se puede ingerir alcohol tomando tramadol tramadol 50mg tramadol meclizine

can prozac help with tramadol withdrawal tramadol 50 mg taking tramadol on full stomach

god eater burst 2 soma soma carisoprodol como fazer soma de fração com numero inteiro

tramadol sin receta espaГ±a tramadol 50 mg is tramadol a narcotic in missouri

tramadol vs lorcet plus buy tramadol tramadol kortison

diarrhea after ambien ambien generic ambien has ruined my life

excel função soma coluna buy soma soma chemical formula

does tramadol potentiate other opiates buy tramadol online tramadol dosis letal

soma egemenlik oto soma 350 mg imprima a soma dos números de 1 a 100

soma fen lisesi iletişim buy soma andy smith soma

PEOPLE

Oana Andoni: „Provocarea face parte din firescul zilei“

July 15th, 2010, com Comenteaza

Vă uitaţi la ştiri în weekend? Vreţi să uitaţi de realităţile cenuşii ale săptămânii? E vremea neprietenoasă? Sau vremurile? Prietenii nu au chef de o bere… Ar fi o soluţie: Oana Andoni, la Ştirile Pro Tv din week-end. De la ora 19.00.

– Cum sunt amintirile legate de Iaşi? Nu te încearcă din timp în timp dorul? Ai vrut vreodată să fugi din Bucureşti înapoi la Iaşi?

– Am numai amintiri frumoase. Acolo m-am născut, am crescut înconjurată cu dragoste, am ascultat poveşti de la bunici, am primit poveţe de la ei, am legat prietenii trainice. Acolo am mulţi oameni şi locuri dragi. Mă întorc frecvent la Iasi, de fiecare dată cu bucurie. Nu aştept să mă împingă dorul. Iaşiul reprezintă o parte importantă din mine, dar Bucureştiul este prezentul. Un prezent de care sunt mândră, care mă face să mă simt împlinită, fericită. Nu vreau să evadez, să fug… pentru că nu mă simt departe de Iaşi.

– Înainte de a apărea propunerea de a lucra pentru un post de televiziune, ce îţi doreai să profesezi? Cât de mult ţi-a schimbat televiziunea viaţa pe care o visai înainte de Pro Tv şi de Bucureşti?

– Când eram în primii ani de şcoală, visam să fiu actriţă. Apoi, pe la 13 ani, după o vizită în Germania, mi-am dorit să devin profesoară de limba germană. Am studiat Litere, Germana – Franceza şi… am ajuns la Ştirile Pro Tv. Televiziunea mi-a îmbunătăţit capacitatea de comunicare, m-a făcut să fiu mai aproape de viaţa reală, să trăiesc alături de oameni bucuriile şi necazurile lor. Am căpătat încredere în mine, televiziunea m-a adus în faţa provocărilor şi m-a determinat să-mi depăşesc limitele.

– Ritmul alert al ştirilor nu te oboseşte? Nu simti nevoia să evadezi? Unde? Cât de des?

– Când lucrezi într-o redacţie de ştiri, provocarea face parte din firescul zilei. Trebuie să fii tot timpul în priză, informat, să ţii pasul cu ultimele evenimente, să le evaluezi corect. Ritmul alert nu te oboseşte, ci dimpotrivă, te face să-ţi găseşti noi resurse, pentru a putea oferi telespectatorilor cele mai bune ştiri. Îmi place această provocare… în fiecare zi e ceva nou. În timpul liber îmi place să citesc, să înot, să mă plimb, să-mi bucur ochii şi sufletul cu fiecare colţ de natură. Uneori, chiar şi când am doar o zi liberă, prefer să merg pe Valea Prahovei, unde am parte de aer curat şi de un peisaj frumos, departe de Bucureştiul agitat.

– Cum te împaci cu celebritatea? Te recunoaşte lumea pe stradă? Dai autografe?

– Probabil că mă bucur de o anumită simpatie din partea oamenilor, dar nu mă consider o vedetă şi nu mă comport ca atare. Am o viaţă cât se poate de normală, iar în relaţia mea cu ceilalţi nu au intervenit schimbări de atitudine. Unii oameni mă recunosc, iar celor care îmi cer autografe îmi face plăcere să le ofer.

– Cum păstrezi echilibrul între viaţa în faţa camerelor şi viaţa reală, de zi cu zi? Cine sau ce îţi dă echilibrul?

– Am învăţat că respectul de sine, respectul faţă de ceilalţi şi faţă de Dumnezeu reprezintă baza unei experienţe fericite. Nu urăsc şi nu invidiez pe nimeni. Consider că este loc pentru fiecare. Îmi place să trăiesc în armonie cu cei din jur. Am alături de mine oameni buni şi curaţi, care îmi luminează viaţa şi care mă fac să mă simt împlinită. Gândesc pozitiv şi asta mă ajută să am o viaţă echilibrată. Familia este cea mai importantă pentru mine, ea înseamnă totul şi îmi oferă echilibrul de care am nevoie.

– Care a fost întrebarea cea mai frecventă care ţi-a fost adresată?

– Cum a fost acomodarea de la Iaşi la Bucureşti?

– Ce întrebare nu ţi-a fost adresată niciodată?

– Dacă îmi place România. Să trăiesc, să muncesc aici?

– Şi la final o curiozitate… meteo – cum te fereşti de caniculă?

– Fug la munte, atunci când îmi permite timpul.

foto arhiva Pro TV

Taguri:

Comenteaza