502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
LIFESTYLE

Vacanţă de 5 stele în Antalya

February 8th, 2012, com Comenteaza

Spectacole cu artificii în fiecare  seară, limuzină la scară şi alte surprize  puse  la  cale  de  gazde,  toate  te  aşteaptă în resorturile turceşti gata  de a satisface capriciile oricărui VIP!

 

Royal Holiday Palace

Imaginile de pe site-ul hotelului prind viaţă şi în realitate, în imensul resort cu turnuleţe, capiteluri şi arcade. Royal Holiday Palace este situat în mijlocul unor grădini mari, amenajate cu piscine în stil lagună care se întind leneş până la plaja cu nisip. În cele şapte zile, poţi încerca peste 150 de mâncăruri şi delicatese, precum tartine cu somon, creme din peşte sau legume, faguri de miere, felurite soiuri de peşte şi renumitul butter fish. Zeci de deserturi te ademenesc la fiecare masă. Tot felul de prăjiturele, torturi, creme şi budinci, sorbeturi, cel puţin cinci reţete de baclavale, cataif şi fructe. Distracţia începe încă de dimineaţă la aqua gym, dar poţi alege şi concursurile din apă sau meciurile de volei şi fotbal pe nisip. Serile sunt dedicate spectacolelor de magie, karaoke, stand up comedy sau sunt recreate momentele Michael Jackson. Găzduit de staţiunea Lara, numită şi Las Vegasul turcesc, hotelul deţine o plajă cu nisip gri, cu textură fină.

Marea este mai liniştită dimineaţa şi mai vălurită după-amiaza, iar pontonul larg, cu multe şezlonguri, îmbie la relaxare. Când debordezi de energie, opreşte-te în Luna Park, dotat cu trambulină, carusel şi o roată Ferris, asemănătoare cu cea din parcul vienez Prater, care rulează cu viteză ameţitoare şi oferă privelişti la 360 de grade.

 

Rixos Sungate

Nu este hotel, ci mai degrabă un regat, înconjurat de verdeaţă şi aşezat într-un loc pitoresc, în regiunea Beldibi-Kemer. În zona VIP a hotelului Rixos Sungate sunt căsuţe cu ieşire direct la piscină, al căror preţ începe de la 1.000 de euro pe noapte şi ajunge până la 2.500 de euro, în funcţie de dotări şi facilităţi. Încă de la recepţie, gazdele te tratează regeşte cu turkish delight (rahatul turcesc cu fistic sau alune) şi cu o cremă fină pentru mâini. După-amiezele leneşe le poţi petrece în portul privat unde te aşteaptă o suită de iahturi pentru mini-croaziere. Buticurile de modă, centrele de divertisment, Regatul Copiilor şi cele 10 piscine exterioare garantează o vacanţă activă. Cei mici au la dispoziţie piscine, locuri de joacă, program de spectacole cu cei mai talentaţi clovni, cinema şi discotecă. Centrul SPA, creat după filosofia Feng Shui, deţine secretul relaxării prin masaj indian, thailandez şi european. Celebrele băi turceşti, sauna, balneo-terapia îţi dau o stare de bine şi trebuie neapărat combinate cu destinderea în Camera Reginei Cleopatra. Şi nu v-am povestit despre cele trei pontoane: unul pentru elicopter, al doilea pentru oricine se simte V.I.P., cu fructe şi prăjituri free, dar şi cu jacuzzi free, hamac şi locuri unde te bucuri de masaj. Al treilea te aşteaptă la relaxare în şezlonguri sau pe uriaşele perne. Dacă sunteţi în luna de miere, deplasările sunt asigurate de o limuzină luxoasă şi în cameră vă aşteaptă fructe şi vin spumant; dar şi jacuzzi, pregătit special, desert turcesc, prioritate pentru rezervări la restaurante, tort în formă de inimă pentru două persoane. Seara e musai să mergeţi în Barul Alara unde se organizează spectacole de circ, muzică şi dans. O oră mai târziu, toată lumea se dezlănţuie la discoteca în aer liber.

 

Cornelia Deluxe Resort

Un hotel mai mic îţi asigură şi mai multă intimitate, mai ales dacă eşti în luna de miere. În staţiunea Belek, la Cornelia Deluxe Resort dansatorii brazilieni fac spectacol, inclusiv demonstraţii de apoeira. Nu lipsesc nici mesele festive la piscină, artificiile pe apă şi în aer, demonstraţiile acrobaţilor şi parada îngheţatei. Copiii se distrează pe cinste în serile cu dans, concursuri şi la show-urile cu Frumoasa şi Bestia. Plăcut e şi spectacolul culinar cu miel la proţap, organizat în grădină, la iarbă verde.

 

Oferte turistice

Christian Tour, www.christiantour.ro, tel. 021/369.98.35

Lara, Royal Holiday Palace

5* – de la 895 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu ultra all inclusive, asistenţă turistică.

 

Belek, Cornelia Deluxe

Resort 5* – de la 787 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu deluxe all inclusive, asistenţă turistică.

 

Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021/311.55.20

Kemer, Hotel Rixos Sungate

5* – de la 716 de euro/pers., transport cu avionul, transfe- ruri, 7 nopţi cazare cu all exclusive / all inclusive, asistenţă turistică.

 

 

 

text Steluţa  Năstase
www.besttourism.ro

Taguri:

Comenteaza