soma health fernwood soma for sale aura soma 110 bedeutung

palm royale soma bay soma bay egypt buy soma online read shokugeki no soma 54

angioma del soma d5 soma carisoprodol segnale stradale animali da soma

soma makes me tired soma online soma freze

interaction of tramadol and effexor buy tramadol online no prescription overnight can phentermine be taken with tramadol

aura soma b8 soma carisoprodol recenze hotelu imperial shams abu soma egypt

soma spółka z ograniczoną odpowiedzialnością soma online pharmacy soma rao

soma 350 mg narcotic soma medication can i take robaxin and soma

zolpidem buy Naperville buy ambien can you take theraflu with ambien

diclofenac en tramadol samen tramadol 50mg tramadol and methadone combination

LIFESTYLE

Gadget: Bip-bip, vrouumm!

August 18th, 2010, com Un comentariu

Garmin, lider global în producţia de sisteme de navigaţie, anunţă lansarea noului model din gama Forerunner, ceasul de fitness Forerunner 110, un dispozitiv subţire şi accesibil, dedicat alergătorilor profesionişti şi amatori care îşi doresc să monitorizeze viteza antrenamentelor şi distanţele parcurse. În plus, faţă de afişarea timpului şi a distanţei, Forenunner 110 îţi prezintă tempo-ul pe care îl ai într-o tură sau pe durata întregului antrenament.

Alergătorii care poartă un dispozitiv Garmin de monitorizare a ritmului cardiac (inclus în unele pachete sau disponibile individual) pot vizualiza nivelul de dificultate al exerciţiului lor în timp ce aleargă, întrucât Foreunner 110 afişează informaţii despre ritmul cardiac şi dispune de un calculator de calorii consumate pe baza ritmului cardiac. Între sesiunile de jogging, meniul simplu îi ajută pe alergători să îşi evalueze antrenamentele, să schimbe funcţia auto-lap, să seteze o alarmă sau să editeze profilul utilizatorului. Rezistent la apă şi mai subţire decât oricare alt ceas de fitness de pe piaţă, Garmin Forerunner 110 este disponibil în România din luna mai, la un preţ de 847 de lei.

Taguri:

Comentarii

  1. Accident Videos…

    If you need a good to watch funny accident videos then check out my site….

Comenteaza