60 tramadol hcl 50mg buy tramadol online are tramacet and tramadol the same

soma apartments san francisco for sale discount soma soma concert san diego

doc truyen vua bep soma chap 21 soma muscle relaxant soma downtown san francisco

can i take naproxen and soma soma muscle relaxant buy carisoprodol Durham

soma puzzle online soma drug kauneussalonki soma tampere

tramadol dog tablets tramadol 50mg army urinalysis tramadol

how long does the high from tramadol last tramadol 50 mg zyban tramadol interaction

does soma make you hungry generic soma barber shop soma

buy tramadol Peoria tramadol reviews tramadol 50mg 2013

soma rx drugs soma no prescription soma schalksmühle jobs

LIFESTYLE

* Un fenomen numit CafeDeko

December 1st, 2007, com 2 comentarii

Prietenii îi spun Deko. Dar se nu­meşte Cafe Deko. Şi e mai mult decât o cafenea. E un club de comedie. E stand-up comedy, distracţie, antren, ceai de calitate, o şuetă cu prietenii într-un cadru intim. Dacă stand-up comedy s-a născut în SUA, ei bine, de când a apărut în Bucureşti a sucit capul spectatorilor români. După Cafe Deko s-au luat şi alte cluburi din ţară, dar Cafe Deko a rămas etalonul. Vin în local tineri între 18 şi 25 de ani, oameni între 25 şi 35 de ani, însă, cul­mea, participă la spectacole şi dintre cei între 40 şi 50 de ani. Părintele şi promotorul genului e Dan Chişu. Cei care îl menţin în viaţă sunt trupele: Deko respectiv Trupa cealaltă. Ei fac serile speciale.

In decembrie trupa Deko va pleca în turneu la invitaţia Metropolis iar spec­tacolele vor fi inregistrate pe DVD.

Incă o cafenea în centrul  Capitalei?, s-au întrebat mulţi când s-a deschis în incinta Teatrului Naţional Bucureşti Cafe Deko. Da, numai că i-a înşelat cuvântul cafe. Sigur că, în loca­lul deschis de la 12.00 la 2.00 noaptea, se poate servi pe lângă o bere, un suc, un whisky, şi o cafea. Ba chiar şi un ceai aromat. Poliţele sunt decorate cu samovare din argint şi alamă, cu diverse cutii de ceaiuri bune şi scumpe, aduse toate de Dan Chişu de peste tot din lume. Semn că aici găsiţi ceva special de consumat. Dar atmosfera localului e dată de spectacolele stand-up comedy. Ele sunt liantul dintre ceea ce se serveşte la bar, ceea ce se discută în şoaptă sau tare la mese şi scena din spatele încăperii. Un gen de show dificil de stăpânit, deoarece comicul se află în deplina putere a publicului, ceea ce este un element integrant al spectacolului. Un comic experimentat trebuie să se rapor­teze cu rapiditate la dispoziţia şi gusturile oricărui tip de public şi să îşi adapteze numărul în concordanţă. Necesarul tehnic pentru un standup comedy nu e pre­tenţios, doar un microfon wireless sau cu fir plus microfon de rezervă, un stativ pen­tru microfon, patru proiectoare, intro-uri de melodii între numere şi scena clar deli­mitată. în rest, e talent. Subiectele atinse sunt în marea lor majoritate întâmplări de zi cu zi sau evenimente de actualitate. La Cafe Deko e cel mai bun stand-up comedy din Bucureşti şi din ţară. Fără acest gen de spectacol, localul nu ar putea fi trecut pe harta Unde ieşim decât la capi­tolul încă o cafenea/club.

Totuşi, dacă vreţi să savuraţi, pe lângă spectacol, şi un ceai deosebit în Bucureştiul acesta înţesat de cafenele, restaurante şi ceainării, Cafe Deko ar putea fi o opţiune prin ceaiul de aici – Demmer’s, un ceai exotic, la numai 6,50 lei, care de obicei se epuizează repede, de cum se face aprovizionarea. Iar dacă nu agreaţi ceaiul, puteţi opta pentru o cafea ori pentru un cocktail Blue Monday, Russian Roulette, Titanic la 16 lei sau Safe Sex,Virgin Pina Colada la 10 lei ş.a.m.d. Fumătorii şi nefumătorii sunt împărţiţi în două tabere, aşa că vă puteţi aşeza unde vă place, acces la spectacol aveţi indiferent de locul ales.

Cafe Deko nu este un spaţiu foarte mare, asemenea scenelor de teatru. La mese încap circa 120 de oameni, dar cum mai toate serile sunt aglomerate, fie­care show strânge circa 170 de oameni. Nu de alta, dar, chiar şi aşa înghesuiţi, mai mulţi oameni nu încap. E bine, de obicei, să vă faceţi rezervări cu două-trei zile înainte, mai ales pen­tru serile când evoluează trupele Deko (Claudiu Teohari, Viorel Dragu şi Constantin Bojog) respec­tiv Trupa cealaltă (Tiberiu Popovici, TudorTim lonescu şi Radu Isac). Preţul vizionării fiecărui spectacol variază în funcţie de trupă şi seara pe care o alegeţi să vă petreceţi timpul îmbinând întâlnirea între prieteni cu teatrul. Dacă e luni, la Cafe Deko e seara amatorilor Open Mind, mai exact, oameni din sală urcă pe scenă şi fac stand-up comedyîncepând cu ora 21.00. Costă 8 lei. Dacă e marţi, atunci e karao- ke şi costă tot cam atât, 8 lei. Miercurea, de la 21.00, e seara Improvizaţii, „antre­nor” Cătălin Neamţu. în această perioadă puteţi viziona spectacolul Premieră reci­clată. Joi, de la aceeaşi oră, e stand-up comedy cu Trupa cealaltă, preţul biletului este de 15 lei, în timp ce vinerea şi sâmbăta – cele mai pline seri de la Cafe Deko – e seara stand-up comedy cu trupa Deko. Preţul biletului este de 18 lei. Duminica e seara teatrului clasic. Puteţi urmări de la spectacole dintre cele mai diverse, de pildă Anunţ: Vând femei! de Alina Păltineanu (un spectacol interzis minorilor sub 16 ani), Tango, Mi-e frică de mama, ambele spectacole semnate Diana Vlăseanu, interpretează trupa Teatru nou sau Albă ca zăpada şi cei doi de Valentin Nicolau, un spectacol în inter­pretarea elevilor de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureşti.

Taguri:

Comentarii

  1. buy backlinks google seo backlinks quality backlinks

  2. Recommended websites…

    Amazing blog! Thanks for the great contribution with this post….

Comenteaza