can tramadol and hydrocodone be mixed buy tramadol no prescription tramadol side effects serotonin syndrome

a soma de todos os elementos da matriz generic soma aura soma bottle 24

tramadol met drugs tramadol 50 mg ultram buy San Diego

tramadol pissprov flashback tramadol 50 mg what is a tramadol high feel like

can you smoke pot with tramadol tramadol 50 mg why am i itching after taking tramadol

soma Rancho Cucamonga buy soma passo a passo soma de frações

get tramadol North Dakota tramadol health can i take other painkillers with tramadol

tramadol fГјggЕ‘sГ©g kezelГ©se tramadol 50mg tramadol withdrawal leg cramps

soma herstellung buy soma como é feita a soma da nota final do enem

soma velodrama track bar buy soma soma fm radyosu

LIFESTYLE

GADGETS: Huawei Honor; Samsung Omnia W; Android de la Velocity Micro; Bose SoundLink

November 6th, 2011, com Comenteaza

Smartphone-uri peste smartphone-uri, într-o cursă care s-ar putea  numi foarte bine: care-i mai deştept decât altul, dar  şi o competiţie tot mai acerbă între tablete şi alte sofisticării tehnologice. Conform zicalei româneşti, toamna se numără… bobocii.

 

Huawei Honor: Procesor de 1.4 GHz

Huawei a prezentat de curând noi informaţii şi  imagini cu noul lor smartphone,  Huawei Honor.  Telefonul  are  o  serie  de  specificaţii remarcabile, pornind  de la procesorul de 1.4 GHz  şi   până   la  bateria  de  1900  MAh, care promite o autonomie de trei zile, descrisă  de producător ca fiind cea mai extinsă dintre modelele cu ecran de 4 inchi. Huawei Honor mai promite un ecran tactil capacitiv FWVGA  de 4 inchi, format 16:9, cu 16M culori şi  o  cameră principală de 8 megapixeli cu HDR, completată de una secundară de 2 megapixeli.

Ca design, carcasa simplă,  elegantă, are o grosime de doar 10.9  mm şi o greutate de 140  de grame. Huawei Honor va fi disponibil din trimestrul 4 al acestui an, cu sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread.

 

Samsung Omnia W, cu arome Mango

Samsung Omnia W este unul dintre noile smartphone-uri cu Windows Phone 7.5 Mango, care a văzut lumina zilei în această toamnă. Cu un design minimalist, contemporan, şi finisaje metalice, Omnia  W  oferă   un   ecran  tactil SuperAMOLED    de 3.7 inchi,  rezoluţie 800  x 480 pixeli şi un procesor de 1.4 GHz. Telefonul este destul de compact şi  de uşor, cu dimensiuni de 115.97 x 58.8 x 10.9  mm şi o greutate de 115.3 grame, fiind o variantă pentru cei care au probleme cu smartphone-urile  de peste 4 inchi. Telefonul oferă două camere, una principală de 5 megapixeli cu autofocus şi bliţ LED şi una  secundară  VGA     pentru  apeluri  video. Bateria este una standard, Li-Ion  1500  mAh. Unicitatea noului Omnia W este dată  însă  de noul sistem de operare Windows Phone Mango şi  de aplicaţiile exclusive Samsung, cum ar fi AllShare sau Mini Diary.

 

Android de la Velocity Micro

Dacă  nu ai auzit până  acum de Velocity Micro nu te poate condamna nimeni,  însă  ai putea regreta faptul că nu ai auzit de tabletele lor Android cum ar fi noile modele Cruz T410 şi T408. Lansate  în luna  octombrie,  acestea  au preţuri de  299, respectiv  239  dolari.  Velocity Micro Cruz T410 are un display  de 10  inchi capacitiv, rezoluţie  1024 x  600, un  procesor Cortex A8 la 1GHz, 512 MB RAM  şi 4 GB memorie internă, ce poate fi extinsă prin carduri microSD. Nu  lipseşte   nici  suportul  pentru Adobe Flash 10.3 sau conţinutul preinstalat cum ar   fi    Kindle   pentru   Android,  Amazon Appstore, QuickOffice sau Angry  Birds Rio.

Cruz T408 are un display puţin mai mic, de doar 8 inchi, şi o carcasă compactă, restul specificaţiilor fiind similare cu cele ale modelului cu ecran de 10 inchi. Atât  Velocity Micro Cruz T410 cât  şi   T408  utilizează  sistemul  de  operare Android  2.3 Gingerbread.

 

Bose SoundLink

Bose, o companie cu o tradiţie îndelungată în  domeniul  audio, a  lansat  recent   Bose SoundLink Wireless Mobile speaker. Este  vorba despre un difuzor portabil care permite conectarea prin Bluetooth la o multitudine de dispozitive  mobile, de la smartphone-uri  la tablete. Practic, poţi asculta în condiţii optime piesele preferate  fără  cabluri  sau  docking.  Calitatea audio  este  asigurată  de  patru  difuzoare  cu magneţi de neodimium şi de o construcţie specială care să maximizeze performanţele sonore pentru o construcţie atât de compactă.  Puţin mai gros de 5 cm, extrem de uşor,  difuzorul poate fi alimentat şi de un acumulator litiu-ion care asigură o autonomie de peste trei ore în cazul audiţiilor la volum maxim şi de circa opt ore pentru uz standard. Difuzorul portabil Bose SoundLink Wireless Mobile este disponibil din 15 septembrie la preţuri cuprinse între 299  şi 349 dolari.

 

text Andrei Ioan Dimulescu

Taguri:

Comenteaza