- Revista Flacara - http://revistaflacara.ro -

Concurs: Castiga un Ice-Crusher!

[Later Edit] Am efectuat de dimineata extragerea si ne bucuram sa anuntam ca avem 2 castigatoare: ela (comentariul numarul 7) si olteanu irina (comentariul numarul 65). Felicitari si va vom contacta pe email sa aflati cum puteti intra in posesia premiului. Mai multe detalii despre cum am efectuat extragerea gasiti pe http://www.randompicker.com/protocol.aspx?key=1348×65176 [1]

Castiga un ice crusher! Raspunde la una dintre intrebarile de mai jos printr-un comentariu pe aceasta pagina pana duminica (16 iulie) si poti fi unul dintre cei doi castigatori desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului randompicker.com [2].

Intrebarea este una potrivita sezonului si premiului oferit: Care este cel mai mai bun cocktail baut de tine vreodata? Care este motivul pentru care este cel mai bun? Unde l-ai baut? Si in ce loc te transpune un cocktail bun? Sau ce stare de spirit iti confera?

Raspunde la una sau mai multe intrebari.

Toate raspunsurile primite in cele 4 saptamani de concurs intra in jurizarea pentru marele premiu constand in produse electrocasnice in valoare de 550 de lei. Juriul este format din autorii revistei Flacara: George Arion, Corina Anghel, Radu Pocovnicu, Liliana Petrus si Alice Claudia Gherman.

Saptamana asta, veti putea citi raspunsurile unora dintre autorii revistei Flacara la intrebare.

Alice Gherman
Editor – Revista Flacara

Cocktail-urile. Amestec din doua sau mai multe ingrediente. Nu ma dau in vant dupa ele. De aia nu pot spune ca-mi place vreunul in mod deosebit. Pur si simplu nu sunt fan cocktail. Totusi, daca e musai sa vorbim despre cocktail-uri, atunci pentru mine, cel mai bun cocktail e Irish Coffe. Nu radeti! In fond tot un fel de cocktail este: un amestec de cafea, whisky, nitel zahar si frisca.
Servita fierbinte, ca doar este vorba despre cafea, Irish Coffe imi aminteste de irlandezi si de al lor taram de smarald pe care as vrea sa pasesc si eu cat de curand. Cred ca de asta imi si place… sau o fi din cauza whisky-ului?! 

 

Corina Anghel
Director marketing comunicare

Era de St Valentine, iar Hard Rock Cafe isi intampina clientele serii cu cate o floare. Aglomeratie, sa nu arunci un ac. Ultima reduta cucerita a fost barul si scaunul din fata lui, exact in dreptul zonei de lucru a cocktail-urilor. Dupa doua mojito ca la mama lor, am descoperit ca, decat alocoolu, ma atragea mai mult menta, multa, parfumata si proaspata, aproape decorativa in bolurile de sub nasul meu. Iar nasul mana se facu, frunzele dispareau treptat din bol, ca salata din gradina ursului. Barmanii nu intelegeau cum se termina asa repede, dar alimentau in continuare. A fost o seara verde-verde si mint-oasa!