can you take tramadol if you have kidney disease tramadol online pharmacy tramadol and platelet function

tramadol evitar vomitos buy tramadol ultram online Nebraska

tramadol hcl 50 mg vs hydrocodone tramadol 50mg elontril und tramadol

tramadol durch die nase ziehen tramadol 50mg is 150mg of tramadol safe

soma de dois numeros em visualg buy soma online mostre que a magnitude da soma de dois vetores a e b

samenstelling tramadol buy cheap tramadol tramadol stronger than norco

tramadol use for fibromyalgia tramadol 50 mg buy tramadol ireland

will tramadol intensify oxycodone buy discount tramadol tramadol tegen zenuwpijn

tramadol alcohol headache tramadol overnight shipping tramadol ekstrakcja

is tramadol the same as suboxone tramadol 50 mg what ingredients are in tramadol medication

LIFESTYLE

Cinci destinatii pentru o vacanţă animată

August 23rd, 2011, com Comenteaza

La ei întâlneşti o lume civilizată şi descoperi peisaje de vis, sau mâncăruri delicioase. La noi te relaxezi în băi miraculoase şi profiţi de un bioclimat plăcut. Tu unde te răsfeţi vara aceasta?

Escapade exotice în Tenerife

Înconjurată de Oceanul Atlantic, staţiunea Playa de Las Americas este cunoscută pentru ofertele atractive din timpul verii. Aici se află Octopus Water Park, cu faimoasele tobogane Kamikaze şi un delfinariu recent construit, unde delfinii dau adevărate spectacole. Poţi să te dai cu jet-sky-ul, dar nici pe uscat nu e timp de stat: de la golf poţi să mergi la bowling şi apoi la zoo. Pentru amatorii de senzaţii tari, există posibilitatea unei călătorii cu balonul, care te ridică la cer şi îţi oferă o impresionantă per­spectivă asupra staţiunii. Cei care preferă să cerceteze locurile pe uscat, o pot face apelând la un centru de echitaţie care pune la dispoziţia turiştilor cai pentru a străbate în lung şi în lat insula, unde vei întâlni ferme cu avocado, por­tocali, palmieri şi plantaţii de banane, dar şi rezervaţii, canioane şi panorame spectaculoase spre ocean.

Bodrum – shopping şi cluburi petrecăreţe

Vei descoperi o metropolă antică, în care vechiul şi noul se leagă într-un tot armonios, de la diversitatea clădirilor, până la iahturile ele­gante care plutesc pe apele incredibil de clare. Lumea subacvatică este la fel de impresionan­tă, cu recife de corali, peşteri şi stânci. De la începutul lunii iulie până la sfârşitul lunii august, Festivalul Bodrum este o atracţie pen­tru mulţi turişti, care se strâng în decorul fastu­os al Castelului pentru a asista la spectacole muzicale. În luna august, satul vecin, Gumuşluk, găzduieşte Festivalul de Muzică Clasică Internaţională, la care participă muzicieni din Turcia şi din întreaga lume. Seara e musai să te retragi în discoteca Halikarnas, cea mai stilată din ţinutul egeean, cu spectacole laser, petreceri cu spumă şi nopţi dedicate exclusiv femeilor.

Tenerife îşi primeşte oaspetii cu braţele deschise pentru a le arăta întinderile ne­sfârşite de nisip, casele frumos colorate şi piscinele în roci vulcanice.

Costa Brava te îmbie să petreci sezonul estival pe malul Mediteranei.

 

Fieste în Costa Brava

Peisajul de coastă este minunat, astfel încât o croazieră de câteva ore cu vaporaşul sau cata- maranul merită toţi banii. Rămâi cu imaginea peisajelor de poveste, a ţărmului lovit de mare şi a castelelor, mai noi sau mai vechi, ieşite parcă direct din Mediterana. Poţi naviga de-a lungul ţărmului, dintr-un golf într-altul, poţi înota în mare, sau te poţi relaxa pe plajele uriaşe sau la o plimbare prin orăşelul vechi din vecinătate, Tossa del Mar. O îngheţată e numai bună în croazieră! Trebuie să planifici şi o vizită la Marineland, o combinaţie între parc acvatic, delfinarium şi grădină zoologică. În august asişti la cele mai spectaculoase fieste, în cinstea Santei Susanna, cu muzică ritmată, dans şi petreceri de stradă.

Spectacolul soarelui din Santorini

Priveliştea e magnifică în Insula Îndră­gostiţilor. La apus, discul solar coboară în Marea Egee şi îmbracă totul într-o lumină diafană. Trebuie doar să-ţi găseşti un colţişor de unde să imortalizezi momentul unic. Bistro Roka, aflat lângă birourile comunităţii din Oia, te invită la meniuri cu mâncăruri tradiţionale, cum ar fi ciuperci marinate în Vinsanto dulce, gogoşi cu cireşe aromate, totul pentru mai puţin de 20 de euro. În Oia nu rata masajele incredibile de la Santorini Premium Spa!

Ape miraculoase la Băile Felix

În apropierea Hotelului Internaţional, care oferă cazare la standarde europene, se află Ştrandul Apollo, deschis tot anul. Te răsfaţă cu duş subacvatic, saună, solar, masaj. Pune la dispoziţa oaspeţilor un bazin acoperit şi trei piscine exterioare cu apă termală. Dacă doreşti doar relaxare şi linişte, atunci bazinul acoperit este locul ideal. Apele termale minerale, cu temperaturi între 32° şi 49° C, sunt benefice pentru tratarea diverselor afecţiuni (reumatice, ale sistemului nervos, ale sistemului locomo­tor) şi împreună cu bioclimatul redau o stare de bine.

Viaţa e vis

la Santorini. Trăieste-l!

Oferte turistice

Prestige Tours, www.pres- tige.ro, tel. 021/319.77.94 Tenerife, Hotel Tropical Playa 4* – de la 759 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu all inclusive, asis­tenţă turistică.

Christian Tour, www.chris- tiantour.ro, tel. 021/369.98.35 Bodrum, Hotel Colossus 4* – de la 459 de euro/pers., transport cu avionul, transfe­ruri, 7 nopţi cazare cu all inclusive, asistenţă turistică.

Prompt Service Travel, www.promptservice.ro, tel. 021/317.84.55 Costa Brava, Hotel Indalo Park 3*+ – de la 436 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu demipensiune, asistenţă turistică.

Europa Travel, www.europa-travel.ro,

tel. 021/311.55.20

Santorini, Hotel Venus Beach & Spa 5* – de la 554 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu demipensiune, asistenţă turistică.

Transilvania Travel, www.transilvaniatravel.com, tel. 021/318.88.06 Băile Felix, Hotel Internaţional 4* – de la 129,60 de lei/pers./noapte, cazare în cameră dublă cu mic dejun, acces la piscine şi sala de fitness.


 

Taguri:

Comenteaza