tramadol eurofarma tramadol 50mg tramadol 150 sr

shokugeki no soma ch. 17 ไทย buy soma online soma short hills nj

soma studio east soma no prescription soma de fraçoes com incógnitas

tramadol flexeril together buy tramadol overnight normal dosage tramadol hcl

can u take tramadol with wellbutrin order tramadol online cod what happens if you smoke a tramadol

soma jelly hash buy soma soma in neuron function

can you mix tylenol pm and tramadol tramadol 50mg wie lange dauert der entzug von tramadol

aura soma samples soma online soma wellness center ct

description of ambien pill ambien 10mg ambien memory loss long term

carisoprodol online Little Rock buy soma soma sushi washington

PEOPLE

Ilinca Vandici: „În lumea în care trăim, din punctul meu de vedere, bunătatea nu este un defect, ci un dezavantaj“

June 15th, 2009, com Un comentariu

„Timp de şase luni, din cauza lipsei banilor, la Kanal D nu s-a mai realizat emisiunea pe care eu o prezentam, şi, cum nici la şedinţa pe care am avut-o cu cei din conducerea Kanal D nu se întrevedea nimic, am hotărât de comun acord să încetăm colaborarea.“

„Suntem copii şi la 80 de ani dacă ştim să păstrăm asta în suflet.“

– Ilinca, eşti una dintre puţinele noastre vedete tv în toată regula, care au ajuns la acest statut la numai 20 şi ceva de ani. Cum a fost pentru o fată din Oradea să răzbească în jungla media din Bucureşti?

– Nu am simţit greutăţi atunci când am păşit în lumea televiziunii. Dimpotrivă, mă bucuram de ce mi se întâmplă, mă bucuram că visul meu a devenit realitate şi nu mă mai gândeam la nimic altceva: voiam să-mi fac treaba cât mai bine, să învăţ lucruri noi, să „fur“ meserie de la profesionişti. Privind  acum în urmă, îmi dau seama că a fost totuşi greu, însă nu pot să mă plâng. Am reuşit să ajung aici, în lumea fascinantă a televiziunii, prin foarte multă muncă, ambiţie, răbdare şi prin faptul că am ştiut întotdeauna să ascult şi să învăţ de la oamenii din jurul meu.

– Cât de mult consideri că te-au ajutat frumuseţea, datele fizice native, şi cât ambiţia şi profesionalismul?

– Aş spune că ambele în egală măsură. Nu neg că în  meseria asta contează aspectul fizic destul de mult, şi de aceea am mare grijă de imaginea mea. Însă fără ambiţie şi voinţă nu cred că mă descurcam. În acelaşi timp, fără profesionalism probabil rezistam un sezon, o vară, dar iată, s-au făcut deja cinci ani de când lucrez  în televiziune.

– Eşti studentă? Când vei termina facultatea, vei alege să profesezi în domeniul în care studiezi?

– Am terminat cursurile facultăţii de Management şi Marketing din cadrul Universităţii Româno-Americane, iar în următorii trei ani voi urma cursurile pentru un masterat,  dar încă nu am ales domeniul. În toamnă voi opta pentru o specializare, probabil în Management.  Nu ştiu în acest moment dacă voi profesa în domeniul ales, dar nu se ştie niciodată. Oricum, dacă vreodată voi avea un mic business, aş prefera să îl pot manageria singură.

– Cum s-a produs debutul tău în televiziune? Cine te-a ajutat cel mai mult să faci primul pas?

– Debutul s-a produs în urma unor probe date pentru rubrica de sport şi meteo în cadrul televiziunii B1 TV. Persoana care mi-a fost alături şi care m-a ajutat în orice  moment al vieţii mele, inclusiv în perioada aceea, de început, a fost tatăl meu. Este omul care şi-a pus amprenta asupra vieţii mele şi nu există zi în care să nu îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine.

– De la prezentatoare de meteo ai devenit una dintre vedetele postului Kanal D. S-a scris că ai fost demisă de acolo. Care este, de fapt, adevărul?

– Eu am spus care a fost adevărul încă din acea perioadă, însă nefiind nimic senzaţional în plecarea mea de acolo, prietenii şi colegii din presă au făcut tot felul de speculaţii. Adevărul este unul foarte simplu. Timp de şase luni, din cauza lipsei banilor, la Kanal D nu s-a mai realizat emisiunea pe care eu o prezentam şi, cum nici la şedinţa pe care am avut-o cu cei din conducere nu se întrevedea nimic, am hotărât de comun acord să încetăm colaborarea.


„Eu cred că nu l-am dezamăgit pe Mihai Gâdea, ci dimpotrivă, este mulţumit de alegerea pe care a făcut-o. Un om extraordinar, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc!“

– Acum prezinţi un talk-show monden la Antena 2, Stele sub lupă, o emisiune la care se spun multe lucruri neştiute despre personalităţi. Cât de mult contribui la partea de realizare a ei?

