is soma a controlled substance in mexico buy soma soma lanskroun

how to turn volume higher on windows 7 purchase valium valium for asthma attack

what is 5mg of valium compared to xanax xanax 0.5mg xanax lek na co

ambien is amazing buy ambien online purchase ambien Ventura

valium pour un chat buy valium online buy diazepam online canada

just found out im pregnant and i have been taking phentermine buy phentermine online phentermine and metformin taken together

tramadol legal status usa tramadol 50mg can tramadol and vicodin be used together

purchase alprazolam Omaha buy xanax cheap generic xanax

xanax or valium with alcohol buy valium online diazepam online Lancaster

can an overdose of ambien be fatal buy ambien online lunesta high vs ambien high

LIFESTYLE

GADGETS: Pentru el

May 1st, 2010, com Un comentariu

Bărbații ar fi fericiţi să aibă un aparat eficient de tuns barba. Să nimerești lungimea potrivită este o artă și o provocare, doar e vorba de aspectul de bărbat adevărat pe care oricine și-l dorește, iar barba de trei zile se încadrează perfect în aceste tipare. Nu poate fi atât de complicat, mai ales acum când unul dintre marii producători de produse de îngrijire personală a venit pe piață cu o nouă mașină de tuns barba.

E Philips QT4021 care, da, oferă barba perfectă de trei zile. Cu noua mașină de tuns barba Philips QT4021 părul poate fi tuns oricât de scurt pentru că designul unic al pieptenului evită contactul între lame și piele. Astfel, precizia este maximă, pentru orice lungime. Are 9 programări blocabile pentru lungimi între 1 și 18 mm și siguranță pentru reglarea precisă a lungimii. Lamele Steelwawe sunt mai ascuțite decât cele din titan, cu ascuțire automată pentru o durată lungă de viață. Pieptenele special urmărește conturul, adaptându-se fiecărei linii pentru rezultate rapide și comode. Poate fi utilizat cu și fără fir (35 min.), pentru pu­tere și libertate maximă de mișcare. Preț QT4021: 174 lei.

Taguri:

Comenteaza