tramadol outdated buy tramadol tramadol ativan together

what is the best way to taper off ambien zolpidem online does ambien pass through the placenta

does provigil show up urine test buy modafinil online where to buy provigil in uk

valium ambien taper buy valium can 30mg of valium kill you

tramadol and valium mix tramadol 50 mg tramadol and other medications

why does ambien make you feel drunk buy zolpidem online what works better ambien or unisom

soma picture tablet buy soma does soma work for headaches

valium pink pills diazepam 5mg valium utan recept

order ambien Boulder buy ambien online ambien compared to zopiclone

zithromax 250 mg capsule azithromycin 500mg is clarithromycin the same as zithromax

ZOOM

Limfodrenaj pentru edeme

May 20th, 2007, com Un comentariu

Apropierea verii, respectiv a temperaturilor ridicate, este, de când lumea, un factor agravant pentru suferinzii de edeme. Aşa că ar fi cazul să aflăm cum se tratează. Am apelat [a specialiştii Centrului Medical Medimir, din zonaTimpuri Noi, şi surpriza a fost totală. In loc să ne recomande medicamente, ceaiuri sau cine ştie ce alte tratamente naturiste, medicii ne-au arătat o femeie îmbrăcată în costum de cosmonaut. Mă rog, asemănător. Ca să nu rămânem cu gura căscată definitiv, ne-au şi explicat. Tocmai asistăm la o şedinţă de limfodrenaj.

Edemele, sau umflăturile, mai pe înţelesul nostru, sunt pro­duse de creşterea can­tităţii de lichide din ţesu­turi, în special din cele ale pielii. Şi asta se întâmplă pe fondul unor tulburări în circulaţia sân­gelui sau a limfei. Tot la capitolul cauze, medicii mai amintesc bolile de rinichi, inimă şi ficat, dar şi o alimentaţie dezechili­brată, săracă în legume şi fructe. Edemele pot fi întinse, cuprinzând întreg corpul, sau localizate într-o anumită regiune, de regulă la membrele infe­rioare. Dacă nu este tratată, această afecţiune produce, în timp, o deteriorare gravă a stării de sănătate. Picioarele devin grele şi dureroase, circulaţia san­guină şi limfatică se înrăutăţeşte, afectând întregul organism, pot apărea noduli limfatici, în special la femei, în zona sânilor.

Un pont ca sa nu aveţi probleme cu edemele: evitaţi poziţia de stat picior peste picior, care încetineşte circulaţia sângelui şi a limfei

Aşa stând lucrurile, medicul Stela Ermurachi, de la Centrul Medical Medimir, ne recomandă terapia prin limfodrenaj: „Este vorba despre un aparat de masaj foarte complex, care cuprinde întregul corp deodată. Pacientul îmbracă un fel de cos­tum prin intermediul căruia aparatul pompează şi trage aer, efectuând, astfel, un masaj în profunzime. Edemele pot dispărea destul de repede, dar, pentru o vindecare completă, ar fi necesare cam 10-12 şedinţe”.

O „porţie” de limfodrenaj, respectiv o şedinţă, costă 35 RON. Partea bună este că acest masaj ne tratează „la pachet”. Pe lângă edeme, scăpăm şi de celulită, toxine, kilograme în plus sau probleme de digestie. De asemenea, limfodrenajul previne trombozele, intensifică circulaţia periferică şi restabileşte elasticitatea pielii.

Terapie ţintită molecular în oncologie

La sfârşitul lunii aprilie s-a desfăşurat, la Phoenicia Grand Hotel, din Bucureşti, Cursul Molecular targeted therapyin onco- logy: hopes, facts and further promises (Terapie ţintită molecular în oncologie: speranţe, fapte şi promisiuni viitoare). Evenimentul medical a fost organizat de Fundaţia Renaşterea, în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, din Bucureşti, Institutul de Oncologie Alexandru Trestioreanu şi Societatea Română de Radioterapie şi Medicină Oncologică. Cursul a beneficiat de creditul şi suportul Societăţii Europene pentru Medicină Oncologică. Lectorii invi­taţi să susţină prelegeri despre cele mai noi abordări terapeutice ale cancerului sunt nume sonore ale oncologiei medicale româneşti şi internaţionale, dintre care îi amintim pe profesorii Rodica Anghel, Anca Lupu, Doru Paul, David Vesole şi Jean Yves Blay. ■

Taguri:

Comentarii

  1. Great website…

    Cool post, I really enjoyed reading it. I will check out your site for some more content on this subject….

Comenteaza