ZOOM

Tiberiu Molnar „pasează“ cancerul – „Ne vindecăm mai greu când luăm bolile prea în serios“

January 20th, 2008, com 31 comentarii

Un copil de trei ani, chel, cu burtica sfârtecată de operaţii. Obosit de citostatice, speriat de bau-bau-ul numit chimioterapie. Cu o tumoare abdominală care se vedea şi cu ochiul liber, sub forma unei umflături. Şi care i-a măcinat tot organismul. Până la metastază osoasă, cea mai gravă formă de cancer. Îngroziţi, părinţii şi-au vândut apartamentul de patru camere. S-au înghesuit într-o garsonieră, ca să aibă bani pentru tratament. Între drumurile la Fundeni, biserici, rugăciuni şi crize de disperare, au aflat că bioenergoterapeutul Tiberiu Molnar „lucrează” pe cancere. Şi că rezultatele sunt de-a dreptul senzaţionale. „Nu mai aveam ce pierde, aşa că am încercat”, povesteşte Vasile, tatăl băiatului.

„Omul ăsta ne-a zis, din prima, că 80% este salvat. După vreo şase luni, cu o săptămână de tratament, trei de pauză, iar tratament şi tot aşa, tumoarea s-a retras foarte mult şi copilul se simţea bine”. Profesorul Irinel Popescu, de la Fundeni, a fost de-a dreptul impresionat: „O evoluţie chiar spectaculoasă!” Şi spectaculoasă a rămas până azi. Când Adrian merge la şcoală, face sport, râde, se joacă, asemeni tuturor copiilor de vârsta lui. În plus, însă, el mai trece, din când în când, pe la nenea Tibi. Aşa, pentru întreţinere. Şi de-o vorbă, de-o mulţumire. Şi încă pentru ceva, dar nu ştie cum se numeşte asta. Că e, totuşi, prea mic, are doar şapte ani. Aş spune că i se face dor, pur şi simplu, de cel care i-a salvat viaţa. Chiar dacă Tiberiu Molnar n-o să fie de acord. El susţine că fiecare se vindecă singur. Şi că intervenţiile din afară, de orice natură ar fi ele, sunt doar o banală mână de ajutor.

„Mă simt prea bine pentru vârsta mea!“

Un cabinet primitor, luminos, undeva în zona Piaţa Domenii. Pe unul dintre pereţi, un Iisus răstignit. În partea opusă, multe plante şi un extraterestru cenuşiu, din plastic, pe post de grădinar. Pe ecranul televizorului curg imagini din ciclul „spectacolul naturii”. Oceane, păduri, animale, ţinuturi exotice. Sala de aşteptare este ticsită de lume: tineri, bătrâni, femei, bărbaţi şi copii. În aşteptarea paselor vindecătoare. M-a surprins atmosfera caldă, prietenoasă, fără of-uri şi încrâncenări. Oamenii ăştia chiar sunt încrezători în rostul tratamentului. Şi bucuroşi că au ajuns aici pe propriile lor picioare. Pentru că la Tiberiu Molnar se vine şi cu Salvarea, de multe ori. Domnul Irimia îmi povesteşte despre fostul lui infarct. Asezonat cu diabet şi dureri cervicale. Încât se pregătea să-şi cam încheie socotelile cu viaţa: „De când vin aici, parcă sunt alt om. Cardiologul meu mi-a spus că mi s-a reparat inima, că e excepţional, nici nu-i venea să creadă. Eu zic că terapia asta a făcut şi altceva prin mine, nu ştiu ce anume, dar mă simt foarte bine, parcă prea bine pentru vârsta mea. Am, totuşi, 74 de ani!”

Sigur că fiecare pacient vrea să-şi spună povestea lui. Ascult, notez şi, din când în când, îmi vine să mă crucesc. După o „doză” bună de reumatism poliarticular vindecat, ciroză stagnată şi alte tumori eliminate, pur şi simplu, chiar în timpul tratamentului, aproape că mi se face rău. Şi pacienţii îmi dau, în continuare, detalii. Ca să înţeleg iadul fiecărei boli şi să mă bucur şi eu că a fost învins. Victor, asistentul de la recepţie, mă priveşte complice. Şi el a păţit-o la fel, în primele zile de muncă aici. Îi era rău de dimineaţa până seara, avea senzaţia stranie că preia toate bolile şi suferinţele care aşteptau să fie vindecate. În timp, s-a obişnuit.

Tratează gratuit, din pasiune

Tiberiu Molnar este cel mai normal bioenergoterapeut din câţi am cunoscut. Fără fiţe şi aere misterioase, fără pretenţia că el şi numai el deţine adevărul absolut. Nici vorbă să te judece, să-ţi recomande cine ştie ce regim absurd, să te oblige să-ţi schimbi modul de viaţă sau credinţa. Nici măcar în bioenergie nu trebuie să crezi, în terapeut nici atât. În schimb, sigur, are şi el un „preţ”. Musai să crezi în tine însuţi şi în faptul că te vei vindeca. Pentru că de aici pleacă totul!

Am stat de vorbă, la un espresso şi câteva ţigări, că, de, om este şi el, într-un fel de bucătărie a cabinetului. Monitorizaţi de pisicile din dotare. Două, mari şi late. Cu vorba lui ardelenească, bună de pus la rană, cu gesturi şi priviri adolescentine, chiar dacă are 32 de ani, şi, mai ales, cu o jovialitate molipsitoare, Tiberiu Molnar m-a încurcat foarte tare, profesional vorbind. Este pentru prima dată, după vreo 16 ani de presă, când am uitat, mai tot timpul, că sunt în documentare. În loc să înregistrez, să scriu, să pun întrebările de pe listă, am avut sentimentul că mă aflu la o şuetă cu un prieten drag, pe care nu l-am mai văzut demult. Şi m-am purtat ca atare. Aşa că scuzaţi şi, eventual, apreciaţi sinceritatea. Ştiu, de pildă, că am început „în forţă”. Adică spunându-i că n-am mai văzut nici un terapeut care să trateze gratis. Ce, el nu trăieşte şi cu bani? Ba da, dar pentru asta are o firmă, în alt domeniu. Şi mai organizează şi cursuri despre cum să ne îmbunătăţim stilul de viaţă, de pildă. Bioenergoterapia e pasiune şi doar atât: „Eu eram copil când m-am apucat de asta, nu am gândit-o ca pe o afacere, e o plăcere, pur şi simplu. E şi penibil să calculezi cât te costă o porţie de bioenergie! Şi-apoi, dacă aş avea un tarif, o parte dintre pacienţi nu şi l-ar putea permite. Or, toată lumea merită un pic de ajutor. Cum să-i cer bani unui bătrân care nu-şi face ecografie pentru că n-are cu ce-o plăti? Nici vorbă, îi dau eu suma necesară!”

