ambien pill split ambien online no prescription how addictive is ambien

ambien murders buy ambien tired after ambien

tramadol and hepatic dysfunction buy tramadol online tiempo de inicio de accion del tramadol

aura soma canberra buy soma soma enterprises bangalore

does valium help with seasickness buy valium online valium and prozac interactions

maximum daily dose of tramadol hcl tramadol online no prescription tramadol and wellbutrin

what is more addictive ativan or valium buy valium online purchase diazepam West Jordan

street price of 5mg valium valium for anxiety pregabalin valium

ambiente tile seattle wa ambien 10mg get zolpidem Santa Rosa

xanax killed my friend xanax mg mixing flexeril and xanax

LIFESTYLE

Restaurant: Upstairs, original, plăcut, intim

July 1st, 2008, com 36 comentarii

Upstairs! Aşa spun englezii. Noi spunem pe scări, sus la etaj. La restaurantul Upstairs ai de urcat scările, restaurantul fiind situat într-adevăr la etajul întâi al clădirii aflate vizavi de Mall Vitan. Merită efortul! Urcaţi şi odată ajunşi sus, veţi descoperi un restaurant modern unde nu veţi fi dezamăgiţi de meniul autohton dar şi internaţional, de atmosfera intimă şi discretă a localului. Aşa că Go to the Upstairs!

În luna ianuarie Upstairs şi-a deschis uşile bucureştenilor şi nu numai lor. Aflat peste drum de Mall Vitan – un loc unde restaurantele abundă, dacă nu sunt chiar în exces – Upstairs vine să propună o altă perspectivă asupra noţiunii de restaurant. Patronul, Andrea Madonna, a dorit să creeze un restaurant modern de înaltă clasă şi a reuşit. Deşi extrem de nou, Upstairs a intrat deja în preferinţele designer-ului Mihai Albu, dar şi în cele ale lui Silviu Prigoană, Dinu Maxer sau ale fostului fotbalist stelist Mahamadou Habib Habibou.

După ce urcaţi Upstairs, prima dată veţi păşi în café-bar, un spaţiu cu o capacitate de 60 de locuri, amenajat cu fotolii şi canapele cu tapiserie roşie şi perdele cu draperii vernil, gresie pe jos, deschis de la 10.00 la 24.00, un loc unde puteţi savura o cafea gustoasă ori un cocktail pretenţios precum: Mai Tai – rum, brandy, suc de ananas, un Mojito – rum, lime, zahăr brun, mentă şi apă minerală ori un Cosmopolitan – vodcă, triplusec, lime, suc de afine, toate având preţul de 16 lei. Dacă doriţi totuşi ceva mai consistent, atunci intraţi să serviţi masa. Din bar treceţi cu uşurinţă în restaurant. 140 de locuri vă stau la dispoziţie între orele 12.00 şi 24.00. Vinerea şi sâmbăta muzica ambientală este înlocuită cu muzica live interpretată de Ovidiu Boier.

Cu scaune şi mese din lemn, perdele cu draperii de culoarea somonului, parchet pe jos şi pereţii decoraţi cu tablouri originale semnate Radu Luchian, restaurantul vă întâmpină cu un meniu intern şi internaţional deosebit. Picturile, dacă doriţi şi vă plac, le puteţi chiar achiziţiona la un preţ situat între 400 şi 500 de euro. Vă e foame tare? Aflaţi, că la Upstairs totul se găteşte în casă – aperitive, supe, peşte, preparate de bază şi desert. Totul este proaspăt. Bucătarul şef, Petre Petrache, vă propune să încercaţi Salata flămândului (piept de raţă afumat, ficăţei de pui la tigaie, ciupercuţe, măsline negre, crutoane de pâine, ochiuri româneşti) – 20 lei! Dacă doriţi ceva mai rafinat cereţi linguini cu somon afumat, creveţi tiger şi sos de vin alb – 24 lei ori file de somon norvegian cu spanac, cartofi crocanţi, spumă de sfeclă roşie şi sos de unt cu chive – 35 lei. Sau, de ce nu? Un piept de pui umplut cu mozzarella, roşii uscate, îmbrăcat totul în şuncă de Parma şi servit cu o porţie de cartofi cu ierburi şi sos balsamic – 27 lei. Mai puteţi cere un muşchi de proc caramelizat cu garnitură de legume şi linguini cu sos de pesto – 25 lei ori un muşchi de vită cu cartofi gratinaţi/legume crocante şi sos asiatic – 35 lei.

Sigur că o masă fără un vin bun este ca un dans fără muzică, aşa că la Upstairs puteţi savura un Château Domenii – fetească albă de la DaVino – 65 lei, un Vinul Cavalerului, cupaj de risling cu fetească albă – 40 lei, dar şi un vin franţuzesc precum Chablis 1er Cru/Côte de Léchet – 150 lei/sticla ori un vin italian Fazi Battaglia Verdichio – 60 lei sau Greco di Tufo – 130 lei/sticla. Încercaţi la vi?nuri roşii feteasca neagră de la Domeniile Ceptura-Casa DaVino – 85 lei ori Mouton Cadet Réserve Bordeaux – 110 lei/sticla. Oferta în ceea ce priveşte desertul nu e cu nimic mai prejos. Nougat glassé cu sos de vanilie – 12 lei, parfé de ciocolată şi zmeură – 12 lei, tort de brânză cu fructe de pădure şi îngheţată – 12 lei, fondant de ciocolată şi îngheţată de vanilie – 15 lei, tiramisu – 10 lei. V-a plăcut? Mergeţi la Upstairs!

foto Octavian Tibăr

Taguri:

Comentarii

  1. trackback fever…

    I’m extremely impressed together with your writing skills and also with the layout to your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way stay up the excellent high quality writing, it’s uncommon to peer a great weblog like th…

  2. trackback fever…

    I’m really inspired with your writing abilities as neatly as with the layout for your blog. Is that this a paid topic or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to peer a great blog like this one nowadays….

  3. http://www.eRealEstateSanDiego.com...

    Pacific Real Estate Broker serving all of your San Diego county real estate needs. Search Ca homes for sale using our MLS search. Receive email updates of Realtor listings with prices and blog. Whether single-family houses, townhomes, luxury homes, bea…

  4. Phen375 reviews…

    This is very interesting, You are an excessively skilled blogger. I’ve joined your feed and look ahead to seeking more of your excellent post. Additionally, I have shared your site in my social networks! phen375 reviews…

  5. 2011…

    It is really a great and helpful piece of information. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing….

  6. real estate says:

    tankless water heaters…

    […] connecting sites that are worthwile to others and providing quality information for[…]…

Comenteaza