tramadol high triglycerides tramadol 50 mg gabapentina y tramadol generico

what is zydol tramadol hydrochloride tramadol 50 mg bupropion tramadol interaction

t7 pill tramadol buy tramadol online no prescription overnight treatment of restless legs syndrome with tramadol an open study

hur länge varar tramadol i kroppen tramadol 50 mg tramadol have tylenol

is tramadol the same drug for dogs and humans tramadol no prescription tramadol mire jo

soma intimates in raleigh nc generic soma a soma dos angulos internos de um poligono regular é 2160°

soma area code soma online pharmacy soma in sanskrit

normal dose for tramadol buy tramadol para que sirve el tramadol inyectado

tramadol hcl er 100mg tablet tramadol 50 mg tramadol l-tyrosine

tramadol hexal 100 mg order tramadol online buy ultram online Newark

LIFESTYLE

Lifestyle Auto

March 1st, 2006, com 3 comentarii

Ford trage linie şi face calcule

Compania Romcar a pre­zentat datele de vânzări ale Ford în anul 2005 şi pla­nurile sale pentru anul în curs. Pe fondul creşterii ge­nerale a pieţei auto, vânzările din România au fost cu 52% peste cele ale anului precedent. Romcar a vândut 7.749 de unităţi, dintre care 5.354 au fost auto­turisme.

Se pare că meritul pentru această creştere ţine de consolidarea reţelei de dealeri şi inaugurarea a 14 noi showroom-uri. Investiţia pentru acestea s-a ridicat la 10 milioane de euro. Un alt factor important a fost şi supli­mentarea perioadei de garanţie cu 12 luni fără limită de kilometri.

în 2006, obiectivul de vânzări prevede un număr de 10.000 de unităţi şi o cotă de piaţă de 7,5% din piaţa de import. Cifra poate părea extrem de ambiţioasă în condiţiile în care este de aşteptat ca piaţa să crească cu doar 10%. Cu toate acestea, compania a anunţat deja o dublare a vânzărilor pentru luna ianuarie prin comparaţie cu ianuarie 2005.

Tot în 2006 au fost pregătite câteva premiere „apetisante”. Alături de Focus S-Max, Transit sau Galaxy, îşi vor găsi locul şi Focus CC şi mai ales Focus ST.

Acesta din urmă este propulsat de un motor în cinci cilindri cu o capacitate de 2,5 litri împrumutat de la Volvo. Puterea maximă oferită este de 223 CP. Focus Slpoate atinge prima sută de kilometri în 6,5 secunde, iar viteza se apropie de 250 km/h. ■

Taguri:

Comenteaza