Maestru la 17 ani

Povestea vindecătorului nostru începe foarte simplu. Fără revelaţii, revărsare de har divin sau te miri ce alte întâmplări SF. Totul i se trage de la o carte. Citită, din întâmplare, pe la 15 ani: „Un coleg mi-a împrumutat The Silva Mind Control, scrisă de Jose Silva, în ideea că e o lectură interesantă. Am citit-o în ungureşte, nu era tradusă la noi. Am înţeles, atunci, că avem nişte calităţi ascunse, că ele pot fi dezvoltate şi ne ajută să controlăm ceea ce ni se întâmplă. De fapt, am primit o veste foarte importantă. Cartea îmi spunea că pot să controlez singur tot ceea ce ţine de viaţa mea. Şi, dintr-o dată, nu m-am mai simţit aşa expus la destin. Nu mi-e ruşine să spun că de atunci nu am mai citit nici un roman. Doar cărţi de specialitate. Turak Ladislau, vicepreşedintele Societăţii de Parapsihologie Timişoara, locul meu de baştină, mi-a explicat că omul e capabil să vindece cu mâinile şi m-a învăţat primele pase bioenergetice. Cu sfatul să exersez, în continuare. Am început cu pisica familiei, apoi pe colegii de clasă. Primul rezultat l-am avut cu o fată. O durea gâtul şi, după joaca mea, i-a trecut dintr-o dată. Au urmat vecinii şi uite-aşa s-a dus buhul prin cartier, în zona Şagului. Apoi în tot oraşul, a început să scrie presa, am fost invitat la televiziuni”. La 17 ani, după un curs organizat de Ministerul Sănătăţii şi Alexandra Moşneaga, a obţinut titlul de Maestru Extrasens, categorie internaţională. Prin excepţie, că nu era major. Medicii şi parapsihologii din comisie, însă, nu s-au lăsat „intimidaţi” de acest amănunt. Puştiul era prea special ca să-l „cauţi” la vârstă!

„Toţi avem cancer, doar că unele organisme îl elimină“

„Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!” a funcţionat întocmai în cazul Tiberiu Molnar. Îl căutau pacienţi de peste tot, mulţi din Bucureşti, mulţi din străinătate. O vreme a suportat un fel de navetă în Capitală, apoi în Germania, Italia, Austria. Sătul de atâtea drumuri, în 2001 s-a făcut bucureştean. Cu buletin, cabinet şi casă. Mai are un cabinet şi la Viena, unde merge, o dată la şase săptămâni, pentru zece zile. Cât priveşte numărul pacienţilor, vorbim, deja, de zeci de mii. Dintre care 80-90% s-au declarat vindecaţi. Cu analize de laborator şi cu „binecuvântarea” medicilor alopaţi, nu aşa, după ureche. De altfel, Tiberiu Molnar merge mână în mână cu medicina clasică. Ţine să-ţi vadă analizele, la începutul şi la sfârşitul terapiei şi te sfătuieşte să continui orice tratament ţi-a fost recomandat: „În 16 ani de muncă, n-am avut nici urmă de conflict cu medicii. Dimpotrivă, unii vin la mine, alţii îmi trimit pacienţi. Eu, dacă am nevoie, mă duc la ei. Aveam doar 17 ani când chirurgul Tiberiu Bratu, de la Spitalul Judeţean Timiş, m-a chemat să lucrez cu el. Erau cazuri foarte grave, arşi, călcaţi de tren, schilodiţi. El opera, pe mine mă punea să fac recuperare. Rezultatele erau de zece ori mai bune decât în mod obişnuit”.

Tiberiu Molnar învaţă tot timpul, pe cont propriu. Din cărţi, cursuri, muzică, boli, viaţă, experienţă. Fără facultăţi şi diplome, „că n-am nevoie d’astea ca să-mi exercit o pasiune”. În timp, şi-a dezvoltat o metodă proprie: „Nu mă întrebaţi cum se numeşte, e ultima mea problemă. Este vorba de o serie de şedinţe, a câteva minute pe zi, timp de o săptămână. Apoi facem pauză, două-trei săptămâni, şi trecem la seria a doua. Şi tot aşa, până rezolvăm situaţia. Nu eu vindec, eu doar echilibrez energiile pacientului. Fiecare fiinţă vie are un câmp energetic, la fel de important ca şi sângele în organism. Când el se deteriorează, din motive de stres, necazuri, gândire negativă şi altele, apar tot soiul de boli. Eu nu-i dau bolnavului energie de la mine, ci doar o manevrez pe a lui. Bolile nu dispar că pun eu mâinile sau că se întâmplă minuni. Nici vorbă! Doar că organismul însănătoşit energetic are propriul lui proces de eliminare a durerilor, tumorilor, infecţiilor sau despre ce-o mai fi vorba. Totul este un program, un soft, aşa că e esenţial să ne programăm pozitiv. La orice problemă există şi o soluţie. Numai că, în general, în loc să se concentreze pe soluţie, oamenii bătătoresc problema. Se enervează, suferă, se întreabă de ce, discută numai despre asta, o povestesc la toată lumea, o amplifică monstruos. Exact aşa se întâmplă şi cu bolile. În loc să zică am cancer, OK, hai să văd cum să-l vindec, omul face din asta o tragedie antică. Se şi vede mort, ştie şi culoarea sicriului. Ei, dacă te poziţionezi aşa, chiar că nu te mai vindeci niciodată! Cancer avem toţi, staţi liniştiţi, doar că organismul îl procesează, se elimină, în timp. Dacă ai ghinionul să mergi la doctor în momentul de vârf, sigur că se şi vede. Ei, în clipa în care ştii, lucrurile se complică. Gândeşti negativ, îl amplifici, îi dai apă la moară. Pot să vă dau şi un exemplu din familie. Am avut un unchi care a suferit un accident. Nu foarte grav, dar şi-a făcut, totuşi, o tomografie. Ca să nu se lase cu urmări. Numai că acolo s-au văzut două tumori, vechi de cine ştie când. Şi unchiul meu a murit pentru că a aflat despre ele. Şi a început isteria cu aoleu, am cancer, o să mor! Sigur că a venit la mine, am făcut nişte şedinţe, dar degeaba. El o ţinea una şi bună, că până aici i-a fost. S-a programat aşa şi n-am avut ce-i face. Le-am spus celor din familie să-l lase în pace, că o să moară, pentru că aşa vrea el. Eu pot să lucrez pe orice organism, toate sunt la fel. Dar există, din păcate, minţi pe care nu pot să lucrez. Sunt setate pesimist şi nu le poate schimba nici mama bioenergoterapiei. De aceea, copiii reacţionează cel mai bine la tratament. Ei nu prea ştiu ce e boala, cred că-i o joacă, îi facem câteva pase şi iepuraşului ori păpuşii, până ne vindecăm. La oamenii mari e mai greu, că noi luăm bolile prea în serios”.

foto Octavian Tibăr şi arhiva Tiberiu Molnar


Tumoarea s-a retras ca prin minune

La un an după naştere, adică în urmă cu trei luni, Petrei i-a crescut o umflătură pe obraz. S-a întins înfiorător, de-abia dacă i se mai vedeau ochişorii. Rezultatele RMN-ului au căzut ca un trăsnet în familia Giurchici, din Timişoara: o ditamai tumoarea sub oasele feţei. Medicii au recomandat o intervenţie chirurgicală foarte riscantă care, practic, ar sparge faţa copilei, ar mutila-o. Disperată, mama Petrei a apelat la o clinică din Austria, care i-a garantat că fetiţa nu va fi desfigurată. Au programat-o pentru sfârşitul lunii ianuarie 2008. Când se gândea de unde să scoată cei 17.000 de euro, costul intervenţiei, dna Giurchici şi-a amintit de Tiberiu Molnar. Şi a început să facă naveta Timişoara-Bucureşti. Acum Petra e bine, doarme, mănâncă, e toată o veselie. Urmele tumorii de-abia dacă se mai zăresc: „O să repetăm şi RMN-ul, dar 90% e vindecată, asta se vede şi cu ochiul liber. Nu are nici un rost să mai mergem la operaţie la Viena“.

Taguri:

Comentarii

 1. Lavinia says:

  D-zeu sa va tina sanatos domnule TIBERIU MOLNAR sa face-ti minuni in fiecare zi.As dori sa stiu daca tratati si hepatita B?si unde va pot gasi ?

