xanax vs hydrocodone buy xanax can you take a xanax before surgery

how long after taking valium can i take tramadol tramadol 50 mg can you take ibuprofen with tramadol

how to ask for ambien order ambien online is ambien safe during labor

método da soma de potências buy soma clinica soma saude em uberlandia

tramadol cyclobenzaprine erowid cheap tramadol online side effects on tramadol 50mg

long term soma effects buy soma online soma yeni santral

xanax puts you to sleep xanax online no prescription what is the easiest way to get prescribed xanax

xanax side effects period buy xanax xanax equals ativan

next day tramadol discount order tramadol online does tramadol hcl have acetaminophen

riviera plaza abu soma (ex-safaga palace resort) 4 * отзыв generic soma aura soma b65

LIFESTYLE

Gadgets: Bule ecologice si GPS pentru motociclisti

November 24th, 2010, com Un comentariu

De curând, nişte cercetători scandinavi au inventat un „device“ care poate folosi energia gândurilor. Deocamdată, tot ce puteţi realiza este aprinderea unui bec cu puterea minţii. „Science-fiction“ devine încet-încet „science-friction“ şi astfel o lume nouă îşi face apariţia. Până atunci, însă, iată ultimele noutăţi comerciale.

Bule ecologice

Samsung Electronics România a lansat în România, la începutul lunii octombrie, inovatoarea mașină de spălat Eco Bubble, în cadrul unui eveniment special ce l-a avut ca invitat special pe Cristian Chivu, căpitanul echipei naţionale de fotbal şi ambasadorul Samsung în România. Samsung Eco Bubble este o mașină ecologică ce reduce consumul de energie cu până la 70% și utilizează apă rece pentru spălare. Având capacităţi de spălare de şapte sau opt kilograme, Eco Bubble oferă funcţii avansate precum consumul redus de energie şi un motor îmbunătăţit conceput pentru a anula vibraţiile şi zgomotul. Utilizatorii vor obţine prin spălările cu apă rece aceleaşi performanţe asociate cu rezultatele obţinute în urma folosirii apei calde.GPS pe două roţi

Conceput pe baza caracteristicilor predecesorului său, Edge 800 este mai mic decât Edge 705, dar dispune de un ecran tactil de 2,6 inch uşor de manevrat. Edge 800 împrumută elementele de design de la modelul Edge 500, iar ecranul color şi cartografierea adaptabilă fac explorarea mult mai eficientă şi plăcută. Ultima versiune a software-ului gratuit BaseCamp (www.garmin.com /basecamp) oferă utilizatorilor un instrument eficient pentru explorarea terenului şi pentru planificarea rutelor. BaseCamp permite utilizatorilor să planifice şi să previzualizeze rutele, dar şi să urmărească schimbările altitudinii de-a lungul drumului, pe care apoi le pot încărca în Edge 800, Edge 705 şi Edge 605, pentru a le străbate în viitor. Cicliştii pot vizualiza cursele Team Garmin, sau le pot descărca, pot analiza sau împărtăşi propriile rute, la Garmin Connect™ (http://garminconnect.com), comunitatea online gratuită care adună peste 30 de milioane de persoane din întreaga lume. Garmin Connect afişează date precum timpul, distanţa, viteza, elevaţia şi ritmul cardiac prin grafice şi o varietate de reprezentaţii cartografice, incluzând străzi, sateliţi, elemente topografice şi hărţi de elevaţie.


Oglindă-oglinjoară, ce avem la masă?

Samsung Electronics România a lansat Samsung RL55/52, cel mai nou frigider premium. Conceput special ca să atragă un număr din ce în ce mai mare de utilizatori înclinați spre eleganţă, dar și spre performanţă, modelul RL55/52 combină inovaţia în design şi tehnologia de top. Frigiderul dispune de caracteristici noi precum o poliţă pliabilă, funcţia CoolSelect Zone™ pentru controlul precis al temperaturii şi cea mai nouă tehnologie împotriva îngheţării. Acestea fac din RL52/55 unul dintre cele mai avansate frigidere din punct de vedere tehnologic ce vor fi lansate în 2010. Frigiderul RL52/55 pune la dispoziţie un ecran tactil inteligent ce permite utilizatorilor să acceseze o gamă vastă de funcţii integrate, incluzând controlul temperaturii, un calendar personal, un avizier pentru postarea de mesaje şi notiţe etc.


Urechelniţa High-tech

Ultimate Ears, divizie a Logitech şi prima opţiune a celor mai mari artişti aflaţi în turnee, a lansat o nouă linie de căşti atractive ca preţ, Ultimate Ears™ 700 Noise-Isolating Earphones, Ultimate Ears™ 300 Noise-Isolating Earphones şi Ultimate Ears™ 200 Noise-Isolating Earphones pentru ca toţi pasionaţii de muzică să se bucure de calitatea superioară a sunetului şi a confortului. Ultimate Ears a mai lansat și alte trei seturi de căşti care sunt compatibile cu Samsung Galaxy S, iPhone, Blackberry şi alte telefoane cu jack de 3,5 mm – Ultimate Ears™ 400vi Noise-Isolating Headset, Ultimate Ears™ 300vi Noise-Isolating Headset şi Ultimate Ears™ 200vi Noise-Isolating Headset. Disponibile în Europa începând cu luna octombrie, preţul recomandat pentru Ultimate Ears 200, Ultimate Ears 300 şi Ultimate Ears 700 este de 29,99 de euro, 49,99 de euro şi respectiv 149 de euro. Dacă îţi doreşti un set de căşti pentru iPhone, Samsung Galaxy S sau Blackberry, preţurile recomandate pentru Ultimate Ears 200vi Noise-Isolating Headset, Ultimate Ears 300vi Noise-Isolating Headset, Ultimate Ears 400vi Noise-Isolating sunt de 39,99 de euro, 59,99 de euro, respectiv 79,99 de euro.

Taguri:

Comenteaza