tramadol pill 377 buy tramadol online cod codeine and tramadol combination

how long does it take to pass a drug test with xanax order xanax xanax ace inhibitor

soma bayan arkadaş cheap soma soma de numero binario

soma modem soma 350 mg aura soma venezuela

when is ambien most effective ambien price como cuidar el medio ambiente wikipedia la enciclopedia libre

tramadol for dogs with kidney disease order tramadol no prescription para que sirve el tramadol retard

tramadol 50 mg msds buy tramadol online tramadol made me sleepy

ambien pregnancy ambien pill purchase zolpidem Raleigh

valium iv injection buy valium online cheap is it safe to take meclizine and valium together

xanax and mania buy xanax order alprazolam Montgomery

LIFESTYLE

Ciuperci umplute

December 9th, 2011, com Comenteaza

Pasul 1. Cureți ciupercile de primul strat de  pieliță, scoți cu grijă piciorul fiecăreia și scobești stratul maroniu din interiorul lor. Cu grijă, să nu le rupi, să nu le deteriorezi.

Pasul  2. Toci  cât  mai  mărunt  ceapa, roșiile, ardeiul gras și ardeiul iute, usturoiul, piciorușele de ciuperci și rondelele de ardei capia.

Pasul 3. Încinzi într-un wok vreo trei linguri de ulei de măsline și călești toate legumele odată, vreme de vreo cinci minute, până ce se înmoaie și se împrietenesc bine unele cu celelalte.  Pui busuiocul proaspăt tocat, sare și piper, amesteci un minut pe flacără și oprești focul.

Pasul 4. Umpli pălăriile ciupercilor cu amestecul din tigaie și le așezi pe o tavă în care ai pus o coală de hârtie pentru copt.

Pasul 5. Pui câte un strop de ulei  de  măsline  în  fiecare  ciupercă și le pui la copt, în cuptorul  încălzit  cu  un  sfert  de  oră înainte, timp de aproximativ 15 minute, la foc mediu spre mare.

 

INGREDIENTE:

●   ciuperci de cultură, cu pălăria mare și încăpătoare – 4 bucăți;

●   usturoi – 4 căței;

●   roșii – două, potrivite;

●   ardei gras verde – doi mici sau unul mediu;

●   ceapă roșie – o bucată nu prea mare;

●   ardei iute verde – o bucată;

●   piciorușele celor 4 ciuperci;

●   un ardei capia tăiat rondele;

●   ulei de măsline;

●   sare;

●   piper;

●   câteva frunze de busuioc proaspăt.

 

Mâncare simplă de post, care cere, după părerea noastră, un vin cuminte, prietenos, fără mari pretenții. Aș propune Plăvaie, din gama Livia, Crama Gârboiu. E un soi autohton aproape uitat, care abia din toamna asta s-a reîntors pe piață.

 

rețetă Viorel Copolovici

www.pranzuldincaserola.ro

recomandare vin

Cosmin Zidurean

 

Taguri:

Comenteaza