  • liliana says:

   Tiberiu Molnar are cabinet de terapii in zona Domenii. Va puteti programa la telefonul
   0744 40 41 42

   • Lavinia says:

    Buna Liliana ,iti multumesc frumos pentru informatii,iti doresc sa ai parte de sanatate ,fericire si numai bucurii.

 2. dumnezeu sa te ajute pentru cata bucurie aduci oamenilor!

 3. Get your online degree!…

  Left you a trackback for your readers to help them get an online degree….

 4. 1234test says:

  How To Find A Good Rent…

  […]It’s a known truth that right knowledge can be very important when doing work for the first time and even more it if is important to us..[…]…

 5. Accident Videos…

  If you need a great to watch funny accident videos then check out my site….

 6. e-liquid says:

  Hello…..

  Thank you for sharing superb informations. Your site is so cool. I am impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, R…

 7. Yosho says:

  OH HAI…

  You could certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart….

 8. Find Minerals Makeup…

  …When you have knowledge, skills and experience these are are crucial to make you successful in any area of life.[…]…

 9. http://www.eRealEstateSanDiego.com...

  Pacific Real Estate Broker serving all of your San Diego county real estate needs. Search Ca homes for sale using our MLS search. Receive email updates of Realtor listings with prices and blog. Whether single-family houses, townhomes, luxury homes, bea…

 10. 2011…

  Thank you for another excellent article. Where else could anybody get that kind of info in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such info….

 11. Superb website…

  […]always a big fan of linking to bloggers that I love but don’t get a lot of link love from[…]……

 12. 2011…

  Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!…

 13. New Ideas On How To Lose Weight…

  […]To have many skills you can successfully do at a lot of jobs and doing almost no mistakes…[…]…

 14. How ToLive Happily Blog…

  With many skills you can be good at at many more jobs and make less mistakes while doing it….

 15. ileana says:

  acu vreo doi ani am ajuns la cabinet la dl. Molnar, intepenita toata si nu cred ca aveam vreun loc in organism care sa nu ma doara……eram si cam pesimista….incepind de-a doua zi, m-am putut misca fara dureri, am inceput sa rid, am terminat cele 7 sedinte la capatul lor simtindu-ma ” ca noua”. Domnule Molnar, sa va dea bunul Dumnezeu sanatate ca mult bine faceti !

 16. un doctor says:

  un simplu escroc ,cine vrea sa-l dea in judecata pentru malpraxis si alte faradelegi poate linistit .dar tare mi-e teama ca in afara de fraieri nu-i trece nimeni pragul.sper sa-l ajunga din urma constiinta asa sa-i ajute Dumnezeu .caci banii cu care si-a cumparat sculele alea is bani murdari.un simplu articol nu e o dovada. vreau sa vad fisa medicala a familiei Ghiurcici din Timisoara publicata la fel si testimonialele doctorilor care au tratat cazul.si au supravegheat tumora.

  • un cetatean says:

   Domnu’ doctor, vrei sa vezi fisa medicala, dar inainte de asta, il faci “escroc”, asa, preventiv, nu?

  • dan says:

   Cunosc sistemul medical la fel de bine ca si dumneavoastra. Stiu modul in care gandim noi medicii…asa ceva nu exista pentru ca nu este in cartea medicala. Si atunci cerem dovezi. Si daca avem 100 de dovezi vrem si mai multe. Iar daca avem 500 sau 600 de dovezi le acceptam? Nu ! De ce ? Pentru ca noi consideram ca NU SE POATE ! Iar daca nu se poate…nu exista.
   Problema nu este cu dovezile ci cu modul nostru de gandire. Am accepta ceva ce contravine acestuia? Am accepta ceva ce nu ne-a invatat sistemul medical? Aici este cheia unei discutii constructive. Nu in ceea ce credem.

   • MeMe says:

    Corect spus Dan!
    Ce nu intelege acest ”un doctor” este ca atunci cand un medic iti spune ca nu stie ce ai sau sa astepti ”pana uita corpul de boală”, te duci oriunde exista speranta ca cineva sa te ajute si mai ales, sa te asculte.
    Medicii nostri nu te asculta, de fapt nu te aud si mai nou nu te ating. De ce te faci medic daca iti este silă de răni sau chiar de oameni?

   • MeMe says:

    Tot respectul pentru Tiberiu Molnar!!!!!!!!!!!

 17. Recommended websites…

  […]Here are some of the sites we recommend for our visitors[…]……

 18. psiholog says:

  cetatene ? in caz ca n-ai realizat, esti cam subiectiv.

  trecand peste asta ai si mari probleme de interpretare a unor cuvinte. d-l doctor era ironic.

  oare de ce nu ai putut sa vezi ironia lui, pt ca esti cetatean / subiectiv / tiberiu sub acoperire ?

  daca vrei sa contribui cu informatii, da-ti numele real pe site si informatii de contact

  • Elena-mama de copil cu tulburari din spectrul autist says:

   Indiferent de ceea ce cred cei ca voi, eu stiu ca fiul meu este din ce in ce mai bine si deja am reusit, dupa numai 5 serii*7 sedinte, sa-l scot din lumea lui. Acum se joaca, stabileste contact vizual a inceput chiar sa pronunte cuvinte…
   Am uitat sa va spun ca acum 6 luni fiul meu nu vorbea, nu se juca decat aliniind diverse obiecte sau rupand hartii pe care apoi le alinia.
   Si inca ceva fiul meu are deja 5 ani si 8 luni, varsta la care alti copii stiu chiar sa scrie si sa citeasca, iar el nu poate nici macar sa vorbeasca
   Concluziile le trageti voi

 19. Related Site says:

  …Recommended websites…

  […]check below, are some totally not related websites to ours, however, they are most trustworthy sources that any of us use[…]…

 20. Tonio FERENER-VARI says:

  În al 60-lea an de viaţă ..

  credeam

  pân-aici .. mi-a fost dat să trăiesc
  ………………………………………..

  Mă gândeam
  la o formă de eutanasie lentă .. prin nemâncare
  ………………………………………..

  Dacă sunteţi într-o situaţie similară
  CONTINUAŢI
  SĂ VĂ TRATAŢI .. CUM CREDEŢI CĂ E BINE

  ÎN PLUS .. AŢI PUTEA FACE
  CE AM FĂCUT ..
  ŞI ..
  CE FAC .. ŞI EU .. ŞI .. MULŢI ALŢI OAMENI

  CRED CĂ .. este ADEVĂRAT ce a spus IISUS

  Credinţa puternică a FIECĂRUIA
  în posibilitatea
  însănătoşirii miraculoase POATE SĂ VINDECE
  ………………………………………..

  AM MARE NOROC
  CU .. ACTUALII ŞI .. FOŞTII MEI ELEVI

  MĂ AJUTĂ

  O fostă .. şefa clasei ..
  m-a dus la domnul terapist .. Tiberiu MOLNAR

  şi
  chiar după prima şedinţă m-am simţit foarte bine
  ………………………………………..

  Sunt ..
  un PROFESOR DE FIZICĂ

  de la .. “Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti”.
  ………………………………………..

  Simţindu-mă ..
  foarte iubit de cei mai mulţi dintre elevi ..
  şi ..
  fiind foarte concentrat pe munca mea

  am continuat să muncesc cu pasiune
  fără să observ că am probleme de sănătate ..
  ………………………………………..

  Am considerat că .. o durere în gât e normală
  şi
  apare pentru că-mi place foarte mult să vorbesc
  ………………………………………..

  În plus .. două doctoriţe din Ploieşti ..
  n-au văzut că sunt bolnav ..

  Una m-a controlat .. în gât
  şi n-a văzut nimic .. pentru că ce era rău
  era prea adânc

  Cealaltă mi-a spălat urechea care mă durea
  şi
  mi-a spus că timpanul meu este perfect
  ………………………………………..

