how to get valium from the doctor buy valium online without prescription can i take aleve and valium together

skillnad mellan tramadol och citodon tramadol 50 mg buy ultram Springfield

how does tramadol high feel buy tramadol tramadol opiate wd

acetaminofen mas tramadol presentacion tramadol without prescription tramadol street cost

does tramadol harm a fetus tramadol 50mg compare tramadol to norco

blue round xanax pills xanax pills can you take adderall in the morning and xanax at night

drug facts on tramadol buy tramadol online what can i do for tramadol withdrawal

how to get valium in china valium without prescriptions how much valium in 24 hours

is it ok to take percocet with tramadol tramadol online cod teva-tramadol/acet

soma opening times soma for sale soma bringer corps guide

PEOPLE

Fac bani din scutece

April 15th, 2009, com 6 comentarii

Sosirea unui bebeluş în familie reprezintă o mare bucurie pentru părinţi, bunici şi toţi cei apropiaţi lui. Când bebeluşul aparţine unor celebrităţi, lucrurile se schimbă. Presa ia foc şi umblă cu limba scoasă după fotografii cu nou-născutul şi părinţii săi. Cum totul pe lumea asta se vinde şi costă, celebrităţile nu întârzie, în anumite cazuri, să ceară bani. Ce te faci, însă, când presa oferă incredibila sumă de 100.000 de euro pentru o singură asemenea preţioasă fotografie, iar tăticul celebru refuză? Uite că există şi asemenea situaţii, iar cel care a refuzat tentanta ofertă este Cristi Chivu, căpitanul Naţionalei României. El însă a refuzat să-şi lase fotografiată fetiţa pentru 100.000 de euro motivând că nu vrea s-o facă vedetă pe Natalia încă din faşă. Totuşi, în luna martie, paparazzi de la Ciao i-au surprins pe Adelina, Cristi şi Natalia într-un parc din Milano. Şi totul gratis.

Nuntă cu bebeluş

Cine nu cunoaşte povestea de dragoste dintre fosta prezentatoare de ştiri Adelina Elisei şi Cristi Chivu? Cei doi s-au logodit în noiembrie 2007 la Milano. El a cerut-o în căsătorie, ea a răspuns da. În vara lui 2008, cei doi şi-au unit destinele în acte, dar şi în faţa lui Dumnezeu. Giorgio Armani a creat costumele pentru nunta jucătorului de fotbal de la Inter Milano iar naşi au fost Victor şi Manuela Becali. A fost o nuntă ca-n poveşti, cu circa 500 de invitaţi, iar presa din România a stat cu ochii pe Palatul Ştirbey, unde a avut loc evenimentul. De la Gigi Becali la Gică Hagi, Bogdan Lobonţ, Gică Popescu, Alessandra Stoicescu, Virgil Ianţu ş.a. Cu câteva zile înainte de nuntă, Adelina şi Cristi au aflat că vor avea un copil, aşa că s-au prezentat la altar trei în loc de doi, iar Cristi a anunţat în cadrul conferinţei de presă ce a marcat evenimentul că el şi proaspăta sa soţie aşteaptă un bebe. Nu ştiau atunci că vor avea o fetiţă. Presa a trecut imediat la speculaţii începând de la sexul şi numele copilului până la spitalul unde va naşte tânăra mămică. Din vară şi până la producerea fericitului eveniment s-au vehiculat tot felul de informaţii: că Adelina va naşte la spitalul Cantacuzino, că numele fetiţei (în clipa în care ziariştii au aflat că este vorba despre o fetiţă) va fi Victoria, cum îl cheamă pe naşul de cununie al părinţilor etc. Până la urmă fetiţa s-a născut la Milano, în Italia, şi se numeşte Natalia.

Un copil de nota 10 şi 100.000 de mii de euro

Pe 12 februarie a.c., la spitalul La Madoninna din Milano, Adelina Elisei-Chivu a adus pe lume o fetiţă căreia i-a pus numele Natalia, în amintirea celei mai bune sale prietene. Un copil perfect sănătos, care a avut la naştere 3,2 kg şi 49,5 cm, primind nota zece pe scala Apgar, scală în funcţie de care se evaluează bebeluşii. Naşterea micuţei l-a făcut pe Chivu să declare mândru: Este frumoasă ca mama ei! Evident, presa a sărit să facă fotografii cu primul copil al căpitanului Naţionalei României şi al fundaşului Inter Milano, Cristi Chivu. Surpriză! Chivu a ţinut-o departe de vulturii din presă, ieşind de la maternitatea amintită pe uşa din dos şi spunând: Fără poze, vă rog! Cristi, Adelina şi micuţa Natalia, bine înfăşată şi pusă într-un coş port-baby pe care l-a dus până la maşină tăticul său, au părăsit clinica milaneză cu discreţie, fotoreporterii hulpavi neputând să facă decât nişte palide fotografii cu Chivu şi un coş de copil. Atât! Dezamăgitor de puţin pentru curioşi. Fotbalistul nu a cedat nici măcar atunci când presa italiană i-a oferit proaspătului tătic suma fabuloasă de 100.000 de euro pentru o singură fotografie cu Natalia. Chivu şi-a motivat decizia spunând că nu doreşte să facă din Natalia o mică vedetă într-o perioadă când bebeluşul are nevoie să crească armonios alături de părinţi, departe de camerele de luat vederi sau foto. Cu toată opoziţia lui Chivu, paparazzi români au surprins imagini cu micuţa Natalia şi părinţii ei în parcul de lângă apartamentul lor din Milano.

