buy tramadol 100 order tramadol online tramadol morphine equivalent

ambien side effects dry eyes ambien without prescription apa nama obat ambien

tramadol and cyclobenzaprine together tramadol 50 mg tramadol Fairfield

como se chama o resultado da soma soma online singer soma bhattacharya

xanax et lexomil difference xanax drug xanax e gonfiore

soma dos angulos do hexagono soma online whole foods soma facebook

ibuprofen met tramadol tramadol 50 mg side effects of tramadol oral

purchase diazepam Seattle buy valium valium somnolencia

valium patient information leaflet purchase valium how many days does it take for valium to get out of your system

xanax impaired driving buy xanax what is the lowest dose of xanax prescribed

DOSAR

Si extraterestrii sunt copiii lui Dumnezeu

May 5th, 2011, com 29 comentarii

Este poporul stelelor o creaţie a Lui Dumnezeu?

Sau diavolul întrupat amăgeşte simţurile noastre?

Până la sfârşitul secolului al şaptesprezece- lea, ideea altor lumi a devenit mai larg accep­tată, dar în tot mai mare conflict cu doctrina Mântuirii. De ce suntem unici în Univers? Deoarece ne aflăm în centrul planului lui Dumnezeu de mântuire! El a murit, odată pentru totdeauna, pentru păcatele noastre şi nu ale „marţienilor”, de exemplu!

Hristos a venit pe pământ să moară pentru omenire şi El a murit doar o dată (Evrei 7:27; 9:26-28; 10:10). Dumnezeu a creat pământul şi omenirea în mod unic. Toată creaţia a suferit ca urmare a căderii omului în păcat. Hristos a venit pe Pământ pentru a se oferi pe El Însuşi, doar o dată, ca plată pentru păcat. Şi nu doar credincioşii vor fi eliberaţi de sub blestem, ci odată cu ei şi întreaga natură.

Într-adevăr, se întâmplă multe lucruri ciudate şi inexplicabile. Totuşi, nu există nici un motiv să explicăm acestea prin a inventa extratereştri sau OZN-uri. Dacă există o cauză a acestor presupuse evenimente, cel mai probabil acestea sunt de natură spirituală şi, mai specific, demonică, la origine.

Astăzi se pun în mod frecvent următoarele întrebări: „Există şi alte fiinţe inteligente în Uni­vers?” „Există alte civilizaţii?” „Există extrate- reştrii?” Răspunsul necesită o aducere aminte a locului în care Dumnezeu l-a plasat pe om. Iar acel loc se află în centrul preocupărilor Sale, de revelaţie, mântuire şi răscumpărare. Teologia creştină afirmă geocentrismul, pentru că omul se află în nevoia unui Mântuitor teologic, nu tehnologic! „Izbăvirea” planetei noastre nu poate fi aşteptată de la alte civilizaţii, mai avansate şi mai tehnologizate, pentru că problemele fundamentale ale omenirii nu sunt sărăcia şi subdezvoltarea, ci păcatul şi răutatea omenească! De aceste probleme s-a oferit să ne scape doar Domnul Iisus Hristos!

Descoperirea unor forme de viaţă extraterestre, într-o investigare teologică, trece, în mod necesar, prin cosmoantropologia creştină. În mod special, aceasta vizează dogma Întrupării Fiului lui Dumnezeu. Specificitatea naturii umane şi locul acesteia în Univers este subliniată de acest eveniment fundamental, unirea naturii divine cu cea umană, în Persoana Mântuitorului, Dumnezeu adevărat şi om adevărat, prin întrupare.

Preacuviosul părinte Cleopa, de la Sihăstria, dă mărturie: …eram pe la sfârşitul Utreniei, când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am ieşit să văd ce se aude, dar când am deschis uşa la bordei am văzut afară o lumină mare şi în lumină, o maşină de alamă cu multe roţi. Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi şi pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: «Ce cauţi aici?» Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfinţii Părinţi. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Şi

când am văzut aşa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în braţe şi numai atât am zis: «Doamne Iisuse, nu mă lăsa!» Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la uşă! Şi când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat. Dar cum a căzut? Când a ajuns la râpă, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu maşină şi pe urmă a căzut şi s-a făcut un zgomot mare de mi-au ţiuit urechile până a doua zi la ora unu.

