502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
LIFESTYLE

GADGETS

June 7th, 2011, com Un comentariu

Fie că aveţi nevoie de cel mai performant computer, sau de cel mai tare player, noi vă oferim ultimele noutăţi din domeniul tehnologiei civile. Fiţi pregătiţi şi uşuraţi-vă viaţa cu aceste găselniţe!

Procesoare şi grafică rapide

Iată care sunt ultimele informaţii despre noua generaţie de procesoare Intel quad-core şi dual-core. Modelul MacBook Pro de 13 inchi are acum un procesor Intel Core i5 la 2,3 GHz sau cel mai rapid procesor dual- core disponibil – Intel Core i7 la 2,7 GHz. Cu viteze Turbo Boost de până la 3,4 GHz, aceste procesoare dau note- book-ului 13-inch MacBook Pro performanţe de până la de două ori mai rapide decât generaţia anterioară. Proce­sorul grafic integrat Intel HD Graphics 3000 – acum inclus în toată gama MacBook Pro – gestionează lucrurile pe care le faci zilnic. Codează rapid ma­teriale video, făcând apelurile video HD prin FaceTime o realitate. Şi decodează atât de efi­cient, încât poţi reda DVD-uri şi filme iTunes un timp mai îndelungat.

Youtube la TV

Noul Blu-ray player Philips BDP3200 a devenit una dintre cele mai facile conectări la internet, inclusiv la cele mai recente inovaţii Youtube pentru TV. Standardul Blu-ray este cea mai bună alegere pentru a obţine calitatea Full HD a conţinutului video. Noile Blu- ray playere sunt dotate cu o suită de tehnologii pentru cali­tatea imaginii, bazate pe zeci de ani de experienţă şi cu­noştinţe tehnice acumulate de Philips, inventatorul casetei au­dio şi a numeroase sisteme op­tice de discuri pe bază de laser, şi anume CD-ul audio, CD- ROM-ul, CD-R/RW, SACD şi diverse formate de DVD-uri.

Anul acesta, Philips a fost premiat, alături de partenerii săi, în cadrul CES (Consumers Electronics Show), cu premiul Emmy pentru Tehnologie şi Inginerie, de către „National Academy of Television Arts & Sciences”, pentru participarea la dezvoltarea standardului Blu-ray.

Trackpad-ul Multi-Touch

Trackpad-ul Multi-Touch este modul cel mai natural de a interacţiona cu ceea ce e pe ecran, iar suprafaţa sa fină din sticlă îţi oferă suficient spaţiu pentru gesturi. Apropie şi depărtează degetele pentru a mări şi micşora, atinge şi alunecă pentru a naviga prin fotografii, roteşte cu vârfurile degetelor pen­tru a ajusta o imagine şi multe altele. Designul fără butoane îţi permite să faci clic oriunde. Iar dacă eşti obişnuit cu funcţia de clic dreap­ta, o poţi folosi cu ajutorul a două degete sau poţi configura o zonă a trackpad-ului pentru clic dreapta. Cu cât vei utiliza mai mult track- pad-ul Multi-Touch, cu atât vei realiza cât este de indispensabil.


 

Taguri:

Comentarii

  1. Awesome website…

    Really nice blog. I will check back for more information on this subject later….

Comenteaza