  Nici una
  nu s-a gândit
  că ..
  de fapt pe mine nu mă doare o ureche
  ci
  un ganglion de lângă o ureche
  ………………………………………..

  Un
  pachet de ganglioni .. a crescut brusc
  după
  ce mi-am scos o plombă .. de amalgam .. de mercur ..
  ………………………………………..

  O doctoriţă din Bucureşti ..

  a văzut .. cele peste 500 de imagini
  obţinute cu un Computer Tomograf
  şi
  mi-a spus că sunt inoperabil ..
  ………………………………………..

  Am aflat apoi că
  mai pot fi tratat .. doar cu radio şi chimio terapie

  ………………………………………..

  Ajutat financiar .. de colegii mei ..
  am început ..
  să mă tratez .. cu suplimente alimentare naturiste
  ………………………………………..
  AM LUAT DOZA NORMALĂ DE ASTRAGALUS
  ŞI
  UNEORI AM MĂRIT DOZA DE CULEVIT
  ………………………………………..

  AJUTAT DE FAMILIE .. COLEGI .. ELEVI ŞI FOŞTI ELEVI
  AM
  CONTINUAT ŞI CONTINUI SĂ SPER .. CĂ

  VOI PUTEA FI OPERAT .. ÎN ITALIA
  ………………………………………..

  DUPĂ TERAPIA .. domnullui .. Tiberiu MOLNAR

  M-AM SIMŢIT FOARTE BINE .. mai ales .. DUPĂ PRIMUL SOMN
  ………………………………………..

  SĂ NU UIT .. CĂ ..

  FAC EFORTURI
  SĂ OBŢIN .. CONCENTRAŢIA OPTIMĂ DE .. ARGILĂ ŞI APĂ
  ………………………………………..

  ÎN PLUS
  PÂNĂ
  LA ÎNCEPEREA .. RADIO ŞI CHIMIO TERAPIEI ..

  VOI FACE ŞI UN TRATAMENT NATURIST DE LA ARAD

  VOI FOLOSI .. ŞI .. UN BALSAM DE PROPOLIS
  FĂCUT CU .. CREMĂ LANOLINĂ

  ……………………………………….
  DE CÂTE OR SE VA PUTEA ..

  VOI CONTINUA ..
  SĂ VIN la domnul terapist .. Tiberiu MOLNAR

  CRED FOARTE MULT CĂ .. CEA MAI BUNĂ METODĂ ..
  POATE FI O COMBINAŢIE DE METODE

  DOAMNE-AJUTĂ
  Cu sinceritate, Prof. Fiz. Tonio FERENER-VARI
  ………………………………………..

 21. vlazan olimpia ana says:

  nu va suparati trateaza si tetrapareza spastica.va multumesc

 22. …[Trackback]…

  […]I’d constantly want to be update on new posts on this website , saved to bookmarks ! . […]…

 23. NIK says:

  2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: http://www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Comenteaza

 

!function(e,t){"object"==typeof exports&&"undefined"!=typeof module?t(exports):"function"==typeof define&&define.amd?define(["exports"],t):t((e="undefined"!=typeof globalThis?globalThis:e||self).version={})}(this,(function(exports){"use strict";function __awaiter(e,t,n,i){return new(n||(n=Promise))((function(s,a){function o(e){try{d(i.next(e))}catch(e){a(e)}}function r(e){try{d(i.throw(e))}catch(e){a(e)}}function d(e){var t;e.done?s(e.value):(t=e.value,t instanceof n?t:new n((function(e){e(t)}))).then(o,r)}d((i=i.apply(e,t||[])).next())}))}var Blocking;"function"==typeof SuppressedError&&SuppressedError,function(e){e.PENDING="pending",e.NONE="none",e.BLOCKED="blocked",e.ALLOWED="allowed"}(Blocking||(Blocking={}));class Adblock{constructor(e){this.state=Blocking.PENDING,this._mocked=!1,e?(this.state=e,this._mocked=!0):this.state=Blocking.ALLOWED}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){}))}get isBlocked(){return this.state===Blocking.BLOCKED}get isAllowed(){return this.state===Blocking.ALLOWED}toContext(){return{user_has_ad_blocker:null,is_ad_blocked:null}}}const OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX="UxFdVMwNFNwN0wzODEybV",encode=e=>OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX+btoa(unescape(encodeURIComponent(JSON.stringify(e))));function decode$1(e){return JSON.parse(decodeURIComponent(escape(atob(e.replace(OBFUSCATING_BASE_64_PREFIX,"")))))}var version="0.3.5";const APP_ENV="production",TRACKING_DOMAIN="https://click-euw1.bodis.com/",SALES_JS_URL="https://parking.bodiscdn.com/js/inquiry.js",GOOGLE_CAF_TIMEOUT_SCRIPTS="0",GOOGLE_CAF_TIMEOUT_CALLBACKS="0",GOOGLE_MV3_URL_PARAMS="abp=1&bodis=true",APP_VERSION=version,COOKIE_CONSENT_JS_URL="",isLocal=(e=!0)=>"production"!==APP_ENV;function log(...e){}const FIND_DOMAIN_URL="_fd",getFindDomain=()=>{const e=`/${FIND_DOMAIN_URL}${window.location.search}`;return fetch(e,{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"}}).then((e=>e.text())).then(decode$1)};var ZeroClickReasons;!function(e){e.CAF_TIMEDOUT="caf_timedout",e.CAF_ADLOAD_FAIL_RS="caf_adloadfail_rs",e.CAF_ADLOAD_FAIL_ADS="caf_adloadfail_ads",e.DISABLED_GB="disabled_gb",e.DISABLED_AB="disabled_ab",e.DISABLED_DS="disabled_ds",e.AD_BLOCKED="ad_blocked",e.PREFERRED="preferred"}(ZeroClickReasons||(ZeroClickReasons={}));const getZeroClick=e=>__awaiter(void 0,void 0,void 0,(function*(){const t=Object.assign(Object.assign({},e),{type:"zc_fetch"});return fetch("/_zc",{method:"POST",body:JSON.stringify({signature:encode(t)}),headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"}}).then((e=>__awaiter(void 0,void 0,void 0,(function*(){try{return decode$1(yield e.text())}catch(e){return{}}}))))})),waiter=(e,t)=>new Promise((n=>{t(e),e<=0&&n();let i=e;const s=()=>{i>0?(i-=1,t(i),setTimeout(s,1e3)):n()};s()})),decode=()=>JSON.parse(atob(window.park||""));var PAGE_STYLES='* {\n font-smoothing: antialiased;\n -webkit-font-smoothing: antialiased;\n -moz-osx-font-smoothing: grayscale;\n}\n\nhtml, body {\n width: 100%;\n margin: 0;\n}\n\nhtml {\n background-color: #2B2B2B;\n height: 100%;\n}\n\nbody {\n min-height: 90%;\n font-family: Arial, sans-serif;\n letter-spacing: 1.2px;\n color: #ccc;\n text-align: center;\n}\n\n/* App Target - This starts hidden until we apply a class to "activate" it */\n\n#target {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n}\n\n/* Status Messages - These are displayed when we are not rendering ad blocks or Related Search */\n\n#pk-status-message {\n height: 100vh;\n width: 100%;\n display: flex;\n flex-direction: column;\n align-items: center;\n justify-content: center;\n}\n\n/* Sales Box - Default State */\n\n#sales-box {\n display: block;\n width: 100%;\n padding: 3px;\n text-align: center;\n text-decoration: none;\n color: #8EABC0;\n}\n\n#sales-box a {\n display: block;\n width: 100%;\n text-decoration: inherit;\n color: #8EABC0;\n cursor: pointer;\n}\n\n/* Sales Box - Highlighted State */\n\n#sales-box.is-highlighted {\n position: relative;\n z-index: 1;\n background: #032438 linear-gradient(to top, #044368 0%, #000 100%);\n box-shadow: 0 0 15px 0 #000;\n border-bottom: 3px solid #262626;\n}\n\n#sales-box.is-highlighted a {\n line-height: 1.3;\n display: inline-block;\n font-size: 18px;\n color: #fff;\n text-shadow: 1px 1px 0 rgba(0, 0, 0, 0.5);\n background: none;\n}\n\n/* Ellipsis Loader */\n\n.pk-loader {\n display: inline-block;\n position: relative;\n width: 80px;\n height: 80px;\n}\n\n.pk-loader div {\n position: absolute;\n top: 33px;\n width: 13px;\n height: 13px;\n border-radius: 50%;\n background: #ccc;\n animation-timing-function: cubic-bezier(0, 1, 1, 0);\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(1) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(2) {\n left: 8px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(3) {\n left: 32px;\n animation: pk-anim-2 0.6s infinite;\n}\n\n.pk-loader div:nth-child(4) {\n left: 56px;\n animation: pk-anim-1 0.6s infinite;\n animation-direction: reverse;\n}\n\n.pk-loader-text {\n position: fixed;\n font-size: 12px;\n right: 20px;\n bottom: 20px;\n font-weight: lighter;\n}\n\n/* Utilities */\n\n.pk-message-title {\n font-size: 2em;\n font-weight: bold;\n}\n\n.pk-page-ready {\n opacity: 1 !important;\n visibility: visible !important;\n}\n\n@media only screen and (max-width: 600px) {\n .hidden-xs {\n opacity: 0;\n visibility: hidden;\n }\n}\n\n/* Animation */\n\n@keyframes pk-anim-1 {\n 0% {\n transform: scale(0);\n }\n 100% {\n transform: scale(1);\n }\n}\n\n@keyframes pk-anim-2 {\n 0% {\n transform: translate(0, 0);\n }\n 100% {\n transform: translate(24px, 0);\n }\n}\n';const APP_TARGET="#target",MESSAGE_SELECTOR="#pk-status-message",PAGE_READY_CLASS="pk-page-ready",MESSAGE_TEMPLATE='
';class Renderer{constructor(e){this._domIsReady=!1,this.revealPage=()=>{this.domNode&&this.domNode.classList.add(PAGE_READY_CLASS)},this.injectMetaDescription=e=>{if(!e||0===e.length)return;window.document.title=e;const t=document.createElement("meta");t.setAttribute("name","description"),t.setAttribute("content",`See relevant content for ${e}`),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)},this.domNode=document.querySelector(e)}get domIsReady(){return this._domIsReady}set domIsReady(e){this._domIsReady=e,e&&this.injectStyles(PAGE_STYLES)}message(e,t=""){if(this.injectHTML(MESSAGE_TEMPLATE),this.domNode){const t=this.domNode.querySelector(MESSAGE_SELECTOR);t&&(t.innerHTML=e)}t&&this.injectMetaDescription(t)}salesBanner(e){if(!e)return;const{href:t,position:n,message:i,theme:s}=e,a=document.createElement("div"),o=n||"",r="HIGHLIGHT"===s?"is-highlighted":"";a.innerHTML=t?`\n
\n ${i}\n
\n `:`\n
\n ${i}\n
\n `,"BOTTOM"===n?(a.style.marginTop="30px",document.body.appendChild(a)):document.body.prepend(a)}loading(e){let t="a few";e>0&&(t=`${e}`),this.message(`\n
\n
\n
\n
\n
\n
\n \n `)}adBlockMessage(){this.message("\n

