502 Bad Gateway

502 Bad Gateway


nginx
LIFESTYLE

Plajă și masaj de Revelion în Singapore și Malaezia

October 14th, 2011, com Comenteaza

Singapore, bijuteria Asiei, arată fabulos de Anul   Nou,  care  este  sărbătorit   cu  mare entuziasm   după   tradiţii chineze. Conform calendarului tradiţional, Anul Nou este celebrat pe o perioadă de cincisprezece zile.

Pieţele sunt decorate în diverse nuanţe şi sunt pline de flori, jucării, îmbrăcăminte  şi pruni   (care înlocuiesc  tradiţionalii  noştri brazi),  iar  acasă  oamenii  se  adună  în  jurul meselor pe care se află bucate alese, pentru a simboliza reunirea membrilor familiei.  Anul Nou marchează  începutul unei noi perioade de noroc şi de prosperitate.

Cea mai mare sărbătoare a anului are loc în Marina Bay, unde vin peste 200.000 de persoane. Principalele atracţii sunt zona golfului, Stadionul  Plutitor,  promenada   Esplanade, Podul Esplanade, Podul Benjamin Sheares şi Parcul Merlion. Alte locuri unde oamenii sărbătoresc   sunt  hotelurile  din   apropiere  de Marina Bay: Fullerton, Marina Mandarin, The Ritz-Carlton Millenia şi  cea mai înaltă roată, Singapore  Flyer. Peste   20.000 de  baloane împânzesc cerul şi  se îmbină perfect cu spoturile   ridicate   de-a    lungul   Esplanadei. Publicul este distrat de spectacole şi concerte care au loc pe  scena plutitoare din Marina Bay, acestea fiind vizibile din orice loc al golfului şi transmise în direct pe canalul tv local.

Siloso Beach Party este cea mai electrizantă petrecere   de   Anul    Nou,  pentru   că  aici cluburile se întrec în muzică  non-stop şi efecte pirotehnice, pe o plajă de numai 1.2 km care se  transformă   într-o  arenă  de dans. Spuma din piscină îţi asigură o petrecere de neuitat, iar la Wave House Sentosa poţi să auzi muzica valurilor, să dansezi şi să navighezi.

 

2012 începe pe tărâm malaezian

Cea  mai  tânără   capitală   din  sud-estul Asiei  este,  de asemenea, una dintre cele mai bogate  şi   mai  atrăgătoare,  un  amestec  fermecător  de  clădiri   coloniale  şi   zgârie-nori moderni.  Găzduieşte       Coridorul      Super Multimedia şi este recunoscută ca fiind centrul high-tech   din  Asia.   Include  în   itinerariu: Merdeka   Square,  centrul  colonial  şi   locul unde s-a  proclamat independenţa Malaeziei (1957); Chinatown, o piaţă în aer liber teribil de colorată; Peşterile    Batu din apropiere, un altar al zeităţilor hinduse; Triunghiul de Aur, un   cartier  comercial  mereu  aglomerat  şi Petronas  Towers, până  de curând, cele mai înalte  clădiri  din  lume. Masaje,  centre  de înfrumuseţare, reflexoterapie  sunt  alte  tentaţii al căror preţ poţi să-l şi negociezi. O inovaţie este spa-ul  într-un  bazin cu peşti,  iar dacă nu îţi surâde acest tratament, poţi încerca terapia cu arome,  acupunctura şi  exfolierile.

Alege neapărat  cursurile de gătit, foarte amuzante, unde vei învăţa să prepari macaroane cu ceai verde, cu fructul pasiunii sau ciocolată.  Vei  deprinde  şi   secretele  prăjiturilor cu banane, migdale sau nucă de cocos.

 

Sentosa este denumită insula high tech datorită orașelor virtuale, dar, în același timp, tot aici sunt și cele mai animate plaje. Mai poți descoperi Underwater World, cunoscut drept cel mai mare complex acvatic din lume și Songs of the Sea, singurul spectacol multimedia care se desfășoară pe mare.

– Dolphin Lagoon, adăpostește o specie rară de delfini roz. Vei vedea apoi Underwater World, cel mai mare oceanariu din Asia.

–  În parcul zoologic Night Safari, cu peste 40 hectare de junglă, pot fi admirate 1.000 de specii de animale nocturne în propriul lor mediu de viață dar și dansurile tribale.

–  Parcul Păsărilor Jurong se mândrește cu o faună variată, maiestuoase păsări de pradă și papagali multicolori. Aici se află și cea mai mare cascadă artificială din lume.

 

Oferte turistice

Prompt Service Travel, www.promptservice.ro , tel. 021/317.84.55

Revelion în Singapore, Hotel Fairmont Singapore 5* – de la 1599 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 2 nopţi în avion şi 7 nopţi cazare cu mic dejun, tur Singapore, asistenţă turistică.

 

Europa Travel, www.europa-travel.ro , tel. 021/311.55.20

Revelion în Singapore & Malaezia, Hoteluri 5* – de la 1.895 de euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 5 nopţi cazare cu mic dejun la Hotel Mandarin Oriental 5* din Singapore, 3 nopţi cazare cu mic dejun în Kuala Lumpur la Hotel GTower 5*, tur de oraş cu ghid local în Singapore, Malacca şi Kuala Lumpur, însoţitor de grup.

 

În Asia ai parte de cele mai animate petreceri, de cursuri de gătit și de o relaxare pe cinste. Poți să încerci spa-ul cu pești, o extravaganță care relaxează și tonifică pielea.

Cu 10 secunde înainte de miezul nopții, artiștii de pe scena plutitoare încep numărătoarea finală, împreună cu publicul. Focuri de artificii spectaculoase și strălucitoare luminează apele din Marina Bay și aprind întregul golf.

text Steluța Năstase www.besttourism.ro

Taguri:

Comenteaza