alprazolam 1 mg for dogs alprazolam 0.5mg does xanax have maoi in it

side effects from alprazolam xanax buy xanax is xanax tested in drug tests

cheap xanax sale xanax 2mg can you take xanax with cyclobenzaprine

effet psychotrope tramadol tramadol 50mg can you use tramadol for opiate withdrawal

valium codeine and alcohol diazepam 5mg gebruik van valium

tramadol sehstörungen buy tramadol online tramadol buy Philadelphia

should i take valium before a presentation diazepam 5mg what does blue valium do to you

ambien allergies buy ambien ok to cut ambien in half

ambien cr photo buy ambien online para que se usa el ambien

can dogs take tramadol hcl tramadol online no prescription efek terlalu banyak mengkonsumsi tramadol

LIFESTYLE

Ciuperci umplute

December 9th, 2011, com Comenteaza

Pasul 1. Cureți ciupercile de primul strat de  pieliță, scoți cu grijă piciorul fiecăreia și scobești stratul maroniu din interiorul lor. Cu grijă, să nu le rupi, să nu le deteriorezi.

Pasul  2. Toci  cât  mai  mărunt  ceapa, roșiile, ardeiul gras și ardeiul iute, usturoiul, piciorușele de ciuperci și rondelele de ardei capia.

Pasul 3. Încinzi într-un wok vreo trei linguri de ulei de măsline și călești toate legumele odată, vreme de vreo cinci minute, până ce se înmoaie și se împrietenesc bine unele cu celelalte.  Pui busuiocul proaspăt tocat, sare și piper, amesteci un minut pe flacără și oprești focul.

Pasul 4. Umpli pălăriile ciupercilor cu amestecul din tigaie și le așezi pe o tavă în care ai pus o coală de hârtie pentru copt.

Pasul 5. Pui câte un strop de ulei  de  măsline  în  fiecare  ciupercă și le pui la copt, în cuptorul  încălzit  cu  un  sfert  de  oră înainte, timp de aproximativ 15 minute, la foc mediu spre mare.

 

INGREDIENTE:

●   ciuperci de cultură, cu pălăria mare și încăpătoare – 4 bucăți;

●   usturoi – 4 căței;

●   roșii – două, potrivite;

●   ardei gras verde – doi mici sau unul mediu;

●   ceapă roșie – o bucată nu prea mare;

●   ardei iute verde – o bucată;

●   piciorușele celor 4 ciuperci;

●   un ardei capia tăiat rondele;

●   ulei de măsline;

●   sare;

●   piper;

●   câteva frunze de busuioc proaspăt.

 

Mâncare simplă de post, care cere, după părerea noastră, un vin cuminte, prietenos, fără mari pretenții. Aș propune Plăvaie, din gama Livia, Crama Gârboiu. E un soi autohton aproape uitat, care abia din toamna asta s-a reîntors pe piață.

 

rețetă Viorel Copolovici

www.pranzuldincaserola.ro

recomandare vin

Cosmin Zidurean

 

Taguri:

Comenteaza