Ad block detected

\n Please disable your ad blocker and reload the page.\n ")}errorParkingUnavailable(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ")}errorParkingServicesDisabled(){this.message("\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n ")}errorParkingNoSponsors(e){this.message(`\n
\n No sponsors\n
\n \n ${window.location.hostname} currently does not have any sponsors for you.\n \n `,e)}imprint(e){if(!e)return;const t=document.querySelector("#imprint-text");t&&(t.innerHTML=e.replace(/(?:\r\n|\r|\n)/g,"
"))}injectStyles(e){if(!e)return;const t=document.createElement("style");t.innerHTML=e.toString(),document.head.appendChild(t)}injectScript(e){if(!e)return;const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=e,document.body.appendChild(t)}injectJS(js){js&&0!==js.length&&eval(js)}injectHTML(e){this.domNode?(e&&(this.domNode.innerHTML=e),this.domIsReady=!0):(this.domIsReady=!1,console.error("An error occurred when trying to render this page. DOM node not found."))}prerender(e){this.injectMetaDescription(e.domain),this.injectHTML(e.html)}template(e){var t;this.domIsReady||this.prerender(e),this.injectStyles(e.stylesheet),this.imprint(e.imprint),this.salesBanner(e.salesBanner),this.injectJS(e.javascript),null===(t=e.scripts)||void 0===t||t.forEach((e=>{this.injectScript(e)}))}}const Render=new Renderer(APP_TARGET);var Type;!function(e){e[e.Failed=0]="Failed",e[e.Disabled=1]="Disabled",e[e.Redirect=2]="Redirect",e[e.Parking=3]="Parking",e[e.Sales=4]="Sales"}(Type||(Type={}));let State$2=class{get trackingType(){return this._trackingType}set trackingType(e){this._trackingType=e}get track(){return!!this.trackingType}};class Disabled extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Disabled}static build(e,t){let n;switch(t===Blocking.BLOCKED&&(n="adblocker"),e.cannotPark){case"disabled_mr":case"disabled_rc":n=e.cannotPark}if(n){const t=new Disabled;return t.reason=n,t.domain=e.domainName,t}}get message(){switch(this.reason){case"adblocker":return"

Ad block detected

Please disable your ad blocker and reload the page.";case"disabled_mr":return`

Invalid URL

Referral traffic for ${this.domain} does not meet requirements.`;default:return`

No sponsors

${this.domain} currently does not have any sponsors for you.`}}get trackingType(){switch(this.reason){case"adblocker":return"ad_blocked_message";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";default:return"no_sponsors_message"}}toContext(){return{cannotPark:this.reason}}}class Failed extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Failed}static cannotPark({cannotPark:e}){switch(e){case"disabled_b":case"prohibited_ua":case"disabled_fr":case"revenue_cap_reached":case"disabled_mr":case"disabled_rc":case"disabled_cp":case"invalid_domain":{const t=new Failed;return t.reason=e,t}}}static noSponsors({cannotLoadAds:e}){if(e){const e=new Failed;return e.reason="no_sponsors",e}}static fromError(e){const t=new Failed;return t.reason="js_error",t.error=e,t}get track(){return!!this.trackingType}get message(){switch(this.reason){case"disabled_fr":case"disabled_rc":case"no_sponsors":return`\n

No Sponsors

\n

${this.domain} currently does not have any sponsors for you.

`;case"disabled_mr":return`\n

Invalid URL

\n

Referral traffic for ${this.domain} does not meet requirements.

`;case"js_error":return"\n

An Error Occurred

\n

Parking is currently unavailable. We'll be right back.

\n ";default:return"\n

An Error Occurred

\n

Services for this domain name have been disabled.

