what drugs interact with tramadol tramadol 50 mg tramadol hcl acet

tramadol and nyquil together tramadol 50 mg is it safe to take 3 tramadol

tramadol apap drug interactions buy tramadol online 200 mg tramadol experience

buy legit tramadol online tramadol 50 mg cvs tramadol cost

can you take reglan and tramadol buy tramadol order tramadol cod overnight

tramadol induced psychosis buy tramadol online without a prescription j code for tramadol

soma tom jones generic soma descargar soma bringer español

aura soma b 30 buy soma como resolver fração de soma

para que sirve tramadol gotas 10 ml tramadol images side effects of tramadol in dementia patients

buy ambien over the internet ambien generic zolpidem South Bend

LIFESTYLE

Restaurant: Café Theatro fusion food şi eleganţă

January 1st, 2008, com Comenteaza

Un restaurant e locul unde mănânci şi încerci să te rupi un pic de viaţa zgomotoasă a oraşului. Când spui restaurant, lumea se gândeşte adesea la un colţişor liniştit într-o casă/vilă boierească de altă – dată. Mai puţini sunt cei care se opresc să mănânce la restaurantul unui hotel. Excepţie făcând persoanele cazate chiar în hotel. De obicei, lumea spune că restaurantul unui hotel e destinat turiştilor şi mai puţin băştinaşilor. Fals! Poţi petrece minunat în restaurantul unui hotel chiar dacă locuieşti în zonă. De pildă, stai în Bucureşti şi vrei să iei masa la Café Theatro, restaurantul hotelului Novotel.

Pe locul de altădată al fostului Teatru Naţional, în centrul cultural şi de afaceri al Bucureştiului, se ridică astăzi hotelul Novotel. În incinta sa, la parter, se află restaurantul Café Theatro. Un spaţiu şic, amenajat discret, unde puteţi petrece momente deosebit de plăcute delectându-vă cu preparate din meniul internaţional. Mobilierul este modern, în stil minimalist, cu mese pătrate şi scaunele în linii curbate, cu tapiţerie în nuanţe de mov şi galben. E o încăpere plină de culoare, dinamică, total diferită de ceea ce vezi în alte restaurante ale marilor hoteluri bucureştene, creaţie a decoratorului Patrick Olivier Gibault. Localul este foarte luminos, pereţii albi sunt tapetaţi cu fotografii, semnate Ufo Zoltan, cuprinzând scene de dans şi de balet din spectacolul lui Răzvan Mazilu – Simfonia fantastică. Fotografiile se regăsesc, de altfel, şi pe meniuri. Restaurantul are şi câteva separeuri intime, destinate mai mult discuţiilor tête-à-tête. În restaurant sunt 160 de locuri, complet pentru nefumători, iar barul Café Theatro are 72 de locuri, aici fiind permis fumatul. Ambele saloane sunt deschise de dimineaţa până seara, la ultimul client.

Café Theatro atrage atenţia nu doar străinului sosit în Capitală cu afaceri, dar şi bucureşteanului doritor să petreacă o seară plăcută în compania cuiva drag într-un local cu ştaif. Şi Café Theatro este un asemenea restaurant. La pupitrul orchestrei bucătarilor de la Café Theatro se află maestrul Igor Balderas, the cook-chef – cu el poţi face turul culinar al lumii. Sosit de curând din Santiago de Chile, Igor a lansat la Bucureşti conceptul fusion food. „Mai exact, încerc să gătesc preparate internaţionale de peste tot în lume, dar într-o abordare proprie. Eu şi echipa mea încercăm să aducem aromele bucătăriei franţuzeşti, ale celei asiatice şi ale celei mexicane la un loc într-o combinaţie originală, de înaltă calitate. Veţi găsi la noi ultimele noutăţi în materie de sosuri, condimente, dar şi de decoraţiuni ale preparatelor în farfurie. Îmi place mult să lucrez cu peştele şi fructele de mare, dar cu terine. Acestea din urmă sunt favoritele mele. Peştele grouper este excelent şi-l veţi regăsi în meniul nostru.“ Igor şi-a început cariera de bucătar la 15 ani, în Anglia, a studiat la Cambridge, a lucrat apoi la Marriott în Londra, apoi la celebrul lanţ hotelier Ritz în Mexic, SUA, Australia, după care a trecut la Sofitel în Brazilia, Ecuador ori Chile. Cu o asemenea carte de vizită, avându-i ca mentori pe Alain Ducasse şi Roland Villard – unii dintre cei mai faimoşi bucătari actuali ai lumii – Igor propune un meniu à la carte, care se schimbă o dată la trei luni, dar şi un meniu zilnic accesibil oricărui client între orele 12.30 şi 15.30, plus brunch-ul de duminică dintre orele 12.00 şi 16.00. Doriţi paste? Gândiţi-vă să cereţi fettuccini à la crème (midii, usturoi, ulei de trufe şi sos de smântână cu pătrunjel) – 45 de lei/porţia. Ce aţi zice de un turbot la grătar (servit cu spanac, caviar de somon, ardei roşu şi sos fennel) sau de un somon la grătar (servit cu cartofi condimentaţi cu rozmarin, ciuperci soté şi sos de homari), primul costă 65 de lei, al doilea 60 de lei/porţia. Dacă nu sunteţi mari iubitori de peşte, atunci un muşchi de vită argentinian la grătar cu sos Bérnaise este ceea ce vă trebuie. Costă 60 de lei. Sigur, aţi putea cere Platoul gurmandului, care conţine câteva sortimente de terine: terină de raţă, de porc cu fistic şi terină de porumbel servite cu compot de mere şi salată de andive – totul 68 de lei. Iar la desert, nu trebuie să rataţi tiramisu Café Theatro – 28 de lei ori tortul jamaican (prăjitură de ciocolată şi nucă de cocos, servită cu sos de portocale) – 23 de lei. Stropiţi totul cu vinurile care vă plac. Vinuri franţuzeşti, spaniole, chiliene sau româneşti. Printre clienţii Café Theatro, Chateau Neuf Du Pap face furori alături de Feteasca neagră. Alegerea e a dv.! Este bine să ştiţi că la bar, joia, de la 19.30, cântă grupul Passione, iar duminica, la brunch, vin pe rând diferite formaţii de jazz să încânte urechile clienţilor. În rest, muzica ambientală de la Abba, The Beatles la Bob Sinclair şi Buddha bar.


Taguri:

Comenteaza