shokugeki no soma 17 paiking buy soma online no prescription soma da pa fórmula

does tramadol help get off vicodin tramadol 50 mg ultram online Lansing

tramadol adhd tramadol 50mg venlafaxine and tramadol

xanax super buy xanax no prescription how often can i take xanax without getting addicted

medicine tramadol-50mg buy tramadol aceclofenac+paracetamol+tramadol tab

tramadol and zoloft erowid buy tramadol online codeine paracetamol tramadol

valium en adhd buy valium valium drug experiences

soma liver toxicity buy soma online buy soma online Santa Rosa

side effects of drug tramadol tramadol 50mg took tramadol during pregnancy

how to put soma cube together buy soma soma buy Santa Clarita

LIFESTYLE

MALIBU gustul vacanţelor tropicale

November 1st, 2007, com Un comentariu

Apusurile de soare de pe o insulă tropicală, plajele însorite, palmierii, apa oceanului, frumuseţile căre stau întinse pe şezlongurile de alături, căldura soarelui ce îţi mângâie corpul….Toate acestea par a fi nişte amintiri de vacanţă. Ei bine, ele sunt sursa de inspiraţie pentru crearea deliciosului Malibu Rum. Mango, nuca de cocos, fructul pasiunii şi bananele sunt ingredientele folosite pentru băutura de care vorbim. Nu sună rău deloc, nu? Aşadar, dacă vreţi să vă amintiţi de zilele de concediu petrecute într-un astfel de paradis sau dacă doar visaţi la el, turnaţi-vă în pahar nemaipomenita licoare, închideţi ochii şi lăsaţi-vă pradă visării. Mmmm, va fi o plăcere! La fel li s-a întâmplat celor care ajung aici de 25 de ani încoace, de când există minunata băutură.

In fiecare an mii de turişti vin în Barbados, Jamaica sau Antigua pentru a petrece câteva zile pe care le vor uita cu greu mai apoi. Delicioasa bucătărie tradiţională, cluburile de dans foarte trendy sau terasele cochete unde îşi pot savura cafeaua le stau la dispoziţie tot timpul. Dar nu există o modalitate mai bună de a simţi acel Caribbean mood decât savurând un Malibu rum cocktail răcoritor. Fie că îl veţi consuma în amestec cu sucuri de fructe, cu apă sau simple, va fi o plăcere.

Malibu este produs folosindu-se tehnologie modernă şi reţete tradiţionale. Procesul de producţie începe cu extragerea melasei din sfecla de zahăr, care este apoi amestecată cu apă şi drojdie pentru ca zahărul să se transforme în alcool. Melasa fermentată este distilată de trei ori la disti­leria din Black Rock, Barbados. Ceea ce rezultă după acest proces este amestecat cu extract de nucă de cocos şi zahăr pen­tru a se ajunge la ceea ce numim Malibu. Aţi ghicit deja, delicioasa licoare este pro­dusă în Barbados, locul unde s-a „născut” romul slab alcoolizat acum 350 de ani. Când veţi ajunge pe frumoasa insulă veţi şti ce să cereţi ca să vă familiarizaţi cu locul.

Malibu Înseamnă rom cu aromă de cocos

Datorită succesului său internaţional, Malibu a devenit sinonim cu romul cu aromă de cocos şi asta pe bună dreptate, căci este originalul rom cu aromă de cocos. Brandul a apărut prima dată pe piaţă în 1980, fiind produs de West Indies Rum Distillery, o distilerie renumită fon­dată în 1893. Astăzi este un brand global, cu vânzări de peste 3 milioane de sticle anual în peste 150 de ţări şi poate fi găsit în patru variante delicioase: Malibu Pineapple, Malibu Mango, Malibu Passion Fruit şi Malibu Tropical Banana. Primul Malibu Rum Visitor’s Center a fost deschis în Barbados în 1996, lângă The West Indies Rum Distillery, situat lângă una din­tre cele mai frumoase plaje de pe insulă.

Pe lângă aprecierea consumatorilor care savurează diferitele sortimente stând la soare şi relaxându-se, această marcă se poate mândri cu rezultatele sale la capitolul premii la competiţii internaţionale. Un motiv în plus de mândrie pentru producători. în 2006 la San Francisco World Spirits Competition, Malibu Pineapple şi Malibu Passion Fruit au obţinut medalia de argint. Anul acesta, la acelaşi concurs, Malibu Mango Rum şi Malibu Passion Fruit s-au clasat pe locul trei, iar la UK International Wine and Spirits Competition, Malibu Pineapple şi Malibu Passion Fruit s-au aflat pe treapta a doua a podiumului.

Cinci arome care ne amintesc de vacantă

Aromele exotice ale celor cinci feluri de băutură fac ca fiecare cocktail să fie mai bun şi să vă facă şi mai multă plăcere să îl beţi. Peste trei sferturi din­tre cei care au gustat Malibu Pineapple au spus că vor mai încerca şi pe viitor. Malibu Mango are un mare atu, acel flavour dulce şi fructat care se com­pletează de minune cu romul caraibean. Fructul pasiunii ne duce cu gândul la pasiune şi la fel se întâmplă şi cu Malibu Passion Fruit graţie căruia experimentăm senzaţii ce ne duc cu gândul la vacanţă. Chiar dacă nu vă plac bananele, odată ce aţi apucat să puneţi pe limbă Malibu Tropical Banana vă veţi îndrăgosti de băutura cu pricina şi veţi deveni şi un fan al fructului. Contează să ştiţi toate detali­ile pentru a vă desfăta cu sortimentele Malibu în zilele de vacanţă. Şi, cine ştie, poate că, după ce veţi citi aceste rânduri, vă va fi mai clar unde doriţi să vă petreceţi următoarea vacanţă, fie ea de vară sau de iarnă. Ce poate fi mai frumos decât să te gândeşti că acasă ninge, iar tu îl poţi aştepta pe Moş Crăciun pe mar­ginea piscinei cu un pahar de cocktail lângă tine? Şi pentru a avea chiar toate detaliile, vă sugerăm câteva reţete care vă vor încânta simţurile.

Taguri:

Comentarii

  1. Great website…

    Cool post, I really enjoyed reading it. I will check out your site for some more content on this subject….

Comenteaza