\n "}}get trackingType(){switch(this.reason){case"disabled_rc":return"revenue_cap_reached";case"disabled_mr":return"invalid_referral";case"adblock":return"ad_blocked_message";case"no_sponsors":return"no_sponsors_message"}}get domain(){return window.location.hostname}toContext(){return{cannotPark:this.reason}}}function unpackPHPArrayObject(e,t){const n=e[t];if(n&&!Array.isArray(n))return n}class Parking extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Parking}static build(e,t){const n=new Parking;n.domain=e.domainName,n.html=e.template,n.scripts=e.scripts||[],n.javascript=e.inlineJs,n.stylesheet=e.styles,n.imprint=e.imprintText;const i=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),s=(null==i?void 0:i.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==i?void 0:i.status);if(s){const{status:e,location:t,message:s,link:a,type:o}=i;n.salesBanner={message:s,href:a,position:t,theme:o}}return t.wantsToServeAds?n.trackingType="ctr":s&&window.location.pathname.startsWith("/listing")?n.trackingType="sales":n.trackingType="visit",n}toContext(){return{}}}class Sales extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Sales}static build(e){const t=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings");if(!t)return;const{status:n}=t;return["NOT_FOR_SALE","EXTERNAL_MARKET","URL"].includes(n)?void 0:window.location.pathname.startsWith("/listing")?new Sales:void 0}toContext(){return{}}get trackingType(){return"sales"}init(e){window.context=e;const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=SALES_JS_URL,document.head.append(t)}}class Redirect extends State$2{constructor(){super(...arguments),this.type=Type.Redirect}static build(e,t,n){const i=unpackPHPArrayObject(e,"salesSettings"),{zeroClickDelay:s,skenzoRedirect:a,skenzoUrl:o,showInquiryForm:r,canZeroClick:d,cannotPark:c}=e;if(window.location.pathname.startsWith("/listing")&&["EXTERNAL_MARKET","URL"].includes(null==i?void 0:i.status)){if(null==i?void 0:i.external)return Redirect.toState(i.external,"sales");if(null==i?void 0:i.link)return Redirect.toState(i.link,"sales")}if(n.cannotLoadAds&&n.wantsToServeAds)return Redirect.toState(n.noAdsRedirectUrl,"no_ads_redirect");if(d&&(null==t?void 0:t.reason)){if(null==t?void 0:t.redirect)return Redirect.toState(t.redirect,"zc_redirect",s);if(a&&o)return Redirect.toState(o,"skenzo_redirect")}return(null==i?void 0:i.status)&&"NOT_FOR_SALE"!==(null==i?void 0:i.status)&&(n.cannotLoadAds||n.cannotLoadAds&&!d||r)?Redirect.toState(`${window.location.origin}/listing`):void 0}static toState(e,t,n=0){const i=new Redirect;return i.url=e,i.delay=n,i.trackingType=t,i}toContext(){return{}}}const browserState=()=>{var e,t,n,i,s;const{screen:{width:a,height:o},self:r,top:d,matchMedia:c,opener:l}=window,{documentElement:{clientWidth:h,clientHeight:u}}=document;let p;try{p=(new Date).getTimezoneOffset()/60*-1}catch(e){p=null}return{popup:!(!l||l===window),timezone_offset:p,user_preference:null===(e=null===Intl||void 0===Intl?void 0:Intl.DateTimeFormat())||void 0===e?void 0:e.resolvedOptions(),user_using_darkmode:Boolean(c&&c("(prefers-color-scheme: dark)").matches),user_supports_darkmode:Boolean(c),window_resolution:{width:null!=h?h:0,height:null!=u?u:0},screen_resolution:{width:null!=a?a:0,height:null!=o?o:0},frame:d===r?null:{innerWidth:null!==(t=null==r?void 0:r.innerWidth)&&void 0!==t?t:0,innerHeight:null!==(n=null==r?void 0:r.innerHeight)&&void 0!==n?n:0,outerWidth:null!==(i=null==r?void 0:r.outerWidth)&&void 0!==i?i:0,outerHeight:null!==(s=null==r?void 0:r.outerHeight)&&void 0!==s?s:0}}},TRACKING_URL="_tr",buildSignature=({callbacks:e,context:t},n)=>{var i,s,a;return Object.assign({ad_loaded_callback:null==e?void 0:e.adLoadedCallback,app_version:version,caf_client_id:null===(i=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===i?void 0:i.pubId,caf_timed_out:null==e?void 0:e.cafTimedOut,caf_loaded_ms:null==e?void 0:e.cafLoadedMs,channel:null===(s=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===s?void 0:s.channel,fd_server_datetime:t.fd_server_datetime,fd_server:t.fd_server,flex_rule:t.flex_rule,host:t.host,ip:t.ip,ivt:null===(a=null==t?void 0:t.pageOptions)||void 0===a?void 0:a.ivt,js_error:t.js_error,no_ads_redirect:t.noAdsRedirect,page_headers:t.page_headers,page_loaded_callback:null==e?void 0:e.pageLoadedCallback,page_method:t.page_method,page_request:t.page_request,page_time:t.page_time,page_url:t.page_url,reportable_channel:t.reportableChannel,reportable_style_id:t.reportableStyleId,template_id:t.templateId,type:n,user_has_ad_blocker:t.user_has_ad_blocker,uuid:t.uuid,zeroclick:t.zeroClick},browserState())},trackVisit=({callbacks:e,context:t},n)=>{const i=buildSignature({callbacks:e,context:t},n);fetch(`/${TRACKING_URL}`,{method:"POST",headers:{Accept:"application/json","Content-Type":"application/json"},body:JSON.stringify({signature:encode(i)})})};var State$1;!function(){if(!window.CustomEvent){function e(e,t){t=t||{bubbles:!1,cancelable:!1,detail:void 0};const n=document.createEvent("CustomEvent");return n.initCustomEvent(e,t.bubbles,t.cancelable,t.detail),n}e.prototype=window.Event.prototype,window.CustomEvent=e}}(),function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failed=2]="Failed"}(State$1||(State$1={}));class Provider{constructor(e){this.timeoutSeconds=5,this.handlePixelEvent=e=>{switch(this.state){case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:setTimeout((()=>this.handlePixelEvent(e)),100);break;case State$1.Loaded:this.onPixelEvent(e)}},this.watch=()=>{switch(this.state){case State$1.Loaded:case State$1.Failed:break;case State$1.Pending:this.isLoaded()?this.state=State$1.Loaded:this.isTimedOut()?this.state=State$1.Failed:setTimeout(this.watch,50)}},this.config=e,this.identifier&&this.identifier.length>0?(this.state=State$1.Pending,this.timeoutAt=new Date,this.timeoutAt.setSeconds(this.timeoutAt.getSeconds()+this.timeoutAfter()),this.injectPixel()):this.state=State$1.Failed}get identifier(){var e;return null===(e=this.config)||void 0===e?void 0:e.key}get pixelEvents(){var e;return null===(e=this.config)||void 0===e?void 0:e.pixel_events}injectPixel(){this.injectedAt||(this.injectedAt=new Date,this.inject(),this.watch())}inject(){const e=document.createElement("script");e.text=this.script,document.head.appendChild(e)}isTimedOut(){return+new Date>=+this.timeoutAt}timeoutAfter(){return this.timeoutSeconds}selectPixelEvents(e){if(Array.isArray(this.pixelEvents))return this.pixelEvents.filter((t=>"term-view"===t.trigger&&"visit"===e||(!(!["term-click","ad-view"].includes(t.trigger)||"ctr"!==e)||"ad-click"===t.trigger&&"click"===e)))}}class Facebook extends Provider{get script(){return`!