Nu este nevoie de alte comentarii. Această întâmplare este o confirmare clară a învăţăturii ortodoxe despre contactele cu fiinţele care par a fi extratereştri. Scopul său nu este acela de a demonstra că nu există viaţă pe alte planete, că suntem singurii locuitori ai universului. Ci de a arăta că, de fapt, contactele cu aşa-zisele „civi­lizaţii extraterestre” nu au fost decât întâlniri cu diavolul.

Este adevărat că Biblia nu spune nimic despre existenţa extratereştrilor sau a altor planete cu viaţă, iar această tăcere nu sugerează că ar exista. Dimpotrivă, ce se poate observa, de la un capăt la celălalt a revelaţiei Cuvântului lui Dumnezeu este accentul deosebit pus pe mântuirea Pământului şi a locuitorilor săi. Dumnezeu nu şi-a duplicat creaţia în Univers. Imaginea lui nu se găseşte în alte fiinţe răspândite în Univers. Pământul ocupă un loc central în creaţie, în cădere şi în mântuire. Nimeni nu poate ignora atenţia deosebită pe care ne-a acordat-o Creatorul întregului Univers! Dar, totuşi, Vaticanul afirmă: „Extratereştrii sunt fraţii noştri”

Vaticanul crede în existenţa lor, fără ca asta să vină în contradicţie cu faptul că universul a fost creat de Dumnezeu. Preotul iezuit Jose Gabriel Funes consideră chiar că e posibil să existe o altă planetă populată de oameni care nu au comis păcatul originar, informează AFP. „Ca astronom, cred în continuare că Dumnezeu este creatorul Universului”, a explicat Funes, un preot iezuit care conduce observato­rul Vaticanului de la Castel Gandolfo, situat în apropiere de Roma. Este ade­vărat că la baza afirmaţiei, pe lângă sursele tradiţionale creştine, stau o bibliotecă având profil astronomic, aflată la castel, pe care şi NASA o invi­diază, un centru propriu de cercetare, dotat cu un telescop de 1,8 metri, pe Muntele Graham, din Arizona, şi investiţii majore în programe de cer­cetare în domeniu, alături de NASA şi SETI.

Întemeietorul sectei raelienilor, „Rael”, pe numele său Claude Vorilhon, afirma că o fiinţă extraterestră i-a descoperit faptul că marii profeţi ai omenirii – Buddha, Moise, lisus şi Mahomed – au fost aleşi şi formaţi de către extratereştri.

Jose Gabriel Funes, preo­tul iezuit care conduce Observatorul Vaticanului, vorbeşte despre „fratele nostru extraterestru”

Totuşi, chiar dacă, „nu avem încă nicio dovadă”, „nu putem exclude ipoteza” existenţei altor planete locuite. „Aşa cum există mai multe creaturi pe Pământ, ar putea exista şi altele, inteligente, create de Dumnezeu”, spune astronomul papei. Preotul a sugerat chiar că ar trebui să se vorbească despre „fratele nostru extraterestru”, aşa cum Sfântul Francisc din Assisi spunea despre toate creaturile terestre că sunt „frate” sau „soră”.

Intervievat despre delicata chestiune teo­logică a păcatului originar care apasă asupra speciei umane şi despre ideea mântuirii, prela­tul iezuit a spus că, „dacă mai există şi alte fiinţe inteligente, acest lucru nu înseamnă neapărat că au nevoie de mântuire”. Poate că „au rămas în deplină amiciţie cu Creatorul”, fără să fi comis păcatul originar, a explicat acesta. În caz con­trar, „Întruparea” (venirea pe Pământ a lui lisus) este valabilă şi pentru aceştia, spune preotul, pentru că „Întruparea este un eveniment total unic”.

Se ştie că Papa Ioan Paul II a trimis congresului internaţional OZN de la Acapulco, din decembrie 1999, cele mai bune urări ale sale, întrucât „ceea ce fac ei este o activitate extrem de importantă”. Tot el, în acelaşi an, la întrebarea unui copil dacă există extratereştri, a răspuns: „Ţine minte întotdeauna: Ei sunt copiii lui Dumnezeu, la fel ca şi noi”.

