diazepam 10 mg chile diazepam online buy diazepam 5mg usa

zithromax trockensaft anwendung buy zithromax zithromax saft geschmack

alprazolam New York buy xanax online onax xanax 2mg

tramadol surgery complications tramadol 50 mg can u take subutex and tramadol

buy cheap valium valium generic otc substitute for valium

phentermine diet pills for sale uk buy phentermine online phentermine month 2

can i take clomid and ambien buy ambien online can i take aleve and ambien

purchase diazepam Charlotte buy valium online valium dose mg/kg

can you take phentermine and sleeping pills buy phentermine online phentermine anesthesia guidelines

soma sarx buy soma online soma olay gazetesi telefon

LIFESTYLE

Protecție NASA pentru mașini

December 9th, 2011, com Comenteaza

Toyota   Motor   Europe   a   lansat recent Toyota ProTect,  un produs ce promite  o  protecţie unică   pentru autovehicule, cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de NASA  pentru  protecţia sateliţilor și  antenelor parabolice.

Produsul se aplică  de către  personal specializat și oferă  cinci ani de protecţie, fiind disponibil atât pentru maşinile noi cât și pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce  oferă   protecţie  pentru diferite componente ale autovehiculului, de la jante și  interior – până la caroserie. Protecţia  pentru  caroserie este  o  tehnologie  bazată  pe  siliciu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă   să  reziste  la  efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu și alte substanţe.

Produsele au fost deja testate în Japonia și  Taiwan și, pentru că  s-au bucurat  de  succes,  compania  japoneză a decis să le comercializeze și în Europa   prin   intermediul   service-urilor Toyota.

Promisiunea    japonezilor    este aceea că după aplicarea substanţei, curăţarea mașinii  devine o chestiune extrem de simplă. O spălare cu detergent  este  suficientă.  Aplicarea    de ceară nu mai este necesară  pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Taguri:

Comenteaza