can i take tramadol with 800 mg ibuprofen purchase tramadol legitimate tramadol

do not mix ambien with buy ambien online zolpidem ambien dosage

provigil tiredness buy provigil will tricare cover provigil

valium n1 valium drug buy valium in edinburgh

what is tramadol or ultram tramadol 50 mg blande tramadol og ibux

tramadol 100mg preise buy tramadol how to avoid tramadol tolerance

tramadol conduite automobile tramadol without prescription tramadol tridural 200 mg

xanax grand mal seizures buy xanax xanax extended release cut in half

what classification of drug is xanax buy xanax online what is stronger xanax or lorazepam

soma system bodywork buy soma carisoprodol buy Las Vegas

LIFESTYLE

Protecție NASA pentru mașini

December 9th, 2011, com Comenteaza

Toyota   Motor   Europe   a   lansat recent Toyota ProTect,  un produs ce promite  o  protecţie unică   pentru autovehicule, cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de NASA  pentru  protecţia sateliţilor și  antenelor parabolice.

Produsul se aplică  de către  personal specializat și oferă  cinci ani de protecţie, fiind disponibil atât pentru maşinile noi cât și pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce  oferă   protecţie  pentru diferite componente ale autovehiculului, de la jante și  interior – până la caroserie. Protecţia  pentru  caroserie este  o  tehnologie  bazată  pe  siliciu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă   să  reziste  la  efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu și alte substanţe.

Produsele au fost deja testate în Japonia și  Taiwan și, pentru că  s-au bucurat  de  succes,  compania  japoneză a decis să le comercializeze și în Europa   prin   intermediul   service-urilor Toyota.

Promisiunea    japonezilor    este aceea că după aplicarea substanţei, curăţarea mașinii  devine o chestiune extrem de simplă. O spălare cu detergent  este  suficientă.  Aplicarea    de ceară nu mai este necesară  pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Taguri:

Comenteaza