aura soma b 58 buy soma surf motion center abu soma

espaco soma bauru soma 350 mg disposable soma theory ageing

how much valium to overdose with alcohol buy valium online valium atrial fibrillation

sleeping pill alternatives to ambien buy ambien ambien how long after eating

will xanax cause memory loss buy xanax adderall and xanax used together

how long does it take for xanax 5 to work buy xanax xanax before pelvic exam

shokugeki no soma chapter 1 bahasa indonesia soma medication imperial shams abu soma kartago

how long before valium takes effect buy valium get valium New York

dj valium bring beat back diazepam 5mg valium bilkj¸ring

150 mg de tramadol tramadol 50 mg can u take aleve with tramadol

LIFESTYLE

Cotlet de viţel cu orez asiatic

August 23rd, 2011, com Comenteaza

reţetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

Pasul 1. Friptura. Carnea bună face muzi­ca papilelor mai melodioasă. În cazul cărnii de vacă, devin primordiale originea, secţiunea din care provine si tratamentul ei general până la momentul la care ajunge în mâna celui care o pregăteşte. Dacă e aleasă bine, n-o marinezi, n-ai de ce. Îi oferi niste arome naturale, care doar pun în evidenţă calităţile ei primordiale. O aduci la tempera­tura bucătăriei. Apoi o frigi pe grătarul încins. O ţii pe grătar după preferinţă, pentru că depinde de opţiunea fiecăruia cât de „făcută” îşi doreşte porţia.

  • carne de vită
  • orez – 100 g (uscat)
  • Legume – amestec de morcov, ardei gras, ceapă verde şi usturoi, în proporţii aproximativ egale, totalizând circa 120 g.

Mâncarea propusă e dominata de carnea de viţel, „îndulcită” de aporturi vegetale. VinuL cerut trebuie să fie proaspăt, răcoros, ener­gic, dar să nu acopere aromele delicate aLe mâncării. Cred că ar fi potrivită o Fetească Neagră din gama CaLoian, de La Crama Oprişor. VinuL simpLu şi direct în exprimare, cu textură eLegantă, arome condimentate de vişine şi prune, tipice pentru Feteasca Neagră, din Mehedinţi.

Pasul 2. Garnitura. Orez. O garnitură pen­tru mulţi neobişnuită lângă un grătar. Doar că orezul acesta e… altfel. Orez fiert „bob cu bob” cu o zi înainte, lăsat la rece peste noap­te, ca să aibă o dimensiune şi o consistenţă perfectă atunci când îl readuci la căldură, în tigaie. Alergat în pripă, în tigaie, cu legume-cheie, tăiate zaruri mici, aduse în wok pe rând, într-o ordine de care orezul să be­neficieze din plin. Pui şi o salată proaspătă lângă el, în deplină concordanţă cu grătarul şi ore­zul.

Taguri:

Comenteaza