soma plano hours order soma shokugeki no soma review blog

ambien refill restrictions buy ambien online how long does ambien make u sleep for

phentermine and bp meds purchase phentermine phentermine online bestellen

valium good dose valium pills valium to get you high

tramadol hcl pregnant buy tramadol online bula tramadol retard

soma acetaminophen interaction soma muscle relaxant soma mixed with methadone

does ambien affect your memory buy ambien online buy ambien online Columbus

valium pill strengths buy valium online valium in hungary

tramadol tarja tramadol 50 mg tramadol synergistic effect

how to get a good ambien high ambien sleep can ambien cause false positive pregnancy test

LIFESTYLE

Lifestyle Auto

March 1st, 2006, com 3 comentarii

Megane. Evoluţie Debutul primăverii aduce în România Noul Renault Megane, o maşină cu o personalitate puternică ce beneficiază de o plăcută evoluţie estetică.

Modificările aduse modelului Megane se transpun în cele patru caroserii ale gamei: Bicorp, Sedan, Coupe-Cabriolet, Megane Renault Sport – disponibile încă de acum în România – şi Estate, versiune aşteptată să apară ulterior.

Dintre toate, Megane Sedan a totalizat 70% din vânzările gamei şi, de aceea, este de aşteptat ca succesul acestuia să se perpetueze odată cu noua gamă Megane. Gamă ce rămâne referinţa în segment şi îşi conservă atuurileîn ceea ce priveşte comportamentul rutier, plăcerea de a conduce, siguranţa activă şi pasivă (certificată cu 5 stele la testele Euro NCAP).

Exterior restilizat

Designul inovator Megane evoluează şi oferă noului model „o privire mai pătrunzătoare” şi o formă a părţii spate mai modernă. Renault a conceput Noul Megane pentru a fi o referinţă a segmentului său. Cu un aspect al părţii frontale mai rasat, linii accentuate şi robuste, Megane degajă o impresie de forţă şi dinamism, senzaţie întărită de noile proiectoare, calandrul adâncit şi bara de protecţie faţă cu un aerator mai mare. Farurile de ceaţă sunt poziţionate mai în afară, după modelul iniţiat la Megane Renault Sport. Ştergătoarele de par­briz de tip „flat-blade” îmbunătăţesc aerodinamica şi reduc zgomotul la viteze mari.

Partea din spate beneficiază de o nouă bară de protecţie şi, de asemenea, de blocuri optice translucide. în plus, modelul are parte de noi elemente şi culori pentru caroserie.

Interior mai sportiv ca niciodată

Noul Megane propune tapiţerii în culori noi şi ambianţe mult mai rafi­nate: post de conducere tip „cockpit”, o planşă de bord din materiale plăcute la atingere, frână de mână tip aviaţie şi o grafică elaborată a tabloului de bord.

Inginerii Renault au echipat Megane cu noi funcţii pentru a face viaţa la bord mai simplă şi mai plăcută: sistem de asistenţă la parcarea cu spatele, senzori de ploaie şi lumină, climatizare cu funcţionare opti­mizată şi filtru de carbon activ.

Maşină de referinţă în siguranţa activă şi pasivă

Megane confirmă expertiza Renault în materie de siguranţă. Dispozitivele de asistenţă la conducere asigură un control perfect al vehiculului, ajutând la menţinerea traiectoriei în situaţii de urgenţă: ABS Bosch de ultimă generaţie cu repartitor electronic al forţei de frânare (EBV), asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU), sistem antipati- naj (ASR), control dinamic al traiectoriei (ESP) şi sistem de suprave­ghere a presiunii în pneuri. în funcţie de caroserie, Noul Megane primeşte în standard şase airbag-uri şi centuri de siguranţă cu dublă pretensionare şi limitator de efort pentru locurile din faţă. Megane este prima maşină din clasa sa ce a obţinut 5 stele Euro NCAP, iar versiunea Coupe-Cabriolet rămâne în continuare singura maşină de acest tip cu număr maxim de stele.

în România, Noul Megane Sedan dispune de trei moto­rizări pe benzină (1,4 16v 100 CP; 1,6 16 v 110 CP; 2,0 16v 135 CP) şi trei moto­rizări turbodiesel common- rail (1,5 dCi 80 CP şi 100 CP; 1,9 dCi 120 CP). Me­gane Renault Sport benefi­ciază de un motor de 2,0 16 v Turbo ce dezvoltă 225 CP. Preţul CIP (fără taxe) de intrare în gamă al unui Megane Bicorp 1.4 16v 100 CP este de 10.919 (13.123 euro TTC). Pentru Megane Sedan având aceeaşi motori­zare, preţul CIP este de 11.342 euro (13.631 euro TTC).

Un atu în plus de care bene­ficiază noua gamă Megane este că orice comandă făcută în perioada 1-31 mar­tie beneficiază de o garanţie de patru ani în limita a 100.000 km.

Taguri:

Comenteaza