função soma no r online soma a soma de tres numeros é 110

tramadol joint pain cheap tramadol percocet to tramadol conversion

mezclar codeina y tramadol tramadol 50mg tramadol for dogs with aspirin

tramadol vs acetaminophen tramadol images dogs and tramadol dosages

soma ergonomia generic soma fischer soma progressor 130 preis

drink soma kickstarter buy soma villa soma bay

soma linyit iş başvurusu soma carisoprodol gabinet masażu soma legnica

tramadol hcl 50 mg injection order tramadol online medicijnen tramadol

tramadol side effects thyroid tramadol 50mg does tramadol cause yeast infection

soma alimentos cuiaba soma online pharmacy soma medicine wiki

BUSINESS

România Literară şi Net Consulting au lansat Premiul de Simpatie

March 5th, 2009, com Un comentariu

Tradiţia şi prestigiul României Literare, la care s-a alăturat generozitatea companiei Net Consulting/Asseco South Eastern Europe, companie care face parte din Grupul Asseco, cea mai importantă companie IT din Polonia,  au  generat un premiu nou: Premiul de Simpatie al României Literare. Se ţinteşte astfel o investiţie pe termen lung, aşa cum este orice act major de cultură. Primul beneficiar al acestei noi distincţii a fost Jaroslav Godun, directorul Institutului Cultural Polonez în România.

Între lumea afacerilor şi lumea culturală nu există o prăpastie atât de mare pe cât se poate crede, dovadă stau campaniile de responsabilitate socială derulate de către companii. Net Consulting/Asseco South Eastern Europe  nu face excepţie de la regulă. România Literară şi Net Consulting/Asseco South Eastern Europe  au lansat şi decernat luna trecută Premiul de Simpatie – un proiect cultural care îşi propune să susţină şi să recunoască personalităţile culturale care se implică în susţinerea unei relaţii interculturale reale  între statele membre ale Uniunii. „Încă de la începutul activităţii mele, de aproape 20 de ani,  de promotor în România  al imaginii  unor companii IT, am considerat că apropierea dintre lumea afacerilor şi cea culturală poate fi extrem de benefică pentru ambele părţi. Mai ales atunci când sunt accesate zone culturale de valoare din teatru, literatură, artistice de nivel superior“, a declarat Victor Macri, consultant PR al companiei Net Consulting, cu prilejul festivităţii de decernare a premiului amintit. „Premiul de Simpatie al României Literare (posibil datorită unor oameni de excepţie cum sunt Nicolae Manolescu şi Marina Constantinescu) se doreşte a fi o nouă formă de apropiere de lumea culturii, împreună cu cea mai prestigioasă publicaţie de profil din România. Sper să am posibilitatea de a continua aceste proiecte care pot aduce câştiguri de imagine şi vizibilitate pentru firmele IT româneşti şi străine importante, fără egal faţă de alte forme de promovare. Şi,  de ce nu, să putem lansa şi alte activităţi în zona culturală“, a mai spus Victor Macri.

La rândul său, Nicolae Manolescu, directorul general al revistei România Literară şi preşedintele Uniunii Scriitorilor din România, ambasadorul României la UNESCO, a declarat: „România Literară şi Net Consulting/Asseco South Eastern Europe s-au asociat într-un proiect cultural care îşi propune să susţină şi să recunoască personalităţi culturale a căror implicare şi autoritate duc mai departe rezonanţele spiritului într-o Europă deschisă. Am acordat acest premiu lui Jaroslav Godun, directorul Institutului Cultural Polonez în România, pentru energia şi devotamentul pe care le pune în slujba promovării culturii poloneze în România, precum şi în slujba apropierii dintre ţările noastre.“ La manifestare a luat parte dl Wojciech Zajaczkowski, ambasadorul Poloniei la Bucureşti, precum şi numeroase personalităţi ale culturii române şi poloneze, ziarişti.

Net Consulting şi-a început activitatea de integrator sistem în 1994, fiind prezentă pe piaţă din 1990. De mai mulţi ani la rând firma se situează printre primii cinci integratori de sisteme IT şi furnizori de soluţii şi servicii informatice din România. Din 2007 Net Consulting face parte din Asseco South Eastern Europe (din care mai fac parte companii din Serbia, Croaţia, Muntenegru, Macedonia), componentă a grupului Asseco, cea mai mare companie IT din Polonia.

Premiul de Simpatie nu este unicul proiect cultural al companiei. În urmă cu zece ani Net Consulting a lansat şi a acordat împreună cu reputatul jurnalist Cristian Tudor Popescu premiul ALIA (de către Adevărul Literar şi Artistic) care a omagiat oameni de cultură de anvergură atât români (Ileana Mălăncioiu, Costache Olăreanu, Geo Dumitrescu, Henry Wald, Mircea Daneliuc, Dorin Tudoran) cât şi străini (Adam Michnik).


Taguri:

Comentarii

  1. Accident Videos…

    If you want a good to watch funny accident videos then check out my site….

Comenteaza