methocarbamol like valium buy valium online how long does valium stay in system for drug test

soma markt steyr buy soma whole foods soma holiday hours

ambien used for recreation buy ambien online ambien induced coma

ambien drug in india ambien zolpidem can you take neurontin and ambien

zolpidem Waco buy ambien ambien dxm combination

how to shoot ambien buy ambien dark ambient music radio

can ambien cause you to sleepwalk buy ambien ambien drug of choice

3 mg xanax per day cheap xanax online xanax eczema

prince valium lyrics joe pernice valium without prescription how many mg is a green valium

make xanax work faster buy xanax valium xanax lorazepam

LIFESTYLE

Cotlete de berbec cu spanac proaspăt

March 11th, 2012, com Comenteaza

Pasul  1. Pregăteşti marinata. Pentru marinata în care am ţinut cotletele de berbec peste noapte, eu am gândit un amestec parfumat, nu foarte acid, cotletele fiind destul de tinere, cu carne fragedă. Pentru carnea mai matură, mai dură, e bine să alegi ingrediente ceva mai puternice, un vin roşu sec, mai mult suc de lămâie şi aşa mai departe. Poţi să pui: două cepe roşii lungi  tăiate  bucăţi mai  mari, sare  de  mare, piper măcinat, două foi de dafin, vreo patru  linguri  de oţet de mere, o jumătate de litru de vin alb, rozmarin uscat, fărâmiţat, o lingură de pudră de  scorţişoară, o lingură de  zahăr  brun, un pumn de mentă proaspătă.

Pasul  2. Grătarul. Încingi  foarte  bine grătarul înainte de a pune cotletele de berbec la fript.  E bine să îndepărtezi de pe fiecare cotlet resturile   de  marinată, bucăţelele de  ierburi  proaspete sau de ceapă. Scoţi cotletele pe hârtie absorbantă, pentru a scăpa de cea mai mare parte a grăsimii topite.

Pasul  3. Faci  salata  de  spanac. E  bun,  e proaspăt, e natural, e în piaţă şi nici scump nu e. Îl amesteci cu puţină sare, ulei de măsline, suc de lămâie şi puţin oţet balsamic.

Ingrediente

● cotlete de berbec – 6-8 bucăţi

● spanac – 400 g

● ceapă roşie – două bucăţi

● sare de mare

● piper măcinat

● dafin – două foi

● vin alb – 500 ml

● oţet de mere – 4 linguri

● rozmarin uscat, fărâmiţat

● pudră de scorţişoară – o lingură

● zahăr brun – o lingură

● mentă proaspătă – un pumn.

 

 

Un merlot de Măcin desăvârşeşte orice meniu bazat pe carne de berbec.

Carnea de berbec mă duce cu gândul la un merlot proaspăt, sec şi fructos, de la Curtea Regală din centrul viticol Măcin. Putem zice că, în general, merlotul fiind în acelaşi timp corpolent şi fructos, poate fi asociat uşor cu carnea roşie, dar şi cu verdeţurile.

 

reţetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

Taguri:

Comenteaza