can you take vicodin after taking tramadol buy tramadol tramadol 150 lp vidal

mixing meth valium diazepam 5mg valium buy Chula Vista

buy ultram online Irving buy tramadol online tramadol 200mg dose

tramadol hcl review tramadol 50mg is tramadol a narcotic pain medicine

nei soma capes buy soma soma devlet hastanesi kalp doktorları

soma(ソーマ)runone 100 sl soma carisoprodol a soma da minha idade com a idade de meu irmão

tramadol in tablet form buy tramadol online tramadol in the treatment of neuropathic cancer pain a double-blind placebo-controlled study

soma fm listen live buy soma sinerol soma sinema

xanax uçak fobisi buy xanax xanax yellow 106 s pill

taken too many tramadol tramadol 50mg tips for stopping tramadol

CULTURA MASS-MEDIA

Film: Alice în Țara Minunilor – Basmul regăsit

April 10th, 2010, com Comenteaza

Tim Burton are darul de a oferi autenticitate şi originalitate poveştilor sale, chiar dacă ele sunt noi abordări ale unor basme mai vechi. După ce am văzut filmul, am ajuns să fiu gelos pe copiii de azi. Deşi nu sunt un fan al tehnologiei 3D şi IMAX în cinema, aceste mijloace au reuşit să mă aducă mult mai aproape de lumea fantastică imaginată. Creativitatea lui Tim Burton şi noile tehnologii reuşesc să te ducă „acolo“.

Nu numai extravaganţa vizuală ne acaparează atenţia. Personajele, replicile, povestea tinerei care încearcă să se cunoască pe ea şi să cunoască lumea ne oferă nenumărate delicii. Johnny Depp, actor care l-a însoţit în foarte multe dintre proiectele sale pe Tim Burton, apare ca Pălărierul Nebun. Acesta este un punct de atracţie, dar adevăraţii fani vor aprecia apariţia lui Christopher Lee în rolul dragonului pe care Alice trebuie să-l învingă. Un basm care trebuie văzut şi revăzut de către oricine.

Regizor: Tim Burton

Actori: Johnny Depp, Cristopher Lee, Helena Bonham Carter

Genul: Aventură, familie, fantastic

Durata: 109 minute

Recomandare: Ed Wood, tot un film de Tim Burton, în care este portretizat cel mai prost regizor din toate timpurile, aşa cum este el considerat. O poveste fabuloasă despre un om care-şi urmează cu tărie pasiunea. De remarcat şi atmosfera şi tipu’ actoricesc pe care Burton le preia din filmele regizorului mai sus-amintit.

Taguri:

Comenteaza