ketoprofen and tramadol tramadol 50mg long term side effects of tramadol use

soma dos numeros da roleta buy soma qué pigmento se localiza frecuentemente en el soma neuronal

tramadol 50 mg nhs tramadol 50mg tramadol how much to overdose

shokugeki no soma character popularity poll soma no prescription soma uyarlar arçelik

convulsiones por tramadol tramadol online cod generic medication for tramadol

aura soma flasche 75 buy soma online aura soma 24 bedeutung

fake tramadol online tramadol 50 mg how does tramadol compared to lortab

purchase carisoprodol Brownsville buy soma soma surya green energies

heparin tramadol order tramadol no prescription morphine equivalent tramadol

soma progressão geométrica infinita buy soma online soma used to treat

LIFESTYLE

Natural a la Nana Cafe!

December 21st, 2010, com Comenteaza

Preparate ca la mama acasă”. De câte ori nu am citit în meniul restaurantelor aceste cuvinte? Si, după ce am gustat din preparate, foarte rar am avut sentimentul că spun adevărul. Si totuşi! În jungla restaurantelor şi cârciumioarelor din Capitală există minuni culinare, pe bune, „ca la mama acasă”. „Nana Cafe” este un asemenea loc.

Natural a la Nana Cafe!

Prăjiturile reprezintă o altă mândrie marca „Nana Cafe”. Negrese, tarte cu fructe, prăjituri cu fructe de pădure sau vişine, brioşe, chec, ştrudele cu mere sunt tot atâtea tentaţii gustoase, de la care vă recomandăm să nu lipsească un pahar de socată. Foarte gustoasă, aceasta bate oricând băuturile carbogazoase care ne asediază.

Aglomeraţie mare de maşini, claxoane lungi. Restaurantele marilor hoteluri înghesuite toate pe Calea Victoriei, precum maşinile la stop, for­fotesc de oameni. Prea multă lume, prea mult fast. Şi, între toate astea, un locşor cochet: Nana Cafe. De-i treci pragul ai sentimentul că te-ai teleportat într-o altă lume. Acelaşi oraş, dar un alt univers. Te întâmpină prietenos chiar pro­prietara, Nana Dumitrescu, fiica pictorului Ion Pacea, o împătimită a preparatelor tradiţionale macedonene şi a preparatelor gătite natural.

Povestea Nana Cafe nu este una complicată, dar surprinde prin ineditul ei. Nana Dumitrescu a lăsat filologia pentru a-şi deschide un bistrou – Nana Cafe. Şi-a propus să ofere, celor care aleg să mănânce în localul din str. Ion Câmpineanu, preparate naturale, create după reţetele bunicii, dar şi invenţii proprii. Oferta sa culinară a prins repede la bucureşteni. În numai patru luni şi jumătate şi-a format o clientelă stabilă. „Zilnic, avem un alt meniu. Pregătim cantităţi mici şi totul e natural. Principiul meu este: ori găteşti natural, ori te laşi de meserie. Gătim doar cu carne de pui, miel şi vită, ulei de măsline din Creta sau, acolo unde e cazul, cu untură natu­rală. Reţetele le-am moştenit de la bunica – italiancă la origini, le-am cerut rudelor mele macedonene din Cogealac sau sunt invenţii pro­prii”, povesteşte gazda noastră, Nana Dumi- trescu.

Decorat în nuanţe pastelate de verde şi crem, cu joc de rame şi oglinzi pe pereţi care dau locu­lui un farmec aparte, Nana Cafe are delicateţea unui obiect din porţelan micuţ şi prietenos, care te îmbie să te rupi de tumultul vieţii de afară şi să guşti din bucatele de inspiraţie macedoneană şi nu numai, pregătite cu ingrediente naturale şi la preţuri surprinzător de bune, având în vedere amplasarea ultracentrală a acestui bistrou. Cremă de mazăre, de broccoli sau de conopidă – 8 lei, sandvişuri cu ton şi maioneză – 10 lei, cu somon – 12 lei sau sandvişuri cu friptură de viţel – 12 lei, plăcinte (dobrogeană, macedoneană cu spanac, praz sau carbe, zuiche) – 10 lei, icre de ştiucă – 15 lei, adevărate minunăţii, preparate în casă, casa Nana Cafe. Un deliciu care poate fi completat cu un pahar de socată, făcută după reţeta mamei ori a bunicii.

Taguri:

Comenteaza