purchase ultram Independence buy tramadol online effects of tramadol capsules

tramadol neck pain relief tramadol 50mg can i take tramadol and tums

detection time of xanax in urine buy xanax is there an over the counter version of xanax

long-term usage of valium buy valium no prescription bl¥ valium biverkningar

somac nexium same buy soma online qual é o poligono cuja soma dos angulos internos é 1800°

tramadol fun to take buy tramadol how long does it take for tramadol to get you high

how to put together a soma cube soma online oprema za lov soma

argento soma 02 fr buy soma soma no prescription needed

does naloxone block tramadol buy tramadol 1800 tramadol rx

order soma Vallejo buy soma a soma dos lados opostos de um dado regular

LIFESTYLE

Salată lolo cu pepene galben şi gorgonzola

October 7th, 2012, com Comenteaza

Pasul 1. Salata. Desfaci frunzele de salată şi le speli bine cu apă rece. Le scuturi foarte bine de apă şi le pui într-un castron mare.

Pasul 2. Pentru  dressing, amesteci foarte bine muştarul cu mierea, folosind un tel. Adaugi, pe rând, fiecare  ingredient, amestecând foarte bine.

Pasul 3. Tai  roşiile  şi  feliile  de  salam  în jumătăţi. Scobeşti cu o lingură miez de pepene galben. Tai brânza gorgonzola în cubuleţe mici.

Pasul 4. Amesteci toate  ingredientele împreună cu dressingul. La final, adaugi felii de ou fiert. Fără exaltări de gurmand pătimaş, salata asta este o adevărată explozie de arome. Sosul dulce-acrişor, prospeţimea roşiilor, „seriozitatea” mezelului bine uscat, nobleţea brânzei şi doza de inedit adusă de pepenele galben o califică direct printre salatele  consistente ce pot ţine lejer loc de o masă de prânz.

 

Ingrediente

● salată creaţă (lolo);

● salam de Sibiu – 100 g;

● brânză gorgonzola – 100 g;

● pepene galben – 100 g;

● roşii cherry – 10-15 bucăţi;

● ouă  – două.

 

Pentru dressing:

● două linguri de miere;

● o linguriţă de muştar;

● patru linguri de ulei de măsline;

● sucul  de la o jumătate de lămâie;

● sare;

● piper.

 

Dacă pepenele galben merge de minune înfăşurat în felii subţirele de prosciutto, înseamnă că nu-i displac deloc combinaţiile cu carne, cu sărat şi iute, iar despre un sos  de salată pe bază de miere cu siguranţă nu va avea nimic de obiectat.

Ca regulă generală, nu se asociază vinul cu salatele, când acestea sunt pe bază  de oţet. Totuşi, când conţin anumite mezeluri şi brânzeturi, merg vinurile albe  seci.  Brânzeturile de mare rafinament, cu mucegai albastru, cer aproape de la sine un vin licoros,  „Porto“  sau  „Lacrima lui Ovidiu“.

Taguri:

Comenteaza