tramadol latest news buy discount tramadol buyers of tramadol

posologie tramadol adulte buy tramadol 4 tramadol tablets

best place to get tramadol online tramadol online no prescription tramadol genrx capsules

tramadol 50mg vs toradol 10mg buy tramadol online no prescription tramadol does it make you sleepy

wash and fold san francisco soma buy soma online fileti soma cene

tramadol douleurs dentaires tramadol 50 mg purchase tramadol Washington

clinica soma ibiza generic soma soma enterprises construction company india

manisa soma güncel haberleri generic soma dress code for soma intimates

how long does soma remain in your system buy soma online soma da kpss kursları

cheap tramadol no prescription needed cheap tramadol what does generic tramadol look like

LIFESTYLE

Vacanțele anului 2012

December 9th, 2011, com Comenteaza

Include în planurile tale de anul viitor vacanțe în cele mai spectaculoase parcuri acvatice din lume, în vestitele „hamame“ marocane  sau  într-un  paradis  SPA  românesc. Se  poartă  circuitele, super-reducerile din Emirate și vacanțele de vară mai ieftine acum cu până la 40%.

 

Maroc – ținutul contrastelor

Este   tărâmul învăluit de parfumul  condimentelor  şi  animat  de  medinele  medievale. Marrakech, oraş faimos din centrul Marocului, este atractiv şi pentru hotelurile de tip boutique,  pline de vegetaţie, cu petale de trandafir presărate pe pat şi produse de patiserie servite în cameră. O zi obişnuită în Marrakech începe cu Jardin Majorelle, o grădină botanică deţinută de Yves Saint Laurent, un loc paradisiac, cu temperaturi  plăcute, palmieri  umbroşi  şi  fundal sonor creat de triluri de păsări. În grădina cu sute de mii de plante a fost presărată cenuşa lui Yves Saint Laurent şi tot aici se află şi vila creatorului,   transformată în   Muzeul   Artelor Islamice. Adăposteşte diverse obiecte  de artă colecţionate  de  YSL  din  lumea  fascinantă a Maghrebului, Asiei   şi Africii. Departe  de agitaţia din Marrakech, grădinile te îmbie la relaxare lângă bazinele pline cu nuferi şi broscuţe. În Fez, planifică o plimbare pe Strada Alimentelor! Vei găsi aici numeroase magazine mici, care oferă baghete cu legume, măsline, carne de pui sau de curcan, carne tocată de vită şi sos de roşii picant. La desert, savurează prăjiturile cu migdale, miere şi apă din flori de portocal.


Cumpărături de milioane în Dubai

Născut din deşert, oraşul împunge cerul cu zgârie-norii săi şi  te  provoacă să-i vezi, din balon,  dunele  de  nisip. Vizitaţi parcul  Wild Wadi, locul perfect pentru a fugi de căldură şi a vă bucura de câteva ore departe de agitaţia oraşului. Situat în apropiere de hotelurile din Jumeriah Beach, parcul acvatic oferă vizitatorilor săi mai multe atracţii, printre acestea numărându-se toboganele,  laguna, dar şi cascadele şi piscina cu maree. Merită să încercaţi şi golful pe nisip sau o plimbare într-un balon cu aer cald! Veţi vedea toate dunele de nisip şi munţii din împrejurimi, care pot fi admirate în toată splendoarea lor mai ales dimineaţa sau la apus. Şi dacă e februarie, refugiul shopaholicilor, visul gurmanzilor  şi  deliciul  oricărei familii  este Dubai Shopping Festival, o lună de extravaganţă la cumpărături, totul la reducere cu maximum 70%.

 

Răsfăț la vârsta a treia

Dacă preferi să te relaxezi, poţi profita  la maximum  de  saună, masaj, tratamente  de înfrumuseţare  într-un resort de patru  stele redeschis la Predeal în 2010. Serviciile oferite îmbină relaxarea cu tonificarea  organismului, iar personalul este foarte  amabil. Există  trei tipuri de  saună: umedă, uscată, cu  infraroşu, dar oferta SPA nu se termină  aici; masajele, împachetările cu produse naturiste, tratamentele de înfrumuseţare corporală şi facială sunt alte servicii gândite pentru mulţumirea deplină a clienţilor. Natura bar este locul unde poţi să faci o pauză de la şedinţele de fitness şi remodelare corporală pentru o porţie de vitamine, care  să completeze  o  dietă sănătoasă. Sky Lounge,   situat   la  ultimul  etaj  al  hotelului Orizont, oferă, graţie pereţilor exteriori din sticlă,  o panoramă deosebită asupra  masivelor Postăvarul şi Piatra Mare. După lăsarea întunericului, merită să rămâi aici pentru o seară perfectă, cu muzică jazz, live.

Un traseu pe care vi-l recomandăm este cel care vă duce la Canionul cu şapte scări unde îşi fac apariţia stâncile golaşe, frumoasele cascade, scările suspendate agăţate de pereţii de stâncă ai cheilor.

 

Sejur petrecăreț la greci

La aproximativ 80 de kilometri de Salonic, plaja cu nisip alb şi fin nu este aglomerată şi îţi asigură toate  condiţiile pentru  distracţie şi recreere, de la baruri la toate tipurile de sporturi  nautice. Viaţa de  noapte  din  staţiunea Asprovalta   este activă în barurile de pe plajă care organizează petreceri, la fel şi în zona Nea Vrasna şi Stavros, unde poţi merge în restaurante  pescăreşti, cafenele  şi  cluburi. Te  vei bucura  de  spectacole  de  teatru, concerte  şi petreceri cu dans  tradiţional  grecesc. În Kos găseşti tot ceea ce îţi doreşti: întinderi de nisip cu ape binefăcătoare, adevărate SPA-uri naturale, golfuri şi plaje pentru nudişti.

 

 

Oferte turistice

Christian Tour, www.christiantour.ro, tel. 021/369.98.35 Circuit Maroc – de la 250 RON plus 595 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, şase nopţi cazare cu demipensiune la hoteluri de 4*,  pensiune completă în ziua a 4-a, vizitele şi intrările la obiectivele turistice, însoţitor de grup.

Europa Travel, www.europatravel.ro, tel. 021/311.55.20 Asprovalta, Vila Polixenia 2* – de la 299 de RON/pers., transport cu autocarul, şase nopţi cazare, asistenţă turistică. Kos are tarife de la 266 de euro/pers.

Prestige Tours, www.prestige.ro, tel. 021/319.77.94 Dubai, Hotel Cassells Al Barsha 3* superior (4* din ianuarie 2012) – de la 499 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, şapte nopţi cazare cu mic dejun, asistenţă turistică.

Transilvania Travel, www.transilvaniatravel.com, tel. 021/318.88.06 Predeal, Hotel Orizont 4*– de la 730 de RON/pers./pachet, cinci nopţi cazare cu mic dejun, cină cu meniu fix şi un pahar de vin, acces la SPA, excursie la Braşov cu vizită la Biserica Neagră. Oferta este disponibilă în perioada 20 februarie – 10 iulie 2012.

 

text: Steluța Năstase

www.besttourism.ro

Taguri:

Comenteaza