– Stele sub lupă nu este un talk-show. Este un show de televiziune în adevăratul sens al cuvântului. Este emisiunea la care visam de mai bine de un an de zile. Cât despre aportul meu la această emisiune, trebuie să spun că nu există prompter, nu mi se suflă în cască fiecare cuvânt pe care urmează să îl spun, totul se petrece spontan, şi niciodată nu îmi creez un scenariu propriu-zis, mă bazez foarte mult pe ceea ce-mi spun invitaţii, pe lucrurile pe care le dezvăluie în cadrul emisiunii. Bineînţeles că întotdeauna îmi fac o documentare solidă despre fiecare invitat în parte, astfel încât am pregătit o cascadă de întrebări. Nu pot însă să îmi arog toate meritele, şi nici nu am cum să fac asta vreodată, pentru că la această emisiune lucrează o întreagă echipă, cu mult profesionalism, oameni de la care învăţ foarte mult. Le mulţumesc încă o dată pe această cale pentru devotamentul şi munca depusă de fiecare în parte!

– Cum te înţelegi cu directorul postului Antena 2, Mihai Gâdea?

– Foarte bine. Mihai este omul care a avut încredere în mine încă de la început, a ştiut să vadă potenţialul din noi (este vorba despre mine şi producătoarea emisiunii, Andrada Moga), şi ne-a dat pe mână o emisiune senzaţională. Eu cred că nu am dezamăgit, ci dimpotrivă, este mulţumit de alegerea pe care a făcut-o. Un om extraordinar, cum rar mi-a fost dat să întâlnesc!

– În urmă cu doi ani ai pozat semi-nud pentru o revistă de bărbaţi. De ce ai acceptat, din motive financiare sau de imagine?

– Niciodată nu am cerut sume de bani pentru pictorialele pe care le-am realizat. Deci, motive financiare nu există. Semi-nud, e mult spus despre modul în care s-au realizat pictorialele, prefer să le numesc doar sexy, dacă vrei.

– Ai spus într-un interviu că te deranjează cel mai mult unele  nedreptăţi privind persoana ta. La ce te-ai referit?

– La toate lucrurile care s-au spus sau scris despre mine, profesional sau personal, care nu sunt adevărate.

– Mai spuneai că prietenii tăi te consideră prea bună la suflet pentru lumea de azi. Crezi că asta e o calitate majoră sau un defect?

– Ei o văd ca pe o calitate, însă în lumea în care trăim, din punctul meu de vedere, este un dezavantaj, defect cred că e prea mult spus. Am avut parte de multe dezamăgiri tocmai din această cauză. Cu oamenii care merită şi care îmi sunt cu adevărat prieteni, nu voi avea nici o reţinere să fiu în continuare la fel, însă de ceva vreme stau şi cântăresc foarte mult înainte de a mă apropia de cineva…

– În viaţa sentimentală, relaţia ta cu Bogdan Ivanof a fost un eşec, din punctul tău de vedere?

– Nimic din viaţa mea nu constituie un eşec. Din orice lucru bun sau rău care mi s-a întâmplat am avut ceva de învăţat.

– A curs multă cerneală despre dragostea de basm pe care ai trăit-o şi o trăieşti alături de Alin Cocoş. Ce îţi place cel mai mult la fiul vitreg al Elenei Udrea?

– Despre viaţa mea personală nu mai vorbesc de ceva vreme…

– Ai spus că nu v-aţi pus încă problema căsătoriei, şi, mie mi se pare normal. Se spune că bărbaţii se maturizează mai târziu. Tu îl consideri mai mult copil sau mai mult bărbat?

– Suntem copii şi la 80 de ani dacă ştim să păstrăm asta în suflet.

– Unde îţi place să mergi în vacanţe? Ai planificat-o pe cea din această vară?

– Nu am preferinţe din acest punct de vedere, o vacanţă este un prilej de bucurie şi relaxare în orice loc m-aş afla. Totuşi, iubesc frumuseţile ţării, marea sau muntele sau, de ce nu, locul în care m-am născut şi am crescut. Încă nu ştiu dacă voi avea parte de o vacanţă în acest an, asta pentru că vrem să păstrăm emisiunea pe toată durata verii. Nu am planificat nimic, aşadar voi vedea dacă va fi cazul.

– Cum te vezi peste 15 ani?

– Mai bătrână cu 15 ani… Tot în televiziune, realizând emisiuni frumoase pentru toţi cei care vor să urmărească ceva de calitate, de bun gust, pentru toţi cei care iubesc frumosul. Probabil peste 15 ani voi avea şi o familie. Cel puţin asta îmi doresc…

Taguri:

Comentarii

  1. Links…

    […]Sites of interest we have a link to[…]……

Comenteaza