san francisco real estate soma soma online soma de fraçao de mesma base

valium to klonopin equivalent diazepam 5mg what is valium called in canada

maximum doses of ambien buy zolpidem online ambien morphine drug interactions

how does ambien extended release work buy zolpidem online ambien cr 12.5mg coupon

tramadol reorder tramadol online overnight tramadol tabletas precio mexico

get doctor to prescribe phentermine phentermine 37.5mg taking phentermine while breastfeeding

order soma Wilmington buy soma online fórmula da soma da progressão geométrica

xanax Louisiana buy xanax will xanax cause euphoria

atividades sobre soma dos angulos internos de um quadrilátero buy soma soma a method for developing service oriented solutions pdf

is valium illegal in canada diazepam 5mg can i exercise while taking valium

LIFESTYLE

Protecție NASA pentru mașini

December 9th, 2011, com Comenteaza

Toyota   Motor   Europe   a   lansat recent Toyota ProTect,  un produs ce promite  o  protecţie unică   pentru autovehicule, cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de NASA  pentru  protecţia sateliţilor și  antenelor parabolice.

Produsul se aplică  de către  personal specializat și oferă  cinci ani de protecţie, fiind disponibil atât pentru maşinile noi cât și pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce  oferă   protecţie  pentru diferite componente ale autovehiculului, de la jante și  interior – până la caroserie. Protecţia  pentru  caroserie este  o  tehnologie  bazată  pe  siliciu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă   să  reziste  la  efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu și alte substanţe.

Produsele au fost deja testate în Japonia și  Taiwan și, pentru că  s-au bucurat  de  succes,  compania  japoneză a decis să le comercializeze și în Europa   prin   intermediul   service-urilor Toyota.

Promisiunea    japonezilor    este aceea că după aplicarea substanţei, curăţarea mașinii  devine o chestiune extrem de simplă. O spălare cu detergent  este  suficientă.  Aplicarea    de ceară nu mai este necesară  pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Taguri:

Comenteaza