tramadol for dogs with kidney disease order tramadol no prescription para que sirve el tramadol retard

xanax and depo provera buy xanax xanax or buspar

pain pills like tramadol tramadol 50mg tramadol 50 mg on empty stomach

valium iv injection buy valium online cheap is it safe to take meclizine and valium together

tramadol as fever reducer tramadol 50 mg vicodina y tramadol

valium drug name buy valium no prescription side effects long term use of valium

can you take tramadol with benzos tramadol cheap tramadol blood thinning

does anyone snort tramadol tramadol 50 mg how much opiate does tramadol contain

does tramadol go through the liver buy tramadol order ultram Arizona

does tramadol show on a ua buy tramadol efeitos colaterais de cloridrato de tramadol

LIFESTYLE

Ciuperci umplute

December 9th, 2011, com Comenteaza

Pasul 1. Cureți ciupercile de primul strat de  pieliță, scoți cu grijă piciorul fiecăreia și scobești stratul maroniu din interiorul lor. Cu grijă, să nu le rupi, să nu le deteriorezi.

Pasul  2. Toci  cât  mai  mărunt  ceapa, roșiile, ardeiul gras și ardeiul iute, usturoiul, piciorușele de ciuperci și rondelele de ardei capia.

Pasul 3. Încinzi într-un wok vreo trei linguri de ulei de măsline și călești toate legumele odată, vreme de vreo cinci minute, până ce se înmoaie și se împrietenesc bine unele cu celelalte.  Pui busuiocul proaspăt tocat, sare și piper, amesteci un minut pe flacără și oprești focul.

Pasul 4. Umpli pălăriile ciupercilor cu amestecul din tigaie și le așezi pe o tavă în care ai pus o coală de hârtie pentru copt.

Pasul 5. Pui câte un strop de ulei  de  măsline  în  fiecare  ciupercă și le pui la copt, în cuptorul  încălzit  cu  un  sfert  de  oră înainte, timp de aproximativ 15 minute, la foc mediu spre mare.

 

INGREDIENTE:

●   ciuperci de cultură, cu pălăria mare și încăpătoare – 4 bucăți;

●   usturoi – 4 căței;

●   roșii – două, potrivite;

●   ardei gras verde – doi mici sau unul mediu;

●   ceapă roșie – o bucată nu prea mare;

●   ardei iute verde – o bucată;

●   piciorușele celor 4 ciuperci;

●   un ardei capia tăiat rondele;

●   ulei de măsline;

●   sare;

●   piper;

●   câteva frunze de busuioc proaspăt.

 

Mâncare simplă de post, care cere, după părerea noastră, un vin cuminte, prietenos, fără mari pretenții. Aș propune Plăvaie, din gama Livia, Crama Gârboiu. E un soi autohton aproape uitat, care abia din toamna asta s-a reîntors pe piață.

 

rețetă Viorel Copolovici

www.pranzuldincaserola.ro

recomandare vin

Cosmin Zidurean

 

Taguri:

Comenteaza