Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII WWW.REVISTAFLACARA.RO

I. INFORMAȚII GENERALE

Site-ul www.revistaflacara.ro este aflat în folosința S.C. Publicatiile Flacara S.A (Societate comerciala inmatriculata la Oficiul RegistruluiComertului Bucuresti sub nr. J40/5888/04.07.1991. Cod Unic de Inregistrare: RO1582276), societate denumită în cele de urmează, în mod generic deținătorul site-ului.
www.revistaflacara.ro este website-ul Revistei Flacara, administrat si actualizat de S.C. BAKEMONO S.R.L.
Prezenta sectiune stabileste regulile pentru accesarea si utilizarea site-ului www.revistaflacara.ro, denumit in continuare “site”.
Termenul de utilizator desemnează orice persoană care acceseaza site-ul si care se obligă implicit să respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site.

II. REGULI DE UTILIZARE

2.1. Utilizarea site-ului este permisă exclusiv pentru obținerea de informații. Orice altă utilizare este exclusă.
2.2. Deținătorul site-ului nu își asumă răspunderea pentru securitatea acestui site.
2.3. Nici un utilizator al site-ului nu poate prelua conținutul site-ului, nu poate interveni, modifica sau șterge conținutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.
2.4. Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor existente efectuate în scopuri comerciale.

III. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

3.1. Textele, imaginile, logo-urile, semnele grafice, orice elemente de conținut publicate pe site sunt proprietatea deținătorului domeniului www.revistaflacara.ro, fiind protejate de legislația privind drepturile de proprietate intelectuală.
3.2. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Publicațiile Flacăra și nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea expresă a deținătorului site-ului.
3.3. Deținătorul site-ului ofera acces liber la conținutul acestuia și permite utilizatorilor să vizualizeze, imprime și să transmită informații existente pe site doar in scopuri personale, necomerciale.
3.4. Este interzisă modificarea/stergerea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea, tentativa de a interveni, prin orice mijloace, in forma si continutul site-ului
3.5. Încălcarea acestor reguli poate atrage dupa sine raspunderea civila sau penală a făptuitorului.
3.6. În cazul în care în cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii își pot exprima opinii personale si pot inseva diverse comentarii, raspunderea in privinta continutului acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor care le-au scris.
3.7. Deținătorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu publica mesajele, comentariile si opiniile pe care le considera daunatoare imaginii site-ului. Prin postarea mesajelor in cadrul site-ului, utilizatorii isi asuma raspunderea pentru textul postat, cedeaza dreptul de autor asupra acestuia si nu va revendica vreun drept legal asupra.

IV. LIMITAREA RĂSPUNDERII

4.1. Deținătorul site-ului nu garantează următoarele:
a. Conținutul site-ului va satisface toate cerintele utilizatorilor;
b. Informatiile postate pe site de catre alti utilizatori sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care sunt folosite aceste informatii.
c. Site-ul va functiona neintrerupt, constant, fara erori si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi, pagube directe, indirecte sau accidentale pe care utilizatorii le pot suferi din cauza nefunctionarii temporare, din cauza eventualelor erori de pe site, din cauza descarcarii unor informatii de pe site sau din cauza accesarii link-urilor din site catre alte site-uri partenere sau bannere publicitare.
4.2. Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Deținătorul site-ului nu își asumă răspunderea pentru informațiile furnizate și conținutul acestor site-uri.

V. DATE CU CARATER PERSONAL

5.1. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificată și completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, deținătorului site-ului va administra în conditii de sigure si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le poate furniza la un moment dat.
5.2. Scopurile colectarii datelor cu caracter personal sunt marketing, reclama si publicitate, statistica si servicii de comunicatii electronice. Refuzul de a furniza datele va interzice accesul in acele sectiuni pentru accesarea carora se impune colectarea acestor date.
5.3. Categoriile de date prelucrate de Societate sunt numele si prenumele, data si locul nasterii, cetatenia, telefon, adresa postala, adresa de e-mail, studii.
5.4. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, acesta are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea datelor.

VI. REGULI SI CONDITII DE POSTARE A COMENTARIILOR PE SITE/
UTILIZARE A FORUMULUI

6.1. Accesul la forumul site-ului implică acceptarea de catre utilizator a următorilor termeni si conditii:
a. Este interzisa postarea de comentarii si materiale abuzive, vulgare, obscene, amenintatoare sau care sa violeze intimitatea, viata privata a unei alte persoane sau care incalca legea.
b. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
c. Este interzisă postarea de mesaje cu caracter xenofob sau rasist.

VII. MODIFICAREA SITE-ULUI

7.1. Deținătorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului si serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestuia, cu sau fara notificare prealabila. De asemenea, poate modifica oricand conditiile de utilizare a site-ului, noile conditii intrand in vigoare din momentul in care au fost facute publice pe site.

28,833 afisari