Taguri:

Comentarii

 1. Sandu Stan says:

  • SandustanBrasov
  Oricat de trista si grea este viata trupeasca, ea este necesara evolutiei spiritului. Viata este pretutindeni iar spiritul are o origine divina si o existenta vesnica. In omul trupesc pe langa materia vizibila exista alte forte si alte materii. In spatele paravanului de carne si oase se afla si un alt om, care vede, aude, simte de la distante mari, iar acest om se nunmeste om spatial, duh, spirit sau entitate spirituala, locul firesc al existentei sale fiind spatiile ceresti.
  Divinitatea in marea ei intelepciune, a dorit ca pe Pamant studiile sa se faca pe doua cai: 1).-prin simturile psihice- capabile sa aprecieze materia psihica; 2).-prin simturile trupesti – prin care sa examineze materia fizica si fenomenele din sanul ei. Traind doar o viata spirituala duhul nu ar avea posibilitatea sa examineze materia fizica a Pamantului. De aceea alternativ, duhul trebuie sa fie odata liber in spatiu, iar alta data intrupat in sanul materiei terestre.
  • • SandustanBrasov
  In 1905, Einstein conchide ca etherul nu corespunde realitatii si nu constituie un mediu care sa poata servi ca sistem de referinta. Astfel Einstein, renunta la notiunea de ether si de spatiu absolut, pune bazele mecanicii relativiste si emite cele doua principii ale relativitatii restranse. Al doilea principiu exclude etherul, impune ca limita a miscarii corpurilor – viteza luminii si denatureaza in totalitate realitatea dinamicii clasice.
  SandustanBrasov
  Totusi, materia invizibila abandonata=ETHERUL este o realitate fizica constituita dintr-o materie foarte marunta, invizibila ochiului omenesc si este format din atomi mai marunti cu 7…8 ordine de marime decat atomii elementelor chimice. Materia etherului patrunde toate corpurile vizibile si este materia fizica care umple atat spatiul interplanetar cat si spatiul interatomic. Etherul este o materie cu masa si greutate fiind supusa si ea actiunii legii atractiei universale.
  • SandustanBrasov
  MATERIA FIZICO-CHIMICA este materia vizibila cu ochiul liber si este constituita din atomii elementelor chimice.MATERIA FIZICO-ETHERICA este materia cu atomi mai mici cu 7…8 ordine de marime decat atomii elementelor chimice,iar corpurile formate din aceasta materie sunt invizibile ochiului omenesc. FIZICA ETHERICA se ocupa cu studiul materiei fizico-etherice,dar care a fost abandonata in secolul XX, penteru ca in 1905 A.Einstein fiind intr-o stare de confuzie exclude etherul.
  • • SandustanBrasov
  Fiecare dintre noi umblam si prin materie care nu se vede. De exemplu- prin noi trec permanent cel putin doua campuri magnetice si anume: 1).-pe verticala ne traverseaza campul magnetic gravitational dintre Soare si Pamant, plus campul gravitational dintre noi si Pamant, camp care ne da greutatea fiecaruia si ne tine cu picioarele pe Pamant; si 2).-pe orizontala ne traverseaza campul geomagnetic ce imbraca planeta de la un pol la altul si il sesizam cu ajutorul unei busole.
  • • SandustanBrasov
  Din 1939, cu ajutorul aparatului Kirlian a fost filmata materia biomagnetica care inconjoara conturul plantelor si animalelor, si tasneste ca niste cascade de matetrie viu colorata, ca o aureola in jurul lor. Fotografia Kirlian sesizeaza si partile inexistente(amputate). Daca la plantele vii si animale vii se poate fotografia aura, care indica viata, la organismele moarte fotografia nu mai arata nimic.
  • • SandustanBrasov
