soma bbq buy soma soma seyahat manisa telefon

a soma de um numero com seu sucessor é 71 soma 350 mg soma de serie geometrica

can you take ambien and paxil together ambien medication ambien breast pain

green xanax what mg xanax drug how to smoke xanax pills

how much do green xanax bars sell for xanax no prescription photos of xanax bars

taking ambien to sleep after adderall buy ambien ambien no rx overnight

just found out im pregnant and i have been taking phentermine buy phentermine online phentermine and metformin taken together

restoran dva soma banovo brdo soma online parking soma san francisco

how to turn volume higher on windows 7 purchase valium valium for asthma attack

valium farmacias del ahorro buy valium online valium dosage in cats

LIFESTYLE

GADGETS: Pentru el

May 1st, 2010, com Un comentariu

Bărbații ar fi fericiţi să aibă un aparat eficient de tuns barba. Să nimerești lungimea potrivită este o artă și o provocare, doar e vorba de aspectul de bărbat adevărat pe care oricine și-l dorește, iar barba de trei zile se încadrează perfect în aceste tipare. Nu poate fi atât de complicat, mai ales acum când unul dintre marii producători de produse de îngrijire personală a venit pe piață cu o nouă mașină de tuns barba.

E Philips QT4021 care, da, oferă barba perfectă de trei zile. Cu noua mașină de tuns barba Philips QT4021 părul poate fi tuns oricât de scurt pentru că designul unic al pieptenului evită contactul între lame și piele. Astfel, precizia este maximă, pentru orice lungime. Are 9 programări blocabile pentru lungimi între 1 și 18 mm și siguranță pentru reglarea precisă a lungimii. Lamele Steelwawe sunt mai ascuțite decât cele din titan, cu ascuțire automată pentru o durată lungă de viață. Pieptenele special urmărește conturul, adaptându-se fiecărei linii pentru rezultate rapide și comode. Poate fi utilizat cu și fără fir (35 min.), pentru pu­tere și libertate maximă de mișcare. Preț QT4021: 174 lei.

Taguri:

Comenteaza