lozsányi soma buy soma fluxograma soma de dois numeros

soma dasgupta/chennai buy soma online no prescription buy soma Stockton

ambien cr 12.5 mg price buy ambien transient global amnesia and ambien

que es mejor valium o rivotril diazepam 5mg is valium the same thing as diazepam

higher dosage of phentermine order phentermine online topamax wellbutrin phentermine

soma florida controlled substance soma pills healthy breakfast soma

valium od treatment buy valium online can you take valium while on coumadin

ativan vs xanax during pregnancy cheap xanax dissolve xanax in mouth

ambien and staying up buy ambien online pre employment drug test ambien

katze valium silvester valium online salmo e dj valium - narcoleptic verses testo

LIFESTYLE

Cotlet de viţel cu orez asiatic

August 23rd, 2011, com Comenteaza

reţetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

Pasul 1. Friptura. Carnea bună face muzi­ca papilelor mai melodioasă. În cazul cărnii de vacă, devin primordiale originea, secţiunea din care provine si tratamentul ei general până la momentul la care ajunge în mâna celui care o pregăteşte. Dacă e aleasă bine, n-o marinezi, n-ai de ce. Îi oferi niste arome naturale, care doar pun în evidenţă calităţile ei primordiale. O aduci la tempera­tura bucătăriei. Apoi o frigi pe grătarul încins. O ţii pe grătar după preferinţă, pentru că depinde de opţiunea fiecăruia cât de „făcută” îşi doreşte porţia.

  • carne de vită
  • orez – 100 g (uscat)
  • Legume – amestec de morcov, ardei gras, ceapă verde şi usturoi, în proporţii aproximativ egale, totalizând circa 120 g.

Mâncarea propusă e dominata de carnea de viţel, „îndulcită” de aporturi vegetale. VinuL cerut trebuie să fie proaspăt, răcoros, ener­gic, dar să nu acopere aromele delicate aLe mâncării. Cred că ar fi potrivită o Fetească Neagră din gama CaLoian, de La Crama Oprişor. VinuL simpLu şi direct în exprimare, cu textură eLegantă, arome condimentate de vişine şi prune, tipice pentru Feteasca Neagră, din Mehedinţi.

Pasul 2. Garnitura. Orez. O garnitură pen­tru mulţi neobişnuită lângă un grătar. Doar că orezul acesta e… altfel. Orez fiert „bob cu bob” cu o zi înainte, lăsat la rece peste noap­te, ca să aibă o dimensiune şi o consistenţă perfectă atunci când îl readuci la căldură, în tigaie. Alergat în pripă, în tigaie, cu legume-cheie, tăiate zaruri mici, aduse în wok pe rând, într-o ordine de care orezul să be­neficieze din plin. Pui şi o salată proaspătă lângă el, în deplină concordanţă cu grătarul şi ore­zul.

Taguri:

Comenteaza