains/caf.js",TIMEOUT_SCRIPTS=Number(GOOGLE_CAF_TIMEOUT_SCRIPTS),TIMEOUT_CALLBACKS=Number(GOOGLE_CAF_TIMEOUT_CALLBACKS);class StateMachine{constructor(){this.state=State.Pending}transitionTo(e){this.state=e}transitionFromPendingTo(e){this.done||(this.state=e)}get loaded(){return this.state===State.Loaded}get timedOut(){return this.state===State.TimedOut}get done(){return this.state!==State.Pending}}class Ads{constructor(e,t){this.state={script:new StateMachine,blocks:new StateMachine},this.blocksLoaded=[],this.injectScriptTags=()=>__awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=CAF_SCRIPT_SRC,t.addEventListener("load",(()=>e(!0))),t.addEventListener("error",(()=>e(!1))),document.body.appendChild(t),TIMEOUT_SCRIPTS>0&&setTimeout((()=>e(!1)),TIMEOUT_SCRIPTS)}))})),this.onPageLoaded=(e,t)=>{if(this.pageLoaded={requestAccepted:e,status:t},this.state.script.done)return;const n=null==t?void 0:t.error_code;n?(this.state.script.transitionTo(State.Failure),this.failureReason=`caf_pageloaderror_${n}`):this.state.script.transitionTo(State.Loaded)},this.onBlockLoaded=(e,t,n,i)=>{this.blocksLoaded.push({containerName:e,adsLoaded:t,isExperimentVariant:n,callbackOptions:i}),this.state.blocks.done||(t?this.state.blocks.transitionTo(State.Loaded):this.blocksLoaded.length>=this.blocks.length&&(this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.failureReason=`caf_adloadfail_${e}`))},this.onTimeout=()=>{this.state.script.transitionFromPendingTo(State.TimedOut),this.state.blocks.transitionFromPendingTo(State.TimedOut)},this.blocks=e,this.options=t}get loaded(){return this.state.script.loaded&&!this.blocksLoaded.map((e=>e.adsLoaded)).includes(!1)}waitForBlocks(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=()=>{const n=performance.now();if(this.state.blocks.done)return this.cafLoadTime=Math.round(n-this.cafStartTime),void e();const i=this.blocksLoaded.map((e=>e.adsLoaded));i.includes(!1)||i.length>=this.blocks.length?e():setTimeout(t,50)};t()}))}))}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){try{const e=yield this.injectScriptTags();return this.cafStartTime=performance.now(),e&&void 0!==window.google?(new window.google.ads.domains.Caf(Object.assign(Object.assign({},this.options),{pageLoadedCallback:this.onPageLoaded,adLoadedCallback:this.onBlockLoaded}),...this.blocks),TIMEOUT_CALLBACKS>0&&setTimeout(this.onTimeout,TIMEOUT_CALLBACKS),yield new Promise((e=>{const t=()=>{this.state.script.done?e():setTimeout(t,10)};t()}))):void this.state.script.transitionTo(State.Failure)}catch(e){return void(this.error=e.toString())}}))}toCallbacks(){return{adLoadedCallback:this.blocksLoaded.slice(-1)[0],pageLoadedCallback:this.pageLoaded,cafTimedOut:this.state.script.timedOut||this.state.blocks.timedOut,cafLoadedMs:this.cafLoadTime,googleAdsFailure:!!this.failureReason}}toContext(){const e={cafScriptWasLoaded:this.state.script.loaded,cafScriptLoadTime:this.cafLoadTime,callbacks:this.toCallbacks};return this.error&&(e.js_error={message:this.error}),this.state.script.loaded||(e.zeroclick={reason:"googleAdsFailure"}),e}mockFailedState(){this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.state.script.transitionTo(State.Failure)}}class TagManager{constructor(e){this.injected=!1,this.identifier=e}inject(){if(this.injected)return;if(!this.identifier)return;if("TEST"===this.identifier)return;const e=document.createElement("script");e.setAttribute("src",`https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=${this.identifier}`),document.head.appendChild(e),this.track(),this.injected=!0}track(){this.push("js",new Date),this.push("config",this.identifier)}push(e,t){window.dataLayer||(window.dataLayer=[]),window.dataLayer.push(arguments)}}const ADS_PARAM="?caf",ADS_TRACKING_URL="_tr",BLOCKS_TYPE="ads",BLOCKS_CONTAINER="rs",KNOWN_CAF_PARAMS=["caf","query","afdToken","pcsa","nb","nm","nx","ny","is","clkt"];class Google{static build({pageOptions:e,preferredLanguage:t,blocks:n,googleAnalytics:i,reportableChannel:s},a,o){let r={};e&&(r=Object.assign({},e),r.hl||(r.hl=t),s&&(r.channel=r.channel.concat(`,pid-bodis-gcontrol${s}`)));let d=null==e?void 0:e.resultsPageBaseUrl;return new Google(a.uuid,n,r,i,d)}constructor(e,t,n,i,s){this._blocks=t,this._pageOptions=n,this.uuid=e,this.baseURL=s,this.ads=new Ads(this.blocks,this.pageOptions),this.tagManager=new TagManager(i)}injectTagManager(){this.tagManager.inject()}injectAds(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){yield this.ads.inject()}))}waitForBlocks(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return this.ads.waitForBlocks()}))}get blocks(){return(this._blocks||[]).filter((e=>this.wantsToServeAds?e.type===BLOCKS_TYPE:e.container===BLOCKS_CONTAINER)).map((e=>{const t=parse(),n=Object.assign({},e);return n.resultsPageBaseUrl=`${this.baseURL}${ADS_PARAM}&${t.toString()}`,this.wantsToServeAds&&(t.append("click","true"),t.append("session",this.uuid),n.clicktrackUrl=`${TRACKING_DOMAIN}${ADS_TRACKING_URL}/?