Un tabiet numit „Caffe“
December 18th, 2012, Alice-Claudia Gherman Un comentariu TweetToţi avem tabieturile noastre legate de petrecerea primelor momente ale dimineţii. Unii servim cafeaua la o ţigară, alţii bem un fresh de fructe exotice, alţii luăm doar o pătrăţică de ciocolată şi un espresso. Mai totdeauna, tabieturile de dimineaţă includ servirea cafelei, iar de aici până la apariţia „Caffe Tabiet“ nu a mai fost decât un pas.
Doreşti espresso, capuccino sau caffé latte? Sau, poate, un frappé? Cei de la Caffe Tabiet îţi pot oferi o cafea etiopiană cu gust de piersică Michigan sau un espresso din cafea originară din Honduras, care este mai dulce, în timp ce unul din cafea braziliană are ceva din savoarea nucii şi a ciocolatei amărui. Dacă vrei note de condimente în cafea atunci poţi alege o cafea indiană. Toate aceste bucurii ale dimineţii le descoperi şi le deguşti la cel mai nou Caffe Tabiet din Pache Protopopescu, deschis de curând aici, al treilea Caffe Tabiet după cel din Avrig şi Herăstrău. Şi încă ceva! Beneficiezi de linişte, în atmosfera unui spaţiu intim, decorat în stil art deco, unde poţi petrece câteva ore citind ziarul în timp ce savurezi o cafea aromată. Conceptul locaţiei este bine pus la punct, oferind clienţilor care îi trec pragul, nu doar energie şi optimism, ci şi un cadru potrivit pentru o discuţie cu un partener de afaceri sau o întâlnire între colegii de serviciu.
Caffe Tabiet este mai mult decât o cafenea, este coffee shop, punct take-away non-stop la parter şi cafenea la etaj. În coffee shop poţi să îţi alegi singur boabele de cafea din sortimentul pe care ţi-l doreşti şi apoi să le macini singur, ducând cu tine acasă prospeţimea unei cafele de calitate. De la punctul de take-away îţi cumperi o cafea de origine la orice oră din zi şi din noapte, iar pentru relaxare şi savurarea unei cafele preparată după diferite reţete şi cu diverse echipamente profesioniste, merită să te retragi în salon. Tot aici, Traian Ispasiu, deţinătorul brandului Caffe Tabiet şi a acestui nou concept de cafenea, a pus la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a servi o supă a zilei cu crutoane, sandvişuri, salate şi produse de patiserie franţuzeşti sau fresh-uri de fructe şi legume.
„Vrem să fim cât mai aproape de natură, de aceea oferim oamenilor activi o bucăţică din natură prin preparate bazate îndeosebi pe legume şi fructe proaspete, care să nu treacă printr-un proces complicat de fierbere şi prăjire“, ne-a explicat Traian Ispasiu, cu ocazia lansării noii cafenele. La Caffe Tabiet nu numai că te bucuri de gustul unei cafele deosebite, dar ea îţi este servită cu un design aparte, astfel încât să descoperi arta în fiecare ceaşcă de cafea. Inimi, flori, desene şi modele abstracte decorează ceştile de capuccino şi caffé latte încântându-ţi privirea, papilele gustative, dar şi mintea.
nr. 12 / decembrie 2012 Tweet
Zostań naszym klientem, specjalista od pozycjonowania.