502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
LIFESTYLE

LIFESTYLE GADGETS

April 11th, 2011, com 2 comentarii

Toţi producătorii vor să lanseze cât mai multe noutăţi. Pe o piaţă tot mai aglomerată a dispozitivelor mobile, consumatorii au de ales între notebook-uri şi tablete grafice. Despre câteva dintre acestea, dar şi alte gadget-uri, vă invităm să citiţi mai jos.

Tableta zilnică

Susţinut de un procesor Intel CoreTM i5 cu tehnologia Intel® Turbo Boost, RF510 îi va bucura pe gameri si pasionaţii de multimedia oferindu-le un dispozitiv cu putere mare de procesare. Acest notebook are încorporată o placă video NVIDIA GeForce GT 330M cu memorie dedicată de 1GB ce oferă perfor­manţe de până la 30 de ori mai bune a graficii integrate, jocurile fiind redate într-un mod realist si permiţând editarea de fotografii si filme. Samsung RF510 dispune în premieră de interfaţa USB 3.0. Accesarea si controlul apli­caţiilor multimedia sunt realizate cu acurateţe, ecranul LED SuperBright™ de 15,6 inch îmbunătăţind experienţa cu o rezoluţie HD (1366×768). În plus, RF510 dispune de o tas­tatură completă, stil insulă, cu number pad inclus, perfectă pentru gaming si programe profesionale de grafică. RF510 dispune de un hard drive de 500 de GB si un DVD Super Multi DL. ‘

Mobilitate pentru creativi

În contextul cresterii interesului pentru piaţa de tablete, Samsung si Vodafone au încheiat un parteneriat pentru a veni în întâmpinarea cererii consumatorilor, oferindu-le modalitatea perfectă de a se bucura de numărul urias de oportunităţi furnizate de platforma Android. Fie că este vorba de jocuri, citirea eBook-urilor sau actualizarea statusului de pe Facebook, Samsung GALAXY Tab 10.1, un dispozitiv ultra subţire si foarte usor, oferă o experienţă com­pletă de divertisment. Ecranul de 10.1″ cu dis- play WXGA TFT LCD are o rezoluţie deosebit de clară (1280 x 800), prin care Samsung GALAXY Tab 10.1 devine un dispozitiv de nee­galat, ce permite utilizatorilor să se bucure de mii de cărţi, jocuri si aplicaţii disponibile prin intermediul Android Marketplace. Pentru a completa înalta calitate a display-ului, GALAXY Tab 10.1 include difuzoare dual sur- round-sound, pentru oferirea unei experienţe complete de divertisment.

Aere de primăvară

Seria K a atins standardul mondial Energy Efficient Ratio, datorită reducerii consumului de energie cu până la 80% prin intermediul tehnologiei avansate Samsung Double Saving. Tehnologia Smart Inverter le permite utilizato­rilor să economisească energie, indiferent dacă sistemul este pornit sau oprit. Seria K include sistemul Samsung îmbunătăţit de purificare, numit Double Cleaning, care purifică aerul în două etape. Întâi, filtrul Full High Density oferă o capacitate de filtrare superioară prin eliminarea particulelor microscopice de praf si prin purificarea aerului murdar, colectarea pra­fului atingînd o valoare de până la 90%. Apoi, sistemul avansat de ioni S-Plasma completează procesul de filtrare prin intermediul unui înveliş anti-bacterial care poate colecta chiar şi cele mai mici particule de praf sau virusi, con­tribuind la crearea unui mediu mai proaspăt si mai sănătos. Seria K dispune de tehnologia dinamică Samsung 3D Wind, care distribuie în mod egal curenţii de aer pe toată suprafaţa camerei, răcind astfel mediul mult mai repede decât aparatele convenţionale.

Performanţă accesibilă

PL20 beneficiază de un senzor de 14 megapixeli, un obiectiv wide angle de 27 de mm si un zoom optic 5x, posibilitatea de înregis­trare video HD, caracteristici integrate într-un aparat elegant si usor de folosit. Camera elimi­nă nevoia înlocuirii permanente a bateriilor AA, datorită acumulatorului inovator Li-ion care permite utilizatorului sesiuni foto prelun­gite. ES80 aduce o altă opţiune inteligentă point-and-shoot utilizatorilor care sunt în căutarea unei camere de calitate la un preţ acce­sibil. Camera încorporează opţiuni usor de folosit, precum touch screen-ul LCD de 2,4″, ce oferă utilizatorilor posibilitatea să exploreze funcţiile aparatului, sau sistemul intern de ali­mentare, care nu permite epuizarea bateriei într-un moment important al fotografierii. ES80 se mândreşte cu o rezoluţie de 12 megapixeli si un zoom optic 5x, prin care realizarea unor imagini de o calitate foarte bună devine incre­dibil de simplă.

Taguri:

Comenteaza