Afaceri din leagăn

De ce costă atât de mult să fotografiezi copilul unei vedete? Aici sunt mai multe posibile răspunsuri. Unul ar fi că există acum o modă printre vedetele din sport, show-biz şi nu numai de a face acte de caritate luând mulţi bani pe fotografiile cu progeniturile, fără a dona însă din conturile personale. După cum există în lumea vedetelor şi moda înfierii unui copil. Nu de alta, dar face bine la imagine, creşte cota de popularitate. Un alt motiv este pur şi simplu o ocazie extraordinară de a obţine bani pentru micuţ. Revistele americane şi englezeşti – People Magazine, OK!, Hello – se întrec în a oferi şi a plăti efectiv zeci de milioane de dolari anual pentru a avea exclusivitate asupra primelor fotografii cu nou-născuţii vedetelor. Ce o fi atât de interesant? Că până la urmă, copil de vedetă ori ba, tot bebeluş se numeşte!? Da şi nu! Tocmai aici e buba. Cel mai bun răspuns vine tocmai de la People Magazine care, pentru a publica primele fotografii cu primul copil al cuplului Jolie-Pitt, micuţa Shiloh Nouvel, a plătit patru milioane de dolari acestora, dar şi-a crescut vânzările în felul acesta cu 45%, adică a vândut circa 2,2 milioane de exemplare. De altfel, de fiecare dată când sunt publicate asemenea fotografii, vânzările cresc cu mai mult de 300.000 de exemplare în sus şi aduc vânzări de milioane de dolari. Să tot vânezi bebeluşii starurilor! Nici în România vedetele nu se lasă mai prejos. Sigur, o fotografie cu fetiţa cuplului Andreea Marin-Ştefan Bănică Jr. nu a costat chiar atât cât în cazul Jolie-Pitt ci doar o donaţie din partea Viva către fundaţia Preţuieşte viaţa, în valoare de 2.000 de euro. De altfel, până şi pozele Christinei Aguilera împreună cu bebeluşul ei, în România nu au costat mai mult de 3.000 de euro. Semn că piaţa autohtonă nu este atât de avidă pentru asemene tranzacţii, dar semn în egală măsură că românii nu au bani de dat pe prostii. Să se fi gândit Cristian Chivu la asemenea lucruri? Nici vorbă! Fiindcă propunerea cu 100.000 de euro nu a venit din partea presei româneşti, ci din partea celei italiene.

Topul celor mai bine vânduţi bebeluşi de vedetă

Cât costă o fotografie cu un bebeluş de vedetă? Mult. Foarte mult. Fiindcă adesea vedetele – de altfel posedând averi substanţiale – au prins gustul afacerii cu fotografierea propriilor progenituri. S-ar putea spune că s-a dezvoltat o adevărată industrie în acest sens. Un copil este nepreţuit pentru părinţii săi. Şi totuşi, părinţii-vedete scot bani din venirea pe lume a copilului lor. Astfel au procedat Brad Pitt şi Angelina Jolie la naşterea gemenilor lor (Knox Leon şi Vivienne Marcheline), când pentru a publica imagini cu micuţii, revistele Hello şi People Magazine au plătit celor două celebrităţi circa 14 milioane de dolari. Mă rog, banii au fost depuşi în conturile fundaţie caritabile Jolie-Pitt care se ocupă de copiii bolnavi sau aflaţi într-o situaţie precară. Gemenii unui alt cuplu celebru, Jennifer Lopez şi Marc Anthony (Max şi Emmy), au adus în contul părinţilor nu mai puţin de şase milioane de dolari, iar primele imagini cu Levi, fiul actorului Matthew McConaughey, au costat trei milioane de dolari. Chiar şi Nadia Comăneci împreună cu soţul ei Bart Conner au primit de la revista People Magazine un milion de dolari pentru a apărea în cunoscuta revistă americană cu micuţul Paul Dylan în vârstă de numai o lună, în 2006. Banii se pare că au fost donaţi unui spital din România. Au mai primit 3,5 milioane de dolari de la Vanity Fair Tom Cruise şi Katie Holmes pentru micuţa Suri, două milioane de dolari de la revista OK! au luat Anna Nicole Smith&Larry Birkhead pentru bebele Dannielynn, tot Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut două milioane de dolari de la Hello! pentru micuţul adoptat de ei – Pax Thien, iar Britney Spears şi Kevin Federline au luat 500.000 de dolari pentru micul Sean Preston.

foto arhiva şi Rompres

Taguri:

Comentarii

 1. Thanks for sharing Fac bani din scutece | Revista flacara with us keep update bro love your article about Fac bani din scutece | Revista flacara .

 2. Accident Videos…

  If you need a great to watch funny accident videos then check out my site….

 3. Matildess says:

  Hello…

  My life,vist ithttp://sylviaj.webstarts.com/index.html?r=20110817142119 ,Thanks….

 4. vbsehmer says:

  Hello…

  My life,vist ithttp://sylviaj.webgarden.com/ ,Thanks….

 5. Phen375 reviews…

  This is really attention-grabbing, You are an excessively professional blogger. I have joined your feed and stay up for looking for extra of your excellent post. Also, I’ve shared your website in my social networks! phen375 reviews…

 6. Recommended websites…

  Amazing blog! Thanks for the great contribution with this post….

Comenteaza