  Intr-un spital american au fost masurate greutatile la 1500 de oameni in momentul mortii lor. La toti s-a observat scaderea gereutatii cu valori cuprinse intre 15…30 grame. Tot in timpul mortii si dupa, la fotografierea deasupra capului, pelicula a semnalat la fiecare o formatiune globulara albicioasa de aproximativ 10 cm in diametru. Deci ce a iesit din trupul omului a avut o greutate si o forma. Dupa greutatea de 15…30 grame, duhul cu sufletul omului este ca un fulg.
  • SandustanBrasov
  Materializarea este o operatie prin care din materia etherica nevazuta de noi, prin condensare se poate face un obiect care se vede si care are o forma si o greutate.Iar dematerializarea este operatia inversa.Comunicarile oamenilor spatiali ne aduc la realitate si ne imping insistent la lucru, la cunoastere si la dezvoltare, pentru ca noi ca omenire suntem parte inseparabila a lumii ceresti nevazute. Si daca calea acesteia este dezvoltarea vesnica, calea nostra nu poate fi alta.
  • • SandustanBrasov
  Se considera ca Centrul creator – Sfera divina – se afla undeva in adancul Cerului, iar in jurul ei sunt patru universuri sferice, dintru-unul facand parte si sistemul nostru solar. Cand o nebuloasa porneste din Centrul creator ca sa dea nastere unui astru si unui sistem solar, ea cuprinde in sine totul: materii prime si spirite de la alfa la omega. Fiecare univers cuprinde in el zeci de miliarde de astre, inconjurate de una, doua, trei, sapte, noua sau douaprezece planete.
  • • SandustanBrasov
  Particulele vii din zona Infinitului ajung in zona Cosmosului si a universurilor. Aceste particule vii sunt intr-o continua miscare prin natura lor, – fiind electrice – produc energie electrica; de aceeea se mai numesc si particule electrogene. Marii savanti ai spatiului afirma ca particulele vii, pe masura ce se apropie de sori, aceste particule se asociaza formand sferule din ce in ce mai mari, care plutesc si constituie etherul din jurul sorilor si planetelor.
  • SandustanBrasov
  In acest ether liber universal se disting trei feluri de particule vii. Unele au calitatea de a fi inteligente( 1%), altele pe langa o mica inteligenta au o mare memorie( 9%) si cele mai numeroase sunt cele cu vointa( 90%). Particula viata, considerata cel mai simplu corp din vesnicie, aceasta vietate are un continut si materia din interiorul acestui continut este impartita in trei. O parte este incarcata cu energie pozitiva, o alta parte negativa si intre ele o parte neutra.
  • • SandustanBrasov
  Cu aceste particule infinit de mici si vii s-a creat totul, chiar si materia solida, prin comunizarea lor la infinit. Cele doua feluri de electricitati au nu numai anumite proprietati, dar si anumite culori, cea pozitiva fiind albastra, cea negativa fiind rosie-galbuie si separate intre ele printr-o banda neutra infinit de subtire de materie colorata violaceu. Fiecare ether are o anumita insusire si aplicatii diferite in viata noastra spatiala.
  • • SandustanBrasov
  Duhurile nu au sex, sau organe genitale ca voi, totusi sunt de doua feluri: masculine si feminine, pentru ca unele sunt incarcate mai mult cu electricitate pozitiva si altele au corpul lor azedic mai mult cu electricitate negativa. O celula oarecare isi poate duce singura viata. Dar daca vrea, un duh creator poate asocia sub o singura conducere doua celule. Instrumentul cu care duhul creator poate face aceasta lucrare este etherul electric.
  • SandustanBrasov
  Misterul creatiei a constat, consta si va consta in posibilitatea transformarii etherurilor in materii gazoase, lichide si solide. Inceputul vietii pe o planeta noua este o continua materializare savarsita de anumite duhuri.Prin unirea celor trei feluri de particule, s-au format in Sfera divina trei feluri de materii etherice:1)-etherul PSIHIC care intra in alcatuirea sufletului duhurilor; 2).-etherul FIZIC care intra in alcatuirea corpului astrelor; 3).-etherul fizico-psihic.
