502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
LIFESTYLE

Chivas Regal îndeamnă la o viață trăită cu eleganță și noblețe

December 1st, 2009, com Comenteaza

Alexandru Tomescu, Ilinca Goia, Alexandru Ghilduş, Cristian Mungiu, Mihai Leu, Florin Piersic jr., Livia Dilă, Kinga Varga, Lucian Mândruţă şi Cătălin Botezatu au păşit în peisajul unei epoci în care valorile cavalereşti erau preţuite.

Camaraderia, onoarea, libertatea şi galanteria, valorile Chivas Regal, sunt şi cele care dominau viaţa cavalerilor de altădată. Aşa că nu a fost greu de recreat o atmosferă care să reamintească de acele vremuri. Ca şi în poveştile cu domniţe pe care le citim la gura sobei şi care încep cu „A fost odată“, de cum intrau pe poarta Palatului Cantacuzino, invitaţii erau întâmpinaţi de călăreţi şi conduşi în sala de ceremonii. Gazda evenimentului, Andi Moisescu, a vorbit despre campania Live with Chivalry, a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine şi a marcat fiecare moment important al serii.

„Live with Chivalry şi-a propus să transmită mesajul unei vieţi care trebuie trăită cu originalitatea şi forţa pe care o degajă eleganţa casei Chivas Regal. Într-o lume dinamică, tradiţia este o întruchipare a continuităţii, a valorilor adevărate şi a ceea ce este nobil. Campania Live with Chivalry este o modalitate de a le reaminti oamenilor din întreaga lume valorile brand-ului Chivas Regal, caracterizate prin rafinament şi bogăţie“, a precizat Tudor Furir, director general Pernod Ricard România.

Valorile şi virtuţile atât de preţuite altădată şi care, practic, guvernau viaţa cavalerilor au fost acum puse în operă de artiştii prezenţi la eveniment. Una dintre cele mai apreciate actriţe ale generaţiei sale, frumoasa şi talentata Ilinca Goia, s-a fotografiat alături de Virgil Ianţu, într-un gest deosebit de expresiv, reprezentând ideea de galanterie. Onoarea a fost ilustrată printr-un trio de excepţie: Alexandru Tomescu, solist concertist al Orchestrei Naţionale Radio, Virgil Ianţu şi Florin Piersic Jr. În calitate de reprezentant al Libertăţii, i-a fost oferit titlul de ambasador originalului Florin Piersic Jr. Iar Lucian Mândruţă, cunoscut pentru pasiunea sa pentru sporturile de echipă, a fost decorat cu titlul de ambasador al Camaraderiei.

Din apreciere pentru prestanţa, eleganţa şi respectul pe care îl inspiră şi care completează perfect atributele casei Chivas Regal, Virgil Ianţu a fost desemnat ambasadorul acestui brand în România.


La Muzeul Enescu a răsunat o vioară Stradivarius

Muzica evenimentului nu a fost cântată la clavecin sau la harpă. Cei prezenţi în casa maestrului Enescu au putut asculta sunetele viorii Stradivarius care a rezonat impecabil la atingerea arcuşului talentatului Alexandru Tomescu care a oferit un recital emoţionant. El este singurul muzician din România care cântă la o vioară Stradivarius, în urma câştigării unui concurs. Un plus de strălucire a fost dat de frumuseţea bijuteriilor Korloff expuse la eveniment. De la Saint Petersburg la Paris, Korloff a fost mereu corelat cu istoria celui mai mare diamant negru din lume – Korloff Noir. Acest giuvaer de 88 de carate a fost, timp de câteva generaţii, avuţia cea mai preţioasă a familiei Korloff Sapojnikoff, parte a nobilimii ruse. Astăzi, Korloff Noir este parte din moştenirea sa, reprezentând emblema şi talismanul norocos al companiei sale. Legenda spune că diamantul negru aduce bucurie, noroc şi prosperitate tuturor celor care intră în contact cu el.

Seara s-a încheiat cu un moment de vals şi tango oferit de finaliştii Campionatului Naţional de Dans Sportiv şi ai Cupei României, Alexandra Bucur şi Cristian Gelepu, cât şi Alina Petre şi Călin Paninte.

Taguri:

Comenteaza