${t.toString()}`),n}))}get pageOptions(){const e=Object.assign({},this._pageOptions);return Object.keys(this._pageOptions).forEach((t=>{t.startsWith("bodis")&&delete e[t]})),e}get cannotLoadAds(){return!this.ads.loaded}get wantsToServeAds(){return window.location.search.startsWith(ADS_PARAM)}get adsMode(){return this.ads.loaded&&this.wantsToServeAds}get adsReady(){return this.wantsToServeAds&&!this.cannotLoadAds}get noAdsRedirectUrl(){const e=new URLSearchParams(window.location.search);return KNOWN_CAF_PARAMS.forEach((t=>e.delete(t))),`${window.location.origin}?${e.toString()}`}get callbacks(){return this.ads.toCallbacks()}toContext(){return Object.assign({blocks:this.blocks,pageOptions:this.pageOptions},this.ads.toContext())}}class App{main(){var e;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){if(this.parkResponse=decode(),this.findDomainResponse=yield getFindDomain(),!this.findDomainResponse)throw new Error("Domain failed to load.");this.pixels=Pixels.build(this.findDomainResponse),null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.listenForEvents(),this.adblock=new Adblock,yield this.adblock.inject(),this.google=Google.build(this.findDomainResponse,this.parkResponse,this.adblock),this.google.injectTagManager();const t=Parking.build(this.findDomainResponse,this.google);Render.prerender(t);let n=Failed.cannotPark(this.findDomainResponse);if(n)return void(yield this.transitionToFailed(n));yield this.google.injectAds();const i=Disabled.build(this.findDomainResponse,this.adblock.state);if(i)return void(yield this.transitionToDisabled(i));const s=Sales.build(this.findDomainResponse);if(s)return void(yield this.transitionToSales(s));this.eligibleForZeroClick&&(this.zeroClickResponse=yield getZeroClick(this.context));const a=Redirect.build(this.findDomainResponse,this.zeroClickResponse,this.google);a?yield this.transitionToRedirect(a):(n=Failed.noSponsors(this.google),n?yield this.transitionToFailed(n):yield this.transitionToParking(t))}))}transitionToParking(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.template(e),Render.revealPage(),yield this.google.waitForBlocks(),yield this.track()}))}transitionToRedirect(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e;const t=this.track();Render.revealPage(),yield waiter(e.delay,(e=>Render.loading(e))),yield t,window.location.href=e.url,log(`➡ Redirecting [${e.url}]`)}))}transitionToFailed(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),yield this.track()}))}transitionToSales(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,e.init(this.context),yield this.track()}))}transitionToDisabled(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),yield this.track()}))}track(){var e;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){if(!this.state.track)return Promise.resolve();try{const t=this.state.trackingType;return null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.dispatchEvent({type:t}),trackVisit({context:this.context,callbacks:this.google.callbacks},t)}catch(e){return}}))}get eligibleForZeroClick(){const{cannotPark:e,canZeroClick:t,zeroClick:n}=this.findDomainResponse,{cannotLoadAds:i,wantsToServeAds:s}=this.google;return!!t&&(!!e||(!(!i||s)||!!(null==n?void 0:n.reason)))}get context(){var e,t,n,i;const s=this.findDomainResponse,a=this.parkResponse,o=null===(e=this.state)||void 0===e?void 0:e.toContext(),r=null===(t=this.adblock)||void 0===t?void 0:t.toContext(),d=null===(n=this.google)||void 0===n?void 0:n.toContext(),c=browserState(),l=Object.assign(Object.assign({},null===(i=this.findDomainResponse)||void 0===i?void 0:i.zeroClick),this.zeroClickResponse);return Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign({app_version:APP_VERSION,zeroClick:l},s),a),r),d),o),c)}init(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){try{window.__parkour=this,yield this.main()}catch(e){console.error("app",e);const t=Failed.fromError(e);this.state=t,Render.message(t.message),Render.revealPage()}}))}}(new App).init(),exports.App=App}));