purchase tramadol Atlanta buy tramadol does tramadol have another name

tramadol interaction with hydromorphone tramadol 50mg can you take tramadol and dicyclomine together

ultram Thornton tramadol images efek samping dan kontraindikasi tramadol

purchase ultram Naperville buy tramadol online taking co codamol and tramadol together

soma aviacao soma online soma gazete haberleri

can you mix tramadol and citalopram buy tramadol cuanto tiempo se puede tomar tramadol

tramadol zespГіЕ‚ serotoninowy buy tramadol online cod can you take aleve and tramadol together

soma galleria mt lebanon buy soma shokugeki no soma 67 translation

tramadol caducado buy tramadol nursing intervention for tramadol

effects tramadol overdose dogs tramadol no prescription hydrocodone acetaminophen vs tramadol

BUSINESS

Ciel România a lansat aplicaţia Ciel Conta Expert Contabil

April 5th, 2007, com Comenteaza

La Poiana Braşov, Ciel România – liderul pieţei aplicaţiilor financiar-contabile şi de salarii din ţara noastră – a lansat în prezenţa presei şi a reprezentanţilor CECCAR, o nouă aplicaţie: Ciel Conta Expert Contabil. Preţul produsului – vari­anta monopost – este de 999 lei, fără TVA. Clienţii fideli Ciel beneficiază de reduceri substanţiale la această aplicaţie, dar şi la pachetul Ciel Finance Manager, care include Ciel Conta Expert Contabil.

După ce, la începutul acestei primăveri, compania Ciel lansa pe site-ul său programul Ciel Facturare -o aplicaţie oferită gratuit utilizatorilor site-ului com­paniei – un mecanism complex de ges­tionare a activităţilor comerciale ale unei firme, Ciel România a venit cu o nouă provocare: Conta Expert Contabil. Aplicaţia se doreşte a fi un mare ajutor pentru experţii contabili. „Am creat acest produs pentru că am identificat necesi­tatea lui. Nu l-am conceput doar ca să ne îmbogăţim oferta, noi chiar am văzut că e nevoie de el. Am studiat piaţa şi am observat că nu mai există un asemenea produs.

Nici una dintre firmele care oferă asemenea programe dedicate nu are o ofertă ţintită pe experţii contabili. Pe de altă parte, întotdeauna Ciel a fost pionier pe piaţa autohtonă de software de acest gen şi dorim să confirmăm acest lucru. Mai mult, avem cea mai mare bază de clienţi pentru analiză. Ce înseamnă asta? Când vezi un produs trebuie să studiezi foarte bine nevoia. Din cei peste 20.000 de clienţi ai noştri, mai bine de 7.000 folosesc programul de contabilitate şi câteva sute bune sunt experţi contabili, au firme de expertiză şi sunt membri CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România)”, a motivat apariţia noului soft Dan Damian, directorul general al companiei Ciel România.

Puncte forte ale aplicaţiei Conta Expert Contabil: poate fi folosit împreună cu o pro­cedură de instalare personalizabilă, incluzând planul contabil al soci­etăţilor comerciale, bugetare şi ONG- uri; învăţarea este rapidă şi eficientă; are funcţionalităţi multiple: multisocietate, multiexerciţii, multidevize.

Noul program va fi îmbunătăţit în per­manenţă, în funcţie şi de feedback-ul de la clienţi. Conta Expert Contabil conţine o serie de aplicaţii utile experţilor contabili precum: inventarierea elementelor de activ şi pasiv potrivit legislaţiei în vigoare, gestionarea eficientă a lichidităţilor unei companii – cash flow, bilanţ cont de profit şi pierdere, situaţia patrimoniului, inter­pretarea rezultatelor obţinute de către o societate cu ajutorul indicatorilor de ana­liză economico-financiară, regăsiţi în anexa 9 a bilanţului, formularul 30 bilanţ, decont TVA, rapoarte de gestiune: solduri intermediare de gestiune, listarea simul­tană a rapoartelor, vizualizarea şi listarea rapoartelor convertite în valută, precum şi a rapoartelor pe mai multe exerciţii, fără a mai accesa bazele de date aferente fiecărui exerciţiu în parte ş.a.m.d. „Toate aceste facilităţi îi fac pe experţii contabili să fie mai eficienţi în munca lor, fără a mai pierde timp cu listarea diverselor rapoarte şi analize. Vrem ca noul pro­gram să devină un instrument de neînlocuit în activitatea experţilor con­tabili şi contabili autorizaţi”, a declarat Dan Damian, cu prilejul conferinţei de presă. Conta Expert Contabil costă circa 999 de lei, versiunea monopost (cu ge­nerator de rapoarte inclus) respectiv 1.999 lei – versiunea reţea pentru un număr nelimitat de posturi, preţurile nu conţin TVA.