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script','https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');fbq('init', '${this.identifier}');`}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&(e.custom?window.fbq("trackCustom",e.event):window.fbq("track",e.event))}))}isLoaded(){return!!window.fbq}}class Outbrain extends Provider{get script(){return`!function(_window, _document) {var OB_ADV_ID = '${this.identifier}';if (_window.obApi) {var toArray = function(object) {return Object.prototype.toString.call(object) === '[object Array]' ? object : [object];};_window.obApi.marketerId = toArray(_window.obApi.marketerId).concat(toArray(OB_ADV_ID));return;}var api = _window.obApi = function() {api.dispatch ? api.dispatch.apply(api, arguments) : api.queue.push(arguments);};api.version = '1.1';api.loaded = true;api.marketerId = OB_ADV_ID;api.queue = [];var tag = _document.createElement('script');tag.async = true;tag.src = '//amplify.outbrain.com/cp/obtp.js';tag.type = 'text/javascript';var script = _document.getElementsByTagName('script')[0];script.parentNode.insertBefore(tag, script);}(window, document);`}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&window.obApi("track",e.event)}))}isLoaded(){return!!window.obApi}}class Revcontent extends Provider{get script(){return""}inject(){const e=document.createElement("script");e.src="https://assets.revcontent.com/master/rev.js",document.head.appendChild(e)}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&window.rev("event",e.event)}))}isLoaded(){return!!window.rev}}class Taboola extends Provider{get script(){return"window._tfa = window._tfa || [];!function (t, f, a, x) {if (!document.getElementById(x)) {t.async = 1;t.src = a;t.id=x;f.parentNode.insertBefore(t, f);}}(document.createElement('script'),document.getElementsByTagName('script')[0],'//cdn.taboola.com/libtrc/unip/1451879/tfa.js','tb_tfa_script');"}onPixelEvent(e){this.selectPixelEvents(e).forEach((e=>{e&&window._tfa.push({notify:"event",name:e.event,id:e.pixel_id})}))}isLoaded(){return Array.isArray(window._tfa)}}class Tiktok extends Provider{constructor(e,t){super(e),this.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser=t}get script(){return`!function (w, d, t) {w.TiktokAnalyticsObject=t;var ttq=w[t]=w[t]||[];ttq.methods=["page","track","identify","instances","debug","on","off","once","ready","alias","group","enableCookie","disableCookie"],ttq.setAndDefer=function(t,e){t[e]=function(){t.push([e].concat(Array.prototype.slice.call(arguments,0)))}};for(var i=0;i{e&&window.ttq.instance(this.identifier).track(e.event)}))}isLoaded(){return!!window.ttq}}const ADS_PARAM$1="?caf",MESSAGE_PREFIX="FSXDC,.aCS:",ALLOWED_ORIGINS=["https://www.google.com","https://www.adsensecustomsearchads.com"];class Pixels{static build(e){const t=unpackPHPArrayObject(e,"pixel_tracking_data");if(t)return t.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser=e.is_ads,new Pixels(t)}constructor(e){this.onPixelEvent=e=>{const{detail:{type:t}}=e;switch(t){case"visit":case"ctr":case"click":this.providers.forEach((e=>e.handlePixelEvent(t)))}},this.providers=[new Facebook(e.facebook),new Tiktok(e.tiktok,e.useAltTikTokEventsForAdsPlatformUser),new Taboola(e.taboola),new Revcontent(e.revcontent),new Outbrain(e.outbrain)]}listenForEvents(){document.addEventListener("pixel",(e=>{this.onPixelEvent(e)}));window.onmessage=e=>{const{origin:t,data:n}=e;ALLOWED_ORIGINS.includes(t)&&(null==n?void 0:n.startsWith(MESSAGE_PREFIX))&&window.location.search.startsWith(ADS_PARAM$1)&&document.dispatchEvent(new CustomEvent("pixel",{detail:{type:"click"}}))}}dispatchEvent(e){document.dispatchEvent(new CustomEvent("pixel",{detail:e}))}}var State;!function(e){e[e.Pending=0]="Pending",e[e.Loaded=1]="Loaded",e[e.Failure=2]="Failure",e[e.TimedOut=3]="TimedOut",e[e.Errored=4]="Errored"}(State||(State={}));const CAF_SCRIPT_SRC=`https://www.google.com/adsense/domains/caf.js?${GOOGLE_MV3_URL_PARAMS}`,TIMEOUT_SCRIPTS=Number(GOOGLE_CAF_TIMEOUT_SCRIPTS),TIMEOUT_CALLBACKS=Number(GOOGLE_CAF_TIMEOUT_CALLBACKS);class StateMachine{constructor(){this.state=State.Pending}transitionTo(e){this.state=e}transitionFromPendingTo(e){this.done||(this.state=e)}get loaded(){return this.state===State.Loaded}get timedOut(){return this.state===State.TimedOut}get done(){return this.state!==State.Pending}}class Ads{constructor(e,t){this.state={script:new StateMachine,blocks:new StateMachine},this.blocksLoaded=[],this.injectScriptTags=()=>__awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=document.createElement("script");t.type="text/javascript",t.src=CAF_SCRIPT_SRC,t.addEventListener("load",(()=>e(!0))),t.addEventListener("error",(()=>e(!1))),document.body.appendChild(t),TIMEOUT_SCRIPTS>0&&setTimeout((()=>e(!1)),TIMEOUT_SCRIPTS)}))})),this.onPageLoaded=(e,t)=>{if(this.pageLoaded={requestAccepted:e,status:t},this.state.script.done)return;const n=null==t?void 0:t.error_code;n?(this.state.script.transitionTo(State.Failure),this.failureReason=`caf_pageloaderror_${n}`):this.state.script.transitionTo(State.Loaded)},this.onBlockLoaded=(e,t,n,i)=>{this.blocksLoaded.push({containerName:e,adsLoaded:t,isExperimentVariant:n,callbackOptions:i}),this.state.blocks.done||(t?this.state.blocks.transitionTo(State.Loaded):this.blocksLoaded.length>=this.blocks.length&&(this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.failureReason=`caf_adloadfail_${e}`))},this.onTimeout=()=>{this.state.script.transitionFromPendingTo(State.TimedOut),this.state.blocks.transitionFromPendingTo(State.TimedOut)},this.blocks=e,this.options=t}get loaded(){return this.state.script.loaded&&!this.blocksLoaded.map((e=>e.adsLoaded)).includes(!1)}waitForBlocks(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=()=>{const n=performance.now();if(this.state.blocks.done)return this.cafLoadTime=Math.round(n-this.cafStartTime),void e();const i=this.blocksLoaded.map((e=>e.adsLoaded));i.includes(!1)||i.length>=this.blocks.length?e():setTimeout(t,50)};t()}))}))}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){try{const e=yield this.injectScriptTags();return this.cafStartTime=performance.now(),e&&void 0!==window.google?(new window.google.ads.domains.Caf(Object.assign(Object.assign({},this.options),{pageLoadedCallback:this.onPageLoaded,adLoadedCallback:this.onBlockLoaded}),...this.blocks),TIMEOUT_CALLBACKS>0&&setTimeout(this.onTimeout,TIMEOUT_CALLBACKS),yield new Promise((e=>{const t=()=>{this.state.script.done?e():setTimeout(t,10)};t()}))):void this.state.script.transitionTo(State.Failure)}catch(e){return void(this.error=e.toString())}}))}toCallbacks(){return{adLoadedCallback:this.blocksLoaded.slice(-1)[0],pageLoadedCallback:this.pageLoaded,cafTimedOut:this.state.script.timedOut||this.state.blocks.timedOut,cafLoadedMs:this.cafLoadTime,googleAdsFailure:!!this.failureReason}}toContext(){const e={cafScriptWasLoaded:this.state.script.loaded,cafScriptLoadTime:this.cafLoadTime,callbacks:this.toCallbacks};return this.error&&(e.js_error={message:this.error}),this.state.script.loaded||(e.zeroclick={reason:"googleAdsFailure"}),e}mockFailedState(){this.state.blocks.transitionTo(State.Failure),this.state.script.transitionTo(State.Failure)}}class