tramadol use in opiate withdrawal tramadol 50mg tramadol and renal side effects

isolux-soma consortium www.ciatec.mx/ordersoma/ soma san francisco housing

white valium no markings buy valium online how long does a 5mg dose of valium last

zithromax contain sulfa zithromax azithromycin tri-sprintec and zithromax

volume price mix analysis diazepam 10mg does valium make you put weight

zithromax and cefixime buy zithromax zithromax suspension pdf

para que sirve pastilla tramadol order tramadol online cod tramadol in spinal anesthesia

tramadol and increased heart rate buy tramadol online cod 200 tramadol buy

stopping provigil buy modafinil online provigil cost out of pocket

mixing oxycodone with tramadol buy tramadol online cod tramadol hernia

LIFESTYLE

Pulpe de pui la cuptor cu pepeni murați și ciuperci

October 14th, 2011, com Comenteaza

Ingrediente:

pulpe de pui – patru bucăți potrivite, întregi, cu piele;

ciuperci – vreo 10-12 bucăți, nu prea mari;

pepeni murați – doi sau trei, micuți și puțin storși de saramura din borcan;

usturoi – doi căței;

jambon semiuscat – două felii nu prea groase;

rozmarin verde – o crenguță;

vin alb sec – o cană;

cremă de brânză – 200 g;

sare;

piper.

Pasul 1. Cureți ciupercile de primul strat exterior și le tai pe verticală. Cureți usturoiul și-l zdrobești.

Pasul 2. Tai jambonul în bucățele mici.

Pasul 3. Încălzești jumătate din cantitatea de jambon într-o tigaie mare, antiaderentă, până ce grăsimea s-a topit parțial.

Pasul 4. Prăjești pulpele de pui în tigaia cu bucățele de jambon până s-au rumenit pe ambele părți.

Pasul 5. Scoți pulpele de pui pe o farfurie. În aceeași tigaie pui: restul de jambon, ciupercile, usturoiul, feliile de pepene murat. Amesteci bine toate ingredientele până ce bucățelele „noi” de jambon au început să sfârâie, după care acoperi și înăbuși totul sub capac, 5 minute. Adaugi acele de rozmarin, puțină sare (pepenele murat are deja sare, pe care o împrumută întregii compoziții) și piper și mai amesteci un minut, pe foc.

Pasul 6. Așezi pulpele de pui într-un vas termorezistent de sticlă, pui compoziția din tigaie deasupra și printre pulpe. Torni vinul și pui vasul în cuptorul preîncălzit. Coci totul la foc mediu, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Pasul 7. După o jumătate de oră, scoți vasul din cuptor și scurgi într-un castron trei sferturi din sos. Pui vasul înapoi în cuptor pentru alte 20 de minute.

Pasul 8. După ce sosul din castron s-a răcorit, îl amesteci cu crema de brânză și obții un sos alb destul de gros. Când pulpele au fost pătrunse, treci la așezarea pe farfurie. Simplu: pulpa de pui, garnitura din ciuperci, rondele de pepene murat, bucățele de jambon și câteva linguri din sosul alb.

 

Rieslingul este un vin potrivit pentru acest meniu.

Vorbim de o rețetă cu un gust destul de agresiv, ținând cont de aportul de usturoi și murătură. E nevoie de un vin pașnic și rotund, care să îmbrace aromele mâncării fără să intre în concurență cu ele. Recomandarea noastră este un riesling de la domeniile Vânju Mare. Rieslingul, care este recunoscut prin neutralitatea sa, pe terasele Mehedințiului capătă vigoare și accente demne de un vin mare.

 

rețetă Viorel Copolovici www.pranzuldincaserola.ro recomandare vin Cosmin Zidurean

 

Taguri:

Comenteaza