phentermine pills look like phentermine prescription can you mix topamax phentermine

amount of tylenol in tramadol buy tramadol will tramadol make oxycodone stronger

funster 1 valium net video buy valium online valium tabletten wikipedia

schmerzmittel zahnschmerzen tramadol buy tramadol tramadol abuse effects

alcohol withdrawal protocol valium buy valium online how much valium will knock you out

phenobarbital klonopin withdrawal klonopin no prescription generic klonopin names

xanax vs alzam generic xanax how am i supposed to feel on xanax

valium od treatment buy valium online can you take valium while on coumadin

calcule a soma das medidas dos angulos externos buy soma online soma strata aesthetica

how long after tramadol is it safe to drink alcohol buy tramadol online tramadol help cramps

LIFESTYLE

Cotlet de viţel cu orez asiatic

August 23rd, 2011, com Comenteaza

reţetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

Pasul 1. Friptura. Carnea bună face muzi­ca papilelor mai melodioasă. În cazul cărnii de vacă, devin primordiale originea, secţiunea din care provine si tratamentul ei general până la momentul la care ajunge în mâna celui care o pregăteşte. Dacă e aleasă bine, n-o marinezi, n-ai de ce. Îi oferi niste arome naturale, care doar pun în evidenţă calităţile ei primordiale. O aduci la tempera­tura bucătăriei. Apoi o frigi pe grătarul încins. O ţii pe grătar după preferinţă, pentru că depinde de opţiunea fiecăruia cât de „făcută” îşi doreşte porţia.

  • carne de vită
  • orez – 100 g (uscat)
  • Legume – amestec de morcov, ardei gras, ceapă verde şi usturoi, în proporţii aproximativ egale, totalizând circa 120 g.

Mâncarea propusă e dominata de carnea de viţel, „îndulcită” de aporturi vegetale. VinuL cerut trebuie să fie proaspăt, răcoros, ener­gic, dar să nu acopere aromele delicate aLe mâncării. Cred că ar fi potrivită o Fetească Neagră din gama CaLoian, de La Crama Oprişor. VinuL simpLu şi direct în exprimare, cu textură eLegantă, arome condimentate de vişine şi prune, tipice pentru Feteasca Neagră, din Mehedinţi.

Pasul 2. Garnitura. Orez. O garnitură pen­tru mulţi neobişnuită lângă un grătar. Doar că orezul acesta e… altfel. Orez fiert „bob cu bob” cu o zi înainte, lăsat la rece peste noap­te, ca să aibă o dimensiune şi o consistenţă perfectă atunci când îl readuci la căldură, în tigaie. Alergat în pripă, în tigaie, cu legume-cheie, tăiate zaruri mici, aduse în wok pe rând, într-o ordine de care orezul să be­neficieze din plin. Pui şi o salată proaspătă lângă el, în deplină concordanţă cu grătarul şi ore­zul.

Taguri:

Comenteaza