TagManager{constructor(e){this.injected=!1,this.identifier=e}inject(){if(this.injected)return;if(!this.identifier)return;if("TEST"===this.identifier)return;const e=document.createElement("script");e.setAttribute("src",`https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=${this.identifier}`),document.head.appendChild(e),this.track(),this.injected=!0}track(){this.push("js",new Date),this.push("config",this.identifier)}push(e,t){window.dataLayer||(window.dataLayer=[]),window.dataLayer.push(arguments)}}const ADS_PARAM="caf",ADS_TRACKING_URL="_tr",BLOCKS_TYPE="ads",BLOCKS_CONTAINER="rs",KNOWN_CAF_PARAMS=["caf","query","afdToken","pcsa","nb","nm","nx","ny","is","clkt"];class Google{static build({pageOptions:e,preferredLanguage:t,blocks:n,googleAnalytics:i},s,a,o){let r={};e&&(r=Object.assign({},e),r.hl||(r.hl=t));let d=null==e?void 0:e.resultsPageBaseUrl;d||(d=window.location.origin);return new Google(s.uuid,n,r,i,d,o)}constructor(e,t,n,i,s,a){this._blocks=t,this._pageOptions=n,this.uuid=e,this._baseURL=new URL(s),this._signature=a,this.ads=new Ads(this.blocks,this.pageOptions),this.tagManager=new TagManager(i)}injectTagManager(){this.tagManager.inject()}injectAds(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){yield this.ads.inject()}))}waitForBlocks(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return this.ads.waitForBlocks()}))}get blocks(){return(this._blocks||[]).filter((e=>this.wantsToServeAds?e.type===BLOCKS_TYPE:e.container===BLOCKS_CONTAINER)).map((e=>{const t=this.baseURL,n=new URLSearchParams(window.location.search);n.forEach(((e,n)=>{t.searchParams.has(n)||t.searchParams.append(n,e)}));const i=Object.assign({},e);return i.resultsPageBaseUrl=t.toString(),this.wantsToServeAds&&(n.append("click","true"),n.append("session",this.uuid),i.clicktrackUrl=`${TRACKING_DOMAIN}${ADS_TRACKING_URL}?${n.toString()}`),i}))}get baseURL(){const e=new URL(this._baseURL.origin);return e.searchParams.append(ADS_PARAM,"1"),this._baseURL.searchParams.forEach(((t,n)=>{e.searchParams.append(n,t)})),e}get pageOptions(){const e=Object.assign({},this._pageOptions);return Object.keys(this._pageOptions).forEach((t=>{t.startsWith("bodis")&&delete e[t]})),e}get cannotLoadAds(){return!this.ads.loaded}get wantsToServeAds(){return new URLSearchParams(window.location.search).has(ADS_PARAM)}get adsMode(){return this.ads.loaded&&this.wantsToServeAds}get adsReady(){return this.wantsToServeAds&&!this.cannotLoadAds}get noAdsRedirectUrl(){const e=new URLSearchParams(window.location.search);return KNOWN_CAF_PARAMS.forEach((t=>e.delete(t))),`${window.location.origin}?${e.toString()}`}get callbacks(){return this.ads.toCallbacks()}toContext(){return Object.assign({blocks:this.blocks,pageOptions:this.pageOptions},this.ads.toContext())}}class CookieConsentManager{constructor(){this.injectScriptTag=()=>__awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){return new Promise((e=>{const t=document.createElement("script");t.setAttribute("src",COOKIE_CONSENT_JS_URL),t.addEventListener("load",(()=>this.awaitConsent(e))),t.addEventListener("error",(()=>e(!1))),document.head.appendChild(t)}))}))}inject(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.injected||!COOKIE_CONSENT_JS_URL||isLocal()||(this.injected=yield this.injectScriptTag())}))}awaitConsent(e){let t=0;const n=setInterval((()=>{t+=1,20===t&&(clearInterval(n),e(!0)),void 0!==window.__tcfapi&&(window.addEventListener("ConsentActivity",(t=>{const{detail:{status:n}}=t;n&&e(!0)})),clearInterval(n))}),50)}}class App{main(){var e,t;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){if(this.parkResponse=decode(),this.findDomainResponse=yield getFindDomain(),!this.findDomainResponse)throw new Error("Domain failed to load.");this.pixels=Pixels.build(this.findDomainResponse),null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.listenForEvents(),this.adblock=new Adblock,yield this.adblock.inject(),this.google=Google.build(this.findDomainResponse,this.parkResponse,this.adblock,buildSignature({context:this.context,callbacks:null===(t=this.google)||void 0===t?void 0:t.callbacks},"click")),this.google.injectTagManager();const n=Parking.build(this.findDomainResponse,this.google);Render.prerender(n),this.cookieConsentManager=new CookieConsentManager,yield this.cookieConsentManager.inject();let i=Failed.cannotPark(this.findDomainResponse);if(i)return void(yield this.transitionToFailed(i));yield this.google.injectAds();const s=Disabled.build(this.findDomainResponse,this.adblock.state);if(s)return void(yield this.transitionToDisabled(s));const a=Sales.build(this.findDomainResponse);if(a)return void(yield this.transitionToSales(a));this.eligibleForZeroClick&&(this.zeroClickResponse=yield getZeroClick(this.context));const o=Redirect.build(this.findDomainResponse,this.zeroClickResponse,this.google);o?yield this.transitionToRedirect(o):(i=Failed.noSponsors(this.google),i?yield this.transitionToFailed(i):yield this.transitionToParking(n))}))}transitionToParking(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.template(e),Render.revealPage(),yield this.google.waitForBlocks(),yield this.track()}))}transitionToRedirect(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e;const t=this.track();Render.revealPage(),yield waiter(e.delay,(e=>Render.loading(e))),yield t,window.location.href=e.url,log(`➡ Redirecting [${e.url}]`)}))}transitionToFailed(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),yield this.track()}))}transitionToSales(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,e.init(this.context),yield this.track()}))}transitionToDisabled(e){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){this.state=e,Render.message(e.message),Render.revealPage(),yield this.track()}))}track(){var e;return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){if(!this.state.track)return Promise.resolve();try{const t=this.state.trackingType;return null===(e=this.pixels)||void 0===e||e.dispatchEvent({type:t}),trackVisit({context:this.context,callbacks:this.google.callbacks},t)}catch(e){return}}))}get eligibleForZeroClick(){const{cannotPark:e,canZeroClick:t,zeroClick:n}=this.findDomainResponse,{cannotLoadAds:i,wantsToServeAds:s}=this.google;return!!t&&(!!e||(!(!i||s)||!!(null==n?void 0:n.reason)))}get context(){var e,t,n,i;const s=this.findDomainResponse,a=this.parkResponse,o=null===(e=this.state)||void 0===e?void 0:e.toContext(),r=null===(t=this.adblock)||void 0===t?void 0:t.toContext(),d=null===(n=this.google)||void 0===n?void 0:n.toContext(),c=browserState(),l=Object.assign(Object.assign({},null===(i=this.findDomainResponse)||void 0===i?void 0:i.zeroClick),this.zeroClickResponse);return Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign(Object.assign({app_version:APP_VERSION},s),a),r),d),o),c),{zeroClick:l})}init(){return __awaiter(this,void 0,void 0,(function*(){try{window.__parkour=this,yield this.main()}catch(e){console.error("app",e);const t=Failed.fromError(e);this.state=t,Render.message(t.message),Render.revealPage()}}))}}(new App).init(),exports.App=App}));