soma akad soma online bilder robinson soma bay

tramadol hiponatremia tramadol 50 mg what does tramadol test positive for

soma tech pvt ltd savli carisoprodol soma rolo soma san francisco

soma trance radio soma online aura soma herstellung

paracetamol tramadol tabletas tramadol 50mg can tramadol be insufflated

doctors who prescribe xanax in minneapolis buy xanax how many xanax pills would kill you

ambien and cpap buy ambien online ambien copay card

can you mix gabapentin and ambien buy ambien online is ambien a class 2 drug

soma entre potencia de mesma base buy soma soma balıkesir kaç km

is ativan as strong as klonopin buy ativan online can i drink beer while on ativan

LIFESTYLE

Salată lolo cu pepene galben şi gorgonzola

October 7th, 2012, com Comenteaza

Pasul 1. Salata. Desfaci frunzele de salată şi le speli bine cu apă rece. Le scuturi foarte bine de apă şi le pui într-un castron mare.

Pasul 2. Pentru  dressing, amesteci foarte bine muştarul cu mierea, folosind un tel. Adaugi, pe rând, fiecare  ingredient, amestecând foarte bine.

Pasul 3. Tai  roşiile  şi  feliile  de  salam  în jumătăţi. Scobeşti cu o lingură miez de pepene galben. Tai brânza gorgonzola în cubuleţe mici.

Pasul 4. Amesteci toate  ingredientele împreună cu dressingul. La final, adaugi felii de ou fiert. Fără exaltări de gurmand pătimaş, salata asta este o adevărată explozie de arome. Sosul dulce-acrişor, prospeţimea roşiilor, „seriozitatea” mezelului bine uscat, nobleţea brânzei şi doza de inedit adusă de pepenele galben o califică direct printre salatele  consistente ce pot ţine lejer loc de o masă de prânz.

 

Ingrediente

● salată creaţă (lolo);

● salam de Sibiu – 100 g;

● brânză gorgonzola – 100 g;

● pepene galben – 100 g;

● roşii cherry – 10-15 bucăţi;

● ouă  – două.

 

Pentru dressing:

● două linguri de miere;

● o linguriţă de muştar;

● patru linguri de ulei de măsline;

● sucul  de la o jumătate de lămâie;

● sare;

● piper.

 

Dacă pepenele galben merge de minune înfăşurat în felii subţirele de prosciutto, înseamnă că nu-i displac deloc combinaţiile cu carne, cu sărat şi iute, iar despre un sos  de salată pe bază de miere cu siguranţă nu va avea nimic de obiectat.

Ca regulă generală, nu se asociază vinul cu salatele, când acestea sunt pe bază  de oţet. Totuşi, când conţin anumite mezeluri şi brânzeturi, merg vinurile albe  seci.  Brânzeturile de mare rafinament, cu mucegai albastru, cer aproape de la sine un vin licoros,  „Porto“  sau  „Lacrima lui Ovidiu“.

Taguri:

Comenteaza