how old do you have to be to buy xanax xanax depression temazepam and xanax taken together

sleep apnea drug provigil order provigil online price for generic provigil

soma dezenas lotofacil soma online last minute sheraton soma bay resort

effects of tramadol while pregnant buy tramadol buy tramadol Detroit

xanax vertigo treatment buy xanax xanax vaistu veikimas

soma anime seikon no qwaser soma online soma row houses for sale

what happens if you suddenly stop taking valium valium 10 mg valium and alcohol uk

buy ambien North Charleston buy ambien ambien next day drowsiness

can i take a laxative with phentermine phentermine no prescription que es phentermine 30 mg

what is the trade name for ambien ambien medication can ambien cause rage

ALMANAH FLACARA

Vacantă după buget

August 24th, 2011, com Comenteaza

Vacanţe semidecente (buget de la 300 de euro)

Pentru o singură persoană, 300 de euro în buzunar deja înseamnă, la momentul din an la care ne aflăm, o mică avere. Se pot achiziţiona astfel ex­cursii în Polonia cu autocarul la 215 euro pentru şase zile, la Viena-Bratislava cu 160 de euro, chiar Praga şi Karlovy Vary nouă zile cu autocarul la 220 de euro şi Dubrovnik – cinci zile pentru 255 de euro. Chiar şi o destinaţie de tipul Paris-Valea Loirei, cu auto­carul, te poate costa şapte zile numai 295 de euro, având cazare şi mic dejun inclus. Desigur, asemenea excursii sunt pentru a vizita şi mai puţin pentru relaxare, în sen­sul că asemenea circuite sunt concepute pentru vizionarea a cât mai multor locuri în timp scurt şi la preţ minim.

O altă variantă ieftină este cea în care, fiind abonatul newsletter-elor unor companii de transport aerian low cost, îţi poţi achiziţiona biletul de avion cu 15-20 de euro din timp, urmând să îţi faci singur rezervarea la hotelul din ţara unde vrei să mergi şi scapi ast­fel cu 300 de euro, câte zile vrei să stai, în zona pe care ţi-o doreşti, fără comisionul vre­unei agenţii de turism. Singurul impediment? Oferta companiilor low cost durează două-trei zile, iar dacă nu îţi faci rezervare în acele zile, pierzi oferta. Mai mult, eşti condiţionat de perioada în care trebuie să pleci. Spre exemplu, cumperi bilet în luna martie pentru o călătorie în decembrie.

„Familiilor cu doi copii le recomandăm destinaţiile de litoral cu hoteluri în regim all inclusive care au animaţie pen­tru copii. Aici vorbim în spe­cial de Bulgaria şi Turcia. Cea mai bună staţiune bulgărească pentru familii este Albena. Depinde ce doreşte acel cuplu. Dacă doreşte să viziteze cât mai mult, le recomand un city break de patru zile într-un oraş european sau un circuit cu autocarul. Dacă doreşte rela­xare, le recomand insulele gre­ceşti, Antalya (unde există resorturi pentru cupluri), iar dacă au un buget mai mic, litoralul românesc sau bul­găresc (ultimul, pentru ser­viciile de all inclusive”, ne-a sfătuit consultantul Travel Advisor Media.

„Românii se îndreaptă tot mai mult către Spania ca destinaţie de vacanţă, nu doar ca loc de muncă”, ne-a declarat Lidia Sighiartău, manager de turism în cadrul Filadelfia Turism. „În timp ce Turcia, Grecia şi Bulgaria conduc în continuare în topul preferinţelor de concediu ale românilor, toate cele patru ţări au câştigat turişti anul acesta, în urma conflictelor din Egipt şi Tunisia. Reorientarea românilor este în ton cu cea a altor euro­peni: cu reduceri de până la 25% pentru înscriere timpurie (early booking), există hoteluri din Turcia care sunt deja rezervate pen­tru tot sezonul estival 2011. Spania este tot mai populară în rân­dul clienţilor noştri, mai ales că avem pachete atractive. Tarifele pentru o vacanţă în Spania încep de la 380 de euro/persoană pentru un sejur de şapte nopţi la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi cu zbor cu avionul. În comparaţie, un sejur de şapte nopţi într-un hotel de lux din Turcia costă de la 500 de euro/persoană în regim all inclusive. În timp ce turcii au păstrat în mare preţurile de anul trecut, spaniolii încearcă să atragă noi turişti prin pachete promoţionale, adresate diverselor categorii sociale”, adaugă Lidia Sighiartău, de la Filadelfia Turism.

In staţiunile de lux din Egipt precum Sharm-El- Sheikh sau Hurghada preţurile au scăzut cu până la 30%.

Taguri:

Comenteaza