502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
LIFESTYLE

GADGET: Dublă performanţă; Şoricelul cubic; Uscător cu stil; Apelare Full HD

February 8th, 2012, com Comenteaza

Maşini de spălat performante, uscătoare care protejează mai bine părul şi… şoricei cubici – sunt unele dintre gadgeturile începutului de an.

 

Dublă performanţă

Samsung Electronics Co., Ltd., lider de piaţă şi inovator premiat în electrocasnice, duce la un alt nivel inovaţia tehnologică în materie de spălat rufe, prin lansarea modelului de maşină de spălat WF 457 cu încărcare frontală şi capacitate foarte mare de aproximativ 20 kg. Combinând performanţa superioară de curăţare cu noul sistem Smart Control, care va simplifica considerabil procesul de spălare a rufelor, WF 457 promite cea mai uşoară şi eficientă experienţă de curăţare de până acum. Debutând în ianuarie la International Consumer Electronics Show (CES) 2012, sistemul Smart Control al modelului WF 457, activat prin WiFi, permite utilizatorilor să rămână conectaţi la ciclul de spălare al maşinii de spălat, fără a fi necesar să stea fizic lângă ea. Prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone-uri, utilizatorii pot monitoriza ciclul de spălare selectat, timpul rămas şi alertele de oprire, precum şi porni sau opri maşina de oriunde din casă. Această funcţie reprezintă un mare beneficiu pentru mamele ocupate care aleargă dintr-o parte în alta a casei, încercând să estimeze când se termină programul. În plus, sistemul Smart Care de la Samsung elimină nevoia unui manual de utilizare, deoarece identifică singur problemele maşinii de spălat şi trimite o alertă pe smartphone-ul utilizatorilor.

 

Şoricelul cubic

Logitech redefinește încă o dată lumea digitală prin lansarea Logitech Cube. Cu al său design unic, dispozitivul reconcepe ideea de mouse, nepierzând nici una din particularităţile acestuia și transformându-se într-o clipă într-un presenter, când se dorește. Când este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll în direcţia impusă de deget pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce oferă o experienţă fină a scrolling-ului, similară cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone. Logitech Cube vine însoţit de un receiver mic, Logitech Unifying, ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz și la care poţi conecta până la șase dispozitive. Poţi adăuga o tastatură sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fără să te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

 

Uscător cu stil

Philips a creat gama ProCare – uscător şi aparat de îndreptat părul – care ajută femeile ocupate să se coafeze rapid şi simplu, minimizând deteriorarea părului: mai mult stil, mai puţine daune, un păr sănătos. Este foarte important ca produsele pe care le folosim pentru coafat să protejeze firul de păr şi să îi menţină sănătatea. Noua gamă Philips ProCare permite femeilor să îşi usuce, îndrepte, coafeze părul şi să îşi retuşeze coafura zilnic, în condiţii de siguranţă, pentru că noile produse din gamă – uscătorul şi aparatul de îndreptat părul – limitează deteriorările provocate de căldură, în timpul coafatului. Acestea sunt dotate cu tehnologii avansate, precum Even Heat Distribution™ (EHD) and TempPrecision™ Technology, care ajută la minimizarea daunelor provocate de căldură sau factori mecanici asupra firului de păr.

 

Apelare Full HD

Tehnologia Logitech Fluid Crystal este factorul diferenţiator al camerelor web Logitech. Pe lângă imaginea video fără perturbări, imaginile sunt clare, au culori bogate și sunet clar, așa că cei dragi se vor bucura deplin de tine, chiar dacă nu deţii cel mai performant calculator. Logitech HD Pro Webcam C920 dispune de optică Carl Zeiss și un autofocus în 20 de paşi, cel mai bun autofocus marca Logitech în prezent. Și, pentru că a fi auzit este la fel de important ca a fi văzut, două microfoane poziţionate pe cele două laturi ale camerei web captează sunetul stereo natural. Camera web Logitech HD Pro C920 se adresează și mediului business, oferind o experienţă perfectă a vizionării pentru video-conferinţe.

Pentru mai multe informaţii, accesează www.logitech.com/business. Logitech HD Pro Webcam C920 va fi disponibil în Europa începând cu luna ianuarie la un preţ recomandat de 99,99 de euro.

 

 

Taguri:

Comenteaza