- Revista Flacara - http://revistaflacara.ro -

Ecaterina Geru: „Sunt cele două eu!“

Pe Tina o puteți vedea la dumneavoastră acasă la tv, alături de fantasticii actori din show-ul În puii mei. Nu numai că știe să joace și o face cu mare talent, dar și vocea ei este incredibilă. În țară, dar și în Capitală, Tina urcă pe scenă și ca MC. În premieră, o nouă stea în galaxia românească!


Ce mai faci tu, Tina Geru?

E bine că știu în numele cui să-ți răspund… Trebuie să recunosc, fiind în zodia gemenilor, Tina și Ecaterina sunt cele două eu. Sunt din ce în ce mai bine. Îmi conturez un drum în viață. Simt că anul acesta a început o nouă etapă pentru mine. Am intrat în studiou am ieșit, m-am urcat pe câteva scene și iar m-am apucat de înregistrări. Sunt în continuare un fel de actriță-cântăreață la emisiunea În puii mei de pe Antena 1. Altfel, încerc să absorb cât mai multă voie bună și să o dau mai departe.


Ce îți place mai mult: scena sau ­studioul?

Îmi place să cânt oriunde. Ceea ce am concluzionat recent este că actul meu artistic depinde mult de energia pe care mi-o transmit cei prezenți. Am decis să nu mai demonstrez nimic nimănui. Nu știu de ce am încercat vreodată…


Care au fost ultimele trei CD-uri cumpărate și de ce?

I-am cumpărat nepoatei mele CD-uri cu muzică pentru copii, ca să învețe câteva cântecele, însă ei îi place mai mult să le reinterpreteze, adică să-și compună ea alte versuri mai frumoase. Eu fur muzica din Ipod-urile prietenilor mei. Ultima dată am copiat Neon Indian – o trupă britanică de electro-pop.


Care au fost ultimele trei cărți citite și de ce?

Nu [tiu ordinea: Cristophe Ono dit Boit – Aventuri birmane; Gabriel Garcia Marquez – Un veac de singurătate; George Orwell – 1984. Motivul este mereu același… Rog prietenii să-mi recomande cărți, căci am muuuulte de recuperat.


Ai văzut vreun film bun in ultimul timp?

Da. Am văzut El Pasado, de Hector Babenco. Un film care te face să vorbești cu televizorul.


Poți să ne descrii regimul tău alimentar?

Don’t try this at home! Just kidin’. De regim nici vorbă. Încerc să nu mănânc noaptea. În schimb, dimineața e obligatoriu să am un mic dejun consistent, însă fără omlete sau orice altceva prăjit. Am deprins obiceiul cafelei dimineața, din agenția în care am lucrat. Masa principală constă cel mai des dintr-o salată cu muuuultă verdeață și o carne la grătar. Ador patiseria franceză și pe cea moldovenească. Îmi place vinul la cină și în general.


Cum ți-ai descrie garderoba actuală?

Haos! Nu le port pe toate. Noroc cu Mona – prietenă și stilistă. Poți regăsi mai multe sti­luri la mine în dulap, însă nu te sfătuiesc să-l deschizi vreodată, pentru că vei fi „surprins“ de o super-ordine.


Ai hobbyuri, pasiuni, manii?

Colecționam pachețele de zahăr. Am strâns ceva. Am redescoperit bicicleta. Am o manie despre care știu doar câteva persoane… Ai râde dacă ți-aș spune, dar nu… Am o plăcere vinovată… serialul tv Heroes. Ar mai fi și altele…


Joci jocuri de societate? Cu cine?

Extrem de rar. Nu că n-ar fi distractiv, doar că mi-am ocupat timpul altfel.


Acum ai ocazia: părerea ta sinceră despre prietenii tăi?

Prietenii mei sunt oameni frumoși, cu mesaj. Am ceva de învățat de la fiecare. Dar bineînțeles că și ei de la mine. Hahaha!


Despre cineva în mod anume?

Despre gașcă, numai bine!


Te uiți la ceva la televizor în mod constant?

Da. Nu vreau să mint. De o săptămână sunt hipnotizată de Travel Channel. E semn că trebuie să-mi organizez o escapadă.


Îți place politica?

Nu știu. Încerc să o asimilez treptat. N-aș putea să spun însă că nu-mi place. E un domeniu care poate crea sau distruge.


Dacă mâine ai câștiga la loterie o sumă imposibil de cheltuit într-o viață, ce ai face?

Aș da o petrecere mare. Aș lucra cu The Neptunes și cu Andre 3000 la album. Aș dona o grămadă. Aș finanța un film moldovenesc.


Dacă lumea colapsează, pe cine suni?

Mai bine vorbesc cu toți pe îndelete în lumea de apoi. Nu?


Ce îți dorești de la 2010?

O revelație. Un hit. Sapte călătorii.


Câteva sfaturi de frumusețe?

Un sfat, nu. Mai bine o părere… Trebuie să lucrăm la aprecierea de sine. Să ne învățăm pe dinafară. Să ascultăm muzică – muzica face bine la ten. Să ne mișcăm cumva, măcar. Să lăsăm nervii la o parte. Să dormim bine. Să iubim – cel mai bun remediu.


Un ultim cuvânt?

Zâmbiți, vă rog!