xanax dosage not working generic xanax can i take xanax and lortab at the same time

phentermine no side effects buy adipex online does phentermine make you burp

soma vs ambien buy ambien online resiko penyakit ambien

what is valium gas valium pill valium buy Arizona

soma auditoria brasilia soma pills exercicios de matematica produto e soma

tramadol ear pain order tramadol overnight can i alternate hydrocodone and tramadol

what reverses ambien ambien without prescription withdrawal ambien cr

how long does valium stay in the system buy valium online valium effects the day after

ficha farmacologica tramadol buy tramadol does tramadol cause excessive sweating

xanax support generic xanax xanax non si trova in farmacia

LIFESTYLE

Lifestyle Auto

March 1st, 2006, com 3 comentarii

Kia atacă la Geneva

Aflată în plină relansare, Kia Motors va prezenta la salonul auto de la Geneva trei premiere mondi­ale. Două dintre acestea sunt auto­mobile de serie, în timp ce al treilea este un automobil concept.

cee’d (pronunţat „seed” şi scris cu litere mici) prefigurează viitorul model din clasa compactă pe care K/a îl va produce începând cu decembrie 2006 în prima sa fabrică europeană, la Zilina în Slovacia.

O apariţie interesantă, modelul coreean cu nume ciudat îi va face pe mulţi să-şi dorească un produs de serie măcar pe jumătate la fel de agresiv. Menit să atragă atenţia, cee’d se poate transforma într-un automobil de succes mai ales că nu va mai fi afectat de ta­xele de import. Gregory Guillaume, designer şef la K/a, susţine că şi-a dorit ca cee’d să fie incitant: „Am dorit ca cee’d să fie cât mai frumos, rafinat şi precis posibil executat. Am dorit să prezentăm acest concept ca punctul de plecare al noului ADN Kiaîn design, să subliniem că această maşină este proiectată şi pro­dusă în Europa pentru a îndeplini 100% aşteptările clienţilor europeni.”

Alături de automobilul concept vor sta versiuni noi ale modelelor Carnival şi Sorento.

Mai înalt, mai lat dar mai scurt decât modelul precedent, noul Carnival a fost proiectat special pentru piaţa europeană şi promite clienţilor îmbunătăţirea calităţii materialelor, confortului şi versatilităţii interioare.

Versiunea 2006 a SW-ului Sorento beneficiează de noi motorizări cu perfor­manţe superioare, modificări ale designului exterior precum şi îmbunătăţiri la nivelul confortului, calităţii şi siguranţei. Sorento va putea fi echipat cu o moto­rizare diesel de 170 CP ce livrează cu 21% mai multă putere sau cu un V6 de 3.3 I şi 235 CP. ■

Taguri:

Comenteaza