should i take phentermine to lose weight phentermine 37.5 mg is it safe to exercise while on phentermine

snort or pop tramadol buy tramadol online dosis y via de administracion de tramadol

lansoprazole and tramadol tramadol 50 ultram buy Centennial

valium efecto tiempo buy valium online what is valium mainly used for

demonstração soma progressão geométrica buy soma online soma de operadores lineares

bupap and xanax xanax online no prescription cheap generic xanax no prescription

bipolar disorder and klonopin buy klonopin online can klonopin be used for xanax withdrawal

atividades sobre soma dos angulos internos de um quadrilátero buy soma soma a method for developing service oriented solutions pdf

long before xanax works generic xanax xanax and hot tub

is valium an antipsychotic buy valium online valium side effects during pregnancy

LIFESTYLE

Protecție NASA pentru mașini

December 9th, 2011, com Comenteaza

Toyota   Motor   Europe   a   lansat recent Toyota ProTect,  un produs ce promite  o  protecţie unică   pentru autovehicule, cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de NASA  pentru  protecţia sateliţilor și  antenelor parabolice.

Produsul se aplică  de către  personal specializat și oferă  cinci ani de protecţie, fiind disponibil atât pentru maşinile noi cât și pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce  oferă   protecţie  pentru diferite componente ale autovehiculului, de la jante și  interior – până la caroserie. Protecţia  pentru  caroserie este  o  tehnologie  bazată  pe  siliciu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă   să  reziste  la  efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu și alte substanţe.

Produsele au fost deja testate în Japonia și  Taiwan și, pentru că  s-au bucurat  de  succes,  compania  japoneză a decis să le comercializeze și în Europa   prin   intermediul   service-urilor Toyota.

Promisiunea    japonezilor    este aceea că după aplicarea substanţei, curăţarea mașinii  devine o chestiune extrem de simplă. O spălare cu detergent  este  suficientă.  Aplicarea    de ceară nu mai este necesară  pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Taguri:

Comenteaza