soma e subtração no excel soma online soma de intervalos reais

xanor eller valium diazepam 5mg get valium Fort Lauderdale

get doctor to prescribe phentermine phentermine 37.5mg taking phentermine while breastfeeding

xanax and breathing problems alprazolam no prescription is it bad to take xanax while sick

soma megcsalásról soma online which is stronger cyclobenzaprine or soma

artikel tentang tramadol buy tramadol does tramadol help you sleep

soma fm lush stream soma online will soma show up on a hair test

problems switching from xanax to klonopin buy xanax online xanax bar s903

soma chairs office soma online soma bringer act 2 reward

temazepam and ambien interaction buy ambien online obat ambeien salep

LIFESTYLE

Protecție NASA pentru mașini

December 9th, 2011, com Comenteaza

Toyota   Motor   Europe   a   lansat recent Toyota ProTect,  un produs ce promite  o  protecţie unică   pentru autovehicule, cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate de NASA  pentru  protecţia sateliţilor și  antenelor parabolice.

Produsul se aplică  de către  personal specializat și oferă  cinci ani de protecţie, fiind disponibil atât pentru maşinile noi cât și pentru cele rulate.

Gama Toyota ProTect conţine trei produse ce  oferă   protecţie  pentru diferite componente ale autovehiculului, de la jante și  interior – până la caroserie. Protecţia  pentru  caroserie este  o  tehnologie  bazată  pe  siliciu, care nu conţine ceară, ce formează o peliculă moleculară pe suprafaţa aplicată, capabilă   să  reziste  la  efectele poluării, la intemperii, reziduuri din mediu și alte substanţe.

Produsele au fost deja testate în Japonia și  Taiwan și, pentru că  s-au bucurat  de  succes,  compania  japoneză a decis să le comercializeze și în Europa   prin   intermediul   service-urilor Toyota.

Promisiunea    japonezilor    este aceea că după aplicarea substanţei, curăţarea mașinii  devine o chestiune extrem de simplă. O spălare cu detergent  este  suficientă.  Aplicarea    de ceară nu mai este necesară  pentru o perioadă garantată de cinci ani.

Taguri:

Comenteaza