can you take soma with percocet soma online soma store udaipur

valium myasthenia gravis buy valium online nadelen valium

the breakers diving & surfing lodge soma bay bewertung order soma online shokugeki no soma ending song name

tanning sf soma buy soma hotel kempinski soma bay hurghada 5

presentacion farmacologica del tramadol buy tramadol online fatal dose of tramadol

soma balcao soma online soma würfel bedeutung

manisa soma kutlu giyim buy soma online sahibinden kiralık daire soma

tramadol in illinois tramadol 50mg can you cut 50 mg tramadol in half

things not to take with tramadol buy cheap tramadol fumer tramadol

diazepam plus tramadol buy tramadol online dea class of tramadol

LIFESTYLE

Cotlete de berbec cu spanac proaspăt

March 11th, 2012, com Comenteaza

Pasul  1. Pregăteşti marinata. Pentru marinata în care am ţinut cotletele de berbec peste noapte, eu am gândit un amestec parfumat, nu foarte acid, cotletele fiind destul de tinere, cu carne fragedă. Pentru carnea mai matură, mai dură, e bine să alegi ingrediente ceva mai puternice, un vin roşu sec, mai mult suc de lămâie şi aşa mai departe. Poţi să pui: două cepe roşii lungi  tăiate  bucăţi mai  mari, sare  de  mare, piper măcinat, două foi de dafin, vreo patru  linguri  de oţet de mere, o jumătate de litru de vin alb, rozmarin uscat, fărâmiţat, o lingură de pudră de  scorţişoară, o lingură de  zahăr  brun, un pumn de mentă proaspătă.

Pasul  2. Grătarul. Încingi  foarte  bine grătarul înainte de a pune cotletele de berbec la fript.  E bine să îndepărtezi de pe fiecare cotlet resturile   de  marinată, bucăţelele de  ierburi  proaspete sau de ceapă. Scoţi cotletele pe hârtie absorbantă, pentru a scăpa de cea mai mare parte a grăsimii topite.

Pasul  3. Faci  salata  de  spanac. E  bun,  e proaspăt, e natural, e în piaţă şi nici scump nu e. Îl amesteci cu puţină sare, ulei de măsline, suc de lămâie şi puţin oţet balsamic.

Ingrediente

● cotlete de berbec – 6-8 bucăţi

● spanac – 400 g

● ceapă roşie – două bucăţi

● sare de mare

● piper măcinat

● dafin – două foi

● vin alb – 500 ml

● oţet de mere – 4 linguri

● rozmarin uscat, fărâmiţat

● pudră de scorţişoară – o lingură

● zahăr brun – o lingură

● mentă proaspătă – un pumn.

 

 

Un merlot de Măcin desăvârşeşte orice meniu bazat pe carne de berbec.

Carnea de berbec mă duce cu gândul la un merlot proaspăt, sec şi fructos, de la Curtea Regală din centrul viticol Măcin. Putem zice că, în general, merlotul fiind în acelaşi timp corpolent şi fructos, poate fi asociat uşor cu carnea roşie, dar şi cu verdeţurile.

 

reţetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

Taguri:

Comenteaza