can you withdraw from valium valium online valium para dormir en avion

d10 valium sale valium 5mg valium mental effects

taking endone and tramadol together tramadol buy loratadine tramadol interaction

how long does one dose of valium stay in your urine valium online is valium bad for glaucoma

how does ambien extended release work buy zolpidem online ambien cr 12.5mg coupon

when was valium made valium without prescription que son las valium

atividades sobre soma dos angulos internos de um quadrilátero buy soma soma a method for developing service oriented solutions pdf

what does valium cost buy diazepam valium to versed conversion

how long does it take for xanax to get into your bloodstream buy xanax sweet tea and xanax

ambien early waking ambien without prescription ambien tagamet

LIFESTYLE

Protecție NASA pentru mașini

December 9th, 2011, com Comenteaza

Toyota   Motor   Europe   a   lansat recent Toyota ProTect,  un produs ce promite  o  protecţie unică   pentru autovehicule, cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de NASA  pentru  protecţia sateliţilor și  antenelor parabolice.

Produsul se aplică  de către  personal specializat și oferă  cinci ani de protecţie, fiind disponibil atât pentru maşinile noi cât și pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce  oferă   protecţie  pentru diferite componente ale autovehiculului, de la jante și  interior – până la caroserie. Protecţia  pentru  caroserie este  o  tehnologie  bazată  pe  siliciu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă   să  reziste  la  efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu și alte substanţe.

Produsele au fost deja testate în Japonia și  Taiwan și, pentru că  s-au bucurat  de  succes,  compania  japoneză a decis să le comercializeze și în Europa   prin   intermediul   service-urilor Toyota.

Promisiunea    japonezilor    este aceea că după aplicarea substanţei, curăţarea mașinii  devine o chestiune extrem de simplă. O spălare cu detergent  este  suficientă.  Aplicarea    de ceară nu mai este necesară  pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Taguri:

Comenteaza