LIFESTYLE

Beauty Show must go on!

October 14th, 2011, com Comenteaza

Aşa cum ne-a obişnuit  din 1994  încoace, Târgul Cosmetics Beauty Hair 2011 a oferit şi în acest an, timp de patru zile, un adevărat  spectacol  dedicat  frumuseţii.   Punctul  forte  al expoziţiei de la Romexpo l-a constituit tematica variată, care a acoperit fiecare domeniu de activitate al  industriei cosmeticelor de pretutindeni.  Deşi criza economică   a tăiat   mult din bugetul de beauty al doamnelor, domnişoarelor şi chiar al  domnilor, oferta de excepţie a expozanţilor şi numărul  mare al vizitatorilor, dar mai ales al cumpărătorilor, au demonstrat fie că  nu-i chiar aşa de rău  să  treci prin criză economică, fie că, oricât ar fi criza de rea, la frumuseţe nu se poate renunţa.

Ca să  fiţi în tendinţe şi să  ţineţi  pasul cu ultimele noutăţi în materie de frumuseţe, trebuie să ştiţi că în sezonul toamnă-iarnă în care tocmai am păşit machiajul trebuie să  fie realizat cu precădere   în diverse nuanţe  de roşu, până  la roşu aprins la rujul de buze, ultramarin este culoarea dominantă în ceea ce priveşte lacul de unghii, conturul de ochi şi fardul de pleoape.

Cât priveşte coafura, hair styliştii ne dau asigurări   că   moda anilor ’60 este pe cale să revină în prim-plan, se poartă părul buclat, dar şi amestecul de breton drept de şcolăriţă şi păr tapat în rest. Blondul în toate nuanţele şi roşcatul  clasic  până    la  portocaliu  sunt  culorile momentului.

În privinţa produselor de îngrijire corporală, tendinţele sunt mai mult decât atrăgătoare, foarte multe dintre produsele de baie – şampoane, sare de baie, săpunuri, spumant de baie – având aspectul unor bomboane ori prăjituri cu design specific de cofetărie. Nu mai puţin la modă, deşi poate un pic cam scumpe, au fost cremele pe bază  de fructe naturale. Culoarea, mirosul şi mai ales faptul că poţi vedea bucăţi de fruct exotic în crema de mâini sau crema de seară, te îmbie să  spui că  natura este mereu la modă.

 

Coafuri sofisticate, dar și creații hair stylistice îndrăznețe până la șocant,  showuri  de  cosmetică  de  mare  rafinament,   Târgul „Cosmetics  Beauty  Hair“  2011   a  făcut  cunoscute  vizitatorilor tendințele sezonului toamnă-iarnă în materie de beauty.

Pentru sezonul toamnă-iarnă rămân în vogă manichiura franțuzească și unghiile false pictate în nuanțe de albastru.

Târgul a reunite 120 de producători, importatori și distribuitori de produse, mobilier și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

Taguri:

Comenteaza