  • SandustanBrasov
  Din punctul de vedere al transformarii sunt doua feluri:1)-etherul NETRASFORMABIL sau spiritual ce constituie substanta sufletului; 2)-etherul TRANSFORMABIL fizic si psihic iar acestea pot fi libere si captive.Etherul fizic captiv, prin concentrari succesive da piatra pamantului. El anima corpurile materiale solide, lichiode si gazoase ale astrelor. Mineralul va avea etherul fizic captiv solid, apa va avea etherul fizic captiv lichid si aerul va avea un ether fizic captiv gazos.
  • • SandustanBrasov
  Tot ce este facut din materie si in orice stare ar fi emite raze in jur.Aceste raze au culori diferte, pentru ca si materia este de naturi diferite. Chimia cunoscuta de voi este un biet abecedar fata de vasta chimie realizata in univers prin combinarea etherurilor fizice.Dupa cum un intrupat deosebeste un corp solid de unul lichid sau de unul gazos,noi duhurile distingem foarte usor in spatiu etherul solid de cel lichid, de cel gazos, sau etherul fizic de cel psihic.
  • SandustanBrasov
  Primul om a fost materie planetara transformata si apoi vivificata, punand in el un duh. Astazi la facerea trupului contribuie si perechea umana- barbatul si femeia – duhul nou vine de la Divinitate, iar duhurile vechi se reintrupeaza. Noi suntem fiinte etherice de forma sferica, dar avem cu noi trei forte: etherul gravitational planetar, solar si din Sfera divina.Cu aceste forte am facut tot ce vezi pe acest pamant. prin vointa si gandul nostru avand in memorie modelul invatat.
  • • SandustanBrasov
  Despre DUH si TRUP. Voi oamenii trupesti credeti ca sunteti singurele fiinte cugetatoare. Ce eroare! Cugeta si animalul, dar mai putin profund decat omul. Dar in afara de voi si fara stirea voastra, simtim si cugetam si noi oamenii spatiali. Suntem multi, caci la fiecare om de pe pamant corespund peste 1000 de duhuri; suntem mii de miliarde in jurul Pamantului.
  • • SandustanBrasov
  Initial, eu si toate duhurile, am fost simple particule de viata, iar in Sfera divina, am fost asociate trei formand un conglomerat de viata unitara si constienta, imbracat intr-o materie netransformabila. Apoi invelita cu trei invelisuri, cu facultatea de vointa, de memorie si de inteligenta. Iar cand am fost trimise in lumea creata, am primit pe rand haina cosmica, universica, solara si planetara. Totalitatea acestor sapte invelisuri formeaza PERISPIRITUL(trupul de duh).
  • • SandustanBrasov
  Duhul este o samanta divina. Creatorul a pus in el oranduirea lumii Sale, si in acelasi timp a inscris in duh tot programul pe care il are de desfasurat in lume. Duhul este creat dupa anumite reguli. Inainte de a-l crea, ii stabileste viitorul, destinul, legea si numai astfel il trimite intr-unul din universuri. SUFLETUL= scanteia divina este o mica sfera de 2…3 cm, pe care sunt dispuse concentric invelisurile divine ale: vointei, memoriei si inteligentei.
  • • SandustanBrasov
  Deci omul trupesc este format din omul de duh plus trupul chimic(trupul de carne) si dublul lui etheric. Adica fiecare om trupesc are in el si un om de duh= un om spatial! Sufletul= scanteia divina, este format dintr-o materie fina, in vesnicie aceeasi, nu se schimba, numai facultatile sale, insusirile devin din ce in ce mai extinse.Creatorul are forma sferica si a creat pe om tot cu forma sferica pentru spatiu si cu forma trupeasca de om pe Pamant.

