symptoms of valium addiction valium without prescription valium vs xanax chart

zithromax for bacterial pneumonia buy zithromax no prescription how long does it take for zithromax to leave your system

difference entre codeine et tramadol cheap tramadol online methylprednisolone and tramadol

can i take tylenol pm with ambien buy ambien online zocor and ambien

white xanax bars 2mg buy xanax taking a xanax before the dentist

tramadol 50 mg and diazepam tramadol 50 mg tramadol eller pinex forte

schwitzen bei tramadol order tramadol overnight tramadol cats overdose

tramadol buy Richmond buy tramadol online ultram Norfolk

ambien related psychosis ambien generic order online ambien

combining ambien and valium buy ambien online buy zolpidem Rochester

LIFESTYLE

GADGETS: Noua jucărie Made in Romania

May 1st, 2010, com Comenteaza

Proiectul Noua Jucărie, special conceput pentru lansarea şi prezentarea pe piaţa din Ro­mâ­nia a camerei foto compacte Samsung ST550, este prezent pe shortlist-ul SABRE AWARDS, cea mai prestigioasă competiţie inter­naţională de PR. Proiectul a fost dezvoltat de către Fast Forward Communications şi Millenium Communications, două agenţii par­te­ne­re, care împreună gestionează contul de comunicare al Samsung Electronics România. Proiectul Noua Jucărie a fost nominalizat în cadrul categoriei Technology – Consumer Tech.

Campania de comunicare a fost desfăşurată în parteneriat cu fotograful Cornel Lazia, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi români. „Proiectul Noua Jucărie este unul dintre cele mai interesante şi perfecte job-uri. Este, pentru mine cel puţin, un exemplu de win-win combination. Prin fotografiile pe care le-am făcut am descoperit încă o dată că sunt înconjurat de oameni speciali şi frumoşi. Sper ca prin ima­ginile făcute în cadrul proiectului şi ei să fi des­coperit acelaşi lucru. Un cadou superb pentru ziua mea la care am putut să lucrez cu o plăcere deosebită. Acest cadou special a re­pre­zentat de fapt posibilitatea de a împărtăşi nişte momente plăcute,” a precizat Lazia.

Taguri:

Comenteaza