gangodawila soma thero songs buy soma axon to soma synapse

is tramadol related to codeine tramadol 50mg tramadol hersenletsel

soma san diego myspace soma online soma for foot pain

tramadol tabletas posologia buy cheap tramadol sciatica treatment tramadol

valium over the counter france buy valium is klonopin valium

tramadol dementia tramadol overnight shipping how much tramadol for 50 pound dog

tramadol gegen polyneuropathie tramadol 50 mg tramadol derivado morfina

how do you get prescribed xanax xanax for anxiety can xanax cause you to hear voices

dj valium bring beat back diazepam 5mg valium bilkj¸ring

painkillers with tramadol purchase tramadol how long can you take tramadol before getting addicted

LIFESTYLE

Cotlet de viţel cu orez asiatic

August 23rd, 2011, com Comenteaza

reţetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

Pasul 1. Friptura. Carnea bună face muzi­ca papilelor mai melodioasă. În cazul cărnii de vacă, devin primordiale originea, secţiunea din care provine si tratamentul ei general până la momentul la care ajunge în mâna celui care o pregăteşte. Dacă e aleasă bine, n-o marinezi, n-ai de ce. Îi oferi niste arome naturale, care doar pun în evidenţă calităţile ei primordiale. O aduci la tempera­tura bucătăriei. Apoi o frigi pe grătarul încins. O ţii pe grătar după preferinţă, pentru că depinde de opţiunea fiecăruia cât de „făcută” îşi doreşte porţia.

  • carne de vită
  • orez – 100 g (uscat)
  • Legume – amestec de morcov, ardei gras, ceapă verde şi usturoi, în proporţii aproximativ egale, totalizând circa 120 g.

Mâncarea propusă e dominata de carnea de viţel, „îndulcită” de aporturi vegetale. VinuL cerut trebuie să fie proaspăt, răcoros, ener­gic, dar să nu acopere aromele delicate aLe mâncării. Cred că ar fi potrivită o Fetească Neagră din gama CaLoian, de La Crama Oprişor. VinuL simpLu şi direct în exprimare, cu textură eLegantă, arome condimentate de vişine şi prune, tipice pentru Feteasca Neagră, din Mehedinţi.

Pasul 2. Garnitura. Orez. O garnitură pen­tru mulţi neobişnuită lângă un grătar. Doar că orezul acesta e… altfel. Orez fiert „bob cu bob” cu o zi înainte, lăsat la rece peste noap­te, ca să aibă o dimensiune şi o consistenţă perfectă atunci când îl readuci la căldură, în tigaie. Alergat în pripă, în tigaie, cu legume-cheie, tăiate zaruri mici, aduse în wok pe rând, într-o ordine de care orezul să be­neficieze din plin. Pui şi o salată proaspătă lângă el, în deplină concordanţă cu grătarul şi ore­zul.

Taguri:

Comenteaza