 2. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

 3. I cling on to listening in the direction of rumor speak about obtaining boundless internet dependent grant programs so i’ve been looking for near to for the best internet site to obtain one. Could you reveal to me please, especially where could i arrive around some?

 4. this has all even though implementing usefull details necessary.

 5. 个人博客 says:

  Good blog! I’m gonna bookmark this site now.

 6. YES! I finally found this web page! I’ve been looking just for this article for so long!!

 7. http://www.WaUgg.Com specializes in clarks shoes, ugg purse and otherorder ugg boots online proudcts. sas shoes and tennis shoes are all here! Each ugg boot store and each ugg classic short boots chocolate can low to $50!

 8. Greetings I am wondering if I can use this post in 1 of my blogs if I link back to you? Thanks

 9. Descargar says:

  Hey, do you have a facebook fanpage?

 10. fungicide says:

  An impressive share, you had done great work. pesticide.

 11. Ehantelle says:

  Great…

  love your blog, http://bethann.blogfa.com/ ,Thanks again….

 12. uggs on sale says:

  Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; many of us have developed some nice practices and we are looking to exchange solutions with other folks, please shoot me an email if interested.

 13. birkin bags says:

  Thanks for your beneficial post. Through the years, I have been able to understand that the particular symptoms of mesothelioma are caused by a build up associated fluid involving the lining of the lung and the torso cavity. The infection may start inside chest region and pass on to other body parts. Other symptoms of pleural mesothelioma include fat loss, severe inhaling trouble, nausea, difficulty ingesting, and bloating of the face and neck areas. It needs to be noted that some people existing with the disease don’t experience every serious signs and symptoms at all.

 14. F*ckin?amazing issues here. I抦 very satisfied to see your article. Thank you so much and i’m having a look forward to contact you. Will you please drop me a mail?

 15. Trackback for a Great Article…

  Left you a trackback for your readers to get more info….

 16. Trackback for a Great Article…

  Left you a trackback for your readers to get more info….

 17. Trackback for a Great Article…

  Left you a trackback for your readers to get more info….

 18. cheap ugg says:

  This site is known as a stroll-by for all of the data you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse right here, and you’ll positively discover it.

 19. I抎 must test with you here. Which is not something I usually do! I enjoy studying a put up that may make individuals think. Also, thanks for permitting me to comment!

 20. Hi! Would you mind if I share your blog with my twitter group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

 21. cheap ugg says:

  Normally I do not read post on blogs, however I would like to say that this write-up very forced me to check out and do it! Your writing style has been surprised me. Thank you, quite great post.

 22. Phen375 reviews…

  That is very attention-grabbing, You’re a very professional blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to looking for more of your great post. Additionally, I’ve shared your web site in my social networks! phen375 reviews…

 23. It’s my belief that mesothelioma is most deadly cancer. It contains unusual properties. The more I really look at it the harder I am convinced it does not behave like a real solid cells cancer. When mesothelioma can be a rogue viral infection, then there is the possibility of developing a vaccine and offering vaccination to asbestos exposed people who are vulnerable to high risk connected with developing long term asbestos associated malignancies. Thanks for expressing your ideas for this important health issue.

 24. ugg outlet says:

  you’re really a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It seems that you are doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve performed a excellent task on this topic!

 25. ugg outlet says:

  Great post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

 26. Hello there, just become alert to your blog via Google, and located that it’s truly informative. I am gonna watch out for brussels. I抣l be grateful in case you continue this in future. Numerous other people might be benefited from your writing. Cheers!

 27. I have figured out some important things through your site post. One other subject I would like to state is that there are lots of games available on the market designed mainly for toddler age young children. They include pattern acknowledgement, colors, pets, and shapes. These typically focus on familiarization as opposed to memorization. This helps to keep a child occupied without sensing like they are learning. Thanks

 28. Recommended Websites…

  […]below you’ll find the link to some sites that we think you should visit[…]…

 29. […] Preacuviosul parinte Cleopa, de la Sihastria, da marturie: …eram pe la sfârsitul Utreniei, când deodata aud: buf, buf, buf! Se cutremura pamântul. Eu am iesit sa vad ce se aude, dar când am deschis usa la bordei am vazut afara o lumina mare si în lumina, o masina de alama cu multe roti. Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumatate albi si pe jumatate negri, care numai atât a zis apasat: «Ce cauti aici?» Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfintii Parinti. Ca daca ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbura de brad în bordei. Si când am vazut asa, am intrat repede înauntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în brate si numai atât am zis: «Doamne Iisuse, nu ma lasa!» Sa vezi tu atunci rugaciune când este dracul la usa! Si când m-am uitat din nou afara, l-am vazut cum se dadea înapoi alungat de puterea lui Hristos. Lânga bordei era o râpa mare unde a cazut acel duh necurat. Dar cum a cazut? Când a ajuns la râpa, s-a dat de trei ori peste cap cu tot cu masina si pe urma a cazut si s-a facut un zgomot mare de mi-au tiuit urechile pâna a doua zi la ora unu.” sursa […]

Comenteaza