De asemenea, un contract de asistenţă tehnică, versiunea monopost costă 549 lei, iar versiunea reţea costă 999 lei. întrucât Ciel România are o relaţie specială cu membrii CECCAR, acestora compania le oferă o reducere de 50% la aplicaţia Conta Expert Contabil, iar dacă sunt deja utilizatori ai aplicaţiei Ciel Contabilitate pot beneficia de facilităţile noului produs pentru suma simbolică de doar 10 lei. în plus, la departamentul relaţii cu clienţii, membrilor CECCAR li se va pune o linie tele­fonică la dispoziţie, special dedicată, având acces pre­ferenţial. Pentru noua apli­caţie, Ciel speră să atragă cel puţin 300-400 de clienţi până la sfârşitul acestui an. Conta Expert Contabil se înscrie în gama de produse specifice com­paniei din care mai fac parte Ciel Gestiune Comercială, Ciel Salarii şi Ciel Imobilizări. în general, produsele Ciel s-au adresat şi continuă să se adreseze cu precădere IMM-urilor, deoarece aici este cererea mai mare.

Ciel are o bază mare de clienţi şi mulţi dintre aceştia sunt abonaţi ai aplicaţiilor companiei. Ei au acces la departamentul de asistenţă tehnică şi relaţii cu clienţii şi primesc de fiecare dată, în cadrul abonamentului, actualizările programelor. „Dacă într-o lună obişnuită sunt doar 4.000 de tele­foane de la abonaţii şi utilizatorii noştri de programe, în ianuarie şi februarie s-au înregistrat aproape 10.000 de telefoane într-o lună din cauza schimbărilor legisla­tive. Adesea, ni se cer informaţii nu doar despre cum funcţionează softul, ci despre legislaţie şi cum s-a adaptat Ciel la noile modificări.”

Programul Ciel Conta Expert Contabil a fost dez­voltat pe baza apli­caţiei Ciel Contabi­litate, la care au fost adăugate carac­teristici suplimentare, specifice profesiei de expert con­tabil/contabil autor­izat.

Pe lista de proiecte ale companiei Ciel în 2007 se află, alături de Ciel Facturare şi Conta Expert Contabil, şi alte facilităţi pentru utilizatori. „Ştim cu toţii că, de anul acesta, nu mai e nevoie ca societăţile comerciale să folosească ti­pizate pentru facturi. Foarte multe IMM-uri nu ştiu cum să procedeze mai departe să-şi facă stocurile etc. Am luat din pro­gramul nostru de gestiune şi am creat un produs de facturare, care reprezintă cam 2-3% din totalul programului de gestiune şi îl oferim gratuit pentru oricine are acces la site. Un alt proiect de care ne vom ocupa îndeaproape este CielAwards 2007, proiect care face parte din ceea ce se numeşte social responsibility şi, dacă alte companii româneşti au ales să se ocupe de bătrâni, copii sau bolnavi, noi am hotărât că trebuie să ne implicăm în viitorul tinerilor români, al acelor tineri ambiţioşi care vor să-şi deschidă o afacere, dar nu au fonduri suficiente. Anul trecut a avut loc prima ediţie a Ciel Awards, dorim să oferim o şansă tinerilor şi în 2007″, a mai spus directorul gene­ral al Ciel.

Cu o cifră de afaceri puţin peste un milion în 2006, Ciel România speră să menţină ritmul şi în 2007. „Sperăm la o creştere de 20-30% din cauza schimbărilor legislative. Deja în primele trei luni ale acestui an o să avem, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, o creştere ceva mai mult de 30%, pentru că intrarea României în UE a impus foarte multe schimbări legislative, în consecinţă, trebuia să răspundem acestor schimbări”, precizează Dan Damian. „Avem aproape 100 de distribuitori, vrem să creştem numeric şi teritorial acoperirea, dar mai ales dorim să îmbunătăţim calitatea. Putem lucra cu distribuitorii existenţi, dar dorim ca dis­tribuitorii noştri să ofere şi consultanţă. Majoritatea clienţilor noştri sunt IMM-uri, care nu au neapărat o educaţie în dome­niul computerelor şi de multe ori trebuie început de aici, de aceea căutăm dis­tribuitori care să îi poată învăţa pe clienţii noştri de la cele mai elementare lucruri până la folosirea softului.

Ne interesează şi zone teritoriale unde să zicem nu avem distribuitori, vrem să cuprindem cât mai multe localităţi din ţară şi să fim aproape de clienţi. Avem în vedere inclusiv oraşele mai mici precum Vasluiul sau Comăneşti, din judeţul Bacău. Odată cu intrarea în UE, o societate mijlocie merge până la 50 de milioane de euro cifră de afaceri, asta presupune chiar şi 2.000 de anga­jaţi. Vrem să acoperim şi nevoile celor care au cifre de afaceri mai mari şi un număr mai mare de angajaţi. Avem deja clienţi care rulează salarii pentru 2.000 de angajaţi sau care au o cifră de afaceri de câteva sute de milioane de euro, dar nevoile lor sunt mai mari. în consecinţă, ne îndreptăm atenţia către astfel de între­prinderi pentru a le acoperi şi nevoile lor”, a mai spus Damian.


Taguri:

Comenteaza