buy zolpidem online Louisville buy ambien ambien overdose death

tramadol lowers testosterone tramadol overnight shipping whats better codeine or tramadol

taking mobic with tramadol tramadol 50mg tramadol hcl more information - 50mg tablet

como utilizar formula de soma no excel soma online soma de fraçoes em c

i just took 100mg of tramadol buy tramadol online omrekentabel morfine tramadol

dog tramadol sedative order tramadol overnight does tramadol 50 mg have acetaminophen in it

apostila do soma order soma online soma de raizes youtube

tramadol synthroid drug interactions order tramadol no prescription order ultram Lewisville

analgesico opioide tramadol tramadol 50 tramadol use in early pregnancy

canadian pharmacy online tramadol buy tramadol does tramadol harm your liver

ZOOM

Limfodrenaj pentru edeme

May 20th, 2007, com Un comentariu

Apropierea verii, respectiv a temperaturilor ridicate, este, de când lumea, un factor agravant pentru suferinzii de edeme. Aşa că ar fi cazul să aflăm cum se tratează. Am apelat [a specialiştii Centrului Medical Medimir, din zonaTimpuri Noi, şi surpriza a fost totală. In loc să ne recomande medicamente, ceaiuri sau cine ştie ce alte tratamente naturiste, medicii ne-au arătat o femeie îmbrăcată în costum de cosmonaut. Mă rog, asemănător. Ca să nu rămânem cu gura căscată definitiv, ne-au şi explicat. Tocmai asistăm la o şedinţă de limfodrenaj.

Edemele, sau umflăturile, mai pe înţelesul nostru, sunt pro­duse de creşterea can­tităţii de lichide din ţesu­turi, în special din cele ale pielii. Şi asta se întâmplă pe fondul unor tulburări în circulaţia sân­gelui sau a limfei. Tot la capitolul cauze, medicii mai amintesc bolile de rinichi, inimă şi ficat, dar şi o alimentaţie dezechili­brată, săracă în legume şi fructe. Edemele pot fi întinse, cuprinzând întreg corpul, sau localizate într-o anumită regiune, de regulă la membrele infe­rioare. Dacă nu este tratată, această afecţiune produce, în timp, o deteriorare gravă a stării de sănătate. Picioarele devin grele şi dureroase, circulaţia san­guină şi limfatică se înrăutăţeşte, afectând întregul organism, pot apărea noduli limfatici, în special la femei, în zona sânilor.

Un pont ca sa nu aveţi probleme cu edemele: evitaţi poziţia de stat picior peste picior, care încetineşte circulaţia sângelui şi a limfei

Aşa stând lucrurile, medicul Stela Ermurachi, de la Centrul Medical Medimir, ne recomandă terapia prin limfodrenaj: „Este vorba despre un aparat de masaj foarte complex, care cuprinde întregul corp deodată. Pacientul îmbracă un fel de cos­tum prin intermediul căruia aparatul pompează şi trage aer, efectuând, astfel, un masaj în profunzime. Edemele pot dispărea destul de repede, dar, pentru o vindecare completă, ar fi necesare cam 10-12 şedinţe”.

O „porţie” de limfodrenaj, respectiv o şedinţă, costă 35 RON. Partea bună este că acest masaj ne tratează „la pachet”. Pe lângă edeme, scăpăm şi de celulită, toxine, kilograme în plus sau probleme de digestie. De asemenea, limfodrenajul previne trombozele, intensifică circulaţia periferică şi restabileşte elasticitatea pielii.

Terapie ţintită molecular în oncologie

La sfârşitul lunii aprilie s-a desfăşurat, la Phoenicia Grand Hotel, din Bucureşti, Cursul Molecular targeted therapyin onco- logy: hopes, facts and further promises (Terapie ţintită molecular în oncologie: speranţe, fapte şi promisiuni viitoare). Evenimentul medical a fost organizat de Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, din Bucureşti, Institutul de Oncologie Alexandru Trestioreanu şi Societatea Română de Radioterapie şi Medicină Oncologică. Cursul a beneficiat de creditul şi suportul Societăţii Europene pentru Medicină Oncologică. Lectorii invi­taţi să susţină prelegeri despre cele mai noi abordări terapeutice ale cancerului sunt nume sonore ale oncologiei medicale româneşti şi internaţionale, dintre care îi amintim pe profesorii Rodica Anghel, Anca Lupu, Doru Paul, David Vesole şi Jean Yves Blay. ■

Taguri:

Comentarii

  1. Great website…

    Cool post, I really enjoyed reading it. I will check out your site for some more content on this subject….

Comenteaza